Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Rotterdam Lombardijen naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 10 Januari 2019
Je sprak me al aan op het perron om te vragen of ik een vuurtje had. We raakte meteen verder aan de praat over waar mijn reis naartoe ging. Mooie blauwe ogen en een lieve lach. Ik verloor je uit het oog doordat je snel je bus moest halen maar wil je graag nog eens ontmoeten.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 16 Januari 2019
Mooie lach, lange benen en een rode jas. Je zei me nog vluchtig gedag maar daar bleef het helaas bij...

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Rotterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2016
Vorige week zondag kwam ik je tegen in de trein. Jou telefoon en laptop waren uitgevallen en ik had geen beltegoed of internet meer. Toen ik je voor het eerst zag, had je iets speciaals. En voor ik het wist hadden we een leuk gesprek. We maakte kennis met elkaar. Jij vertelde dat je onderweg was naar je cricket wedstrijd en dat je eigenlijk al 1 uur te laat was.. Je studeert in Groningen volgensmij technische natuurkunde ? Omdat onze trein niet verder reedt dan Rotterdam zuid, gingen we alle twee uitstappen. Je vroeg me of je m'n telefoon nog mocht lenen ik zei ja natuurlijk, helaas werkte het internet niet.. Nog steeds wist ik je naam niet ! we kwamen elkaar toevallig nog tegen in de bus en je lachte nog naar me. Ik kom uit leiden en mijn familie woont in Groningen dat had ik je verteld ! Ik zou je super graag nog een keer willen zien

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Stadion naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 23 September 2014
Zondag 21 september rond de klok van 23:30 stapte jij in de tram 2 haltes na de 1ste middelandstr. Rdam west met een hollandse dame. Vanaf het moment dat je instapt en ik al in de tram zat met een vriendin was er ook contact met een lach. Wij wisten dit duidelijk van elkaar. Jij stapte uit bij rdam cs en die ene (neem aan: vrienschappelijk nederlandse jongedame) en ik deed dat ook met mijn indonesische vriendin. Aankomend op station was er een junkie doe niet al te goed maar zeker al te hard zong. Alle 4 lopend naar het station lachtte we er om. Ik maakte naar mijn vriendin de opmerking dat hij de voice of holland was en de battles konden beginnen.. we hebben er goed om gelachen en ik naar jou keek om je blik te vangen zag ik dat je me gehoord had en meelachte.. HELAAS A daar ging je.. richting de trein en ik de metro.. ik bleef kijken maar hoopte dat je me tegenhield.. je zwaaide nog en ik zwaaide terug.. wilde omkeren voor een nummer maar liet je spijtgewijs gaan.. en hoop je terug te vinden. Jij bent licht getint en je droeg die avond een jas met een makkelijk zittende grijs zwarte broek.. geen spijker..maar katoen en je had een mooi fris geschorren koppie.. de schoenen herriner in me vaag omdat ik gefocused was op je ogen. Ik hoop met deze aanwijzingen je terug te vinden. LET OP: DE GEGEVENS VAN STATION EN UITGESTAPT IN KLOPPEN NIET.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Hollands Spoor naar station Rotterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Rotterdam Zuid
Deze flirt vond plaats op 02 November 2009
Ik zag jou, jij zag mij... hoewel jij er jonger uitzag dan dat ik ben, werd ik er een beetje nerveus van. Jij was samen met een vriendinnetje en stapte tegelijk met mij uit op station Rotterdam Blaak. In de trein/sprinter vertelde je iets over het laten maken van pasfoto's... ik zie je graag nog eens terug...