Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 26 Augustus 2019
ik zat te wachten tot mijn trein zou komen en jij kwam eigenlijk tegen over mij zitten terwijl ik heek charmant mijn broodje aan het eten was. je zei super lief eet smakelijk en we knoopte uiteindelijk een gesprek aan omdat je lekker zat te klungelen met je zonnebril die vast zat in je haar en je stiekje haha. uiteindelijk moest ik em trein halen en bleef jij achter op het station ik heb verder niet meer je naam vraagt maar wat in me hoofd blijft zitten is je mooie glimlach en je mooie lange blonde haren.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 01 Augustus 2019
Ik stond op het perron van Breda, spoor 3 of 4 op de trein naar Tilburg van 17.39 te wachten op donderdagavond 1 Aug, ik keek op mijn telefoon en rechts in mijn ooghoek kwam je aangelopen, je keek me aan en mijn adem stokte, je verschijning zond via mijn ogen allemaal neurotransmitters naar mijn hoofd en lichaam.. jij, half lang bruin haar haar, je bent ongeveer 1.65 m en droeg een lichte(witte?) blouse met een zwarte pantalon met als ik het goed zag, een streepje verticaal op de broek.(vlot en trendy gekleed) Verder had je een tas en een zwarte leren jas over je arm, je gezicht was slank en je ik meen je bruine ogen gezien te hebben, ik zag je onopvallend om je heen kijken alsof je , je ongemakkelijk voelde en ik.. ik kon mijn ogen niet van je afhouden, ik weet dat je dat voelde of zag..
Toen de trein eraan kwam, stond je voor de deur van de 2e klas te wachten terwijl ik uit handigheid via de 1e klas binnenkwam en plaats nam, je liep mij voorbij zonder te zien.. in Tilburg stapte ik uit en verwachtte je niet meer te zien, little did i know, dat je rechts achter mij liep en binnen enkele passen liepen we samen gelijk aan elkaar de trap af, beneden aangekomen liepen we nog steeds samen naast elkaar waarop ik besloot naar je te kijken en je keek terug, ik glimlachte en je deed het terug, vluchtig en weer ongemakkelijk, je liep door naar de fietsenstalling en ik volgde je.. sterker nog.. ik stond op een verhoging om je te kunnen volgen met mijn ogen.. het vreemde was dat ik tegen mijzelf zei , dat ik je moest aanspreken, als was het alleen om je kenbaar te maken dat ik een "vibe" meende te voelen of iig mijzelf inbeeldde en je wilde leren kennen.. maar ik deed het niet... wat een fuck up was dat zeg.. ik zag je de fietsenstalling uitkomen en ik had het gevoel dat je ogen mij zochten.. ik ben vandaag , dezelfde tijd even teruggekomen en dat zal ik soms blijven doen op spoor 6 om 17.39 voor de trein van Breda naar Eindhoven met als tussenstation Tilburg.. in de hoop dat ik je weer zie, en wanneer ik je zie, zal ik je dit allemaal vertellen, ongeacht wie er bij je is of wat je ervan vindt.. je verdient het om te horen dat je een prachtige verschijning bent met een betoverende smile..

Ik ben die man met dat ringbaardje, kale kop, 171 cm slank, bruine ogen, licht getint, bruine slaperige ogen , een smile met knijpoogjes.. ik droeg een strakke donker blauwe spijkerbroek, een licht blauwe spijkerblouse met daaronder een wit shirt wat goed bij mijn donkere huidskleur past en ik had witte gympen aan en een grote zwarte rugtas. Mocht ik je weer tegenkomen dan heb ik mijn pitch al voor je klaar, ik durf elk risico te nemen.. blauwtje, vriend, geen interesse.. je naam , je stem en je lach zullen voldoende voor mij zijn..
Zelfs als ik je niet meer zie... is dit een mooie les , kijk... voortaan pak ik elke kans die ik krijg... want ik wil niets meer laten lopen in dit leven...hoe ironisch .. je kent mij niet maar je hebt door onze kortstondige rendez-vous mijn hart, brein en ogen geopend.. ik had de keus om je aan te spreken, wat ik niet deed, maar voortaan volg ik mijn intuïtie..feilloos..
Bedankt... en hopelijk alsnog tot ziens..

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
8:50u op station Breda, we stonden met zijn allen te wachten op die ene trein naar Tilburg die wel reed door de seinstoring. We maakten oogcontact en lachten naar elkaar omdat een vrouw scheldend op het perron stond. Je had een rood jurkje aan en witte sneakers, blond haar tot op je schouders. In de trein hadden we nog een aantal keer oogcontact en glimlachten we nog naar elkaar. Helaas had ik haast en geen tijd meer om een gesprek te beginnen. Graag zou ik je beter leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 02 April 2019
Je kwam tegenover me zitten in de sprinter naar Dordrecht vanuit Utrecht . Je glimlachte naar me toen je ging zitten en ik glimlachte terug. Maar ik zat met mijn gezicht in de kraag van mijn jas dus dat kwam wat asociaal over. In Tilburg moest je er weer uit, waarbij je nog bijna viel toen de trein tot stilstand kwam waarom ik een beetje ongemakkelijk moest lachen. Ik zou je graag willen ontmoeten want ik had het gevoel dat er misschien iets wederzijds was. Hoop van je te horen!:)

Oogcontact in de trein van station Best naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2019
Ik kwam aan het op station in Best om 19:25 uur, de trein vertrok om 19:30 richting Tilburg. Ik liep de trap af naar de tunnel beneden. Daar zag ik je al staan, blonde haren, lichte spijkerbroek en stoere sneakers. Er werd vanaf dat moment al geregeld oogcontact gemaakt. We stapten vervolgens samen de trein in en jij ging schuin tegenover mij zitten. Van alle lege plekken in deze lege en stille trein, koos je ervoor om daar te gaan zitten. Het was moeilijk om je ondeugende kijkende ogen te ontwijken en daardoor hadden we geregeld oogcontact, wat vervolgd werd door een subtiele en schattige glimlach. Die glimlach kreeg ik vanaf dat moment niet meer uit mijn hoofd.
Ik voelde mij wat ongemakkelijk en heb daarna alleen nog maar naar buiten lopen staren, eigenlijk naar mijn eigen spiegelbeeld en naar die van jou, want het was al donker buiten, dus ik kon niet veel zien behalve de weerspiegeling. Af en toe kruisten onze blikken elkaar en het geflirt spatte ervan af.
Ook toen we de trein uit stapten, we stapten uit dezelfde deur naar buiten op station Tilburg. Ik liep snel naar de roltrap, want ik had met iemand afgesproken. Aan de andere kant van de roltrap bleef jij staan en je keek mij nog even aan. Weer oogcontact, en weer die lieve glimlach. Vanaf dat moment drong het pas tot me door... shit die zie ik waarschijnlijk niet meer terug.
Maar misschien op deze manier?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 30 December 2018
Je stond in Eindhoven ineens naast me bij het instappen. M'n oog viel meteen op je en toen ik ging zitten keek ik meteen rond om te zien waar jij ging zitten. Het duurde even maar je ging uiteindelijk voor me zitten. Je stopte 1 zware tas (met swiss air etiket) boven in het bagagerek en je leek van het vliegveld af te komen. Je hebt bruin haar en je had een jas aan met legercamouflage. Tijdens de reis ging je in het raam naar jezelf kijken en je haren doen/ borstelen. Ik wilde zo graag naast je gaan zitten om tegen je te zeggen dat je er al prachtig uit zag, want stiekem heb ik de hele reis naar je gekeken via de spiegeling van het raam. Volgensmij had je dat uiteindelijk ook in de gaten.. We stapten allebei uit in Tilburg en toen je opstond keken we elkaar nog even aan. Het is jammer dat we niet gesproken hebben, maar de reis was ook zo kort... Toen je de trein uit kwam werd je (volgensmij) opgewacht door iemand. Ik blijf je maar in m'n gedachtes hebben en ik zou graag met je in contact willen komen. Ik heb blond haar, had een (te) grote jas aan en keek de hele tijd naar je via het raam. Ik had een rolfkoffertje bij me en droeg een rugzak.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 13 Mei 2018
Toen ik uitstapte op station Tilburg zwaaide je nog even naar me:)
Je zat schuinachter mij en zag er leuk sportief uit met wandelschoenen, muts en en je backpack. Ik zou het het leuk vinden om met je in contact te komen.
Groetjes van het meisje met de gestreepte broek en het paarse regenjack

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Gilze-Rijen
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 11 Mei 2018
15:24. We raakten in contact omdat we allebei een zakje tevoorschijn haalden. Shit ik had je moeten vragen of je er eentje met mij wilde gaan roken. Ik hoop dat ik je via hier nog tegen kom, je zou je vrienden gaan ophalen van haar werk en daarom heb ik je het niet gevraagd. Ik hoop dat je dit leest zodat we dit alsnog kunmen doen! :)

Oogcontact in de trein van station Roosendaal naar station Zwolle
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2018
Hallo conductrice,

Voor het eerst zag ik in de trein zo'n aantrekkelijke, charmante, elegante, speelse, leuke, behulpzame, vrolijke, zakelijke, goedgeklede, attente, onnavolgbare conductrice.
Gelukkig was je net sneller dan je collega aan mijn kant zodat je op je terugweg mij controleerde.
Bij het uitstappen maakte ik, in groen ski-jack, een opmerking over je vermeende Eindhovense accent (wat (gelukkig) Roosendaals bleek te zijn) en je prettige omroepstem.

Graag wil ik je nog eens zien, zullen we naar de Efteling gaan op de eerste mooie lentedag?


Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 22 December 2017
Hi,

Ik kwam je tegen in de trein van Den Bosch naar Roosendaal.
Vanwege de aanreiding met persoon ging de trein niet verder dan Tilburg.
We stapten allebei in Tilburg uit en aangezien ik je vaak in dezelfde treinen tegenkom, heb ik je spontaan gegroet. Jij was samen met een collega van NS. Zelf werk jij volgens mij bij NS Services &Veiligheid. Jij ging de bus richting Breda pakken en ik verloor je uit het oog. Ik hoop dat ik je binnenkort weer tegenkom.

Xxx

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 22 December 2017
Hi,

Ik kwam je tegen in de trein van Den Bosch naar Roosendaal.
Vanwege de aanreiding met persoon ging de trein niet verder dan Tilburg.
We stapten allebei in Tilburg uit en aangezien ik je vaak in dezelfde treinen tegenkom, heb ik je spontaan gegroet. Jij was samen met een collega van NS. Zelf werk jij volgens mij bij NS Services &Veiligheid. Jij ging de bus richting Breda pakken en ik verloor je uit het oog. Ik hoop dat ik je binnenkort weer tegenkom.

Xxx

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Weert
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 03 December 2017
Zondagochtend, 3 december 2017, vroeg troffen wij ons in de treincoupe op station Schiphol/Den Haag. Jij, knappe donkere Franse dame(oorsprong Senegal) werkzaam voor Dell, moest naar Tilburg. Ik naar Weert.

We hebben leuk gebabbeld. Bij het vertrek in Tilburg zei je je naam. Ik verstond Amita. Graag zou ik met je afspreken.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 01 December 2017
Nadat onze trein van 23:14 was gecanceld had ik eindelijk een reden om met je te praten. Snel renden we naar de volgende trein die richting Tilburg ging. Helaas kon je niet tegenover mij gaan zitten, omdat iemand zijn tas op de stoel had liggen en ben je ernaast gaan zitten. Toen we in Tilburg aankwamen en van de trap liepen hadden we nog een kort gesprekje over dat jij nog uit ging en ik mijn bus had gemist. En in plaats van dat ik je nummer vroeg wenste ik je een fijne avond en ben ik weggelopen. Ik keek nog achterom, maar ik zag je niet meer. Super veel spijt van dus hoop dat je dit leest! Zo ja, drankje?

Groetjes,

Meisje met de panterjas.

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Op de trein van Den Bosch naar Tilburg met vertrektijd 17.33uur zat ik al in het voorste treinstel toen je tegenover me kwam zitten. Je glimlachte tot drie maal toe vriendelijk naar me en ik vond je bruine ogen bijzonder mooi. Ik ben een man van in de veertig en heb blauwe ogen. We hebben niet met elkaar gesproken; jij hield je bezig met je telefoon en ik met een tijdschrift. Op station Tilburg stapte je net voor me uit. Graag zou ik nog een keer met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 15 April 2017
Mijn trein was net gestopt. Jij stond op het perron van Rotterdam Centraal en keek mij aan voordat jij rond 14.40u instapte. Ik zat 1ste klas en jij ging een paar stoelen voor mij zitten, nadat je mij nog vriendelijk had gegroet. Ik wendde mijn hoofd (helaas) af.
Voordat ik in Tilburg uitstapte hebben we elkaar nog even gegroet.
Wie is die vrouw, vraag ik mij nog steeds af?

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2017
Trein 17:15 gepakt.
Jij kwam naast me zitten en zei enthousiast 'oh, disturbed, gaaf' over mijn shirt. Daarna begon je heel schattig te blozen. Daarna begon je wat te tekenen op een pagina die door jou al was gevult met vlinders. Omdat we in de stiltecoupe zaten durfde ik je eigenlijk niet aan te spreken en je om je nummer te vragen.
Meisje met het leuke sabaton shirt, wil je een keer iets met me drinken?

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2017
Vanmiddag ben ik verliefd geworden op een meisje dat mij in enkele seconden op de trap van Tilburg Station met een ondeugende lach en verleidelijke blik heeft doen smelten..

Heeft iemand haar gezien?

Oogcontact in de trein van station Tilburg Reeshof naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 30 Januari 2017
Zou heel graag nog eens tegenover die mooie, lieve glimlach willen zitten.

Ik stap dus in de trein op station Tilburg-Reeshof en wil helemaal voorin zitten, scheelt lopen. Zag een dubbele ‘box’ vrij, gooide mijn tas op de bank en wilde gaan zitten. Tja, dat ging niet zo soepel als ik dacht. Stootte mijn hoofd erg hard tegen het bagagerek. Een ferme vloek kon ik nog net onderdrukken en ging zitten.

Ik keek op en zag een erg lief gezicht mijn kant op kijken en zij kon een glimlach niet onderdrukken. “Je mag wel lachen hoor, doe ik zelf ook, hoewel het me moeite kost.” En toen werd haar glimlach duidelijker, haar ogen glinsterden en ze werd alleen maar liever.

Je stapte uit in Tilburg en weg was je.....

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 06 Oktober 2016
We stapten beiden op in den bosch en jij stapte uit in Tilburg. Je keek me f en toe aan en je gaf hier en daar een glimlach. Je bent echt een knap meisje, je had volgens mij blauw-achtige schoenen aan. Ik dacht dat het filling pieces was. We zaten tegenover elkaar. Ik was de jongen met de rode schoenen en legerprint shirt. Toen je wegging zei je doei. Ik had je nummer moeten vragen. Ik zal aankomende donderdag dezelfde trein pakken in de hoop dat ik je weer zal zien. Ik hoor van je.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 25 September 2016
Hoi leuke nuchtere sexy, maar booskijkende Puck.
Ik was onder de indruk hoe je wegliep.
Zo interessant dat ik bij je ging zitten een trein onderdeel verder op.

Ik gaf je na een kort en leuk gesprek mijn kaartje.
Met de hoop dat jij een zet gaat doen.

Spreek je graag nog eens!
Succes met werken in Eindhoven.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 19 September 2016
Ik denk dat ik haar nooit meer tegen ga komen maar was gezellig! Dame (20?) uit Houten onderweg naar een vriend verhuist uit Ijsselstein. Eerst wilde je soort bloemist worden maar je maakte de overstap naar defensie! Strak! Net als je lach btw! Mocht iemand haar denken te kennen wijs haar hier op s.v.p.! Jij blond met zwart/leder jackje we zaten samen in de bus richting Tilburg omdat er onverwachte werkzaamheden waren. Ik blonde jongen, wie weet tot ooit nog eens xd

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg Reeshof
Deze flirt vond plaats op 23 Augustus 2016

Oogcontact in de trein van station Eindhoven Beukenlaan naar station Tilburg Universiteit
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 21 Augustus 2016
Je stapte in bij een andere coupe, even later liep je me voorbij, draaide om en kwam tegenover me zitten. Ik heb m'n muziek nog uitgezet maar er kwam niks. Bij het uitstappen hoopte ik dat het ook jou stop was, maar helaas. Ik keek nog even en daar ging je. Balen! Waarom zei ik al die tijd niks? Ik was nog bijna terug in gestapt om je nummer te vragen want wie weet.... Herken je dit? Ik droeg een zwarte trui, blauwe spijkerbroek en heb kort zwart haar... niet echt opvallend maar goed... hoop dat je het ziet en wie weet spreken we elkaar toch nog!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 Mei 2016
Hoi, jij blonde vlam met spijkerbroek, in de trein vanuit Breda naar Zwolle van 9:37, jij stapte uit in Tilburg en liep naar de fietsen. Ik zat van mijn koffie en wafel te genieten en we keken elkaar te vaak aan, was erg leuk. Nog heel even gedacht; "ik loop te achterna" maar de trein ging alweer. Ik kale jongen, baardje, had groene polo aan. Jij half-lang blond haar, opgestoken, spijkerbroek, ik dacht wit t-shirt, denk van zelfde leeftijd als ik (begin 40). Hoop je nog eens te zien, groetjes, Kees

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 28 April 2016
Jij, goedlachse brunette die onderweg was van station `s-Hertogenbosch naar Tilburg, ik zat zowel 26 als 28 april `s-morgens bij jou in dezelfde coupé.

Ik durfde je bijna niet aan te kijken, gisteren lachte je heel lief en ik ben verliefd op je lach.
We stapten samen uit in Tilburg, toen we door de poortjes gingen ging jij rechtsaf en ik ging linksaf. Oh... had ik je nu maar om je nummer gevraagd....

Je keek nog achterom maar ik durfde je niet aan te spreken... stom, stom, stom natuurlijk.

Ik zag toen je uitcheckte dat je een studenten OV hebt....

Ik zou zo graag iets van je horen....

Liefs, de jongen met warrig kapsel en bril die afgelopen donderdag, voor jou rechts, schuin tegenover je zat. (Jij reed vooruit en ik reed achteruit ;) )

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Culemborg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 02 April 2016
Je was Vera en je ging werken in de supermarkt. We praatten kort met elkaar op het station. Je was ingestapt in Oss en kwam uit Berlicum. Ik was een lange en blonde jongen. Je droeg nike's en daarboven een spijkerbroek. Komen we elkaar weer tegen?

Oogcontact in de trein van station Tilburg Reeshof naar station Tilburg Universiteit
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 31 Maart 2016
Ergens in februari zat jij te kletsen in de bus in Tilburg met je donkere vriendin. Het ritnummer ben ik even kwijt maar was ergens in de 20.. Ik had een leren jas aan en jij zei dat ik keek. Je vond de vraag gek van zullen we gaan appen? Die had je zelf namelijk al verzonnen voor me. Bij de uitstaphalte zei je nog dat hij hopelijk nog wat haltes bleef zitten?! Ik kreeg mail en zat helaas te lezen op mijn mobiel. Anders was ik op je afgestapt. Konden we elkaar maar eens weer ontmoeten? Dat zou erg leuk zijn. Hopelijk lees je dit of een vriendin van je...

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2016
We hadden een behoorlijk vlammend oogcontact toen ik uitstapte in Tilburg. Het was de trein van zondagmorgen van Breda naar Venlo. Jij, een lieve en zachtaardig uitstralende blonde meid met helder blauwe ogen en grijze broek zat nog in de trein bij de deuren te wachten tot je reis vervolgd werd naar de volgende stations, maar intussen keek je mij aan en bleef je glimlachen. Net voor de deuren dicht gingen wilde ik terug de trein in, zou wel een smoes verzinnen....maar helaas heb ik het niet gedaan. Nu denk ik al paar dagen aan je lieve glimlach en hopelijk een wederontmoeting!
Voelde jij dit moment ook zo in je buik, en lees je dit (eigenlijk niet toevallig) hoop dat je dan contact op neemt... ik was die jongen met blond haar, bruine ogen, hoofdtelefoon, zandgekleurde jas, jeans en blauwe schoenen met een grijze backpack erbij...

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2016
Ik zag je naar me kijken, wel meer als 1 keer.. voordat we de trein instapte en tijdens de reis bleven we naar elkaar kijken. Je maakte me aan het lachen, en ik heb nog vaak aan je gedacht na onze treinreis.. maar vandaag zag ik je wéér, en dit keer kwam je tegenover me zitten. Jammer genoeg hebben we geen woord uitgewisseld. Zullen we het morgen opnieuw proberen? De trein van 18:31 dan maar? Tot morgen!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2016
ik zag je vandaag voor de 2de keer. Afgelopen vrijdag had ik je ook gezien we maakte telkens oogcontact maar was te verlegen om op je af te stappen hopelijk zien we elkaar nog een keer en kunnen we dan wel een praatje maken

liefs reely

Oogcontact in de trein van station Tilburg Universiteit naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 17 Januari 2016
Ben jij de machinist met de waanzinnige blauwe kijkers die op zatermorgen 9 januari jongstleden tussen 11.50 en 11.55 in een lege passagierstrein afkomstig uit de richting van station Tilburg Universiteit door station Tilburg denderde?
Ik stond op het perron en onze blikken kruisten elkaar.
Wil je de volgende keer aub stoppen, zodat ik in kan stappen? Ik wil je heel graag terug zien.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Tilburg Reeshof
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg Reeshof
Deze flirt vond plaats op 14 Januari 2016
We stonden in de sprinter van Utrecht richting Breda recht tegen over elkaar. We keken elkaar zo nu en dan aan. Op een gegeven moment verscheen er een kleine schattige glimlach op je gezicht. Toen we eenmaal uitstapten liet ik je voorguin bij het uitcheck paaltje waar je nog eens lief lachte naar me vanwegen het nette gebaar dat ik maakte. Helaas durfe ik je niet aan te spreken maar ik zou je graag via deze weg terug vinden.

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 11 December 2015
Hoi,

Waarschijnlijk zul je dit nooit lezen.
Ik was ingestapt in 's-Hertogenbosch en kwam naast je zitten. Volgens mij was je daar in eerste instantie niet zo heel blij mee. Toen we station Tilburg inreden moest je niesen, ik gaf je een zakdoekje maar ik moest eruit. Ik had graag nog een gesprekje met je aangeknoopt!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Helmond
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 15 November 2015
Ha mooie vrouw,

Jullie stapten met z'n tweeën in op station Helmond deze zondag. De trein was op weg naar Venlo maar door een aanrijding kon ie niet door naar Venlo. We keerden en gingen weer richting Eindhoven.

We hadden overduidelijk flirtmomenten en ik heb je jammer genoeg niet aangesproken in de trein. Je hebt donker haar, ik licht en ik had een rood/grijze jas aan en mijn grote weekendtas bij me. Jouw vriendin ging er ook in Eindhoven uit. Bij het verlaten van de trein trok je speels aan haar haar. Toen wist ik dat ik je nog eens wilde zien en vooral spreken...

Hopelijk komt dat er van!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 09 November 2015
Je kwam naast me zitten met een turqoise jas van een soort bont. Je schreef over Freud en je rook naar kaneel. Nog nooit had ik zulke zachte handen gezien die ik het liefst had gepakt en nooit meer had losgelaten. Toen ik opstond zei je nog dat ik mijn grote backpack niet moest vergeten. Haha! Ik was helemaal de weg kwijt toen ik in je ogen keek en zou hem echt hebben kunnen vergeten. Wie ben jij?

Oogcontact in de trein van station Oisterwijk naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 05 Oktober 2015
Rond een uurtje of 4 stapte ik in de sprinter die me naar huis zou brengen, maar thuis dacht ik vooral terug aan het reisje met deze sprinter. Toen ik instapte zat je er al, je keek me met grote jongensogen aan toen ik in de vierzits naast de jouwe plaats nam. Ik schreef wat notities op in een schriftje waarna ik naar buiten wilde kijken om te zien of we al in Tilburg waren. Naar buiten heb ik nooit gekeken, want ik keek net zo recht in jouw ogen als jij in de mijne. Een beetje creepy versus lief was het wel, maar dus nog steeds in mijn gedachten. Een omschrijving lijkt me niet nodig, mocht je dit lezen weet je heus wel dat dit over jou gaat en ik graag een drankje (of twee) met je wil doen.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Boxtel
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 08 Augustus 2015
Hai leuke man!

Ik zat schuin tegenover jou in de sprinter naar Boxtel. Ik stapte om 14.13 uur in op station Breda en stapte om 13.31 uur uit in Tilburg. We schonken elkaar nog een brede glimlach toen ik uitstapte. Je had een wit shirt aan, een licht blauwe spijkerbroek en bruine slippers. En je dronk een biertje! Ik (vrouw) droeg een korte spijker broek en een t-shirtje met print, een groene zonnebril, blond haar en blauwe ogen, slank postuur.
Ik ben erg benieuwd naar je en hoop van je te horen!!!

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 16 Juli 2015
Ze was keimooi met bruine ogen en pocahontashaar. Ze droege een lange grijze jurk en ze zat te bellen met een vriendin over een jongen. Ze is het mooiste wat ik ook heb geziem en ze deed heel grappig een hagedis na.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 01 Juli 2015
Stap ik uit in Tilburg rond 18:30 uur; hebben we ineens oogcontact en lachen we lief naar elkaar. Loop ik vervolgens naar buiten en kijk ik door t raam; herhaalt dit scenario zich nog eens. Had ik maar je nummer gevraagd. Zou graag een drankje met je willen pakken. Ik was die kerel met dat witte overhemd en spijkerbroek met die smile op z'n kop. Cheers

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 04 Juni 2015
Samen haastten we ons om de trein nog te halen, je had net de selectie voor je opleiding gehad. Deze deed je omdat je niet aangenomen was bij de opleiding waar je mij van de proefstudeerdag herkende. Je was onderweg naar de sportdag in den bosch. Helaas geen kans gehad je nummer te vragen, maar zou hem nu toch graag willen hebben!

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Heerlen
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2015
Je vroeg me plotseling of ik mooie foto's had gemaakt in Rotterdam, omdat je m'n fototas zag liggen. Je was onderweg van Rotterdam naar Zaltbommel. Afkomstig uit Den Bosch woon je sinds kort in wereldstad Rotterdam. Zou graag nog eens met je in contact komen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven Stadion naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 17 Maart 2015
Wie helpt mij Floor uit Tilburg Zuid terug te vinden ? Ik wil jou ook helpen met het vinden van je flirt.

Ik hoor het wel

Met vriendelijke groet,

Bart van Helvoirt

( Ik zou je er echt dankbaar voor zijn ! )

Oogcontact in de trein van station Oss naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 15 April 2015
Ben volledig in de ban geraakt van een ontzettend knap meisje in een zwart-wit gestreept shirt, zwarte broek, met een zonnebril op en witte oordopjes in. Ik weet niet waar je vandaan kwam (ik denk vanuit de richting van Den Bosch), ik heb je ook niet gesproken, laat staan weet ik of je mij wel hebt gezien. Allebei stapten we rond kwart voor 6 op de fiets in Tilburg en fietste jij lange tijd een stuk voor mij uit richting de AH XL. Hopelijk vind ik je nog eens terug.

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 31 Maart 2015
Op 31 maart zat ik in de trein naar Zwolle. Jij stapte in om 16:40 in Breda. Je ging naast me zitten. Je had mooie zwarte krulletjes en droeg een zwart t-shirt, zwart vest, een donkere broek, had een bruine leren schoudertas bij je en lag af en toe te dutten terwijl je muziek aan het luisteren was. Je lachtte een adembenemende glimlach naar mij en zei vervolgens doei toen je uitstapte in Tilburg. Ik vond mezelf zo stom dat ik niet de moed had om je mijn nummer te geven. Als je jezelf hierin herkent, zou je dan een berichtje kunnen achterlaten?

Het 'rood'-harige meisje met rode jas, 2 tassen, een rugzak en los haar omdat ik in een flirterige bui mijn staart loshaalde.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 17 Maart 2015
Nou .. Waar zal ik beginnen. Gisteren stond ik in het afgelegen coupe in de Intercity/sprinter Den Haag Centraal tegenover een heel mooi meisje. Ik werd verlegen dus durfde niets te zeggen. Dus ik wachtte op het juiste moment dat ook jij de trein verliet. Dus ik vroeg je of jij ook de trein van Breda moest hebben. Hebben even wat gepraat. Jij woonde ook in Tilburg. We stelden elkaar even kort voor. Maar toen kwam de onderbreking. We moesten elkaar verlaten .. Iets wat ik liever niet deed op dat moment

Oogcontact in de trein van station Oisterwijk naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 09 Maart 2015
Vandaag rond 8:45 kwam ik je tegen op station Oisterwijk. Je begon tegen me te praten en zei dat t normaal op dit tijdstip heel druk is op t perron. Om 09:00 zou de trein gaan toeteren wegens protest tegen agressie tegen conducteurs/conductrices enz.We maakten oogcontact en vond je leuk. In de trein naar Tilburg bij aankomst ging ik naast je staan en keek je weer aan. Wou je nummer vragen maar ik durfde niet. Xx vrouwtje met rode nagels groene ogen en donkere paardenstaart met schuine pony en n opvallende tas.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg Universiteit
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg Universiteit
Deze flirt vond plaats op 30 Januari 2015
Mooie lieve jonge dame
Lange donkere KRULLEN
Grote donkere ogen
Lange rode jas, lange zwarte laarzen
verzorgde handen( roze nagellak)

Vandaag stapte ik in de trein vanuit Eindhoven naar Tilburg Universiteit. Ik liep naar voren, zoekend naar een plek om te zitten. Nadat ik net wilde gaan zitten, kwam jij aanlopen. M'n blik viel gelijk op je mooie sprekende ogen. Ik bood mijn plaats aan en je bedankte me met een lieve lach op je gezicht. Ik liep door naar de gang. Ik zag je nog zitten en we hadden nog even oogcontact waarna jij de krant pakte en begon te lezen. Je keek af en toe nog op je telefoon, met de tekst 'I love you' op het opvallende hoesje. Nadat ik je een lange tijd heb aangekeken stopte de trein en stapte je aan de andere kant uit. Ik zag je nog snel lopen richting de universiteit. Helaas heb ik je niet meer aan kunnen spreken.
Ik, een jongen, 1.87 , donkere haren, donkere ogen, laptoptas en een zwarte leren jack, BEN OP ZOEK NAAR JOU! Dit is niks voor mij en ik denk ook niet voor jou, maar ik hoop toch op je reactie.


Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 10 Januari 2015
ik zoek een meid die afgelopen zaterdag naast me in de trein zat tussen Zwolle en tilburg. Aangezien ik zo moe was heb ik de halve reis liggen slapen, in tilburg stapte we beide uit.
We moesten toevallig dezelfde overstap hebben met de sprinter richting breda, ik stapte uit in tilburg universiteit.

Toen de trein weg reed dacht ik, wat een knappe meid, waarom heb ik geen praatje gemaakt.

Wie weet lees je dit en wil je reageren...

groetjes van een jongen uit tilburg

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 Januari 2015
Jij, meid kwam tegenover me zitten in de intercity van 4 uur. Ik was nog een broodje aan het eten. Nadat je ging zitten pakte je de krant die op het tafeltje lag en begon je de sudoku te maken. Ik had het gevoel dat we wel een paar blikken naar elkaar wierpen maar we nooit echt oogcontact maakte. Toen de trein arriveerde stootte ik je nog aan en zeiden we allebei sorry, nadat we uitgestapt waren(beide aan een andere kant) maakten we nog oogcontact. Ik voel me zo stom dat ik geen gesprek met je ben begonnen en zou graag weten wie je bent!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 29 December 2014
Wie is toch die leuke jongen die elke ochtend om 7:51 in de trein van Breda naar Tilburg naar me lacht en zwaait? Je hebt een erg leuke lach :)

Liefs, het meisje met de rode jas

Oogcontact in de trein van station Zutphen naar station Breda
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 25 November 2014
Hoi aardig iemand,

We stonden samen in Zutphen te wachten op de trein naar Roosendaal van 14:58. We knikten naar elkaar, keken nog eens, kwamen in dezelfde coupe te zitten en ik legde geen contact. Dom dom. Toen je uitstapte in Tilburg hadden we weer oogcontact. Je zag er zo leuk uit, slank, beetje grijzend blond haar, lichtblauwe tas. Ik dacht: als je in Breda uitstapt maak ik een praatje, maar helaas, je vertrok in Tilburg. Ik zou dat praatje graag nog eens maken.

Peter (grijzend donkerblond, bril met metalen montuur, zwarte korte jas, bruine rugzak)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Delft
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 18 November 2014
Wie was die leuke knappe jongeman met donkere haren en een stoppelbaardje , (met een zwarte jas en had een laptop bij zich) , die naast mij zat de dommelen in de trein van Eindhoven naar Tilburg.

Xx het blonde meisje met de ipad.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 17 November 2014


Rond een uurtje of 4 zat ik niets vermoedend uit het raam te staren richting de intercity naar den haag, tot ik jou daar in zag zitten, toen moest ik wel blijven kijken.. Je zag me kijken en je kreeg een glimlach, we verloren elkaar eventjes uit het oog maar je kwam weer in beeld, waarna we samen in de lach schoten. Ben jij dat meisje waarmee ik nu al samen kan lachen? Ben jij dat meisje met die mooie ogen? ben jij dat meisje met die zwarte muts op en blonde lokken die eronder vandaan kwamen? Dan ben jij het meisje voor wie dit bestemd is, dus wie ben je?

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Roosendaal
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 November 2014
,,Hallo'', was het bericht dat je van mij - heel kreeg op een zakje van de Broodjeszaak.

Je zat schun tegenover mij, aan de raamzijde. Ik hoop nog iets van je te horen!

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2014
Ik had je al vluchtig opgemerkt op het station in Eindhoven, (toevallig?) kwamen we tegenover elkaar te zitten. Ik blauwe jas, bruine broek, grijze trui. Jij: blonde haren, en las een roman. Onze ogen kruisten elkaar steeds vaker en je lach was adembenemend. Ik zwenste je nog een prettige avond toe toen ik in Tilburg eruit moest. Wie o wie ben je? Ik wil dolgraag contact!

Oogcontact in de trein van station Breda naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 25 Juli 2014
Ik zag je vanuit de trein al op het perron in Breda staan (18u51) en hoopte dat je in mijn wagon zou stappen. Dat deed je. En je ging ook nog in de stoel voor me zitten.

In Tilburg moest je er helaas alweer uit maar we hadden oogcontact. Ik glimlachte naar je. Dit oogcontact leek iets te lang te duren want je haastte je vervolgens de trein uit. Buiten draaide je je half om en keken we elkaar aan door het raam. Mijn hart sloeg een paar slagen over. Die van jou ook?

-------------------------------

I saw you standing on the platform at Breda (18h51) and hoped you would get into the waggon that I was in. You did. And you took the seat right in front of me.

Unfortunately you had to get out already in Tilburg, but we made eye contact. I smiled at you. The time we locked eyes took apparently too long because you rushed out of the train. Outside you turned a bit and we looked at each other through the window. My heart skipped a few beats. Yours too?

Oogcontact in de trein van station Oisterwijk naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 22 Mei 2014
In verband met een 'mogelijke aanreiding' reed de sprinter van Eindhoven naar Tilburg Universiteit om 08.00 niet verder dan Oisterwijk. Daar stonden dan ook heel veel mensen te wachten.
Jij droeg donkerblauwe suede schoenen, een licht beige broek, een lichtblauw(?) overhemd en een blauw jasje. Je had kort bruin haar en blauwe ogen. Ik stond achter je te wachten op het perron en we maakten af en toe oogcontact.

Toen de trein eindelijk arriveerde om 08.30, ging ik tegenover je zitten. Je reisde met een vrouw met donker haar en donkere kleding. Jullie stapten allebei in Tilburg uit.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2014
Had oogcontact op het moment dat je op het perron liep !(Dacht op station Dordrecht)Had niet het lef je aan te spreken had het wel graag willen doen, alleen op dat moment heel moeilijk omdat ik niet alleen was en niet echt goed daarin ben.
Zoek naar deze vrouw met donker haar en een koptelefoon en /of oordopjes in een vest in lichte creme achtige kleur en een donkere rok en/of broek.
Zou het leuk vinden om in contact te komen mocht je ook geinteressereerd zijn in contact met mij!
Ik had een muts op en reisde samen met mijn moeder en zus!
Of ik je ooit nog zie weet ik niet, maar probeer het via deze weg ....
misschien kan ik dan nog een x naar je lachen!

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Tilburg
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 12 Maart 2014
Jij vrouw, zwart haar, tattoos op je onderarmen, Bordeaux rood jurkje, stond met je hoofd te schudden op je muziek. Ik man, kaal met n baardje, grijze trui. We kregen oog contact op station 's-hertogenbosch, we stapte samen in de trein richting Roosendaal. Ik ging zitten, had n plekje vrij naast me maar jij liep helaas door. Bij station Tilburg liep je nog n keer langs mijn plekje en wachtte je in t halletje, toen je daar stond hadden we nog n paar keer oogcontact. Ik had n afspraak dus moest helaas door, maar wil nu dat ik was uitgestapt en je had aangesproken. Misschien lees je dit.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Eindhoven
We verloren elkaar uit het oog in station Tilburg
Deze flirt vond plaats op 24 Oktober 2013
Donderdag 24 oktober Amsterdam Bijlmer ArenA - Eindhoven. Na het meest geweldige concert van JM in de HMH in Amsterdam +- 23:30 uur: Luidruchtig maakte jij grapjes over de 'zwarte piet-discussie' , je had het over het concert van JM en zong ook nog lekker vals een paar liedjes van hem. Zeer lachwekkend natuurlijk. Na een tijdje kwamen jij (en een vriend van je) bij mij en m'n zus zitten in de eerste-klasse coupe. Je praatte aan een stuk door, stelde veel vragen aan mij en m'n zus en je had veel lol met je vriend (en met jezelf). Haha. Je zocht mijn aandacht maar ik deed volgens mij een beetje afstandelijk. Eigenlijk vond ik jouw gezelschap heel leuk en je liet me lachen. Jij en je vriend zouden eigenlijk door moeten reizen naar Maastricht, waar jullie studeren, maar jullie gingen, doordat jullie plotseling een slaapplek bij iemand hadden kunnen regelen, er bij Tilburg al uit. Na een maand denk ik nog steeds aan je, wat op zich best wel ernstig is.... ;) Hopelijk herinner je je mij nog (bruin haar, groene ogen) Ik denk het eigenlijk niet want je kwam een beetje als een casanova over ;). Maar toch, ik hoop gewoon dat je het toen ook leuk vond en reageert.

P.s.
-Volgens mij had je new balance aan
-20-22 jaar?
-Mooie ogen en een leuke lach.
-Je studeert in Maastricht
-Je sliep die nacht (24-25 oktober) bij de broer van je vriend in Tilburg na het JM concert.