Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 September 2019
Knap meisje begin 20 met donker haar, lichte krul met een wat langere grijze jas aan onderweg net als ik naar Rotterdam centraal. Er was iets mis met je ov kaart maar je bent niet in de problemen gekomen gelukkih. We gingen er allebei op Rotterdam Cetraal uit. Ik ben benieuwd wie je bent.

Oogcontact in de trein van station Delft naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Augustus 2019
Het eerste oogcontact was rond 09:00 op Rotterdam CS, wachtend op de tram, toen ik opkeek van mijn boek en een heel lichte glimlach op je gezicht ontwaarde. Even later zaten we beiden in tram 4, waar ook jij je boek tevoorschijn haalde en dat maakte je nog aantrekkelijker dan dat ik met die eerste oogopslag al had geconcludeerd. Ik moest uitstappen op halte Soetendaalseweg en op dat moment liep je op me af om me te vragen of we halte Weena al hadden gepasseerd. Mijn haast troebleerde mijn denken en in plaats van je te adviseren om samen uit te stappen zodat je de volgende tram terug kon nemen, maakte bescheidenheid zich van mij meester en zei ik je dat ik ook niet uit de buurt kom. Was je uitgestapt, had ik wellicht voldoende tijd gehad om de moed te verzamelen je uit te nodigen voor koffie, later op de dag, in het leuke tentje dat ik recentelijk had ontdekt. Nu zit ik, meer dan 24 uur later, met een zeer verontrustend gevoel dat ik misschien wel iets zeer moois in mijn leven ben misgelopen. Is er enige kans dat je me het antwoord geeft op deze vraag die, zo vrees ik, aan me zal blijven knagen?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Juli 2019
Zonnebloem en een blauwe rugzak! O wat een spijt dat ik niet wat meer over je vroeg, waar kwam je vandaan? Een festival? Zo gebruind! Ik vond een vergeten skateboard en je vloeitjes werden me in de schoot geworpen door het open bovenvakje van je tas. Jij zei iets grappigs, ik deed je tas dicht, maar je stapte daarna net snel uit. Ondanks de rij van uitstappende mensen, vonden onze ogen elkaar nog een keer. En nu zit ik hier, typ ik dit, lachen wel.

Oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2019
Iets voor vertrektijd van de IC richting Rotterdam van 12:42 liep ik de trap van het perron op op schiedam centraal.
Daar kruisten onze blikken elkaar, waarna je verlegen de andere kant op keek.

We stonden bij elkaar in een middenstuk, ik hielp een dame voor me haar kinderwagen naar binnen te tillen en struikelde vervolgens ongemakkelijk naar de deur om daar tegen aan te leunen. Jij zat op het stoeltje naast de trappen en keek regelmatig mijn kant op had ik het idee, om weer verlegen terug te kijken toen je doorhad dat ik terugkeek.

Je zag er netjes uit en had een soort uniform aan. Als ik zou moeten gokken zou ik zeggen dat je als stewardess werkt?

Op Rotterdam stapten we uit, waarna ik achter je stond op de roltrappen. Op het perron waar de trein richting Amsterdam vertrekt verloor ik je uit het oog. Ik keek je nog even na toen je de roltrap opliep.

Je lijkt me een aardige meid, en je zag er leuk uit! Als je dit leest zou ik graag nog eens van je horen :)

Groetjes,

De jongen met het lange haar, de zwarte broek en het zwarte vest

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Mei 2019
Hi knappe flirt!
Vaak zitten we op hetzelfde traject van Schiphol naar R'dam centraal. Tijdens onze reis hadden we af en toe oogcontact. Net toen de trein Rotterdam binnenreed ontving ik een airdrop van je met een superleuke tekst! Toen de trein weg reed liep je nog langs het raam om te zwaaien. Helaas moest ik juist op deze dag doorreizen naar Breda en kon ik kon ik niet mee uitstappen om kennis met je te maken. Daarna heb ik je in de afgelopen 2 weken niet meer gezien. Hopelijk zie ik je snel!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Mei 2019
You made my day! We stonden samen op het perron in Utrecht, vanmorgen rond 7:45, wachtend op de Intercity naar Rotterdam. Jij viel me meteen op. Jij, aziatische droeg een zwarte jas met witte, wollen voering en capuchon. Ik was meteen betoverd door jouw mooie en sexy looks. Misschien zag je mij ook. Man, rode jas en rode broek. Ik had een doosje bij me. Samen in dezelfde stiltecoupé naar Rotterdam. Daarna in dezelfde metro. Helaas stapte je op station Beurs uit. Had ik je maar aangesproken. Heel misschien lees je dit. Stuur je een reactie? Wie weet wat er dan kan gebeuren! ;-)

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Stadion naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Januari 2019
Tramlijn 23

Stadion Feyenoord - leuvehaven

Na de wedstrijd feyenoord - ajax.

We stonden samen in het voorste gedeelte van de tram
Jij had een koptelefoon op en ik een grijze feyenoord pet
Door de drukte stonden we heel dicht bij elkaar helemaal voorin.
Je hebt een betoveremde glimlach en schitterende ogen

Ik stapte uit bij leuvehaven jij bleef in de tram
Graag kom ik met je in contact

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Januari 2019
Jij, jongen met donkerblond/bruin kort haar, stond met je laptop in de trein en ik zat op de trap. Je vroeg of je naast me kon ploffen want met je laptop staan was niet echt chill. Toen we bijna bij Rotterdam Centraal waren pakte ik mijn tassen en slaakte ik een diepe zucht. Jij vroeg of ik er zin in had die dag en ik vertelde wat over het evenement wat ik die dag zou organiseren voor het leger des heils. Toen we de trien verlieten pakte je je sporttas en zei je tegen mij: "zet 'm op vandaag"
Vond het super lief en ik had je nummer moeten vragen...krijg ik een 2e kans?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Januari 2019
Ben jij die leuke jongen/man.( Zwolle- R.dam). Jij hebt erg mooi lang haar en leuke kop. Je haar zat eerst vast daarna maakte je jou haar los en bleef er mee spelen ik dacht alleen maar WOW en vond je nog leuker. We hebben heel wat oog contact gehad. Je hebt mooi lang donker haar, je zat met 2 andere mannen en jullie hadden muziek instrumenten bij je. Ik weet niet of je in Zwolle instapte of later, maar kon me ogen niet v je afhouden.we stapten beiden in R.dam centraal uit 21:25 (denk eindpunt was) ik werd steeds zenuwachtiger met denken wat zal ik zeggen, en moet ik wel wat zeggen. maar werd zo bang daarvan en heb dus niks gezegd.
En dit oproepje durf ik dan weer wel haha.
Ik zat alleen bleached blond wat ouder dan jij en we hadden veel oog contact je liep nog langs tijdens de reis. (naar wc ofzo) maar ik durfde niet eens te kijken.
Anyway mocht je dit lezen, maybe meet up some time. lijkt mij wel gezellig. Groet F.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Alexander
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 December 2018
,Ik 55+ zag je tegenover me in de coupé. Zaterdagavond richting Rotterdam. Je was naar de kerstmarkt geweest in Dordrecht , donker haar , klein, 55+ ook worstelend met je GSM , zoals je je smartphone noemde. Je had problemen met het touchscreen. Ik vroeg iets over Whatsapp contacten discreet verwijderen, aan het blonde meisje waar je mee samen reisde en die in Blaak eruit moest. Onze wegen scheidden zich omdat je de stoptrein naar Nieuwerkerk moest hebben. Helaas, zei je.Je was spontaan en open, en vrolijkte mij daarmee op. Je had net als ik een zwarte stoffen jas aan, ik ook, met een dubbele rij knopen
Dus moeten we elkaar maar eens contacten? Is fijn!

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 December 2018
Jij kwam binnen in de eerste coupe van de sprinter en stond bij het glas met je hoofd richting de plek waar ik zat. Ik zag eerst de zijkant van je hoofd waarna je mijn kant op keek en ik je leuke gezicht zag. We keken vaak weg, maar we keken elkaar nog vaker aan. Je had bruin haar, rode wangen, een donkerblauwe jas, bruine schoenen en een gekleurde sjaal of embleem. Dat detail weet ik helaas niet meer. Wat ik wel weet, is dat ik je blik elke keer weer vond en jij de mijne. Ik had witte oortjes in en luisterde dromerige muziek terwijl ik telkens de moed vergaarde om je weer aan te kunnen kijken en te lachen. Ik keek namelijk vaak weg uit het raam of naar de grond. Even liet de trein je evenwicht een beetje verliezen waarna je naar mij lachte en ik terug, zo leuk vond ik het om te zien dat je ook humor had. Halverwege de reis zat je aan de telefoon. Toen wou ik dat ik hoorde met wie je praatte zodat ik wist of het je vriendin was.
Ik hoopte op dezelfde plek uit te stappen, maar ik moest er helaas eerder uit in Rotterdam-Lombardijen en jij nog niet. Toen ik mijn tas pakte, leek het je op te vallen dat ik iets aan mijn arm had. Ik stond op en liep langs je waarna we een laatste glimlach deelde, maar wat had ik toen nog graag wat tegen je gezegd. Helaas durfde ik dat niet, uit angst dat het stom zou zijn of je al een vriendin zou hebben. Toen ik uit de trein was gestapt en ik me omdraaide, was je gaan zitten. Ik zou je nog steeds willen zien en dat gemiste gesprek alsnog willen voeren. Ik wordt niet snel nerveus van iemand of dat ik de moed heb om naar iemand te lachen die leuk is, maar jij kreeg het voor elkaar. Alleen al daarom doe ik deze oproep.

Als je dit leest, herken je mij aan: dat ik een lichtbruine lange jas droeg met een donkerbruin stukje kraag, middellang stijl bruin haar heb, grote blauwe ogen, een lange geblokte zwart/witte sjaal droeg, een zwart rokje met een zwarte panty, Zwarte gympen met een groen randje, ik liep met een felgele schoudertas en een plastic AH tas. Hopelijk tot snel!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 November 2018
Doordat de treinen van en naar Gouda niet reden, zaten wij bij elkaar in de trein vanaf Utrecht. Jij naar Rotterdam en ik naar Den Haag. We zaten in de lounge, jij sprak me aan en hadden het snel heel gezellig. In Leiden moesten we beide overstappen, waarop jij grappend zei: “achtervolg je mij nou?”. Jij kwam van vrienden, ik van een concert. Maar toen ik uitstapte had ik niet het lef je nummer te vragen en daar heb ik spijt van!
Ik ben in de trein te weten gekomen hoe je heet, dat je een Engelsman bent die ook in Amerika hebt gewoond en je het eigenlijk heel leuk vindt in Nederland, maar dat bleek helaas niet genoeg om je achteraf nog te kunnen opsporen...

Dus leuke jongeman, kunnen wij nog in contact komen?

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 November 2018
Hi there oh zo galante man, ik spotte lezend onderweg naar Rotterdam centraal. 7 habits of highly effective people las je voordat je aanbood mij te helpen met mijn tassen die net zo groot zijn als ikzelf. Maar als independent person neem ik dus hulp natuurlijk niet aan 💁🏻‍♀. Op de roltrap gaf je me nog een blik, wanneer zie ik die nog een keer? 😏

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 November 2018
Ik zat al in de trein die ging vertrekken van Utrecht Centraal naar Rotterdam. Het was ongeveer 18.00 uur savonds. Ik was moe, lange dag gehad in Amsterdam, en had me lekker in het hoekje van de 4-zits genesteld toen jij recht tegenover me kwam zitten. Mooi lang en donker haar in een knotje, groenige ogen, donkere kleding en Nike Air Force achtige sneakers aan. Ik droeg een grote gebreide witte trui, een zwarte broek en dr Martens. We keken afwisselend elkaars kant op en ik deed net alsof ik heel geconcentreerd in mijn boek las. Eigenlijk was ik gewoon te verlegen om naar je te kijken, laat staan iets te zeggen. Toen je wegliep op Rotterdam Centraal had ik spijt, zonde! Het was leuk geweest wat te gaan drinken. Dat kan alsnog? :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 November 2018
Hee! Ik (donkere krullen en groene blouse met zwart jasje) zat in de trein van Amsterdam naar Rotterdam in de vroege ochtend en jij stapte in bij Schiphol denk ik? De trein was overvol dus je ging op het baggagerek naast mij zitten. Jij, leuke man met donkere haren, kort baardje en in pak zag mij ook onmiddellijk zitten. We hadden de hele rit oogcontact. Toen we gingen staan bij Rotterdam Centraal wilden we beiden wat zeggen, maar we durfden het beiden niet. We stapten uit, ik werd gebeld en ik verloor je uit het oog....ik zou je graag nog eens zien!

Oogcontact in de trein van station Woerden naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Oktober 2018
Vanwege werkzaamheden via Woerden naar Rotterdam gereisd.. Je maakte al meteen indruk.. Op het perron, in de sprinter, wie ben jij toch..

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 September 2018
Ik stap uit de intercity van 17:39 terwijl jij staat te wachten om in te stappen. Onze blikken kruisen elkaar kort maar van alle mensen die aan het wachten zijn val jij mij meteen op. Donkere ogen, blond haar, groene outfit en je droeg een beige trui over je schouders.
Ik heb het idee dat we elkaar eerder ontmoet hebben, maar ik kan het niet meteen plaatsen. Terwijl ik van een afstandje hard sta na te denken waar ik jou van ken stapt iedereen in de trein. Jij werpt nog een laatste blik voordat je ook instapt. Op het moment dat ik terug wil lopen blaast de conducteur op zijn fluitje, en blijf ik in een chaotisch moment verward achter. Vertel me wie je bent.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2018
Dag mooie man in de trein van 07:18 van Utrecht naar Rotterdam! Veel verder dan oogcontact kwam het deze keer niet, afgezien van de bescheiden glimlach toen we de trap op Rotterdam Centraal af waren gelopen. Ik was te pussy om je aan te spreken.. Maar mocht ik je nog een keer zien, weet ik wel beter.
- Lotte

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2018
Dag John Doe,

Blond haar rode tshirt lang en fit gebouwd.
Jij liep mij tegemoet op het perron van Rotterdam centraal tussen 14:30 en 15:00 spoor 4.
Met een brede vriendelijke lach, lachte je mij toe .
Wij maakten oogcontact terwijl ik de trap afliep en jij nog op het perron stond. Jij keek mij na en zei heel lief je bent een mooie dame.
3
Ik was te verlegen om iets te zeggen.
Hoop jou via deze weg weer terug te vinden.

Groetjes Myra

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juli 2018
Na het lopen van de Nijmeegse vierdaagse ging je weer naar huis. We zaten samen in de stilte coupe, die uiteindelijk vol zat en iedereen met elkaar aan het praten was. Je rugtas lag nog in de weg, dus wilde je die boven in het bagagerek leggen. Je waarschuwde nog wel dat ik op moest letten dat je hem niet zou laten vallen en hij op mij terecht kwam.
In Breda zijn we allebei overgestapt op de intercity naar Den Haag. Je vroeg of ik wilde helpen door je tweede tas mee te nemen. In deze intercity zaten we ook in de stilte coupe, dit keer wel met mensen die stil wilden zijn.
In Rotterdam wenste je me nog een fijne avond en verliet ik de trein om naar huis te gaan.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juni 2018
Hoi mooie jongen. Een korte ontmoeting in de stationshal van Rotterdam Centraal, maar een lange periode van oogcontact. Jouw mooie ogen die terugkeken en bleven kijken tot we elkaar gepasseerd waren. Jij was op weg naar een perron, ik was op weg naar huis. Ik droeg een gekleurde haarband en een blauw leren jasje, maar was aan de telefoon. Wat heb ik spijt dat ik niet even ophing om jou aan te spreken. X

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Juni 2018
Ik stapte om 07:15 bij Leiden de trein in richting Vlissingen en jij zat er al of was eerder ingestapt. Jij zat een rij voor me en we konden elkaar precies aankijken. Je luisterde naar muziek en had af en toe een pet op, als je hem afdeed had je een mooie lange bruine lok haar naar achteren. Ik had een spijkerjasje, donkere broek en witte converse aan. Af en toe hadden we oogcontact, maar niet voor heel lang. Ookal wilde ik dat stiekem wel. Ik stapte uit bij Rotterdam Centraal en jij bleef zitten. Ik liep langs je de trein uit en sindsdien blijf ik aan je denken. Je leek me zo aardig en had graag contact met je willen maken. Ik weet niet of het wederzijds is of dat je hier überhaupt op kijkt, maar dacht ik waag maar een poging 😊 X

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Mei 2018
Woensdag om 30 mei 2018. Trein van 17.17 vN den haag centraal naar Venlo. Jij zat 3 rijen voor mij. Je had zwarte kleding aan en was bezig met wat papieren. We hadden onderweg paar leuk oog contact. Ik was die man het baardje en jij had lang zwart haar. Helaas moest ik er Rotterdam centraal uit. Hoop je nog een keer tegen te komen.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 April 2018
Hey blonde meid,
Beetje laf misschien om het zo te doen.Ik stapte in op Gouda en ging tegenover je zitten.Je was een boek aan het lezen.Dat vond ik nou meteen al zo leuk Laat ik het netjes zeggen ik ben een paar jaar op vakantie geweest en iedereen zit met zijn/haar telefoon tegen het gezicht geplakt.Jij niet.Ik ook niet.Af en toe kruiste onze blikken elkaar en wil alleen even tegen je zeggen wat ik toen had willen zeggen.Dat je verschrikkelijk mooie ogen hebt

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Maart 2018
Ik zag je in de metro van Rotterdam centraal naar de Akkers. Onderweg rond 19.10 uur stapte je in. Je was samen met een groep bestaande uit 2 mannen, 2 vrouwen en 2 kinderen (meisje en jongen). Jij rood haar en een rode jas. Ik blond , zwarte jas en naast mij een zwart met oranje sport tas.We hadden regelmatig oog contact. Je stapte uit bij Spijkenisse centrum, waarna we nog vluchtig naar elkaar keken. Ik vind je een hele mooie vrouw en blijf maar aan je denken. Ik zou je graag nog eens willen ontmoeten


Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 Maart 2018
Welke lieve jongen nam vanavond net als ik om 19.00 uur de trein van Leiden Centraal naar Rotterdam Centraal (waar we allebei zijn uitgestapt)? Je hebt donker haar, een baardje, een bril en een opvallende ring (aan je rechterhand geloof ik). Ik was met mijn ouders en daarom durfde ik minder vaak naar je te kijken dan ik wilde. Ik hoop je weer eens te zien en dan te spreken.

Oogcontact in de trein van station Delft Zuid naar station Rotterdam Blaak
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Januari 2018
's Avonds kwam jij terug van een etentje in Den Haag, mooi tussen Amsterdam en Rotterdam in, met oud-collega's, en ging ik met mijn koffertje, helaas niet net terug van vakantie, maar wel terug naar huis. Nadat mijn koffer door de gang rolde begonnen we te kletsen, waarna jij uitstapten op Rotterdam Centraal, onderweg naar je huis in het Oude Noorden.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Januari 2018
We zaten tegenover elkaar, de hele reis, nietzeggende. Toen we uitstapte sprak je me aan omdat benieuwd was naar de CBD olie die ik gebruikte. Je keek me aan met je intense bruine ogen en leek oprecht geïnteresseerd. Ik vertelde je alles maar al te graag. Haastig stelde ik me aan je voor, maar ik was zo overdonderd door je dat ik je naam niet eens hoorde. Misschien zien we elkaar nog wel eens, zij je terwijl je naar de metro liep. Pas toen je uit het zicht was besefte ik hoe betoverend je bent... Zie ik je ooit nog?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Zuid naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 December 2017
Vrijdag op zaterdag om 00:00 zag ik jou,
lange blanke jongen, muts en headphones op,
spijkerbroek en boots. Je danste op de muziek waarnaar je luisterde.
Spaans? Ik keek naar je vanuit de trein. Jij stond op
een ander perron. Mijn trein reed weg, ik zwaaide
naar je, jij zag me, je lachte en deed een extra dansje.
Zie ik je nog eens? :)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Augustus 2017
Hoi mooie dame,

Op 22 augustus stapten we om 08.40 uur op Rotterdam CS beiden uit de intercity uit Utrecht. Jij was slank, lang, had kort haar en droeg een donkere jurk. We hadden twee keer oogcontact en die ogen waren om in te verdrinken. Ik, blanke man van 50 jaar, donkerbruin haar, bril en driedagenbaard, droeg een spijkerbroek en T-shirt en had een schoudertas. Je liep richting de trams en daar verloor ik je uit het oog . Had ik je nou maar aangesproken. Zou dat graag alsnog doen!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Augustus 2017
Hi,

Wegens bagage kon ik nergens heen. Ik wist niet hoe ik je schudden en knikken moest interpreteren.

Mvg

Oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Leiden Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juli 2017
We zaten in 1e klas coupe

Ik zat met mijn nichtje in de trein naar Rotterdam, jij met een man en we raakte aan de praat wij gingen naar "de markt" waarop jij zegt dat er ook zomer carnaval is. Wij hebben vaker veel zeggend oog contact gehad. Wij met z'n vieren moesten overstappen in Leiden waar we weer in de zelfde coupe zaten, alleen jullie aan het ene uiteinde en wij het andere. Je hebt veel indruk op mij gemaakt, en op Rotterdam Centraal ben ik je uit het oog verloren.

Ik zou je graag ontmoeten.
Met vriendelijke groet,
Theo

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Juli 2017
Toen ik de drukke trein van 7:07 van Gouda naar Rotterdam instapte zat jij daar samen met een vriendin(?) en kruiste onze blikken. Jij had lang blond haar met een soort zwarte strik, en een beige jas. Je droeg een rode rok, hoewel het ook een jurk had kunnen zijn. Ik droeg een rood vest en had donkerblond haar. Vanwege de drukte was ik gedwongen door te lopen waarna ik je eigenlijk uit het oog verloor. Bij het uitstappen kon ik je nog even bewonderen. Je bent een mooie meid en Hoewel de kans klein is dat je dit leest, probeer ik het toch op deze manier. Mocht je het lezen, dan zou ik je graag beter willen leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Juni 2017
Hee! Je stapte in bij Leiden centraal in het bovenste gedeelte. Je ging voor mij zitten bij de eerste 3 stoelen net als je de trap opkomt. Ik zat er al vanaf Schiphol. Ik had een wit shirt aan met een plaatje van een zonsondergang. Jij had een zwarte broek aan en je tas op je schoot. En je had blond haar. We keken af en toe naar elkaar maar dit was korter dan een tel.

Wie weet zien wij elkaar nog een keer, en kunnen we elkaar langer dan een tel in ogen kijken :)

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Maart 2017
Trein van 18:37 vanaf Gouda, ik zat op het stoeltje bij de deur, onderuit met mijn zwart roze rugtas en rode ratten carrier. Een maatje van je zat al schuin tegenover en jullie herkenden elkaar toen jij aan kwam lopen en raakten in gesprek. Vanaf dat moment kon ik mijn ogen niet van je af houden, probeerde mezelf af te leiden door met mijn telefoon te rotzooien, je bleef naar me kijken maar keek weg als ik terugkeek. Op Rotterdam centraal stond ik op en ging ik voor de deur staan, tijdens het uitstappen zag ik jullie nog zitten maar eenmaal op het perron herkende ik je stem achter me en jullie hebben tot de roltrappen achter me gelopen, helaas gingen jullie samen beneden rechtsaf terwijl ik linksaf moest. Ik baal enorm dat ik ivm de drukte het niet aandurfde om echt contact met je te zoeken. Wel heb ik stiekem een foto van je gemaakt, en ik kan niet stoppen met naar de foto kijken. Kans is klein dat je dit oproepje vind, maar als je dat doet. Neem alsjeblieft contact op met me :) xx

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2017
Na een aantal oogcontacten over en weer, moest je gaan verzitten doordat er iemand bij kwam. Ook bij het uitstappen keken jij en je vriendin nog een paar keer mijn kant op, maar ik was niet snel genoeg om je aan te spreken. Ik zou graag alsnog met je in contact komen!

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Januari 2017
Het was niet echt een flirt. Mooie, lange, zeer goed geklede man die tegenover mij plaatstsnam. Was me ernsstig bewust van mijn minder smaakvolle outfit maar ging naar wandelafspraak, vandaar. Schat zijn leeftijd rond de vijftig.
Raakten ad praat nav Wisselstoring.
Vind het zo jammer dat ik in Eindhoven niet met hem mee gelopen ben naar de wachtruimte.
Als iemand een idee heeft over een mooie man met zwarte weekendtas, korte jas, grote sjaal die op 7-1 om 10:25 van Maastricht naar Rotterdam reisde.... Ik hoor het heel graag

Oogcontact in de trein van station Zwijndrecht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 November 2016
Hey dames,

Ik zok een leuke dame voor contact en misschien wel meer van tussen de 16 en de 35 jaar.
Ik ben een Nederlandse jonge van 17 jaar. Bruin haar blauwe ogen.

Op de volgende data sta ik op perron 7b op Rotterdam centraal te wachten op de sprinter richting breda, ik heb een blauwe jas aan met zwart op de armen en een blauwe spijker broek.

18-11 om 14:59 u
21-11 om 14:59
22-11 om 17:29
23-11 om 14:59
24-11 om 15:45/15:59
25-11 om 14:59

Zin om gezellig samen te reizen of in meer kom dan tegen over me zitten en knip oog naar me en sla je benen over elkaar

Ik hoop tot dan!

Xxx me

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 November 2016
In Utrecht stapte ik de trein in, samen met mijn oma. Ik droeg een rugzak en daarbij twee tassen met kleding. Je zag - en ziet er nog steeds- zo ongelooflijk knap uit en ik probeerde niet naar je te kijken, maar af en toe moest ik wel. Wanneer je mij aankeek schoten mijn ogen gelijk terug, naar overal behalve jouw kant. Mijn hoofd werd een prachtig rood sfeerlampje en uiteindelijk besloot ik maar te lezen. Helaas was mijn concentratie ver te zoeken en wanneer ik weer naar je keek zag ik jou ook kijken.
Ik voel me zo stom dat ik de moed niet had om te zwaaien of hallo te zeggen.. Hoewel zwaaien natuurlijk geen optie was omdat je heel dichtbij zat.
Je bent een jongen met hele mooie ogen, een wijnvlek aan de rechterbovenkant van je gezicht (een beetje de kleur van mijn hoofd toen ik je zag) en een heel mooi gezicht .

Ik hoop dat je dit ooit leest.
Knuffels van de jongen in de trein.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2016
Een meisje met rode lippenstift een zwarte jas en zwarte hakken.. Kastanjebruin haar en een mooie kaaklijn..

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 September 2016
We zagen elkaar al op het perron van Leiden CS toen ik moest overstappen. Je stond te roken en kwam daarna vlakbij me staan. Vervolgens zaten we in de trein schuin tegenover elkaar. Ik telefoneerde en we stapten beide uit op Roterdam CS.
Jij droeg een zwart jurkje, zwarte leren jas en witte superga schoenen. Blond haar en een erg knap gezicht.
Ik baal dat ik je niet heb aangesproken en zou graag in contact met je willen komen.
Trein van Leiden naar Rotterdam was die van 17:50

Oogcontact in de trein van station Heemstede-Aerdenhout naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Augustus 2016
Al twee dagen achter elkaar komen we elkaar 's ochtends tegen op Heemstede-Aerdenhout en kan ik mijn ogen niet van jou afhouden, mooie dame met bruin halflang haar. Gisteren zat ik naast je op het station voordat de trein van 8.33 kwam om ons naar Rotterdam Centraal te brengen. Vandaag zaten we schuin tegenover elkaar in de trein en toverde je tweemaal een verlegen lach op mijn gezicht. Ik, jongere blonde man zit de komende tijd even niet in die trein, vandaar mijn oproep hier. En anders zie ik je over een tijdje wel weer in de trein en kunnen we samen een kopje koffie drinken. X

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Augustus 2016
Ik ben op zoek naar de mooie dame in de trein van Schiphol naar Rotterdam op dinsdag ochtend 16-08-2016. Je had een witte glitter shirt met een roze gezicht en daaroverheen een grijze vest aan en een korte spijkerbroek. Ik kwam op Schiphol tegenover je zitten en heb je tot Rotterdam als een dood vogeltje aan lopen staren.

Na een nachtje doorgetrokken te hebben, was ik helaas niet zo spontaan en zelfverzekerd om je te vragen of je een keer wat wil afspreken. Hier heb ik ontzettend veel spijt van, want ik krijg je sinds dinsdag niet meer uit mijn hoofd.

Dus alsnog wil ik je via deze manier vragen om eens wat af te spreken.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juli 2016
Hoi, ik hoop dat jij degene bent die dit leest die ik tegen kwam. Je vertelde dat je van het strand kwam waar je een bbq hebt gehad. Je gaat dit jaar afstuderen en je woont in Rotterdam. Oorspronkelijk kom je uit Amsterdam West (iets met kade). Je hebt blond haar en je zag er leuk strands uit. Ik baal heel erg dat ik niet iets van je social media vroeg maar ik was zo gestrest (zoals ik je vertelde) dat ik er niet eens bij na heb gedacht. Anyways, ik hoop dat je dit leest.
Liefs Bente (het meisje met het rode broekje uit Amsterdam)

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2016
Intercity direct van 8.57 van Breda naar Rotterdam. Leuke man gespot die op R'dam centraal uitstapte. Zat naast mij. Ik stootte mijn koffie om en ik kreeg zakdoekjes van hem. Maar hij was eigenlijk benieuwd hoe ik het anders zelf had opgelost.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 Juni 2016
Wat een mooie ogen en een lieve lach, schuintegenover zat je in de stiltecoupe, verdiept in je boek, maar zo af en toe glimlachte je naar me, ik had je nummer willen vragen, maar durfde niet, hoop alsnog je een keer te zien

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Juni 2016
Al vanaf Maastricht zat ik in de trein, z'n dubbeldeks intercity die al enige jaren oud is, klaarblijkelijk want de bekleding was al wat aan het verkleuren en verweren.

Jij stapte pas later in op de ns intercity in de richting Amsterdam met eind bestemming schagen ik moet nu gokken maar naar mijn herinnering was dit station weert.
Je ging in het tussen stuk, bij ingang van de trein daar waar je ook fietsen, rolstoelen, koffers, schreeuwende kinderen en als het echt moet jezelf kan plaatsen.
Dus niet zozeer in de coupe zelf, nee daar waar je ook een toilet kan vinden of mensen zoals ik want daar zat ik op een klapstoeltje (bevuilt van mijn hike) en daar tegenover me ging jij zitten op een soort gelijk klapstoeltje. Beide stapte we vervolgens in Eindhoven over en zag nog een glimp van je op Rotterdam centraal waar je de Metro pakte (neem ik aan) ik koos mijn weg naar de fietsenstalling. Maar toen ik om keek zag ik dat je mijn weg volgde. (en ja al die tijd ondernam ik niks.)

In de trein was het moeilijk om niet naar je te kijken en andersom was het ook voor jouw moeilijk mij te negeren. Omdat we beide niet bepaald een raam hadden om naar buiten te kijken. Hoewel ik dat wel een poging waagde via het raam naast mij naar buiten te staren. jij verkoos je digitale raam naar de wereld van je vrienden op facebook, whatsapps, faceswap en wat al niet. Desondanks vingen we elkaars blik een enkele keer, je lachte verlegen maar liefdevol naar me. We keken elkaar niet echt aan maar ik voelde dat je contact zocht en wanneer ik keek keek jij weg en lachte kort.

Echt of dit nu werkelijk een flirt is of niet maakt niet uit het neemt niet weg dat ik deze toch enigszins achterlijke weg kies om een poging te wagen mijn excuses aan te bieden. simpel weg omdat ik niet vriendelijk terug lachte of een simpel weg 'hoi' zei en misschien een fijn gesprek had gehad. Mijn gedrag was die gelijk aan de doorgewinterde Hollander, wat afstandelijk, kil, en ongeïnteresseerd, maar vooral verlegen en introvert.

Afijn mocht dit bericht jou ooit bereiken. bij deze mijn excuses, het had mogelijk ooit kunnen leiden tot een leuk gesprek. En immers zijn we alle al zo a-sociaal geworden door onze telefoons en andere ontwikkelingen. Een gemiste en kans en daarmee een kwalijke zaak een teloorgang van de romantiek van het leven die ik eigenlijk zo koester.

Wie ik was nouja ik was samen met een enorme groene tas.
Droeg ook nog eens een groene broek, donker blauw vest en een blauw t-shirt.
En heb een beetje donkerbruin (enigszins lang) haar.
owh ja en blauwe ogen en ik had een haar elastiekje om me armen.
En ik ben enigszins slank zal maar zeggen.

Jij had geverfd haar rood tegen roze aan in een knot / staart. (ik twijfel een beetje)
Droeg een bril, een zwart dames hemd (bedoel niet een blouse / shirt).
Je droeg een zwarte tas met je mee met een witte tekst erop (een mode merk of winkel?) En had een klein rugtas bij die 'vrolijk' gekleurd was en enkele patches / opstikkels had van bands als Rammstein etc. Verder zag je er beeldschoon uit.

Aangezien ik dit soort dingen nooit doe ga ik ervan uit dat het niks uithaalt.
Desondanks hoop ik dat het toch iets bereikt.

Ter afsluiting
men kan beter verzuipen in de diepte van onvervulde verlangens
en vervulde verlangens vervangen met nieuwe verlangens.
Om zo het verlangen naar verlangen en het verlangen zelf te koesteren.
Want na verlangen is er niets meer dan alleen de leegte van voldoening.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Maart 2016
In reactie op het bericht van 27 april 2011: " Voor de zekerheid toch maar een berichtje hier, voor het geval we er beiden toch aan denken. Je was ineens weg, dat was heel vreemd! Misschien komt het wel omdat je zo moe was :) "

In april 2011 zaten we samen in de trein van Utrecht naar Rotterdam (aan het eind van de middag). We hebben elkaar niet gesproken. Je zat schuin tegenover me. Ik was het meisje in het groen met de studieboek en zat half te slapen. Je hebt een oproepje geplaatst voor mij, maar ik zag deze te laat. Ik ben benieuwd wie je bent, want ik zie je in mijn gedachten nog steeds...

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Februari 2016
Leuk meisje met een lieve lach, bruin/zwart haar en licht getint!

Het was rond 18:00, onze treinrit verliep nogal rommelig.

Je had een donkergroene jas, panty en grijze schoenen aan.
Ikzelf had een blauwe jas en een pet op. Ik stapte uit in Gouda en jij bleef zitten.

Ik was zo vastbesloten om je in Gouda aan te spreken en kan mezelf wel voor m'n hoofd slaan dat ik daar op gegokt heb.

Ik hoop toch nog echt met je in contact te komen, dus mocht je jezelf hierin herkennen, stuur me dan een berichtje!

Oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Januari 2016
Vond je geweldig en je kon ook nog mijn gedachten lezen en bood een keelsnoepje aan die ik toevallig wilde. We hadden een leuk gesprek over mijn angst voor kleine ruimtes en jouw nieuwe baan. Misschien lees je dit en neem je contact op😊.

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Januari 2016
Jij : Lang, blond & gekleed in een zwarte, lange jas en dito broek. Je had ook zwarte bagage bij je. Ik stapte zelf op in Dordt, jij zat al in de intercity. Je belde een tijdje, achterin de coupe zaten 2 Chinese vrouwen luid met elkaar te praten, het leek alsof ze dachten dat de afstand tussen hen veel groter was en er op dat moment echt 1 in China was.

Aankomst R'Dam Centraal : 13:35. Bij het uitstappen keek je een soort van verlekkerd naar mij ... en hield heel sociaal de deur voor mij open! Dat is even wennen - Ik doe dat altijd voor andere vrouwelijke passagiers. :-) Heel sociaal. Jij keek nog een keer naar mij toen we uitstapten. Ik droeg mijn 3-dagen baard, een bruin jack (voorzien v/e coole kraag), en niet mijn flirt modus.

Om een lang verhaal kort te maken : Ga je mee een kopje thee drinken ?
Ik vraag mij af of ... je die uitdaging aangaat.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 December 2015
Afgelopen zondag rond 12:30 kwam ik met een maat aan op station Gouda.
Toen we het perron opliepen, liepen we door naar een bankje in de zon en gingen daar zitten en daar kwam ze... Een leuke, mooie spontane meid (brunette) en ze kwam naast ons zitten.. Toen vroeg ze: Vinden jullie het erg als ik een sigaretje opsteek? Waarop wij antwoorden, nee tuurlijk niet! Toen hebben we kort gesproken en bleek dat ze uit Utrecht kwam en onderweg was naar Rotterdam. Ik was onderweg naar Feyenoord en toen de trein kwam, heb ik der nog een fijne reis gewenst. In de trein vroeg ik me af, waarom ik der nummer niet had gevraagd en besloot daarom om haar op Rotterdam CS op te zoeken. Uiteindelijk zag ik haar naar de trams toelopen en ging erachteraan, maar de deuren gingen voor mn neus dicht :-( !!! Had ik op het perron in Gouda, der nummer maar gevraagd!!! Wat een spijt!

En nu maar hopen dat ik der ooit nog een keer zie...

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 November 2015
Waar is dat leuke meisje dat tegenover mij zat in een veel te krap coupe. Je bood me een vuurtje aan op Utrecht Centraal waar we stonden te roken in het vierkantje. Je had een leuke bril ;)... Keer wat drinken?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Oktober 2015
Het is altijd leuk om een aantrekkelijke conducteur tegen te komen. Zo een die je doet wegdromen in foute fantasieën (op fluiten blazen en expres zwartrijden om in natura te kunnen afrekenen; ik zei het al: foute fantasieën). Hoewel ik veel reis, kom ik ze zelden tegen. Vandaag, vrijdag 30 oktober, was een uitzondering. Ik stapte in de trein die 14.01 uur uit Eindhoven vertrok richting Den Haag Centraal. Ergens voor Dordrecht kwam je langs om te controleren. Mijn vinger raakte die van jou en bij het terugnemen van mijn ov chip kaart ving ik even je blik. Grijsblauwe ogen, een leuk en rustig gezicht, een mooie leeftijd. Na je ronde keerde je met je vrouwelijke collega terug naar de eerste klas waar ik, blond haar, groene ogen, geel vest, in zat. Helaas verliet jij in Rotterdam niet alleen de trein voor een andere rit, maar werd de trein door de nasleep van een seinstoring opgeheven. Ach, je kan niet alles hebben.
Ik ben geen vrijgezel en maak me verder ook geen illusies, maar zou je alsjeblieft nog een keer mijn kaartje willen controleren?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 September 2015
We zaten tegen overklaar, jij eerst lang op je telefoon daarna las je een artikel (Ongology). Je had een groene jas aan, ik een groene trui. We moeten meeten!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2015
Naast welke leuke man in donkerblauw zat ik gisteren. Ik stapte in Utrecht op trein en tegenover ons een druk schrijvende dame in een andere taal ;-) Je zei dat je bijna in slaap viel. In Rotterdam zag ik je nogmaals aan overkant op ander perron en je glimlachte. Jammer dat ik me zo verlegen voelde naast je :-)

Oogcontact in de trein van station Dordrecht naar station Rotterdam Blaak
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 Augustus 2015
In Dordrecht kwam ik naast je zitten in de Sprinter. Jij had een blauw jurkje aan, ik een zwarte korte broek. Je zat stiekem mee te lezen in m'n Metro, dus toen ik hem uit had, heb ik hem aan je gegeven. Op Blaak leek het er even op dat we samen uit zouden stappen, maar je moest toch naar Centraal. Ik kreeg geen zin meer geformuleerd, dus ik heb je nummer niet gevraagd. Daar heb ik nu spijt van... Zorg je dat het geen eeuwige spijt wordt?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Juli 2015
Wij stonden bij de voorste coupe van de ICD waar de deuren niet van opengingen.
Jij waarschuwden de machinist en ik bleef proberen ze te openen.
Toen we eenmaal zaten, zat ik naast je en hadden wel een heel leuk gesprek over sport, je opleiding bewegings wetenschap en nog meer.
Je bent eerste jaars nu en wilde door gaan voor een master.
In Rotterdam namen we afscheid en waarschijnlijk zit je nu op de fiets naar barendrecht.
Graag wil ik met jou verder kletsen!
Hopelijk tot ziens :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Juli 2015
Elke ochtend in de ICD! Vanaf A'dam cs naar R'dam cs! Vaak all stars, in de buurt bij mij! Ben jij het? Mail mij!

Oogcontact in de trein van station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Juni 2015
We kwamen elkaar ergens tussen Middelburg en Roosendaal tegen, in de trein naar Amsterdam Centraal.

Je was bezig met verhuizen van Middelburg naar Amsterdam, want je ging na de vakantie beginnen aan je studie Geschiedenis aan de VU. Ik kwam samen met een vriend net terug van een dagje lopen in Middelburg en Vlissingen.

Met z'n drieën hebben we heerlijk gekletst tot we aankwamen op Rotterdam Centraal. Wij zouden eigenlijk bij Blaak uitstappen, en jij zou blijven zitten tot Amsterdam Centraal. Maar we besloten alle drie uit te stappen op Rotterdam Centraal.
Stom dat ik helemaal vergeten ben je nummer te vragen. Ik was de jongen met het groengele shirt en de witte broek.