Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


15 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Ik zag jouw in een bomvolle trein.van Utrecht naar Zwolle.jij naar putten ik ermelo .Je zat op de trap een Utrechts krantje te lezen ik maakte nog een opmerking over de grachtjes in Utrecht.jij zat daar maar mooi te wezen en probeerde te lezen wat je duidelijk niet lukte omdat je je gedachte er niet bij had.ik zei nog moet eruit in Ermelo.En opeens kwam daar station putten.en je zei nog hier moet ik eruit en weg was je.mij achter latend met de vlinders in mijn buik.had ik je telefoonnet maar gevraagd.ik wil je dolgraag terug zien dan kunnen we wat leuks gaan doen.ik was die man met de blauwe jeans blauw witte jas en 👓.ik hoop dat je dit leest en contact wil.

01 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort Vathorst naar station Zwolle
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte de trein in bij vathorst, en ging op de klaptstoel tegen de ruit van de doorgang zitten. Jij zat schuin tegenover mij op de hoekbank; blond haar, mooie blauwe ogen achter een halfronde bril met grote glazen en een lieve lach waar mijn hart sneller van ging kloppen. Je stapte uit in putten voordat ik mijn moed had verzameld, geef je mij nog een kans?

25 Januari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Harderwijk
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Je ging tegenover mij zitten op een trappetje, ik zat op het stoeltje onderaan de trap. Iedereen stapte uit maar je bleef zitten. Je had zulke mooie ogen dat ik er zelf verlegen van werd en het voelde alsof jij dat ook was.. Doe dit normaal niet maar als je dit ziet en hetzelfde dacht laat dan wat weten dat we een keer kunnen praten met elkaar, lijkt mij echt leuk! Toen stapte je uit en was ik al te laat om wat te zeggen..

23 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Zwolle
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte samen met mijn vriendin in de stoptrein naar Zwolle om 16:55 vanuit Utrecht Overvecht. Jij zat al, en toen ik je aan keek kreeg ik een vriendelijk lachje terug.

Jij raakte in gesprek met de vrouw die naast jou zat over haar klein kinderen. Jij luisterde zo aandachtig, en liet jouw vrolijke glimlach een paar keer zien.
Ondertussen hadden wij oogcontact.

Jij had een grijze trui met daaronder een witte blouse, jouw schoenen waren bruin, want jij hield de hele tijd de deur tegen als die te hard dicht of open

29 Oktober 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
Op station Putten verloren we elkaar uit het oog
Jij zat muziek te luisteren en je haar goed te doen, we keken elkaar meerdere keren recht in de ogen aan. Net voordat ik uitstapte deed je een zwarte muts op.