Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


12 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Kerkrade Centrum naar station Maastricht
Op station Schin Op Geul verloren we elkaar uit het oog
Vreemde.......Ik zat al in de trein toen jij in stapte in heerlen.
Je knikte en lachte heel vriendelijk. Ik lachte terug. Je ging rechts van mij zitten op een los stoeltje. Een paar stations verderop stapte de vrouw tegenover mij uit. Jij stond op en kwam tegenover mij zitten. Weer lachte je heel vriendelijk. Ik had mijn koptelefoon in en keek wat naar buiten. Ondertussen zag ik wel dat jij toch af en toe naar me moest kijken. Omdat ik verschrikkelijk verlegen ben bleef ik heel ongemakkelijk naar buiten kijken terwijl ik voelde dat je een gesprek wilde beginnen. Sorry! Af en toe gaf ik je een blik en lachte je iedere keer weer zo lief....... ik stapte uit de trein en wachte totdat trein Door reed. We keken elkaar nog een keer aan.....dat was duidelijk..... We dachten waarschijnlijk allebei het zelfde. ... ik hoop je nog een keer tegen te komen!!