Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Juli 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Echt naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey,

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je zat tegenover me. (jongen)
Ik had een fiets bij me. Als je dit ziet, dan weet je waar ik het over heb.

22 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar voor het eerst nadat we waren ingestapt in de trein vervangende bus van eindhoven naar roermond. Jij zat links van het gangpad bij het raam en ik rechts van het gangpad. Jij besloot vriendelijk te zijn en een stel die graag naast elkaar wilde zitten jouw plaats te geven door naast mij te komen zitten.

Jij droeg een donkerblauw / grijzig shirt met op de schouders een printje, ik mijn lady gaga shirt.

Zwijgend was ik druk op mijn telefoon bezig en jij keek af en toe naar buiten en dan weer voor je uit. Toen ik besloot mijn koptelefoon op te zetten en lady gaga door mijn oren liet klinken.

We waren nog niet op de snelweg of de naderende file leverde enig gezucht op in de bus. Wij waren beide niet erg happy, maar klaagde niet. Na een uur op dezelfde plek te hebben gestaan zwegen we nog steeds en keerden we om richting weert.

Bij aankomst in weert vroeg jij of ik er uit moest, daar begon ons gesprek dan eindelijk (na ruim een uur naar elkaar te hebben gekeken en gezwegen). Jij vertelde mij dat je was geslaagd en nu een vakantie baantje had bij waterschap limburg, ik vertelde over mijn stage in de dierenkliniek en dat ik op weg was naar vrienden in Heerlen.

De tijd tussen weert en roermond vloog voorbij, ik wilde nog zoveel vragen! Jij moest nog een halfuur met de bus vanaf roermond en ik werd opgehaald. Hier zijn onze wegen gescheiden en verloor ik je uit het oog.


Ik hoop dat ondanks de tragische afloop op de oprit eindhoven met een voorgaande NS-bus toch dat dit verhaal een geluk bij een ongeluk wordt en ik je nog eens kan
spreken.

Veel liefs,
Het meisje in de bus die 2 uur onderweg was van eindhoven naar roermond
10 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey! jij zei ''smakelijk'' toen ik net een te groot stuk appel in mijn mond propte.
Ik las een boek en jij at een broodje en werkte daarna op je laptop.
ik wilde graag nog iets tegen je zeggen maar toen moest je al in roermond eruit.
We zeiden allebei doei en toen had ik spijt dat ik niet even met je gesproken had.
Vandaar dit berichtje!
Ik had een zwarte spijkerbroek aan en een groen jasje. jij ook :)

doei!

31 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Heerlen
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey handsome,

Beiden zijn we ingestapt op het Station in Eindhoven. De trein van Eindhoven naar Heerlen vertrok van spoor 2b waar je al een keer langs me was gelopen. Tot mijn verbazing zaten we daarna in dezelfde coupé. Meteen maakten we oogcontact, en niet veel later deed je je grijze sjaal af en je zwarte jas uit. Je had een beige/kaki broek aan en een zilver horloge. Je blonde haren en mooie ogen maakte het plaatje helemaal af. Ik heb ook blonde haren en droeg een zwarte jas daaronder een gestreept topje. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Voordat je (helaas) uitstapte in Roermond heb je me alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst. Het lijkt mij gezellig om een keer iets met je te gaan drinken, maar ik heb natuurlijk niet gevraagd hoe je heet. Ik dacht, probeer het via deze manier, wie weet! Ik hoop dat je een leuke avond hebt, en misschien tot ooit.

19 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Alkmaar
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hoi !

Jij stapte in op station Sittard samen met een vriendin rond 11:05 Je hebt lang briuin haar, zwarte blouse en een spijkerbroek aan. Ik had een zwart t-shirt en een blauwe korte adidas broek en kort donkerblond haar. We raakten een aan de praat over de kat die ik bij mij had. Ik draaide zijn reismand ook een stukkie naar jou zodat hij rustig bleef. De reis verliep verder in stilte. Tegenover elkaar zittend in de vierzits....kon ik toch niet helpen om een paar keer oogcontact te zoeken met jou. We waren beide te verlegen volgens mij. Echt jammer want ik voelde veel aantrekkingskracht tussen ons. Hopelijk ontmoet ik je nog !

Groetjes Nick

07 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Alkmaar
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey beauty !

In maastricht ging ik bij je zitten in de 4-zits. Je kwam me tegemoet met een brede glimlach en fonkelende ogen. Toen we daar zaten met zijn tween heb ik je een aantal keer betrapt op het aanstaren van mij. In Sittard leek het erop dat je uit moest stappen maar je maakte alleen maar plaats voor een vriendin die erbij kwam zitten. Toen was het flirten voorbij. Ik durfde je niet meer aan te spreken. Je leek nog erg geintresseerd in mij en ik in jou. We hadden vaker kort oogcontact en de spanning bleef zich maar opbouwen. Ik wil je weer ontmoeten !

Jij: halflang bruin haar en bruine ogen. Met een kersverse tatoege op je linker onderarm. Je had een zwart shirtje met mesh- visgraat mouwen en rode sneakers met rode veters.
Ik: Lime green shirt en blauwe adidas sportbroek. Rode sneakers.

Groetjes Nick !

23 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
We stapte samen n in Nijmegen, en ik ging naast je zitten. Jij was al snel Brooklyn Nine Nine aan het kijken op je telefoon. Ik wilde je hierover aanspreken (was net van plan ook aan die serie te beginnen), maar besloot je maar niet te storen.
In Venlo moesten we van coupe wisselen en sprak ik je wel kort hierover aan, omdat we het allebij niet zo goed verstaan hadden. In de volgende coupe zaten we helaas niet in dezelfde bank, maar zat jij wel tegenover mij. Ik zag toen eigenlijk pas hoe leuk jij was, en had meteen spijt dat ik je eerder niet toch aangesproken had. We hadden een paar keer oogcontact, en ik zag dat jij iedere keer moest glimlachen. Was dat omdat je mij ook wel zag zitten, of omdat je de aandacht gewoon wel leuk vond?

03 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
We zaten samen in de trein van Nijmegen naar Roermond, het was rond 3 uur 's middags. In onze coupé werden we vergezeld door 2 doorgesnoven gabbers die linea recta van een feestje afkwamen en nog behoorlijk zaten te spacen waren. Ze maakten aardig wat kabaal en gooiden er behoorlijk wat grappige opmerkingen uit, waardoor je zo nu en dan aardig aan het lachen was. Ditzelfde deed ik ook. Wat er echter gebeurde toen het tweetal uitstapte maakte indruk op me. Je lachte, maar niet om hen. Je lachte naar mij. Ditzelfde deed ik terug en dit hebben we van station Venray tot en met station Roermond volgehouden. Ik was me gedurende de treinreis al aan het bedenken hoe ik je zou aanspreken als we beiden in Roermond aan zouden komen. Eenmaal aangekomen in Roermond verzamelden de resterende reizigers zich rond de deur om uit te gaan stappen. Je stond een paar meter van me af en we lachten nog een laatste keer naar elkaar. Je stapte uit, en liep richting de uitgang van het station. Ik zag je naar links kijken, wat voor mij erop leek om te kijken of je me nog ergens zag. Ik liep een stukje achter je en versnelde mijn pas. Slecht 10 meter liep ik achter je en toen begon het dubio. Zal ik nog iets sneller lopen en haar inhalen, of die ik het niet? Helaas heb ik de keuze gemaakt om je het station te laten verlaten. Ik kon de moed niet verzamelen om je aan te spreken. Omdat ik hier nog steeds erg van baal, dit bericht. Ikzelf droeg een blauwe winterjas en spijkerbroek aan. Jij zag er erg lief en sportief uit, maar je was bovenal erg knap. Leuke kuiltjes in je wangen ook als je lacht. Ben jij de blonde meid met een hipster brilletje en grijze nikes waar ik het over heb? Ik hoor graag van je!

24 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Echt naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik zat al in de trein en je stapte in te Echt. Stoptrein van 14:17 te Echt met aankomst roermond 14:26
Ik keek je aan (jij mij volgens mij ook). tijdens de rit zat je op de volgende rij banken.
In Roermond op het eindstation stapte we dus beide uit. Keken elkaar aan en wou nog iets tegen je(jij leek ook iets te willen zeggen) maar dit kwam er niet uit. Jij stond daarna op de trein te wachten op spoor 2 ik liep door naar 3b.
Jij Normale lengte licht witte haren en grijze jas. En ik Jongen kort zwart haar, zwarte jas en grijze broek.
Hoop dat je dit leest en misschien eens wat wil gaan drinken!

26 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Je zat in de trein, achterstevoren met je vriendin te praten. Ik droeg een zwarte leren jas en was pasta aan het eten van Julia's. We lachten steeds, omdat de coupe vol zat met drukke kinderen en je bleef steeds naar mij glimlachten.

Je had een wit blousje aan, met een zwarte jas. Je had blonde haren en een zwarte bril op. Ook rook je. Je moest naar Maastricht (en anders Sittard).

Nadat ik uitstapte in Roermond en langs je liep, zei je nog 'hoi' tegen mij.


Mocht je nog contact willen met mij, let me know :)

26 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Swalmen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Half 2 op zaterdagmiddag, klaar voor de Sjtasiefestasie in Remunj. Nog even de rugzak in een kluisje want na afloop meteen weer door naar het Noorden. Helaas waren twee verplegers net eerder en hadden het laatste kluisje te pakken. Ik mopperde wat en één van de heren voelde zich schuldig. Na het regelen van een alternatief, moest nog even de biecht afgenomen worden onder het genot van een Jupiler. Ergens besloot ik toch te gaan in de hoop tijdens de dag de verpleger nog tegen het lijf te lopen, helaas...
Zullen we die biecht nog even verder afnemen?

16 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Venlo naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hello
It was today almost we arrive to roermond at 18.00 uur
She was so cute girl looking to her phone and there is young girls loud talking in the back seat we look to eachother and start laugh me and you
It was so beautyfull smile on your face i try to talk but there was no space to talk
And i don't speak dutch i feel so confuesed because i cannot
Say anything .. I was smile because of your pretty smile
And i see you walking to Maastricht train but is too late for
I hope you come here and read my message and contact me

05 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte rond 12.30 op 5 mei in de sprinter naar Roermond naar t bevrijdingsfestival..ik ging schuin tegenover je zitten er was meteen oog contact..jij was ongeveer tussen 1.70-1.75 lang "donker" haar met je telefoon bezig..ik schat je leeftijd tussen de 25-28 jaar..ik ben 1.70 getint en was sportief gekleed ik had een flesje dokter Pepper bij me en had een zonnebril bij me..er was regelmatig oog contact..maar daar bleef 't jammergenoeg bij..de kans dat we elkaar nog ontmoeten of dat we in contact met elkaar komen schat ik vrij klein in..maar je weet maar nooit..als je aan dit profiel voldoet stuur me dan alsjeblieft een berichtje!! Groetjes Angel

24 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Schiphol
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Een verlegen hoi aan de persoon die mijn reisjes beter maakt. We zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar zien moet ik m'n best doen om m'n ogen van jou af te houden. Je bent een knappe jongen en je jas matcht met die van mij.
-verlegen meisje.

12 Maart 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek die leuke blonde vrouw eind 30 begin 40 jaar..ik vroeg of ik naast je mocht zitten toen we nog stilstonden op station Eindhoven rond 14.30 geloof ik..we zaten in de trein richting Maastricht..jij zei meteen spontaan ja..je was een boek aan t lezen op je E-Book..we raakte even aan de praat maar ik zag dat je je boek wilde lezen dus ik zei; ik laat je maar met rust zodat je verder kon lezen.. terwijl ik eigenlijk met je wilde praten..dat was erg dom van me..haha..ik denk dat de kans heel erg klein is dat je dit leest..mocht je dit lezen dan kom ik graag in contact met je..nou wie weet

24 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hi,

Heel erg maar we hebben elkaar niet eens aan elkaar voorgesteld, dus ik weet je naam niet.. Je vroeg op station Eindhoven of je met me mee kon reizen. Jij ging naar je broer en zus in Roermond, om daarna weer terug in ehv te gaan stappen. Ik moest er in Weert uit om bij mn broer wat te gaan eten en te chillen.
Ik vond dat we leuk gebabbeld hadden en zou leuk zijn als je dit leest en we zo toch weer in contact kunnen komen.

Groeten, Kevin

22 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Jij: Knap Marokkaanse meid met een bos krullen.
Je stapte rond 17u in met je moeder en twee zusjes en zat schuin tegenover me. We keken elkaar af en toe stiekem aan en deelde wat glimlachjes. Ik voel me zo stom dat ik niks heb gezegd, dus laat wat weten als je dit leest!

18 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar die knappe exotische chick met de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. Het was ontzettend druk op het perron in eindhoven, maar je viel meteen op. Toen we toevallig dezelfde wagon instapte kon ik wel een vreugdedansje doen. Ok...ik geef toe: helemaal toevallig was het niet...

We zaten allebei in het voorportaal omdat het te druk was om in de coupe zelf te zitten. Af en toe zocht ik oogcontact en dat werd beantwoord met die supermooie (groene) ogen.
Toen ik helaas uit moest stappen in Roermond hadden we nog even 'momentje'.

Ik baal ontzettend dat ik je niet heb aangesproken dus ik hoop dat je dit leest! Deze jongen (bruin haar, blauwe ogen, zwarte leren jas en donkerrood overhemd) is naar je op zoek!

31 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hello leuke flirt! Ik ben op zoek naar jou, donkerblond harige jongen ik schat rond de 22 jaar die vandaag 31 oktober met de trein reisde van eindhoven naar roermond ongeveer om half 1. Je zat tegenover me en lachte een paar keer naar me, wat ik erg leuk vond. Toen je uitstapte in roermond en ik je weg zag fietsen baalde ik ervan dat ik je niet had aangesproken. Je had een geruite rugzak bij je en een paar kettingen om. Ik had een gescheurde zwarte broek aan en droeg een legerprint jacket met een donkerblauwe jas. Op het begin van de reis was ik aan het slapen tegen het raam, later hield ik mijn ogen open om jou te bespieden.. Ik hoop dat je wat van je laat horen :3

26 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Die ene ochtend hadden we voor het eerst oogcontact. Van het instant-kriebels-in-de-buik soort. Oef!

Daarna nog vaak, ook wel eens in het centrum en een keertje bij de AH... maar allebei waren we altijd te verlegen, te nerveus of te verrast om iets te zeggen. Of waren de omstandigheden er gewoon niet naar.

Meestal pakte ik op donderdag de trein richting Maastricht, rond 8 uur op perron 1. Jij, mooie jonge vrouw, in de dertig. Lang stijl en donker haar, mooie ogen, lief, slank, vaak laarzen aan je voetjes en in 't bezit van een sportief fietsje... nam die zelfde trein ook en stapte dan in Roermond uit.

Ik heb je al een tijd niet meer gezien, maar ben nog altijd nieuwsgierig hoe het zou klikken.

Mail je me? Of treinen we de volgende keer gewoon samen door tot Parijs? :)

x R.

06 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Als muziek noot, ranke vingers, bruine ogen....knotje ...gitaar.........rechter bovenarm stond beschreven..........ik zal het nooit weten....... onze vorm van bagage kwam exact overeen...met Mary Poppins :)....dag schoonheid

24 Juni 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hey daar.. wat was dat een onbeschrijfelijk moment.. jij kwam bij me zitten, ik keek naar dat leuke koppie en ik was verkocht... Mooie rooie haren... Je pakt je boek (The Rats van James Herbert) en ik denk, weet je wat, ik ga ook maar lezen.. Maar het kwam er niet van... Iedere keer zochten onze ogen elkaar.. En dan dat ene moment, het leek wel een paar seconde te duren dat onze ogen elkaar bewust zochtten... Aan je lach te zien, had je ook wel door dat ik via de ruit naar je keek... We stapte beide uit in Roermond en gingen ieder een andere kant op... Maar niet zonder elkaar nog een keer aan te kijken, door beide om te draaien... Ik zoek je, om te vragen of je boek spannend was... Groeten, die jongen met het rode vest...

15 April 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
We stonden tegenover elkaar te wachten tot iedereen uit was gestapt, op dat moment hadden we al oogcontact. Vervolgens ging je schuin achter mij zitten en we keken elkaar regelmatig aan...je had een groen jasje aan.

14 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Venlo naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in Venlo in, jij zat in een 4-zit bij het raam. Ik ging aan de andere zijde van de trein in de 4-zit zitten en zat schuin tegenover jou. We hadden op een gegeven moment oogcontact en jij lachte naar mij. Jij had hele mooie bruine ogen, zwart haar in staart, zwarte jas met wit, spijkerbroek aan en zwarte tas. Ik kort haar en een zwarte bril. In Roermond stapten we beide uit en ik liet jou voorgaan. Stiekem keek ik naar jou billen. Die zagen er erg lekker uit ;). Op t station in Roermond keken we nog eens naar elkaar en we stapten allebei in de zelfde coupe in. Jij ging naar Maastricht, ik naar Sittard.

Ik wil graag een keertje heel diep in jou donkerbruine ogen kijken ;) spreken we iets af ? ... mail me !

08 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Geleen-Lutterade naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik heb al eerder een oproepje geplaatst op deze site! Vandaag zag ik jou wederom weer in de stoptrein richting Sittard. Ik stapte in op station Geleen-Lutterade. We stapten beide over op de Intercity naar Roermond. Ik vraag me af of je me nog kent van gezicht. We zaten vroeger in dezelfde bus van Herkenbosch naar Roermond! Volgens mij was er wel een klik tussen ons maar ik heb nooit een woord met je kunnen wisselen want ik durfde niet. Nu weet ik, gevoelens laten zich niet zomaar inpakken....zien we elkaar nog eens terug?....Al was het maar om samen iets te drinken! Ik had mijn witte winterjas aan met een zwarte rugzak. Jij, had een groen winterjack aan met je zwarte tas!

07 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik heb een leuke jongen gezien.
maar niet in de trein, maar wel bij station weert in de buurt.


ik heb trein weert- roermond ingevuld, anders werd mijn zooitje niet geplaast


Ik zag je vandaag (donderdag ochtend) voor de eerste keer op de werkplaats ergens in Weert.

je had zwart haar bruine ogen en
je droeg een "wite met rood lijnen boxer"

IK hoop dat je op deze site kijkt en reageert :)
want je zag er super leuk uit!

04 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Mooie blonde meid,
Met rode leren tas en een zwarte houder voor ik denk tekeningen. We keken elkaar recht in de ogen aan en mijn hart sloeg over.
Als jij je aangesproken voelt reageer. a.u.b.

xx Mij (de jongen in 't zwart)

23 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Jongen zoekt meid in rode jas met bruin haar.

Ik zat in de trein van 12.25 vanuit Heerlen naar Sittard met mijn iPad tegenover jou en baalde dat de intercity pas om 13.00uur vertrok. Jij moest die trein ook hebben en hebben even gepraat. Op station Sittard stond al een vriend te wachten op mij waardoor ik niet meer met je kon praten.

Toen je uitstapte in roermond hebben we nog even oogcontact gehad.

Volgens mij loop je stage in een bejaardenhuis in roermond.

Graag reageren!

03 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Hallo hooggehakte dame - we keken elkaar nog aan op het perron in Roermond... Als je toch op deze site bent, dan toch zeker niet voor iemand anders die je op het perron hebt gezien? :P Zou het leuk vinden om een keertje wat te gaan drinken!

07 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
we zaten rond 1130 samen op een bankje bij station Roermond op de trein te wachten. Jij met een bakker Bart Brood, ik met wat sneetjes roggebrood. Ik zou je graag weer eens willen zien !

groeten Nick,19 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Jij (overhemd met kleine ruitjes, jeans (?), bruine schoenen, iets langer achterover gestyled donker/grijs haar) liep mij (zwart jurkje, bruine jas, donker haar) voorbij op station 's Hertogenbosch, stapte via dezelfde deur in de trein en ging een paar bankjes verderop zitten. Tijdens de treinrit hadden we een aantal keer oogcontact. Toen jij uitstapte in Roermond, keek je me aan en ik kreeg een stralende glimlach van je :). Buiten op het perron liep je weg en weer terug waardoor we wederom (langer) oogcontact hadden. Ik baal ervan dat ik je mijn nummer niet heb gegeven...

20 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
we hadden oogcontact, maar zoals ik ben durf ik dat niet eens vol te houden. De click* was er!

05 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Venray naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte kwart voor 10 op op station Venray en ging schuin tegenover je zitten. ik had zwarte vans aan en een muts op. Jij was op je nintendo 3DS bezig en ging daarna telefoneren.


We hadden behoorlijk veel oogcontact, stapten beide uit op Roermond maar ik moest snel mijn trein halen.

Toen ik bij het instappen me omdraaide liep jij nog voorbij draaide je om en zei je nog Doei! waarop ik met Houdoe! reageerde.

Lijkt me leuk om nog iets van je te horen!

02 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ehh.. hoi! Als jíj dit oproepje leest.. dan is het misschien wel leuk elkaar nog eens op te zoeken! :D
We zijn elkaar vandaag rond 17.00 ofzo in de Veolia trein richting Roermond (waar we er allebij uit moesten) tegengekomen. Ik zat tegenover jou en naast een friet-etende ouwe knar. Khad een gitaar bij me en jij een boek over iets sociaals ;). We hebben wat gekletst, eerst over de ov kaart en later over onszelf. Het was best gezellig :). Maar het lijkt me vooral grappig als je mn berichtje vindt! Groetjes!

27 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Reuver naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Heej,

In de trein zat ik schuin tegenover jou, en we hebben een paar keer oogcontact gehad. Nu heb ik grote spijt dat ik je niet aangesproken heb. Jij had bruin haar, spijkerbroek en wit truitje met zwarte bloemen erop. Verder had je een volle tas bij je, luisterde je muziek en was je aan het sms’en. Ik had een spijkerbroek en een bruine jas aan. Jij zat in de trein toen ik in Reuver instapte, en we stapte samen uit in Roermond, waar jij volgens mij de trein richting schragen nam.
Ik zou het leuk vinden om nog een keer iets met je te gaan drinken…

Hopelijk lees je dit en hoor ik nog iets van je…

01 Februari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
's avonds rond half 8-8 uur stapte jij: een mooie getinte jongen in, in een veolia trein van Nijmegen naar roermond.. Je ging tegenover me zitten. Je had kort donker haar, luisterde muziek en staarde relaxt voor je uit.

Ik: een meisje met donker krullend haar, een jurkje aan en daaronder nog een rokje. Hakkenschoenen, 2 tassen.
Ik zat eerst boek te lezen maar toen jij instapte lukte het me niet te concentreren. Ik keek je stiekum een paar keer aan, ging muziek luisteren en op mijn mobiel kijken. In roermond stapte je over naar trein richting eindhoven.

Zou leuk zijn van je te horen.

20 Oktober 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Weert naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik ging Bij je zitten Bij station roermond. We lachtte nog even naar elkaar en we hadden een paar keer oogcontact maar ik sloeg helemaal dicht helaas. Wat ik nog van je uiterlijk kan herinneren is dat je een getinte huidskleur hebt je droeg een zwarte hoofddoek en je had echt prachtige ogen. je droog dacht ik ook een beige jasje maar dat weet ik niet zeker. Ik ben die jongen met die grijze jas die tegenover je ging zitten. Ik zou graag nog eens met je in de trein willen zitten :)

23 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Eindhoven, een drukke trein. Tussen de stoelen door kijken, een betoverende lach. Je ogen, zoeken ze of ontwijken ze? Een klein stukje nog, waar zou je uitstappen. Toevallig, het is ook Roermond. Lekker weertje en wachten op de bus. Die van jou rijd ineens weg. Een zwaai en een lach volgen. Krijg ik jou nog eens te zien?

29 November 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Ik (jongen met kort haar grijs/zwarte jas en grijze tas) ging in eindhoven tegenover je zitten. je zat volgens mij al in de trein maar dat weet ik niet zeker. jij (meisje met bruin jasje bruin krullend haar en je handtas had een kapot handvat dacht ik).
Tijdens de reis was je druk met je telefoon bezig maar ik zag je een aantal keer snel langs je telefoon naar mij kijken. ik keek veel naar buiten omdat ik eigenlijk geen oogcontact durfde te zoeken haha. maar we keken elkaar wel een paar keer aan en je glimlachte naar me. je zei ook nog iets tegen me maar mijn mp3 stond te hard en verstond je niet. toen je uitstapte in roermond zei je nog doei tegen me. ik heb helaas niet je nummer gevraagd of een gesprek met je gehad maar lijkt me echt heel aardig =]

(het was op maandag 29-11)

10 November 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Schagen
Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog
Heeej jij, ik zag je maandag 10 november in de trein van 15.53u vanuit Maastricht. We stapten samen in (laatste wagon) en je ging 1 bank voor me zitten. Ik was met twee jongens die veel te veel praatten;-) Je droeg een groene trui met wit blousje eronder en was druk met een marker aant strepen ;P..ik denk dat je in Maastricht studeert. Het was niet veel, maar voor mijn gevoel keken we elkaar net iets te lang aan:$..helaas moest ik er in Roermond al weer uit...