Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


30 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Tilburg Universiteit
Op station Tilburg Universiteit verloren we elkaar uit het oog
Mooie lieve jonge dame
Lange donkere KRULLEN
Grote donkere ogen
Lange rode jas, lange zwarte laarzen
verzorgde handen( roze nagellak)

Vandaag stapte ik in de trein vanuit Eindhoven naar Tilburg Universiteit. Ik liep naar voren, zoekend naar een plek om te zitten. Nadat ik net wilde gaan zitten, kwam jij aanlopen. M'n blik viel gelijk op je mooie sprekende ogen. Ik bood mijn plaats aan en je bedankte me met een lieve lach op je gezicht. Ik liep door naar de gang. Ik zag je nog zitten en we hadden nog even oogcontact waarna jij de krant pakte en begon te lezen. Je keek af en toe nog op je telefoon, met de tekst 'I love you' op het opvallende hoesje. Nadat ik je een lange tijd heb aangekeken stopte de trein en stapte je aan de andere kant uit. Ik zag je nog snel lopen richting de universiteit. Helaas heb ik je niet meer aan kunnen spreken.
Ik, een jongen, 1.87 , donkere haren, donkere ogen, laptoptas en een zwarte leren jack, BEN OP ZOEK NAAR JOU! Dit is niks voor mij en ik denk ook niet voor jou, maar ik hoop toch op je reactie.