Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


05 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond
Op station Swalmen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Nijmegen Heyendaal, waar het al flink druk was. Ik vroeg jou daarom ook of ik je grote koffer boven in het rek kon leggen, omdat ik dan kon zitten. Dat mocht, zei je, maar dan moest ik hem er ook wel weer uit kunnen krijgen.
Je was bezig op je laptop, en ik zag dat je een artikel aan het lezen was dat er wel interresant uitzag. Ik vroeg dan ook welke studie je deed. We hebben kort gepraat, maar jij was aan het werk, en luisterde bovendien muziek. Ik wilde je niet storen, en ben om eerlijk te zijn ook niet de beste in het aanknopen van conversaties.
Graag zou ik toch nog een keer een wat diepgaander gesprek met je voeren, aangezien we een soortgelijke studie doen, en jij er bovendien erg lief uit zag. Als je dit leest en denkt "ik zou het opzich niet héél erg vinden hem nog een keer te zien" (of iets nog positievers natuurlijk) dan zou ik het leuk vinden als ik wat van je hoor.