Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


20 September 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Meisje met blauw bloesje en rood haarelastiekje wat tegenover me zat ik zou je graag willen ontmoeten. Je had ook een vans button op je tas. Je zag er leuk uit en ik zou graag in contact komen

28 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Eindhoven
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Op zondag 28 juli om 20:00 stond ik op station Roermond te wachten op de intercity naar Eindhoven en er stond een intercity richting Maastricht tegenover mij die bijna vertrok. Ik keek op en zag plots een hele lieve charmante glimlach mijn kant op. Toen ik een keer weg had gekeken en terug keek of die glimlach voor mij bedoeld was zag ik een nog lievere leukelach! Helaas reed de intercity richting Maastricht weg en zwaaide deze jongedame min nog na. Ik had een licht blauwe skinny jeans aan, met een gebroken wit linnen bloesje. Heb een tattoo op mijn onderarm en een volle baard. Ben jij die meid met donkere haren en een superlieve glimlach en denk je hey dat is hem! Dan nodig ik jou uit om eens een bakkie te doen! ;)

20 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
We zijn beiden opgestapt in Utrecht in de zomer. Mijn ov was gestolen en ik moest een nieuwe aanvragen. Nadat ik klaar was met bellen, heb jij tegen mij gesproken. En we hebben tot dat ik moest uitstappen gesproken. Voordat ik uitstapte vroeg je mijn nummer. Die heb je niet gekregen. Jij studeerde toegepast psychologie aan de hogeschool zuyd. Je had een studenten kamer in sittard. Ik kan het niet afsluiten. Ik krijg het niet uit mijn hoofd.

21 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hoi !

Jij: lange lichtbruine haren. Je droeg een spijkerjackje met daaronder een T-shirt met franse tekst ofzo. Je had een zwarte stretch broek aan en spierwitte sneakers daaronder. Je had ook een brommer/-scooterhelm bij.
Ik: Jongen met wit shirt met "STAGE" erop. Blauwe adidas sportbroek en rode sneakers.
Jij was aan het bellen toen ik bij jou kwam zitten.Met die lange benen van jou was je bezig relaxed te gaan zitten nu ik erbij kwam in de vierzits.
Nadat ik ook ff een verplicht telefoontje had gemaakt eindelijk relax-tijd. Ik was wat aan het schrijven in mijn boekje toen ik opmerkte dat je nogal veel aan je haren zat. Ik keek eens goed naar je.Wat een mooie meid ben jij. Wat als eerste mijn gedachte te binnen schoot was "Die kan ik NEVER krijgen". Ik probeerde door te gaan met mijn eigen werk maar ik was continu veels te afgeleid door jou. We hebben heel de reis wat op-en-neergekeken naar elkaar zonder ook echt direct oogcontact te durven maken. Ik was te verlegen om iets te zeggen. Bijna bij Sittard moest je nog ergens om lachen, om wat er zich in onze treincoupe afspeelde ofzo. Met die mooie glimlach had je me helemaal ingepakt. Toen je eruit moest bij Sittard vond ik dat heel erg jammer. Dus via deze weg hoop ik je weer ooit te vinden.

groetjes Nick


15 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hee jij! Ik zag je op spoor 18 op station Utrecht Centraal. Ik wilde in de trein naar Eindhoven springen, maar die was al afgevloten en de deuren gingen dicht. Je sprak me aan om te zeggen dat de directe verbinding van 15.33 naar Maastricht sneller was. We stapte tegelijk in en ik zat tegenover je in de stiltecoupe. Waardoor we helaas maar een paar woorden hebben kunnen uitwisselen. Onze blikken bleven elkaar kruisen en je hoopte op tijd thuis te zijn voor de de tweede helft van de wk finale Frankrijk-Kroatie. Helaas stapte je al uit op Sittard voordat ik verder met je in gesprek kon raken. jammer want ik had graag met je willen kletsen, vandaar deze bizarre actie. Mocht je dit lezen dan zou ik graag nog eens een koffie met je drinken..;)

17 Mei 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Op donderdag 17 Mei om plm 12.12 ingestapt in Maastricht, stoptrein naar Sittard. Jij zat tegenover mij, grijze gebreide jurk, regenjackje, lang grijsbruin haar. Je maakt opmerking over volume intercom ('te hard'. Ik rommelde wat met afvalbakje waarin jij ook iets kwijt wilde. Denk eigenlijk steeds aan je.

25 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Mooie volle dame dr lieve dochter, ik kon mn ogen niet va je af halen, en jullie waren zo grappig! Na het uitstappen voel ik meer dan spijt dat ik ke nummer niet vroeg!

11 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Geleen Oost naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hallo ik ben een echte genieter van treinreizen en dagtripjes en reis vanuit limburg naar midden en westelijk Nederland. Ik maak dagtripjes in de weekenden, ik heb namelijk een weekendvrij abonnement. Ik zoek iemand tussen de 28 en 39 jaar die dit ook wilt doen. Zie jij dit zitten reageer dan op dit berichtje en als we in contact komen met elkaar stuur dan een foto en je what's app..nou wie weet worden we leuke reismaatjes van elkaar!!! Groetjes

07 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Ik kan me niet voorstellen dat je daadwerkelijk op deze site komt, maar je kwam tegenover me zitten in Utrecht, dacht ik, tot Sittard. Je had een haaientandketting en armband en ik had een wit met lichtblauw shirt aan. Dacht dat ik je misschien wel zou spreken als ik in Maastricht uitstapte, maar je ging er in Sittard al uit. Af en toe hadden we oogcontact. Maar lang verhaal kort, lijkt me leuk je nog een keer te spreken!

30 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
We zaten samen in de trein terug naar Sittard in de avond. Waar jij je al snel in slaap viel (wat er wel heel schattig uit zag trouwens;) ) Je wekker probeerde je met man en macht wakker te maken maar hij was niet opgewassen tegen je bierfiets roes. Dus als de goede persoon die ik ben probeerde ik je wakker te schudden, wat gelukkig uiteindelijk lukte. Nadat je een beetje wakker was begon je vragenvuur en hebben we heel kort even kunnen praten. Je ligt vast alweer te slapen, maar het lijkt me leuk je nog eens te zien!

06 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hoi leuk meisje met licht Blonde/wit haar met een zwarte jas

Zag jouw 's morgens om 8:30 in roermond op het perron staan wachtend op de trein naar sittard. Liep je voorbij ging recht langs jouw staan. In de trein zat ik aan de overzijde gangpad. Kon mijn ogen bijna niet van je afhouden. In sittard liep jij helaas de andere kant op onder aan de trap.

Ik jongen met bril bruine stoffe jas en licht blauwe jeans. Durfde je niet aan te spreken.
Mocht je dit lezen en jjj zou mij ook wel willen leren kennen dan Zou ik graag eens wat met je willen afspreken.

13 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hoi! Je kwam naast me zitten vrijdag tegen 5 uur in de trein naar Maastricht. En al snel volgde een heel leuk gesprek en we hebben veel gelachen! Alleen toen we in Sittard allebei een andere kant op gingen, kwam ik erachter dat ik totaal vergeten ben om te vragen hoe je heet of je telefoonnummer.. Achteraf gezien baal ik daar nog steeds van en hoop via deze manier met je in contact te komen. Ik had een zwarte wollen jas aan met een sjaal, donker blond haar en blauwe ogen. Jij had donker haar en mooie ogen, en een zwarte laptop tas bij je. Dus als je jezelf hierin herkent, let me know!
Liefs, het nerdje ;)

22 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Haarlem naar station Heerlen
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Je stapte in Utrecht in met een rode fiets, je ging zitten op een plaats met 4 personen, eerst ging je tijdje slapen ergens in Hertogenbos kwamen ik dacht Turkse gamers binnen die in jou buurt gingen zitten en het was stuk moeilijker om te slapen. Later ging de flirt en vriendelijke praat verder. Beetje gemiddeld stevige benen en toch slank en gezellig tiepje ik geloof dat je wel een bril op had. Ik denk dat je een creatief beroep hebt in de mode, of dat je fotomodel bent. Wie weet dat je per ongeluk dit oproepje ziet, ik verwacht niet veel uit dit bericht. Ik ben een Hindostaanse meneer met een blauwe tas van rond de 34 ahum.

26 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Tegelen naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
In de trein zat je schuin tegenover mij en in de buurt van roermond kregen er oogcontact. In roermond allebei overgestapt en op t perron naast elkaarstaan wachten op de trein. Jij had een spijker aan en blauw/wit truitje. De trein kwam en jij liep richting mij om voor me in de trein te gaan. Jij ging boven zitten en ik zo dat ik stiekem in jouw mooie ogen kon kijken. Op weg naar Sittard keek ik vaak en zag jou door je haar friemelen. Toen ik in sittard uitstapte keek jij me zo aan dat ik eruit kon aflezen dat jij mij nog eens vaker wil aankijken. In sittard liep je de trap af naast mij maar helaas liep de andere kant op. Wie weet zie ik je nog eens...

12 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Het was het weekend van Pinkpop. De intercity-treinen vanuit Eindhoven reden allemaal naar Heerlen. Het was een volle trein, daarom nam ik plaats op het balkon. Jij, donkerblond?, haar in een vlecht over je schouder, leuk gezicht, lange jurk aan, stapte in en nam naast mij plaats op het balkon. We zeiden zo nu en dan wat tegen elkaar. In Sittard moesten we allebei uit de trein, jij moest de stoptrein richting Hoensbroek hebben, ik de intercity naar Maastricht. Ik heb jou nog geholpen je trein te vinden en daar scheidde onze wegen, helaas.
Ik zou graag met jou in contact komen, ik heb zelf kort haar, blauwe bril.
Mail je me? x

17 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Utrecht Centraal
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hoi !

Je leek zoveel op mijn ex, ik kon het ff niet bevatten. Daarom had ik ook een foto van haar aan jou laten zien. (sja
Casanova ben ik dus totaal niet....het was het allerbeste wat in me opkwam voor contact te kunnen maken met jou) .Alleen heb jij daarbij nog eens een prachtlichaam met benen die nooit ophouden. Waarschijnlijk ben jij het WEL waard. Je was erg rustig en gereserveerd en daar houd ik wel van.
Laten we een keer afspreken

Groet, Dave

14 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
De meid zat op trap samen een andere vriendin .
In het begin stond ze .
Ze heeft een beugel donker haar ze look ogen en lach van demi moore het was een mooie meid ze straalt het ook uit .
We hebben oogcontact gehad maar was kort want je ging op de trap zitten jammer want je lachte nog naar mij .
Ik liet ook een oude zitten op de stoel naast mij want ik bleef staan .
Stond bij de fietsen .
Als je dit leest neem contact op met mij .
Vind je een leuke meid 😉

02 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hoi, mooie roodharige jonge meid, je stapte in in eindhoven dacht ik, een beetje onhandig klapte je de deur open, maar ik was zo onder de indruk van je looks, en lieve lach op je mooie gezicht dat ik dat beeld nog steeds bij me draag. ik heb je wel nog een goede reis gewenst. Wellicht vind je het leuk om een keer te mailen, lfs Paul

31 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Heerlen
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuk meisje met blond haar, tijgerprint jasje en hockeystick.
Vanmiddag kwam je tegenover me zitten in de trein van Roermond naar Heerlen. We hadden een paar keer oogcontact, maar ik was te druk bezig met de voorbereiding van een belangrijke afspraak. Achteraf heb ik spijt je nummer niet gevraagd te hebben. Zin om een keertje wat te drinken?

08 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Ik ben helemaal vergeten te vragen hoe je heet, en heb mezelf ook niet aan je voorgesteld..
We ontmoetten elkaar in de bus vanuit station Eindhoven richting weert. De trein reed niet verder vanwege een aanrijding met een persoon.
Jij was onderweg naar je vriend in Maastricht en ik was onderweg naar huis. Ik had een keuring ondergaan voor defensie in Utrecht.
We raakten snel aan de praat en hebben het gehad over je woonplaats Prinsenbeek, je studie aan de universiteit van Tilburg, over je buitenland-stageplannen en over je ambitie om uiteindelijk bij Unicef te werken.
Aangekomen in Weert haalden we net de aansluiting nog richting Maastricht.
Wat mij betreft had de reis nog langer mogen duren, zo makkelijk verliep ons gesprek.
Ik zou graag je naam nog weten.

13 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Het was in de trein van 14:44 richting Schiphol. Op zoek naar een rustige vierzits kwam ik bij jou zitten. Ik ging toen wat oranje - assecoires bekijken die ik net had gekocht voor een vrijgezellenavond later op die dag. Toen begon ik pas te zien dat degene ook in deze vierzits recht tegenover me echt mijn type was. Normaal maak ik dan gewoon een praatje. Dat kon helaas niet want je was muziek aan het luisteren. Maar dat was niet de grootste oorzaak dat ik je niet aansprak. De grootste oorzaak was dat ik to-taal niet wist wat ik met mijn gevoel moest doen. Hoe kan ik me nou opeens zo enorm aangetrokken voelen door een willekeurige vrouw terwijl ik haar nog niet eens heb leren kennen ? Dit was me nog nooit overkomen, het oversteeg alle ratio. Zo plotseling en echt overmande dit gevoel mij. Wat ik ook probeerde te bedenken om je toch aan te durven spreken, het mocht niet baten. Toen de trein stopte in Sittard moest je ook overstappen. Tijdens het uitstappen en op het station van Sittard zelf liepen we bijna gelijk op. Echt jammer dat we niet dezelfde trein moesten nemen, anders had ik zeker weer bij je willen zitten voor een tweede kans. jij = vrouw met lang bruin / donkerblond haar met originele gouden ring en horloge. Tevens had je een wit - blauw gestreept blousje aan. Hopelijk kan ik je ooit nog een keer ontmoeten om erachter te komen of mijn gevoel ook klopt !

06 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Erg mooie vrouw, zwart haar donkere ogen. Je was met een collega/vriend nat geregend.
Graag zou ik je een keer willen zien.

13 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Elke donderdag als ik naar school ga in Sittard zie ik je in de sprinter naar Sittard.
Ik vind je eigenlijk al leuk sinds oktober 2013, toen je me voor het eerst aankeek en glimlachte naar mij en dat deed je vaker als we in de 's morgens en 's middags in de trein zaten. Helaas durfde ik je niet aan te spreken.
Op donderdag 20 maart heb ik je voor het laatst gezien .Je zat toen achter mij. De week ervoor, de 13de maart zat je schuin tegenover me.
Ik was best wel verlegen als ik je aan wilde kijken, maar ik zag in de weerspiegeling van het raam dat je vaak naar mij keek. Jij bent die leuke jongen met donkerblond haar. Je had die dag een beige spijkerbroek aan, een baseball jas als ik me niet vergis met beige en grijs/wit. Jij liep na het uitstappen achter me. In de tunnel ging jij richting Arendsweg en ik richting busstation. Ik hoopte je dezelfde middag tegen te komen in de trein, maar ik was helaas eerder klaar met school.
Nu ik niet meer naar Sittard hoef hoop ik via deze site toch in contact te komen met je.


Ik ben de jongen met bruin haar met kuifje.

20 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Maastricht
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je pas laat geloof ik en schrok een beetje. Een hapje naar adem deed mij beseffen dat het weer eens zover was. Donker haar wijnrode trui... Ja daar ging ik weer. Ook nog een boekje met klap op de vuurpijl een gitaar. Ik geloof dat je mijn ogen voelde prikken en keek onderzoekend om. Ik keek je even aan maar wende mijn blik af. Shit donkere ogen.... Wie ben jij?

Een foto van jou achterkant... Hoe hopeloos het ook eruit haha


07 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Heej,

Op het station in Roermond, kwam ik langs je staan, en zijn we beiden ingestapt in de trein naar Sittard van 13.33. In de trein hebben we een paar keer oogcontact gehad, waarna we bij het uitstappen nog even moesten wachten op het ontkoppelen van de trein.
Jij had een zwart-grijze jas, spijkerbroek en bruine laarsjes. Ik had een spijkerbroek, bruine jas en een laptoptas bij me

Ik heb echter spijt dat ik je niet aangesproken heb, want ik zou het leuk vinden om je nog eens te spreken

Heb je zin om ergens iets te gaan drinken??

23 December 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Meisje meisje,
Vanaf Utrecht Centraal zat je schuin tegenover.
Een student met laptop zat voor mij.
Iets liet mij steeds kijken, je ziet er leuk uit.
Je naam weet ik niet,
Je woonplaats weet ik niet,
Je nummer weet ik niet,
Ik weet helemaal niks.
Wilde het nog vragen maar durfde niet.

Keek je steeds naar mij, of naar de laptop van de student?
Tussen Roermond en Sittard las je een krantje,
je hebt 2 keer gebeld.

Toen ik de bus wilde pakken reed die net weg.
Op dat moment dacht ik, nu stap ik op jou af..
Toen liep je met je vader?

Zo zonde, ik moet steeds denken hoe ik jou voorbij heb laten gaan.

Ik had een zwarte broek, zwart t-shirt en zwarte jas. Ook had ik een zwart/grijze sporttas bij.

Ik

29 November 2011 hadden we oogcontact in de trein van station 's-Hertogenbosch naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Bij station Den Bosch ging ik in de trein tegenover je zitten. Je lachte vriendelijk naar mij en ik ook naar jou. Het viel mij op dat je een boek zat te lezen met de titel "Iris". Daarop begon ons gesprek dat eindigde in Sittard. Ons gesprek werd even onderbroken omdat we in Eindhoven in het voorste gedeelte van de trein moesten plaatsnemen. In Sittard namen we afscheid van elkaar met een handdruk. Helaas heb ik niet naar je naam gevraagd. Ik vond het een mooie ontmoeting en wil je graag nog eens zien. Jij ook ?

14 Oktober 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je het eerst op het station in eindhoven op spoor 1. Ik (jongen op het bankje met grijze jas en groene tas) zag Jou (leren? Jasje donkere broek) voor me staan. Op het station hadden we een aantal keer oogcontact. Stapten in hetzelfde treindeel maar ik zat op een andere bank schuin tegenover je. in de trein hadden we ook vaker oogcontact en we stapten in sittard uit. We stapten uit rond 20 voor 9.

Ik vond je gwn een hele mooie meid en ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen vanaf het moment dat ik je zag haha. Dus daarom probeer ik dit maar. Je had in iedergeval prachtige ogen.

28 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Vandaag 28 September 2011 rond 17 a 18uur:

Ik (man 32jaar) zat al in de overvolle trein vanuit Utrecht.
(In zo'n tussen hal van de trein waar in dit geval ook wat zitplaatsen waren).Jij (leuke jongen) stapte in Eindhoven ook in. Er zaten studenten om ons heen dus het contact bleef vlak in eerste instantie.

In Roermond gingen veel mensen de trein uit, zo ook die studenten.

Er volgde wat oogcontact. Ik vind je leuk, maar heb te lang gewacht om iets te zeggen. Een paar keer volgde oogcontact.

We moesten beide in Sittard eruit, ik heb me nog even bedacht je aan te spreken, maar heb dat helaas niet gedaan. Indien je dit herkent zou ik het erg leuk vinden als je reageert!

In Sittard zag ik je weg rijden op je fiets... terwijl ik was aan het bellen. Jij had een net overhemd aan en was in de trein een spelletje aan het spelen op je telefoon.

Indien je dit herkent dan zou ik het erg leuk vinden als je reageert!

06 Februari 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte de trein in. 2 oudere mensen gingen bij je zitten en ook ik deed dat(vroeg ze nog of de trein naar Eindhoven ging. Ik durfde niet echt naar je te kijken. Maar het viel me op dat je een beetje ongemakkelijk je benen vibreerde noem ik het maar even, en een beetje in jezelf was teruggetrokken qua houding. Ik vroeg me af of het wel goed ging met je. Een paar keer dacht ik ook dat je naar me keek maar durfde je niet aan te kijken. Toen we allebei bij de deur stonden keek ik even naar je en ow wat ben je een mooie verschijning. Hoop niet dat je je slecht voelde of gespannen. En je zal dit ook wel niet lezen maar mog het wel zo zijn. Je bent een schone bloem x

30 Juli 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Heerlen naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
We hebben elkaar eigenlijk maar kort gesproken, maar heb spijt dat ik je niet naar je naam en nummer gevraagd heb. Je kwam net terug van een bezoek aan je Oma en we hadden het even over je 'turbulente' dag :)
Zou leuk zijn je nogmaals te ontmoeten!

15 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Amsterdam Centraal
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Het was vanmorgen de ochtend van donderdag 15 oktober 2009 om 7.37 in de intercity van Maastricht naar Amsterdam centraal. Jij moest uit in Sittard. Je zat naast me aan de rechterzij en ik aan jou linkerzij in de achterste wagon, met de rugzitting naar de richting Amsterdam of Sittard (Hoe je het noemen wilt :-). Je had een mooi bos rood krullend haar en kom je volgens mij uit België (Lanaken of zo), zo aan je spraak te horen. Het was vorstig buiten. We kwamen aan de spraak, toen jij de jas aan wilde trekken en met je linkerarm in de mouw per ongeluk bijna een man in het gangpad raakte en wij beiden in de lach schoten. Ik vond jou een heel bijzonder iemand. Volgens mij studeer je in Sittard. We wenste beiden elkaar een fijne dag toe op het eind. Wil je graag weer ontmoeten. Please!!!

24 Augustus 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Lars, 23 jaar en je woont in maastricht.. Heb vanaf Utrecht de hele reis met je gepraat. Het was erg gezellig en zou je nog wel een keer willen zien!

Groetjes

15 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Sittard
Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog
Q-park zegt dat genoeg? ;)
Ik meisje met de zebra-print jas, jij jongen in trainingspak ;)