Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


26 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Den Helder
Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog
Ik zat film te kijken op een tablet, terwijl je met de dame naast je zat te praten over de fietsen. Ik hoorde "Den Helder" in jullie gesprek voorbij komen en bevestigde dat je, je fiets kwijt zou zijn als je deze op het station zou laten staan. Vanaf ongeveer Heiloo raakten we echt in (een gezellig) gesprek! Je werkt in de IT, in Japan ben je lang & we deelden dezelfde politieke mening & vinden fish & chips vies! Zonde dat we geen nummers hebben uitgewisseld, volgens mij konden we nog veel langer door kletsen! Groetjes!

29 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Weert
Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog
jij stapte op de trein in roermond? Sittard? en bent vaker gezien op station roermond. je hebt bruin of zwart of donkerbruin krullend haar, kort maar niet erg kort, een harry potter achtig brilletje en een t/u tas (denk ik) je las een manga die Log Horizon heet en je pikte mijn klapstoel in in de trein. Dat stukje waar dat conducteurs kantoortje zit. Ik heb schouder? Lengte bruin haar een bril met zwarte randen en een lange beige jas en een zwart schoudertasje. ik stond op omdat twee vermoedelijk poolse mannen mij met een reisgids moeizaam vroegen of het de trein naar eindhoven was waarop ik heel dom begon uit te leggen dat hij er in weert uitmoest, terwijl ze gewoon na weert langs eindhoven kwamen. Ik wilde weer terug gaan zitten bij mijn lichtblauwe eastpak maar zag dat jij er was gaan zitten waarna je me een sluwe grijns toe wierp die ik waarschijnlijk met een raar gezicht beantwoordde. Toen ik zag dat je manga las dacht ik, he daar wil ik best graag een keer mee kletsen, of zelfs vrienden worden.

Kent iemand deze jongen? Hij is rond de twintig gok ik droeg een (denk ik) zwarte jas en aangezien ik er altijd in weert uitmoet en jij opstapt in roermond vroeg ik me af of je een keer mee wilt naar een conventie met me ofzo. Gewoon iets gezelligs.
je lijkt me awesome om vrienden mee te zijn :D
kent iemand deze persoon?
Reageer dan op dit berichtje ^w^

08 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder
Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog
Je heet Kelly, hebt donker blond/bruin haar, je droeg witte/beige laarsjes die een beetje wijd waren. Een spijkerbroek, en een kort maar net grijs jasje, waarvan je de kraag omhoog zet.

Als het koud is heb je een paars/rode gebreide muts op tot over je over.

Je werkt op het VU Amsterdam als laborante en je woont in Schagen.

Helaas hoef ik niet meer met die trein en daardoor zie ik je nooit meer. Ik vind je vanaf de eerste keer dat ik je zag onweerstaanbaar leuk! Toen we laatst een soort van gesprekje hadden had ik meteen je nummer moeten vragen... Je zei nog: "Ik zie je vast wel weer..."