Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


23 Maart 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Hoogeveen
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Helemaal vergeten je naam te vragen!

Je kwam tegenover me zitten in de trein vanaf Groningen en we starten een gesprek over de persconferentie rondom het corona virus. Je wekte m'n interesse met je helderblauwe ogen, blonde haren en paarse lippenstift. Naast jou zat een meisje dat labarorium wetenschaps studeert. Jij studeert taalwetenschap en vertelde hier met veel passie over. Jij was opweg naar je huis in Steenwijk. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten.

08 Februari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Gouda
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Zaterdag stapte je in de trein in Leeuwarden en kwam je heel even naast me zitten in het halletje van de trein waar ik zat. Wat een indruk maakte je. Later vlak voordat je.uit moestvstappen was je er weer. We hebben kort wat kunnen praten. Wåt een indruk heb je op me gemaakt!!! Je ging naar een concert van Sticky Fingers omdat je ma ziek was of zo
Wat zou ik graag weer in contact komen met je! Als ik t goed onthouden heb kwam je uit Havelterberg....Hoop dat je n leuke avond had! Liefs Ed

02 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Heerenveen naar station Zwolle
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Hoewel het eigenlijk wel vaker gebeurt en ik het ook altijd heel moeilijk vind om iemand goed te kunnen omschrijven, gebeurde het vandaag weer. Er zitten gewoon vaak mooie vrouwen in de trein. Je zat schuin tegenover mij, vrouw van ongeveer 50 jaar en we hadden oogcontact. Meer is er helaas niet gebeurd. Kunnen wij het nog goed maken? Reageer op https://www.facebook.com/janjacobvandijk en wie weet. Omdat het best een vaag verhaal is en misschien niet de juiste persoon zich erin herkent, mag een andere vrouw van ongeveer deze leeftijd ook reageren. Wie weet wat voor mooist er nog uit voort kan bloeien. Ik ben sowieso single en hoewel het dus helemaal niet aan de orde geweest is maar ik ben een niet-rokende naturist uit Drachten dus.

23 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Steenwijk
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 23 juli rond 22:00 zag ik je in de trein. Ik stapte in vanaf Zwolle en zag je al zitten met je vriendin. Tijdens de reis naar Steenwijk had ik al het idee dat je af en toe naar me aan het kijken was. Ik kon je vanaf mijn plek niet super goed zien. Pas toen ik de trein uitstapte en ik je zag zitten in de trein zag ik hoe leuk je eruit zag. We hielden elkaars blik vast totdat ik voorbij was gelopen. Ik had geen kans meer om je aan te spreken. Als je dit ziet contacteer me.

14 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Hai! Ik voel me super desperate nu maar, wie niet waagt, wie niet wint.
Dit is voor de jongen die naast mij zat in de trein.
We stapte samen in op Zwolle, in een overvolle trein hadden we beide een plekje kunnen vinden, waarna er een man binnen komt lopen met wandelstok.
In volledige angst schoot ik de meest wanhopige blik naar je, waarna je toch maar opstond om deze man je plek aan te bieden. Ik was stiekem zo blij dat jij hem je plek aan had geboden maar voelde mij super schuldig tegenover jou, en heb je mijn plek aangeboden. Het volgende station heb je toch een plek kunnen bemachtigen.
Ik wou even tegen je zeggen dat ik super veel respect voor je heb. Je ziet er super leuk uit met je blonde haar en je lange bruine jas, en je hebt een super vriendelijke lach.
Als je dit leest dan, Hai! Stuur me een berichtje, als je wilt! :)
- Het blonde meisje naast je

28 September 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Eerst voorzichtig oogcontact en toen een kletspraatje. In Zwolle ging je roken en toen je in Steenwijk uitstapte hebben we nog ff gezwaaid. Allebei wit shirt en jij met grote koffer ivm presentatie. Vond je leuk! Maybe more ?

03 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Hallo leuke blonde vrouw met blauw/grijze ogen...wie ben jij ?

Ik zat links in de coupe met bruine rugzak naast me. We hadden aantal malen oogcontact net voor je uitstapte in steenwijk...

ben benieuwd naar je..

22 November 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
In Zwolle stapte ik op de trein van 20.23 in de richting van Steenwijk en ging zitten bij een 4-zits waar toen 2 oudere dames zaten. Even later kwam jij de coupé binnen lopen op zoek naar een plekje in de overvolle trein en onze blikken kruisten elkaar even. Je wilde volgens mij weer terug lopen, maar zag toen dat er nog een plekje naast één van de dames was, dus schuin tegenover mij. Ik droeg een zwarte jas en roze sjaal en ik heb zwart haar. Ik zat het grootste deel van de tijd een boek te lezen en durfde je niet meer aan te kijken. Jij had een blauwe blouse aan en een bruine jas. We zijn beiden in Steenwijk uitgestapt.
Ik geloof dat we elkaar ook een keer eerder hebben getroffen in de trein van Steenwijk naar Zwolle, op een zondagavond in oktober. Toen kwam je naast me zitten.
Op één of andere manier ben je in mijn hoofd blijven hangen, dus daarom dit bericht.

28 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Op zoek naar blond meisje traject Zwolle -> Leeuwarden.

Ik stapte op station Zwolle in de trein die om 20:23 zou vertrekken richting Leeuwarden. De trein was erg rustig, maar toen ik (een paar minuten voor vertrek) instapte zat jij er al. Jij bent een blonde meid, je droeg een compleet zwart shirt en had je jas naast je op de bank liggen, je had je telefoon op je knie / in je hand liggen en luisterde met oordopjes in naar muziek. Ik ben een jongen met donker haar en blauwe ogen, ik droeg een zwarte leren jas en een blauwe spijkerbroek.

We zaten schuin tegenover elkaar, gescheiden door het gangpad en hadden elk een vier-zits bankstel voor onszelf. Toen op station Zwolle de conducteur over het perron langs de trein liep draaide je snel weg van het perron en leek je te schrikken. Ook leek je het eerste deel van de rit onrustig. Vlak na vertrek maakte je een aantal foto's door het raam, ondanks dat het buiten donker was.

Het was buiten donker, hierdoor konden we via de weerspiegeling van het raam naar elkaar kijken. Ook hadden we een paar keer kort oogcontact, maar keken we allebei snel verlegen weg.

Ik stapte op station Steenwijk uit om 20:47. Toen ik opstond keken we elkaar aan en lachten we kort naar elkaar. Nadat ik uitgestapt was kreeg ik direct spijt dat ik je niet had aangesproken. Ik weet dat een oproep als deze relatief kansloos is, maar niet geschoten is altijd mis.

02 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar.
Naast jou zat een alternatief type die een kwartier lang haar rugzak stond te herindelen naast jou.
We moesten een paar keer lachen, en in Steenwijk liepen we achter elkaar door de coupee.
Toen hadden we het nog over die vrouw. Jij bleef achter op Steenwijk omdat je een andere trein moest hebben.

16 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
We zaten beiden in de trein Amersfoort-Leeuwarden van 22:10.

Ik was wat aan het tekenen om te tijd te doden, keek op en we hadden direcht oogcontact, wat eindigde in een mooie glimlach.

Ik ben de rest van de reis maar verder gaan tekenen, al kon jou niet uit mijn gedachten krijgen. We hebben nog meerdere malen oogcontact gehad voor je uiteindelijk de trein verliet in Steenwijk.

Ik heb nog even zitten twijfelen om je achterna te gaan... dan had ik op z'n minst je naam geweten.

15 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Schiphol
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Jij had niet ingecheckt, ik had niet betaald voor mijn fiets. Daten?

12 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Leeuwarden
Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog
Jij, mooie vrouw uit Bennebroek, bril, donker haar,witte blouse en onderweg typend op je laptop, stapte in de trein van 13.38 uur van Amersfoort naar Leeuwarden. Ik zat al in de trein met mijn zoontje van bijna 6. We hebben een paar keer wat gepraat en blikken gewisseld. Ik zou graag met je in contact willen komen. Wij stapten uit in Steenwijk en jij ging door naar Leeuwarden.