Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


24 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Dordrecht
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Ik gok erop dat je met je 2 kinderen net van vakantie terug was. Je stapte in de sprinter van 17:59 richting Dordrecht. Je zoontje had zoveel moeite met de koffer in de trein te krijgen, dat ik hem een handje geholpen heb. Je keek mij toen aan en bedankte mij daarvoor. Op dat moment zag ik een juweel van een vrouw met prachtige ogen. Vanwege de drukte gingen jullie in de midden ruimte bij de deuren zitten van de treinstel en ik zat verderop bij een plaats voor vier. Af en toe hadden wij oogcontact tijdens de reis. Jullie stapten uit bij Station Rijswijk. Wie is deze prachtige vrouw. Mocht dit wederzijds zijn hoop ik dat je hierop reageert. Alleen reageren als je alleenstaandsingle bent. Wil niet namelijk niet stoken in een goed huwelijk en of relatie.

30 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Rijswijk
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam net van een huisfeest af en zat in de trein, het moest er nogal raar hebben uitgezien want ik had een tent bij me om 00.00 uur. Ik zat een boek te lezen en zag een dame zitten. Ik keek haar aan en ze keek terug, in de meeste gevallen wordt dit altijd ongemakkelijk. Deze keer niet, je keek terug en lachte. Nadat we in Rijswijk uitstapte raakte we aan de praat en fietste we een stukje samen. Je studeerde in Amsterdam (UvA) en zat bij het koor vertelde je. Ik heb helaas nooit je nummer gevraagd dus daarom deze bizarre actie ("nooit geschoten altijd mis" zeggen ze toch?)

01 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Het is misschien ver gezocht, maar misschien toch ook de moeite waard? Je stond vanochtend netzoals ik op perron 5 op Schiedam Centrum te wachten op de Sprinter naar Den Haag Centraal. Een leuke blonde jongen met geweldig mooie groene ogen! Je stond er overigens gister ook, dezelfde tijd, toen keken we elkaar ook even aan. Gister stapte ik in om naast een vriendin te gaan zitten, maar vandaag bleef ik naast je staan tot ik in Rijswijk uit moest stappen. Je maakte in ieder geval mijn tentamen week een beetje ''bearable''.

27 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Delft
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar staan bij de tramhalte Den Haag CS/Schedeldoekshaven, wachtend op tram 1 richting Delft Tanthof, rond 17.30. Na een paar keer oogcontact (mooie ogen!) kwam de tram, waar toevallig een plekje naast je vrij was :-)
Ik wist niet goed wat te zeggen, en jij volgens mij ook niet, maar in mijn hoofd hadden we een levendig gesprek. Je las een stuk over serotonineremmers (jawel). We hebben alleen kort gepraat over je P+R kaartje. Je auto stond op P+R Hoornwijck en je was met de tram de stad in geweest.
Bij de halte Broekpolder moest je helaas weg, terwijl ons gesprek nog niet eens begonnen was...

Jij: kort donker haar, een open blik en een bruin-leren tas met 1978 erop.
Ik: korte donkere krulletjes, in grijs pak, met grijze tas.

Wil jij ook contact…? :-)

05 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Ik heb het uitgezocht! Je ging naar de Broodfabriek in Rijswijk voor een Model convention. In de trein vroeg je aan mij of deze trein zou stoppen bij Rijswijk. Ik knikte met een nee- gebaar en vertelde je dat je bij Holland Spoor moest uitstappen en dat ik ook naar Rijswijk moest. Je werd enthousiast en dacht dat ik ook naar zo'n modellenshow ging. Op dat moment wist ik niet van het bestaan van De Broodfabriek af. Toen we uitstapten in Rijswijk had ik uitgezocht dat je tram 17 moest pakken en we raakten in gesprek over onze dagelijkse werkzaamheden. We vergaten uit te checken en liepen het station weer in en je vertelde dat je al vet laat was voor de show. We raakten verder in gesprek en zei je dat je vlakbij Schiphol werkt. Het gesprek was zo fijn dat je mij zelfs jouw tatoeage liet zien. Op geen moment stond ik stil dat onze wegen zouden scheiden en pas toen jouw tram kwam, drong het tot me door! Ik aarzelde niet en vroeg jouw nummer waarop jij mijn mobiel pakte om het over te typen. Helaas, je maakte een fout en moest je naar de tram lopen. Je riep jouw nummer nog na, blijkbaar wilde je ook afapreken. Maar het geraas van de wind en auto's maakte jou niet te verstaan. Als ik het opnieuw mocht doen, zou ik dat stukje met je zijn meegelopen en toch de tram zijn ingestapt ondanks ik me moest haasten voor mijn afspraak. Zo goed ben je bij mij dus in de smaak gevallen.

Mijn oproep aan treinflirt:
- Mocht u iemand kennen die op zondag 5 juli naar een Mode Convention ging in Rijswijk, of;
- Kent u een collega, vriend of vriendin die hier ging, of;
- (Her)kent u dit verhaal van een vriendin die het heeft verteld, of;
- Baal jij er ook van dat het ons niet is gelukt om een drankje te doen?

Neem s.v.p. contact op met die Surinaamse jongen (en niet Pakistaanse zoals je eerst vermoedde).

Mvg,

Ryan

30 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Rijswijk
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Zooo wie was jij mooie jonge dame die in Rijswijk uitstapte en nog naar me zwaaide? Je was met je moeder vermoed ik en ik kwam je in de trein ook al tegen en toen lachten we ook lief naar elkaar. #hartkloppingen

24 Mei 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Rijswijk
Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog
Tussen 15 en 16 voorin de trein zoek ik het mooie meisje met volle rode lippen. Ik moest er helaas in Rijswijk uit.
Zin om deze flirt voort te zetten?