Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


18 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hi Vuk! (I hope that's spelled correctly). I'm the one with the long red coat and the Charles Eisenstein book.. We met Saturday evening in the train station of Breda, during our attempt to return to Amsterdam, and you gave me your number when I got off the train in Schiphol. Unfortunately I accidentally erased your number when trying to save it on my phone. Such a shame because it would have been nice to have a cup of coffee and talk a bit more about philosophy etc. But perhaps you will somehow read this message and we can meet some day in Amsterdam :)

13 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
We keken naar elkaar , wel een beetje verlegen. Je had een grijze jas aan en toen ik de loopband opging, keek ik naar je en jij keek ook . Ik durfde geen contact te zoeken, maar zou je graag ontmoeten

16 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Daar kwam je dan buiten adem aangerend met je grijze jas half open. Je wilde graag mee naar Schiphol maar we hadden nog even. Ik vroeg je waarom je zo had gehaast.
Iets met donker in het park en een rooklucht. Was graag met je mee gefietst. Je vertelde dat je je zus ging ophalen. Wat lief! We kletsen in de overvolle trein nog verder.
Je vroeg me van alles en O wat ben je leuk. Zou graag een drankje met je doen leuke blonde fietser van Amsterdam Zuid. hoop echt dat je dit leest..... baal
Er van dat ik je nummer niet heb gevraagd. Ben op Schiphol nog naar boven gelopen maar kon je niet vinden!

Hoop echt dat ik nog eens zie!

26 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte op donderdag 26 september rond 18:00 uur op station Amsterdam Lelylaan in de sprinter richting Hoofddorp. Nadat ik ingestapt was en een (staan)plekje had gevonden in het gangpad keek ik op een gegeven moment op van m'n telefoon en zag ik jou schuin tegenover me zitten. Je had een legergroene outfit aan, mooie groenbruine ogen, blond haar in een staartje, zwarte laarsjes en een tattoo op een van je vingers. Ik had een grijze broek aan, witte sneakers, een roodachtige pullover met daaronder een wit overhemd en donker haar. We hadden een stuk of 10 keer oogcontact. Toen we allebei uitstapten bij station Schiphol verloor ik je voor m'n gevoel gelijk uit het oog; weg was je...Herken je jezelf hierin? Let me know, ik zou je graag beter leren kennen!

07 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Niet in de trein maar in het vliegtuig..
Op vrijdagmiddag 7 juni vloog jij met KlM van Rome, Fiumicino airport naar Amsterdam.
Je zat schuin voor mij en tijdens de vlucht dwaalden mijn ogen elke keer naar jou toe.
Jij keek veel achterom en onze blikken kruisten elkaar steeds.
Toen we geland waren liep je het vliegtuig uit en was je redelijk snel uit mijn zicht, bij de bagageband zag ik je weer. Ik keek je aan en jij keek naar mij toen je langs liep naar de uitgang.
Helaas had ik niet het lef om je aan te spreken en daar baal ik nu van.
Hopelijk komt dit bericht bij jou terecht en wil jij mij ook beter leren kennen.


04 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Na een avondje stand-up comedy zit ik in de trein van Bijlmer Arena richting Schiphol en jij stapt op in Amsterdam Zuid: een leuke, jonge blonde meid met een blauwe koptelefoon. We stappen op Schiphol uit en ik zie je richting de Starbucks lopen.
Ik wacht op mij aansluiting en dan zie ik je kort nog een keer als je op de trein richting Leiden stapt. Ik sta al half in de sprinter richting Den Haag en bedenk me te laat dat ik ook jouw trein had kunnen nemen om thuis te komen. Dan hadden we in ieder geval even kennis kunnen maken, iets wat ik alsnog hoop te doen...

26 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Breda
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
I was sitting in the intercity direct to Breda from Amsterdam central (platform 14a) around 5 pm. I saw you sitting across of me. You were Italian and you spoke Italian on the phone. We had eye contact for a long time. I went out at Schiphol. I immediately regretted not addressing you. Perhaps i find you this way.

27 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
We zaten in de Intercity Direct van 16.28 naar Schiphol , jij had nog net op tijd de extra toeslag betaald na de omroep van de conducteur. Je reisde met een koffer met geel label. Ik zat naast je bij het andere raam, groene jas en luisterend naar muziek. Zou je graag weer een keer zien!

12 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam de trein in op Amsterdam centraal en ging zitten, later zag ik dat een leuke dame schuin tegenover mij zat, we hadden een paar keer oog contact ( was in gezelschap van een andere dame ( een wat oudere dame ).
Jij had een blauwe mantel jas aan een blauwe broek. En je had ook super Mooie bruine/ rode krullen, en een super leuke uitstalling.
Ik wou niet blijven staren, dus keek ik maar de andere kant op staren vind ik niet echt netjes. Ook omdat je in gezelschap was kon i k niet echt iets. Misschien kunnen we in contact komen. 🤗 groetjes mo

10 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Lieve jongen met zwarte krulletjes voor je ogen en lief baardje,
Ik zat niet lang bij je in de trein., maar we hebben zo een schattig contact gehad.
Ik stapte in bij Breda, op de trein naar Amsterdam centraal, met mijn eindbestemming Weesp. Ik stapte uit bij. Schiphol. AirPort voor mijn overstap naar Weesp.
Jouw lieve lach, gekke sokken en lieve gezichtje maakte mijn middag goed. Geen idee of jij wel de persoon bentt om hierop te kijken, maar wie weet?
Toen ik er bij Schiphol uit ging, bleef jij zitten. Je was druk met je telefoon maar nam snel de tijd om aan het raam kant te gaan zitten om nog even te lachen naar mij op de roltrap. Ik lachte terug en dacht; jouw wil ik zien!! Waarom heb ik je niet aangesproken?
Wie weet, ontmoeten we elkaar nog een keer maar dan leuker.
Liefs
Het meisje in de rode jas, met haarband!

15 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Jij op weg naar je ouders Groningen, via Amsterdam, waarom, nou omdat er geen treinverkeer mogelijk was naar Utrecht. Lekker omrijden dus.
Ik op weg naar mijn dochter in Amsterdam.
Wat raakten we leuk aan de praat , jij meubelmaker werkend in Utrecht en wonend in Rotterdam, ik uit Dordrecht, was je nog nooit geweest.
En toen ineens waren op Schiphol, jij moest eruit, overstappen, en weg was je.
Jammer, het was zo leuk, je wenste nog snel een fijne dag

13 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Amsterdam Zuid
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je zat vanmorgen op station Leeuwarden samen met een vriendin te praten. Ik liep gehaast naar de Kiosk en onze blikken kruisten elkaar. Ik kon jouw ogen maar niet uit mijn hoofd krijgen. Eenmaal in de trein dacht ik nog steeds terug aan dat moment, je zag er prachtig uit. Plots merkte ik dat er iemand naast me ging zitten en daar was je weer. Helaas heb ik niets tegen je gezegd (niet dat het kon in de stilte coupe). Je zat filmpjes te kijken op je telefoon en je lach werkte erg aanstekelijk. Volgens mij ging je op reis, want je had twee koffers bij je en een tas. Dat ik op het punt stond om uit te stappen in Amsterdam Zuid wilde ik je nog een fijne reis wensen, maar uiteindelijk heb ik heb toch niet gedaan.

Heb je zin om een keer wat te drinken wanneer je terug bent?

05 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiedam Centrum naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je zat vandaag naast me in de vroege trein rond 7.10 onderweg naar Schiphol (waar ik moest uitstappen maar jij moest verder). Je droeg een bruine jas en had iets te drinken bij je/koffie(?). Ik had een grijze jas en zwarte over the knee boots aan. Je glimlach en gedag zijn me bijgebleven en made my day (zo vroeg in de ochtend)! :) ik kon het dus niet laten om hier een bericht achter te laten mocht je dit ooit nog zien ;)!

11 Oktober 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je zat in de IC Direct (vertrek 17:28 uur uit Rotterdam) te kletsen met een collega. Mijn ogen vielen op je mooie gezicht en blauwe ogen. Je hebt op de binnenzijde van je arm een tattoo. Het lukte om meermaals oogcontact te maken, soms kort en soms iets langer. Dit oogcontact zorgde een intense ervaring. Daarna speelde je ook even met je krullende haren. Helaas moest ik er op Schiphol uit, anders was ik tot A'dam CS blijven zitten.

Zelf zat ik de krant te lezen en had een blauw overhemd aan met zandkleurige broek. Wat zou het leuk zijn om je nog een keer te ontmoeten!

28 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
ik zoek een jongen rond de 20:
jij had je trein net gemist en daardoor kwamen we samen in de trein te zitten, ik ging tegenover je zitten en je lachte heel lief. Je had hele blauwe ogen en bond/bruin haar. je droeg een spijker jasje en broek en een blauw met wit gestreepte blouse. we maakte een paar keer oog contact en lachte naar elkaar omdat je tas bijna viel. ik durfde niks te zeggen omdat je twee oortjes in had maar ik hoop dat we op deze manier toch nog met elkaar in contact komen!
xoxo het meisje dat tegenover je zat in de trein vanaf leiden naar Amesterdam om 15:53. (ik stapte uit op hoofddorp station)

12 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik stond op station RAI , jij liep het perron op, we keken naar elkaar en we bleven elkaar aankijken. Jij had een folder van de studie Bestuursrecht in je hand en je sprak met je vriendin over architectuur. Ik wil je beter leren kennen. Een keer wat drinken samen?

07 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuke blonde vrouw (met driehoek tattoo op je hand), ik zag jou in de trein van Rotterdam naar Amsterdam Schiphol. Je kwam tegenover me zitten en vertelde mij over de kraamvisite die je die dag had en de kadootjes die je gekocht had, waaronder eye-liner en kaktusjes. Stom dat ik je liet uitstappen zonder te vragen of je eens zou willen afspreken. Groeten, Richard

10 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Om half 1 zaten we al bij elkaar in tram 1 richting station Lelylaan, toen liet je me vriendelijk voorgaan bij het kaartjes automaat, en daarna ook nog samen in de trein,
Zag je stiekem wel kijken maar ik durfde je niet aan te spreken in de drukke trein! Achteraf heb ik nu spijt, bij Schiphol stapte je ver voor mij uit en weg was je in de menigte, je stond in de trein met een andere jongen in een geel Schiphol hesje,
Wie weet zie je dit en weet je wie ik ben

14 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Valentijnsdag. Soms zijn films een beetje net echt.
Het was een rommeltje op het spoor vanmorgen. De intercity direct viel uit. En nog veel meer storingen.
Ik spring in Leiden in de stoptrein naar Schiphol.
Ik kijk op.
Rechts tegenover zit daar een heel mooi blond meisje. Ergens tussen de 25 en 30 schat ik in.
Ik kijk haar even schuchter aan. Jij kijkt terug.
Ik kijk wat schuchter weg. Oliebol dat ik ben.
Ook deze trein gaat niet. Conducteur zoek.
De mensen mopperen om ons heen, jij kijkt gewoon blij.
Ik maak een flauw droog grapje in de coupe nadat alle mensen steen en been klagen.
‘Gelukkig is het mooi weer’.
Je lacht, en aiaiaiai,
ik voel me een beetje puber,
de hemel gaat open en de zon schijnt nog prettiger.
We hebben een gesprekje over de intercity naar Schiphol, is die dan sneller?
Ik stap bijna in de verkeerde trein, je spreekt me aan en wijst me de weg.
We staan even bij de ingang van de trein te wachten en kletsen wat.
Je gaat naar Bilthoven naar een vriendin.
Je hebt een al even chill schema als ik.
Jij blij. Ik blij. Wij blij.
Alleen ik vraag je nummer niet.
Oliebol dat ik ben.
Ik ga zitten in de coupe.
Er is voor jouw geen zitplek, je loopt door en wenst me nog een fijne dag.
En de trein loopt vol, ik kan je niet meer vinden. Tevergeeft zoek ik nog wat op Schiphol...

Lees je dit? Dan trakteer ik je heel graag op een drankje! Je uitstraling is fantastisch.

09 December 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
He hallo daar!

Toen ik in stapte op Utrecht Centraal zat jij al samen met je moeder (denk ik) en 3 koffers in de trein. Ik ging iets verderop zitten en we hadden wel even oogcontact, maar al snel zat ik in mijn eigen wereld.
Jullie bleken er ook bij station Schiphol uit te moeten en tijdens het opstaan ontmoetten onze blikken elkaar weer. Kort maar krachtig genoeg om mijn interesse te wekken. Daarnaast merkte ik trouwens ook je mooie zwart/grijze nikes op.Bij het uitstappen bleven onze blikken weer bij elkaar hangen, net iets te lang. Ik wilde je nog aanspreken, maar ik had niet genoeg moed om de stap te zetten. Ik heb boven bij het uitchecken nog even gekeken of ik je zag, maar helaas was je nergens meer te bekennen..

Die jongen achter die bijzondere blik zou ik graag beter willen leren kennen!

Liefs,
Het twijfelachtige meisje uit de trein

26 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Den Haag Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Rond 18.45 stapte ik in Lelystad in de trein en ging tegenover jou, leuke man, zitten.
Jij zat al vanaf Hoogeveen (17.30 ingestapt) in de trein, onderweg naar Rotterdam voor een 3daagse cursus. Het was jammer dat we in een stiltecoupé zaten, we konden niet verder praten. Je zei nog val niet in slaap, want dan word je wakker in Hoogeveen. Helaas stapte je uit op Schiphol, ik had nog wel wat langer met je willen praten...

16 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hey you!
Ik kwam vanuit Zaandam en zag je op mn overstap op Schiphol lopen. Jij ging ook naar perron 5-6. Maar stapte helaas in de trein naar Rotterdam (met extra toeslag). Ik moest de volgende trein hebben, richting Leiden. We hadden op de roltrap een paar keer oogcontact en we keken allebei nog om ook. Jij was een vlotte jongen van ongeveer 1.85, 23 jaar (denk ik), donkerblond halflang haar, klein baardje, jeans en jas met rugzak. Ik vond je megatof! Ik ben een meisje van 20, 1.80 en droeg een zwarte jeans met allstars. Had een grijze winterjas aan met dikke lichtroze/-grijze sjaal. Zou graag willen weten wie je bent! Ben beniuewd naar wat er afhter het oogcontact en omkijken zat, plus de vriendelijke lach die we elkaar gaven. Ik hoop je te vinden via deze weg! Liefs

23 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Parkwijk
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Dit heeft misschien niet plaatsgevonden in de trein, maar ik wilde wel graag een berichtje plaatsen. Vandaag 23-10-2017 ben ik teruggekomen uit Kos met Small Planet Airlines. Jij (blonde/blanke jongen met Nike Air Max + pet en lieve lach) zat op dezelfde vlucht en was met je familie op vakantie geweest. Jouw broer had een Ajax shirt aan. Ik heb zelf krullen, maar ik had het in een knot, ook had ik een rode handbagage koffer. Ik hoop dat ik eens iets van je hoor!


22 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Diemen Zuid naar station Duivendrecht
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Prachtige donkere krullenbol. We zagen elkaar paar minuutjes maar ik voelde grote aantrekkingskracht!! Ik vroeg of je er ook uit moest in Duivendrecht maar helaas :(
Jij zwaaide nog wel en dat smaakte naar meer.

Kom je drankje met me doen? X

06 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik had je nummer al gevraagd maar je hebt de verkeerde doorgegeven! Nou kan het natuurlijk ook zo zijn dat je mij expres een verkeerd nummer hebt gegeven maar ik zij nog dat als je niet geïnteresseerd was dat je ook gewoon nee zou mogen zeggen.
In ieder geval zaten we in de stiltecoupé en had ik een groen vest aan en was een boek aan het lezen. De moed om je nummer te vragen kwam net iets te laat en toen je mij het jammer genoeg verkeerde nummer gaf was de trein al onderweg naar de volgende halte waar wij er toen samen uitgingen.

Als je dit bij kleine kans leest en je hebt me toch per ongeluk het verkeerde nummer gegeven dan hoop ik toch nog van je te horen!

25 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hi, I left the intercity from Amsterdam Central to Rotterdam in Schiphol Airport last Friday. Standing in the train and waiting to get out, our eyes got in contact. Wow! We only looked at each other. Outside through the window we contacted and waved, but..., how to reach you? Please contact me (tall, grey hair guy with blue polo shirt).

26 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
We zagen elkaar op de vlucht van Antalya naar Amsterdam op 25 juli, maar toch plaats ik hier een oproep. We zaten vooral in NL met elkaar te flirten tijdens de transfer en bij de bagage maar omdat we beiden met onze familie waren was ik te schijterig iets te zeggen. Ik hoop toch nog contact met je te leggen.

22 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Onderweg naar het Kwakufestival, zaten ik en mijn mattie in de stiltecoupé. Naast ons zat een Colombiaanse schone. Jij moest lachen om de lawaai die ik maakte met de prullenbak. We hadden een leuk gesprek en ik mocht zelfs wat van je home-made Colombiaanse smoothie proeven! Balen dat ik niet smoothie genoeg was om naar je nummer te vragen toen je bij Schiphol uitstapte :(

Als je dit leest of bent, reunámonos por pavor!!! :)

30 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op station Lelylaan en ging naast jou zitten in de eerste klas. We hadden oogcontact en lachten naar elkaar. Je zat te lezen op je e-reader en droeg (volgens mij) een witte jurk met lichtblauwe strepen. Doordat we direct naast elkaar zaten, was er niet meteen direct contact. Maar toen ik uitstapte op Shiphol keek ik nog even naar je en toen vonden we nog vluchtig oogcontact. Lijkt me heel leuk om je eens te ontmoeten

16 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Breda naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke dame, op vrijdag 16 juni zagen wij elkaar op perron 7 in Breda zo rond de klok van halfzeven. Op het perron kruisten onze blikken elkaar. Wij stapte op de Intercity Direct van 18:44 uur en liepen elkaar tegemoet in het gangpad van de treincoupe, daar hadden we kort oogcontact. Jij nam plaats bij een dubbele bank en ik besloot twee plaatsen achter jou plaats te nemen. Vanaf dat moment kon ik alleen nog je mooie donkere krullende haar zien. Bij jou zijn nog een vader en zijn dochter komen zitten. De rit naar Schiphol duurde ongeveer 58 minuten. Bij het verlaten van de trein op station Schiphol hebben wij elkaar verschillende keren kort aangekeken. Jij glimlachte op een manier die mij raakte. Ik heb spijt dat ik je niet heb aangesproken. Graag zou ik je nog eens willen ontmoeten.

25 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je zat bij t raam. Je was met je vriendin die naast je zat naar bios geweest dacht ik en hadden t over de verdeling van t geld..Beide lang blond haar..Schiphol stapten jullie uit en gingen naar perron overkant. Tegenover jullie zat een donkere man. Het meisje bij t raam was kleiner dan t meisje naast haar.
Ik had een tijdje oogkontakt met t meisje bij t raam.. zou je graag weer s zien..

08 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je stapte volgens mij in op Amsterdam Zuid (trein richting Den Haag), je bent erg knap, je hebt een zachte schoonheid, we hadden een paar keer oogcontact maar ik moest er op Schiphol al uit (rond 13:30), spijt dat ik niet wat tegen je had gezegd. Je was redelijk lang, bruine ogen, je droeg een donkerblauwe nette jas, je had een fluoriderend roze tasje bij je en droeg een veren kettinkje.

Ik had een bruine leren jas aan (biker jas), spijkerbroek en droeg een geruit overhemd (rood, blauw).

Graag zie ik je nog een keer

13 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag HS naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Niet ontmoet in de trein maar bij La Place Schiphol vertrekhal in de rij 😊
Dinsdag 13-9 rond 1330 uur

Jij aan de schnitzel en ik aan de kroketten. Ik naar Ledkas en jij voor werk naar Parijs.
Buiten het korte gesprekje, best lang gewacht op de heerlijke kroketten, spraken jouw ogen en open houding mij aan. Zou dat gesprek verder willen voortzetten met een bitterbal en een biertje 😊

A

31 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Je zat met je vader in de trein. Jullie waren samen op weg naar Schiphol, omdat je vader weer terug ging naar Spanje waar hij de helft van het jaar verbleef. We hadden het over wat ik had gedaan net (sollicitatiegesprek bij avrotros), over dat jij opzoek was naar een appartement in Utrecht en ik juist in Amsterdam. Ik moest omreizen (was op weg naar Utrecht) omdat iemand voor de trein was gesprongen. Jij wees onderweg aan waar je ging werken EY aan de zuidas, je was net terug gekomen van een jaar lang reizen. Ik stapte uit bij Amsterdam-Zuid. Geen van tweeën wisten we hoe we afscheid moesten nemen.. Ik zei tegen je vader heel veel plezier in Spanje en zei toen gedag tegen jullie beide. Ik durfde mijn telefoonnummer niet te geven... daar heb ik heel veel spijt van!

01 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Stadion naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Niet ontmoet in de trein!

Hoi, ik heb mijn "flirt" niet ontmoet in de trein maar op Schiphol (ik hoop dat dit mag)

Ik zag hem afgelopen woensdag avond (rond 21.45) toen wij bij de bagageband 2 stonden te wachten. (kwam van vakantie uit Mallorca, gevlogen met Transavia)
Wij hadden oogcontact. Geen idee of hij bezet is. Zag hem bij paar mannen staan maar weet niet of hij daarbij hoorde.
Hij heeft bruin haar. Had een blouse (geloof geruit?) aan met lange mouwen en een lange (spijker) broek.

Ik heb bruin haar, had mijn haar in een knot, had een blauw shirtje, een spijkerbroek aan en droeg een zwarte schoudertas.

Heb spijt dat ik geen actie ondernomen heb, leek mij een leuke jongen en hoop dat ik zo in contact kan komen. Kans is heel klein, maar wie niet waagt wie niet wint 😊

05 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik heb mijn "flirt" niet ontmoet in de trein maar op Schiphol (ik hoop dat dit mag)

Ik zag hem afgelopen woensdag avond (rond 21.45) toen wij bij de bagageband 2 stonden te wachten. (kwam van vakantie uit Mallorca, gevlogen met Transavia)
Wij hadden oogcontact. Geen idee of hij bezet is. Zag hem bij paar mannen staan maar weet niet of hij daarbij hoorde.
Hij heeft bruin haar. Had een blouse (geloof geruit?) aan met lange mouwen en een lange (spijker) broek.

Ik heb bruin haar, had mijn haar in een knot, had een blauw shirtje, een spijkerbroek aan en droeg een zwarte schoudertas.

Heb spijt dat ik geen actie ondernomen heb, leek mij een leuke jongen en hoop dat ik zo in contact kan komen. Kans is heel klein, maar wie niet waagt wie niet wint 😊

02 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Lelystad Centrum
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Vanaf station Delft had je mijn aandacht te pakken, je leuke stijl ( rode vest met een creme kleurig shirt eronder, mooie kort krullend haar en je helder blauwe ogen) zorgden ervoor dat ik liever naar jou keek i.p.v naar het zonnige weer buiten. Ik in mijn blauwe uniform, onderweg naar mijn werk, werd vrolijk van onze oogcontact. Helaas was jij te druk bezig op je laptop en moest ik al bij de halte schiphol uitstappen. Graag zou ik met je in contact willen komen omdat jouw mooie blikken uit je helder blauwe ogen mij een warm gevoel gaf in mijn blauwe uniform. Kusjes H.

01 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Sassenheim naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Gisteren zag ik je weer na lange tijd, je brace om je knie viel me al op. Vanochtend hebben we even met elkaar gepraat bij het uitstappen op station Schiphol. We liepen samen de roltrap op. Je bent lief , leuk en aardig! Zou heel leuk zijn als je dit las, weet alleen dat je uit Leidschendam komt! Wie weet!

28 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Op zondag 28 februari zaten we naast elkaar in de trein vanaf de Arena naar Schiphol van 18.45 tot 19.00 uur. Jij was naar concert van Marco Borsato geweest en ik naar Ajax. Op Schiphol moest jij overstappen op de trein naar Leiden waarna je op de fiets naar huis zou rijden en ik pakte op Schiphol de bus naar Lisse. Jij komt oorspronkelijk uit Noordwijkerhout en bent nu woonachtig in Leiderdorp waar je een eigen bedrijf hebt en ik werk bij een transporteur en woon in Lisse. Jij bent heel knap, hebt donker haar en ontzettende mooie ogen en ik ben kaal. Je had het o.a. over VVSB en Foppe de Haan. We hadden een heel leuk gesprek en ik zou je dolgraag weer willen zien maar weet je naam en tel. nr. niet. Zou je alsjeblieft willen reageren.

28 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Op zondag 28 februari zaten we naast elkaar in de trein vanaf de Arena naar Schiphol van 18.45 tot 19.00 uur. Jij was naar concert van Marco Borsato geweest en ik naar Ajax. Op Schiphol moest jij overstappen op de trein naar Leiden waarna je op de fiets naar huis zou rijden en ik pakte op Schiphol de bus naar Lisse. Jij komt oorspronkelijk uit Noordwijkerhout en bent nu woonachtig in Leiderdorp waar je een eigen bedrijf hebt en ik werk bij een transporteur en woon in Lisse. Jij bent heel knap, hebt donker haar en ontzettende mooie ogen en ik ben kaal. Je had het o.a. over VVSB en Foppe de Haan. We hadden een heel leuk gesprek en ik zou je dolgraag weer willen zien maar weet je naam en tel. nr. niet. Zou je alsjeblieft willen reageren.

13 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Hoi Coen of Koen!

Je hielp me nadat ik was flauwgevallen op Amsterdam Centraal wachtend op de nachttein van 3.57. Daar wil ik je nog altijd voor bedanken, je bleef superchill en dat maakte mij ook relaxter! Ik hoop dat je dit leest zodat ik je nogmaals kan bedanken!

21 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Heyyyy jij daar! Zelfde moedervlekje boven je lipjes wauw see buy fly elektronica
Mail me gauw kryg je me maar ni uit me kopi

17 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Dear Lady,
Yesterday we meet each other in a touringcar which brought us from Eindhoven to Schiphol.
The train to Amsterdam was blocked at Eindhoven Station and I was lucky that I could take the touringcar to Schiphol, so that I could meet you (you was with your mother.
We talked about Poland (Gdansk, Sopot) and Utrecht (my city).
After we arrived at Schiphol, i helped you with your suitcase.
I forgot to give you my number and I like to meer you again (I hope you too).

I hope you will find this message and contact me.
Warm regards,

Patrick

10 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Delft naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Bij Delft (op Moederdag, Intercity naar Amsterdam/Lelystad, v. rond 12:30) kwam je recht tegenover me zitten. Je was samen met een vriendin druk in gesprek over van alles, maar onze blikken kruisten elkaar veelvuldig. Je bruine ogen en stralende lach daarbij waren, tja, verbijsterend mooi... Zo indrukwekkend in ieder geval dat ik, toen je vriendin bij station Leiden even wegging om een tweede vriendin die in het verkeerde treinstel zat bij de deur op te vangen, niet in staat was om iets zinnigs tegen je te zeggen.
Bij Schiphol moest ik helaas de trein uit. Jullie waren met z'n drieen op weg naar een dansvoorstelling in Amsterdam (waarschijnlijk "Narniaâ van het Nationale Ballet). Ik hoop vurig je te vinden en te horen van je hoe de voorstelling was..!


03 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Jij geheel in het zwart gekleed. Je stond (net als ik) te wachten op het perron op Schiphol. Jij nam een trein eerder, richting Hoorn Kersenboogert als ik het goed heb. Ik nam de volgende naar Amsterdam CS. Op het perron hadden we even oogcontact en tijdens het naar binnengaan van de trein keek je ook nog een paar keer om.

Lijkt me leuk om je nog eens te zien :)

28 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Zaterdagavond laat.
Jij jongen met blonde haardos, zat in bank andere kant gangpad, las in boek. Had je mijn telefoonnummer willen geven, maar aarzelde. Spijt van nu. Stonden eerst allebei tijdje te wachten op Lelylaan. Jij ging door naar Hoofddorp, ik (bruin leren jack) moest er bij Schiphol uit. Je boeide me op een speciale manier. Graag nader contact.

17 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
zaterdag middag de 14e,
Eigenlijk weet ik niet eens of jullie met de trein gekomen zijn.
Schiphol 3 ? Jij vrouw met jongen (Ties?) in rolstoel zaten wat te drinken en lachten vriendelijk; wij op zoek naar onze vrienden om uit te zwaaien rond drie uur.
En 's avonds troffen we jullie weer op Plaza: jullie weer op een terrasje.
Je vertelde hoe prettig het is dat je op Schiphol hele einden veilig kan rijden met rolstoel.
We kletsten wat en we hadden nog wat kortingbonnen voor ijs over...
Wij gingen wat eten bij BK bestellen en toen we teruggingen voor de bonnen waren jullie al gevlogen. Na zoeken zagen we elkaar weer en met een lach wisselden de bonnen van eigenaar.
Lijkt me erg leuk om je nog eens te zien. Zou wel een wondertje zijn!
vader van twee.

15 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Een ogenschijnlijk rustige zondagse reis veranderde plotsklaps toen onze blikken elkaar kruisten. Door de kleine openingen in een woud van hoofdsteunen zag ik jouw stralende lach en blonde haar. Een lach die warm genoeg was om de winterse kou te verjagen.
Het was iets wat je nooit verwacht als je rond zes uur in Leiden Centraal in de intercity naar Groningen stapt. De ontmoeting duurde slechts tot Schiphol waar ik moest overstappen maar onze blikken volgden elkaar tot de trein weer vertrok. Bij het uitstappen plaagde me de gedachte "zeg wat, zeg wat, zeg wat", maar op sommige momenten kan de moed je gewoon ontbreken. Dank voor dit fijne warme gevoel en ik hoop je snel weer te zien.

15 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoofddorp
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
In de ban van⦠Ik kende het gevoel niet. Het is 15 februari, jawel hoe toepasselijk, de dag na Valentijn. Na een gezellige avond in Amsterdam sta ik rond 12:55 uur in de Sprinter richting Hoofddorp met mijn grijze pet, mijn blauwe jas en een tas met daarin een slaapzak aan het eind van een gangpad, nietsvermoedend om me heen te kijken. Aan de andere kant van het gangpad sta jij, een dame met een uitstraling die diepe indruk op me maakt. Blond haar, blauwe ogen, een lange grijze jas, een zwarte tas voor je op de grond en witte oordopjes in luisterend naar je favoriete muziek. We kijken en passant even naar elkaar.. En nog een keer.. En nog een keer.. En nog een keer..

De eerste lading mensen gaat er bij het eerstvolgende station uit, er komt een plaatsje voor je vrij. Je gaat zitten op een plek met je rug naar me toe. Ik dacht dit is het einde van het leuke oogcontact dat we hadden. Tot mijn verbazing kijk je op een gegeven moment toch naar me om en (uiteraard) sta ik ook nog naar jou te kijken⦠Dit moment geeft me een schok: ik begin mezelf moed in te spreken om met je in contact te komen. Ik probeer een plannetje te bedenken. Ik zie dat je je klaar maakt om uit te gaan stappenâ¦. NEEEE denk ik bij mezelf, schiet op met dat plannetje waar je haar mee omver gaat blazen! Ik kom door de tijdsdruk niet verder dan het idee om een papiertje en een pen tevoorschijn te toveren om mijn naam en nummer op te schrijven. Het is een ongewone situatie en ik wil niet te intimiderend overkomen⦠Plannetje is gemaakt, alleen de uitvoering ervan was niet mogelijk. Natuurlijk geen pen en papier bij de hand..

Inmiddels sta je op, ik sta te duimen dat je via het gangpad langs mij loopt, zodat ik die prachtige uitstraling van dichtbij kan aanschouwen en met je in contact kan komen. Helaas, de andere uitgang is veel dichterbij. Je staat in een rij te wachten om uit te stappen, we hebben nog even kort oogcontact. Dit was het moment dat ik naar je toe had moeten lopen, maar ik faalde⦠Wat een lafaard ben ik. Ik hoopte op aanmoedigende woorden van een vriend waarmee ik reisde die me net dat laatste zetje zou geven, maar helaas⦠Je stapt uit op Schiphol en loopt alleen richting de roltrap. Nouja alleen⦠met nog 75 andere mensen, maar die vallen bij jou totaal in het niet. Je kijkt nog even richting de wagon waar ik in zit, dit is voor mij het teken dat de interesse toch echt wederzijds is.

Ik begin ontzettend te twijfelen om de trein uit te stappen en naar je toe te lopen. Twijfelen op dat moment was wel het slechtst denkbare dat ik kon doen. De deuren van de trein sluiten en je loopt de roltrap op en weer kijk je me aan⦠De trein blijft nog even staan.. Ik ben eruit, âIk loop nu op haar af en bedenk ter plekke wel wat ik tegen haar ga zeggen!â. Ik druk op het knopje om de deuren te openen, maar helaas, het is te laatâ¦. De deuren gaan niet meer open en je rolt langzaam bij me vandaan. De gehele terugweg heeft mijn reisgenoot mijn klaagzang aan moeten horen van hoe zeer ik mezelf wel voor me kop kan slaan. Je prachtige uitstraling in combinatie met je ietwat verlegen houding hebben ervoor gezorgd dat ik deze zondag even aan niets anders meer kan denken. Ik weet niets van je, het is zoeken naar een speld in een hooiberg⦠Dit is mijn enige optie!

19 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ondanks dat we in de stiltecoupe zaten en elkaar alleen gedag gezegd hebben heb je mijn dag opgefleurd. Jij lag heerlijk te slapen en had koude handen. Ik (met witte sjaal over mijn benen) probeerde me op mijn studieboeken te concentreren, al lukte dat niet echt. Mijn verbazing was groot toen ik zag dat je ook op schiphol uitstapte, helaas had ik niet de moed om je aan te spreken. Zit er een herkansing in?

19 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ondanks dat we in de stiltecoupe zaten en elkaar alleen gedag gezegd hebben heb je mijn dag opgefleurd. Jij lag heerlijk te slapen en had koude handen. Ik (met witte sjaal over mijn benen) probeerde me op mijn studieboeken te concentreren, al lukte dat niet echt. Mijn verbazing was groot toen ik zag dat je ook op schiphol uitstapte, helaas had ik niet de moed om je aan te spreken. Zit er een herkansing in?

16 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Jij, blonde dame met blauwe ogen,donker gekleed , kwam tegenover mij zitten in Rotterdam iets voor 5. Je zag er moe uit maar lachte een aantal keren heel lief naar mij. Zo lief zelfs dat ik daar zo ondersteboven van was dat ik te verlegen werd om je aan te spreken. Ik, tijgerprint blauwe bril, grijs shirt lichte spijkerbroek en krullen zou graag een kopje koffie met je drinken.

21 September 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
We zaten schuin tegen over elkaar in de trein richting vlissingen, we hadden vaak oogcontact en je stapte bij schiphol uit en zwaaide. Als je dit leest laat wat van je horen :).

21 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Op donderdag 21 augustus was ik onderweg naar Schiphol voor een heerlijke vakantie naar Spanje. Nog net op tijd hoorde ik dat we onverwacht moesten overstappen. Gelukkig waren er nog meer mensen onderweg naar Schiphol en ik haakte bij jullie aan. De reis vloog voorbij doordat ik heerlijk heb gekletst met deze twee neven. Jullie noemen elkaar kale en bolle. Heel toevallig ook uit Apeldoorn (Zuid). Toen ik de keuze had voor nog een overstap en daarmee sneller op Schiphol te zijn of blijven zitten met jullie koos ik voor het laatste. En hoe stom ook, ondanks dat ik dacht: wat een leuke vent! Heb ik je niet om je nummer gevraagd. Je zei nog dat iets leuks spontaan op je pad moet komen. En nu ben ik je toch online aan het zoeken! Ik ben benieuwd of het lukt!

31 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Dag allemaal,

Ik zoek een super leuke dame in de leeftijd van 20 (ze zag er jong uit) die ik vandaag op station Amsterdam lelylaan heb gezien. We stapten samen in dezelfde trein van 14:39 als ik het me goed kan herinneren.Jij stapte uit op station Schiphol. Jij had een kort zwarte leren jas aan, blauwe spijkerbroek en bruine korte laarzen met hakken, verder had je blauwe ogen en blond haar en een super mooie lach! Ik heb spijt dat ik je niet heb aangesproken maar dat kwam doordat ik de kans niet had. Herken jij jezelf hierin of weet je over wie ik het heb laat het me dan aub weten want wil graag in contact komen met haar!

15 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Jij brunette met strakke broek en ballerina's, ik lang, grijs tshirt, spijkerbroek. Toen ik aan de conducteur vroeg hoe ik mijn toeslag voor een niet genomen trein kon terug krijgen, zei je dat ik ook op het station een toeslagbon kon krijgen. Ik stapte uit op Schiphol met spijt dat ik niet aan je gevraagd had of je wat met me wou drinken. Misschien op deze manier. Super leuke incognito brunette wil je wat met me drinken?

01 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Veenendaal Centrum naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je op station veenendaal centrum, had even een gesprekje met je, was daarna eigenlijk verbaasd hoeveel ik aan je heb gedacht de hele dag. Wie weet kijk jij op deze site, lijkt me leuk om eens af te spreken. jij, leuke man in blauw....ik , in mijn oude kleren...zit midden in een verhuizing, zette alleen maar mijn kinderen af op het station.

19 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Laan V NOI
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Sorry for not running down the stairs to give you my number when you asked me, this afternoon!

18 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station De Vink naar station Schiphol
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Ik zat schuin tegenover je aan de andere kant van het pad. Jij zat in een groepje met nog een vrouw naast je en een jongen tegenover je. Ondanks het vroege tijdstip zag je er fantastisch uit met je mooie glimlach.
Hoop je nog eens vaker zo te zien!!

19 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amsterdam RAI
Op station Schiphol verloren we elkaar uit het oog
Psycholoog zoekt testpiloot!
Ik zat met een vriendin in de trein en jij zat te lachen om onze grapjes. Toen zij uitstapte op hoofddorp raakten wij aan de praat en je vertelde dat je als testpiloot werkte in Sassenheim. Je stapte uit op Schiphol maar ik had wel verder willen praten. :)) ik vond je lach zo mooi! Later dacht ik er pas aan dat ik je mijn nummer had moeten geven. Samen een keer wat drinken?