Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


25 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Hoorn
Op station Purmerend Weidevenne verloren we elkaar uit het oog
Wat voelde ik me ongemakkelijk maar wat heb ik een spijt dat ik niet gewoon op je af ben gestapt. Je ging schuin tegen over me zitten in een bomvolle trein, je viel op en was naar je aan het kijken. Kon me niet voorstellen dat je ook naar mij zou kijken maar het gebeurde, je keek me aan met felblauwe ogen, je hebt donker haar en een beetje een baardje. Toen je me aankeek werd ik verlegen en keek heel snel weg, wou het daar niet bij laten zitten en keek je nog een keer aan, ik kreeg een glimlach en een lieve knipoog. Ik merkte dat je uit ging stappen en wist zo gauw niet wat ik moest doen.
Je had een leren jasje aan en een spijkerbroek opgerold aan de onderkant, met simpele nikes eronder aan, ik geloof dat je een tas bij je had van America Today. In de hoop dat ik je nog een keer tegen ga komen of ga vinden bij deze! Het blondje meisje met de witte sjaal en kwam net uit de stad had een tasje van de New Yorker bij me.
Zeg, wie ben jij?!