Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2019

Toch maar proberen.. wie weet lees je dit!
Sinds zaterdag kom je niet meer uit mijn hoofd.
Ik kwam je tegen in de trein in Eindhoven op zaterdag 12 oktober, 10.57. Mijn moeder en ik gingen een dagje weg. We waren direct ingestapt zonder te kijken of we wel echt de goede trein hadden. Jij, die aan de andere kant van het gangpad zat te lachen om onze onwetendheid, wist ons gerust te stellen. Gedurende de eerste stations hadden we een aantal keer oogontact en reageerde je een paar keer op het gesprek van mijn moeder en mij, door te glimlachen naar ons. Een paar stations later raakte we in gesprek. Eerst gewoon oppervlakkig en daarna wat meer diepgaand, over jouw ict bedrijf en de drukkerij van mijn ouders. Verder hielpen we nog een mevrouw, die gedurende de reis bij ons was komen zitten en niet wist naar welk perron ze over moest stappen. Toen we later op Utrecht Centraal elk ons eigen weg op gingen en elkaar een laatste glimlach gaven, kreeg ik spijt dat ik niet je naam en/of contactgegevens heb gevraagd. Je vertelde dat je uit Waalre kwam, maar meer weet ik niet. Ik hoop je mooie, lieve lach en open uitstraling nog een keer tegen te komen! Lieve groetjes, Het meisje met de zwarte jas en grijze sjaal!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2019
Oh man, helemaal warm kreeg ik het toen je uitstapte en naar me lachte. We keken al even naar elkaar op station Amstel, waar we de trein van 20.03 richting Arnhem namen. Jij liep achter mij, de trap op. Ik zat aan het raam en droeg een blauwe jas, zwart-wit gestreepte trui en rokje, jij volgens mij een lange grijze jas. We luisterden allebei naar muziek uit onze koptelefoon. In Utrecht stapte je uit, lachte nog een paar keer naar me toen je bij de deur naar beneden stond. Ik gaf je een knipoog. Ik heb echt op het punt gestaan om je achterna te gaan, maar keek je na toen je op Utrecht op de roltrap omhoog verdween.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 September 2019
Ik, groene jas aan zat in de trein van 8.25 van DHcs. Jij, blonde haar beige kleurige jas, beige kleurige trui zwarte broek en zwarte schoenen kwam naast mij zitten. Ik zat te lezen, wilde je aanspreken maar jij was zenuwachtig elke keer aan je telefoon. Toen ik je wilde aanspreken waren we al in Utrecht en stapten we allebei uit. Toen ik je nogmaals in de hal wilde aanspreken was het zo druk van de forenzen en je liep ook nog eens de verkeerde richting op, ik moest spijtig genoeg gaan... Zin in een kopje koffie ???

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 21 September 2019
Misschien viel het je op dat ik rolschaatsen bij me had.
Ik vroeg je of ik naast je mocht zitten. Je zei ja. Het was op een opklapstoel bij de ingang van de trein, laatste wagon. Er kwamen twee mensen met fietsen bij.
Toen zijn we maar vertrokken naar de coupé er naast. Ik zag een plek en liet jou eerst zitten. Toen ik nog een keer omkeek zag ik dat de plek er tegenover ook vrij was. Dus zat ik toch weer soort van naast je.
In normale omstandigheden had ik misschien een praatje gemaakt. Maar het was niet een normale omstandigheid.
Kan ik je nog een keer terugzien?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 September 2019
Ik ging naast je zitten, jij ging eten bij Josef mariastraat, wil graag weten hoe het eten was, en hoe het met je boek gaat, mooie dame

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 September 2019
Op het peron zag ik je al staan. Mooie meid om te zien dat ik. Evenlater kwam je schuin tegenover mij zitten in de ic van Amersfoort centraal naar Utrecht om 7.28. We hadden even oogcontact en toen keken we weer weg. Later wat langer en een glimlach er bij. Heel lief. Je had Bordeauxrood gelakte hoge schoenen aan en een zwarte broek met gaten. Bordeauxrood leren jack en bruin haar. Ook had je een zwarte rugtas . Ik had bedacht om je nummer te vragen als ik op utrech centraal uit zou stappen. Ik vond dit spannend om te doen maar je was zo mooi dat ik wel moest. Voordat ik bij je kon komen liep je de trein al uit de trap af naar de tunnel. Ik zelf moest naar boven naar mijn werk. Ik ben je toch maar achterna gelopen maar zag je helaas niet meer. Ik zou je graag nog een keer zien en wat drinken

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 September 2019
Iets voor half 11 haal ik een frietje en kaassoufflé bij de Smullers en loop richting de sporen. Net voor de poortjes zie ik je de poortjes uitkomen en je zorgen maken om 2 Fransen die niet door de poortjes komen. Je bent ze aan het helpen met de weg vinden naar een hotel en mist daardoor bijna de trein. Ik probeer even te helpen maar ben ook zo snel niet capabel en loop zelf dus door terwijl jij nog naar het informatieloket snelt. Gelukkig haal je de trein nog net en daar komen we in gesprek. Niets bijzonders, maar heel gezellig en spontaan. Je leuke lach past perfect bij je hulpzaamheid op Amstel. In Utrecht stap jij over naar Den Bosch en ben ik thuis, je hebt een snelle overstap dus een extra gesprekje zit er niet in. Naderhand besef ik me dat ik alleen weet dat je waarschijnlijk Evy heet (de conducteur praatte nogal hard) en dat je hotelopleiding doet bij NH hotel. Ik zou graag nog eens een koffietje met je doen. Gr de jongen met de blauwe vouwfiets.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Zuilen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 September 2019
Gistermiddag rond een uur of half 5 zag ik je vanuit mijn rechter ooghoek aan komen lopen: zilveren haren, een zilveren brilmontuur met een zwart jack en (volgens mij) witte schoenen. Ik droeg een groen overhemd en blauwe broek. Kreeg alleen maar de ingeving om even kort naar je te lachen. Jij lachte terug, en we vervolgden beiden onze wegen.

Ik keek toen toch nog eens om, en jij ook! We lachten allebei nog een keer, en ik stond een seconde stil om moed bij elkaar te rapen om je aan te spreken, maar je was al met de roltrap naar beneden gegaan en zag je daardoor niet meer. Maar wat had het mooi geweest als we elkaar toch nog even hadden gesproken, ik zou namelijk graag een biertje met je willen drinken :-)!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 September 2019
Jij stapte in op station Köln, ik zat al in deze ICE trein. Eigenlijk viel je me al op toen je aan kwam lopen op het perron. Ik wist toen niet dat je ook Nederlands (Vlaams) zou spreken. Aanvankelijk viel ik voor jou denk niet op en hadden we geen contact, maar later sprak je me per toeval aan om te vragen of deze trein ook naar Brussel ging. Dat bleek helaas niet het geval te zijn; de trein was in Köln gesplitst en reed nu tussen Oberhausen en Arnhem.

Ik wilde je graag uit de brand helpen door te bekijken hoe je verder zou moeten reizen. Blijkbaar was ik te lomp om aan te bieden dit voor je uit te zoeken... Je zat een paar stoelen verderop en uiteindelijk heeft waarschijnlijk de conducteur je geholpen. Aangekomen in Utrecht stapte ik na je uit en vroeg ik of je nog in Brussel zou komen vanavond. Je was een beetje in paniek en ik probeerde je gerust te stellen. Je bedankte me, daarna scheidden onze wegen. Ik vond het ongemakkelijk in deze situatie je nummer te vragen.

Ik heb dan ook geen idee wat je van mij dacht, of je dit überhaupt leest en ook met mij in contact wil komen. Ik weet verder niets van je, maar zou je graag leren kennen! Dus als je dit leest en je denkt er hetzelfde over, laat me wat weten!

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 September 2019
Op dinsdag 3 september stapte ik om 11:50 op Zwolle de trein in en liep naar een plekkie. Daar zat een leuke jongen en ik vroeg of ik erbij kon zitten in zo'n vierzit. Tegenover hem zat al een oudere vrouw zei ie maar daarnaast kon ik nog wel zitten. Gedurende de reis hebben we meerdere malen oogcontact gemaakt en glimlachten we naar elkaar. Ik heb overwogen een gesprek te beginnen maar hij had een oortje in en ik dacht dat ik stom zou lijken. Toen we beide op Utrecht Centraal er uit stapten verloor ik hem uit het oog en keek ik in de grote hal op mijn mobiel. Toen liep hij weer langs, gaf me een grote glimlach en zei (kon het niet goed horen maar volgens mij) doei. Op dat moment dacht ik: chips! Had ik nu maar wat gezegd in de trein want blijkbaar was ik bij hem dus ook opgevallen. De jongen had een grote koffer bij zich dus ik denk dat ie op reis was of op kamers ging? Het is niet dat hij mijn aandacht trok omdat hij er supergoed uit ziet maar zijn superleuke en lieve uitstraling vielen me meteen op! Hij heeft blond haar geloof ik maar droeg in ieder geval een zwarte broek met een witte hoodie en nike schoenen. Ik dacht toen ie wegliep een hockeystick of tennisracket in zijn rugzak te zien maar weet dit niet zeker.
Als je dit misschien leest (waarvan de kans heel klein is) zou je dan misschien een keer wat met me willen drinken?
Ik ben trouwens hoogblond, klein, droeg een blauwe streepjesbroek en witte adidas sneakers :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 September 2019
I just got out of the train (13:30) and only noticed you when I got up, with all my stuff and the blue sun umbrella for the beach. I never saw you sitting right next to me as I was focused on my e-reader. When I saw you our eyes met, I looked away and looked again and we smiled :) your smile is stuck to my mind now and I regret not having said something but I had to leave at Utrecht centraal. It would be great to have a chat sometime!

Oogcontact in de trein van station Assen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Augustus 2019
Durfde je niet aan te spreken, trein reis tussen Assen en Utrecht Centraal op dinsdag 27 augustus om 21:35 tot en met 22:11. heb er erg veel spijt van dat ik je niet heb aangesproken.

Jij een leuke dame, hoge spijkerbroek met een leuk topje, donker haar in een knotje, je had een grijze kleine koffer bij je, en hebt een tatoeage op je onderarm en tussen je schouderbladen ( een soort bloem leek het ) je had ook slippers aan met allemaal steentjes erop, en voor mij begon al op het station in Assen, ik kwam aanlopen met een kop koffie en ging verderop staan om te roken ( Jij rookte ook ) op dat moment hadden we al oog voor elkaar. toen de trein eenmaal kwam aanrijden stonden er een aantal mensen om alle spullen in te laden we konden er echter moeilijk langs, eenmaal erlangs ging ik aan de overkant zitten en keken we regelmatig naar elkaar, jij keek volgens mij naar een film of dergelijke op je telefoon, en ik zat muziek te luisteren. ik was op door reis naar Hoeven mijn woonplaats echter stapte ik in Utrecht CS uit om wat te eten te halen daar stapje jij ook uit. dus als je dit herkent kom ik graag in gesprek met je om je beter te leren kennen.
Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Augustus 2019
In de laatste trein van Amsterdam CS naar Maastricht, 22.40, zat je tegenover me. Jij had een houthakkersblouse aan, een baard en je was een klein boekje aan het lezen met een licht blauwe kaft. Ik schopte je per ongeluk en we lachten naar elkaar, omdat het zo druk was durfde ik je niet verder aan te spreken. Toen je uitstapte hadden we nog even oogcontact door het raam. Wat je moet weten is dat jij mijn nummer wel had mogen hebben ;)

Groetjes,

Jonge vrouw met bruine trui, zwarte legging, neuspiercing en een Groene Amsterdammer

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2019
Hoi knapperd,

Had ik je maar durven aanspreken. Het was rond 21 uur. Jij (man) zat vanavond in de trein richting Nijmegen tegenover me (man). Je droeg een blauwe jas, een smartwatch en bruine schoenen. Terwijl je zat te bladeren in een boek over de zintuigen (als ik het goed heb gezien) maakten we enkele keren oogcontact. Ik heb bruin haar en droeg een spijkerjas, een grijze spijkerbroek en een bril. Misschien herinner je me wel nog ;). En weet lees je deze oproep en kunnen we de volgende keer in plaats van non-verbaal ook verbaal gaan communiceren.


Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2019
Het was za ochtend, jij zat alleen in een vierzits plek met een dickies trui aan. Ik zat in een tweezits plek tegenover je. Toen ik uitstapte bij Utrecht centraal keek ik nog even terug en jij keek ook. Wil je mij nog een keer zien?

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Juli 2019
Wow wat een ogen! Ik stapte vandaag nietsvermoedend rond 8 uur on de trein van Gouda naar Utrecht. Ik ging zitten naast een slapende man en opeens zag ik je in de verte! Mooie vrouw met de allermooiste ogen! We keken elkaar een paar keer aan en ook bij het uitstappen keken die mooie ogen mij nog een paar keer aan.

Moet je iemand uit het niets aanspreken? Ja tuurlijk, maar je was al weg! Misschien dat je dit leest! Trek in een cappuccino?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Maliebaan naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Juli 2019
Hi random guy who studies data science! You approached me outside of Utrecht Centraal station. You saw me standing in front of a shop and cane after me. I was with y friends and so were you, so we were both in a rush! You asked if I was single and my name, and my number. It was only when I arrived in the restaurant later that I realized I gave you my wrong one! This was a complete accident :( In the rush I unfortunately forgot to ask your name back. Little chance you will see this but I can always try! Hopefully we can still talk
Nikki

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
We stapten in op Amsterdam Zuid om 00:05; ik (een bebaarde jongen met bril), jij (een knappe lange rood/blonde meid) met een clubje vriendinnen. Je zat een rij verder in de coupe dan ik. Ik was rustig mijn boekje aan het lezen, maar zodra je binnenkwam kon ik mijn ogen niet meer van je af houden. Terwijl je vriendinnen uitbundig aan het praten en lachen waren, merkte ik dat jij als stille van de groep steeds vaker mijn blik ontmoette met een glimlach. Voor ik het wist kwamen we aan op onze eindbestemming, en had ik nog steeds geen goed antwoord op jouw glimlach kunnen verzinnen. Op Utrecht CS ben ik je kwijt geraakt, maar ik hoop dat ik een tweede kans krijg om indruk op je te maken met meer dan een simpele glimlach.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Juni 2019
Wat stom, ik had je graag m'n nummer gegeven! Ik ben opzoek naar de blonde jongen die samen met z'n dronken collega (Robin?) van een Mexicaans feestje afkwamen. Als je dit leest en geïnteresseerd bent, dan hoor ik het graag!

Groetjes,
Het salsa-meisje

Oogcontact in de trein van station Houten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Juni 2019
Stoptrein van Houten naar Den Haag rond 13:30 uur. Jij (vrouw met roodblond haar) liet je powerbank vallen en ik (lange man met baard) raapte hem op. We kletsten wat en jij stapte uit en lachte daarna nog naar me. Ik vind je leuk en wil graag een keer afspreken!

Oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Juni 2019
Je zult nu wel niet net als ik aan het googlen zijn,
hoe vind ik die knapperd uit de trein?
We hebben wel 20 keer naar elkaar gekeken,
maar toch durfde ik je niet aan te spreken..
Ik heb niet echt gelet op wat je droeg of aan het doen was,
volgens mij had je een lichtblauw overhemd en een bruine tas.
Wat er wel door mijn hoofd heen ging,
was 'godver wat een lekkerding.'
Toen we uitstapten, allebij,
zei je nog doei, maar daar bleef het bij..
Dit was op het centraal station van Utrecht.
En zo kwam ik op deze site terecht.
Mocht je dit lezen hoop dit dat dit rijmpje het doet.
Het is niet mijn sterkste kant maar zoenen kan ik wel heel goed

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Juni 2019
Super leuke gast met prachtige blonde baard en denk geel tshirt zat samen met een vriendin (met de mama tattoo) in de stoelen naast me van een biertje te genieten. We keken elkaar regelmatig aan en volgens mij vond je dat net zo leuk als ik. Ik is die met de lange krullen, wit tshirt en grote zwarte koffer... Samen ook een keer een biertje doen ?

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Juni 2019
Hey leuk meisje in een volle trein kwam je naast me staan
Jij mooi brunette mooie lach ik mooie jongen met een mooie style
Toen de trein opeens moest stoppen viel je op mijn schoot we keken elkaar diep in de ogen. Het was het begin van een mooi romantisch film je kuste me en ik kuste terug en toen belde mijn vriendin mij op dus moest ik helaas het kussen afbreken..
Wil je graag weer ontmoeten laat weten als je het zelfde denkt groetjes knappe jongen x

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 30 Mei 2019
Ik zag je zitten en was gelijk stil, helaas stapte je bij Utrecht Centraal uit om iets voor half 11 ik had bijna de moed verzameld om iets tegen je te zeggen. Bijv over je nikes en tatoeages in je nek en sterren op je arm😍 ow en natuurlijk je mooie lichtrode bril en blonde haar😊 hopelijk lees je dit ooit en zoek je me op via Facebook. X Patrick

Oogcontact in de trein van station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Mei 2019
Vandaag hadden we een aantal keer oogcontact in de trein van 's-Hertogenbosch naar Utrecht centraal. We zaten beide in het tussenstuk van een dubbeldeks trein. Je was een boek aan het lezen met een witte kaft en inktvlekken ;) Ik zat op de trap naar boven (groen shirt, bril, rugtas) Ik had je moeten aanspreken en kan me nu wel voor mijn kop slaan haha. Mocht je dit lezen dan is dat een wonder haha
(Den bosch, staat niet in de keuze lijst :/)

Oogcontact in de trein van station Deurne naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Mei 2019
Jongen met lang, bruin krullend haar en een grijze koffer. Toen ik instapte in Deurne zat je een film met Adam Sandler te kijken. Toen ik schuin voor je ging zitten maakten we oogcontact. Na een tijdje wisselde ik van plaats en ging ik voor je zitten, zodat een vrouw en haar dochter samen konden zitten. Toen lachte je naar me. Ik zat gedurende de reis te tekenen in mijn schetsboek. We stapten allebei bei in Utrecht uit, en toen stapte je meteen in een andere trein. HIT ME UP

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 18 Mei 2019
Mooi meisje met bruin krullend haar. Op zaterdag 18 mei stapte jij om 14:11 in Ede-Wageningen in de trein met een wit wijntje. Tijdens ons eerste oogcontact zei je “het is hier wel erg warm”. Tijdens de treinreis durfde ik jou niet te vragen of je iets wilde drinken. Graag wil ik een drankje met je doen om elkaar beter te leren kennen. Hopelijk tot snel! ;-)

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Mei 2019
Mooi meisje met bruine haren, jeans en witte schoenen. Je ontvluchtte de luidruchtige Ajax supporters en kwam in de stilte coupe zitten. We stapten beiden uit in Utrecht. Voor jou volgens mij de eindbestemming. Ik ging door naar Amsterdam. Wie ben je? X

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Amsterdam Amstel
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Mei 2019
Ik ben opzoek naar een jongeman van 27 die als planner bij de NS werkt.

Ik had een leuk gesprek met hem gehad over of ik na mijn hbo opleiding nog een master zou volgen. Hij gaf mij aan dat hij het mij gunde om verder te studeren, ik kan mij nog herinneren dat die een blikje in zijn hand vast hield, verder heb ik mijn beurs laten liggen toen ik moest uitstappen bij Amsterdam Amstel. Gelukkig zag hij het en riep die mij terug.

Mocht je dit berichtje lezen? En jezelf hierin herkennen, dan weet je nu dat ik naar je opzoek ben. Ik zelf heb zwart krullend haar en ik had bijna alles zwart aan behalve mijn topje die was rood- oranje.

Oogcontact in de trein van station Maarn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Mei 2019
Jongen, kort bruin haar met donkere blauwe jas. Meisje met lichte spijkerbroek en bruin haar en volgens mij All stars aan. Je was met een vriendinnetje en keken elkaar regelmatig aan. Tijdens het uitstappen draaide je je hoofd nog om en zocht oogcontact. Ook eenmaal in de grote hal keek je nog een keer om.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Mei 2019
Je zat vrijdag 3 mei naast me in de trein van 10.57u vanuit Amersfoort naar Rotterdam C. Je las een Duits boek. Op mijn vraag of je enige affiniteit met de Duitse taal had antwoordde je dat je zelf Duitse was en uit Bielefeld kwam. Je sprak overigens perfect Nederlands! Ik vertelde je dat ik midden jaren 60 in Duitsland woonde en tijdens mijn verbliif in Berlijn veel in Oost Berlijn was waar ik dingen deed die niet konden in de DDR. Niet zonder gevaar dus. Je vertelde dat je binnenkort naar Berlijn zou verhuizen. En toen stopte de trein in Utrecht C. Jammer, jammer, jammer. Ik had een afspraak in Utrecht anders zou ik verder met je gereden zijn....er ontspon zich namelijk een geanimeerd gesprek. Wie weet verneem ik van je.....

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 April 2019
Gezocht leuke man met de vouwfiets!
Ik stapte in met mijn zoontje in de trein vanaf Amsterdam Amstel (13.53), na een praatje over onze opa's en oma's uit Limburg (Roggel ;)).. was de halte Utrecht te snel in zicht, ik zou graag ons gesprekje nog eens voortzetten..

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 April 2019
Hey jij, dat leuke meisje in het geel, dat naast mij kwam zitten terwijl er overal plek was om mij heen. Meteen betoverd door je lieve glimlach toen je vroeg of je naast me mocht zitten. Volgens mij was je bezig met je dagboek, dus ik wilde je niet storen door te vragen hoe je heette. Achteraf spijt dat ik je niet heb aangesproken, helemaal nadat we samen lachten om de conducteur. Toen ik de trein uitstapte hoopte ik al dat we nog eens oogcontact zouden hebben, en dat was gelukkig ook zo.

Het zou mij erg leuk lijken nog eens af te spreken als dit je ooit bereikt. :)

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schagen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 April 2019
Ik kwam je tegen toen ik opweg was naar Utrecht en jij naar Amsterdam. Geen idee of dit werkt maar ik wou je nog bedanken voor Masego (je had gelijk, hij is echt geweldig). Hoopte wat langer met je te kunnen praten.

*btw het was Lemon Drop niet supermarked

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Maart 2019
Je zit een stoel voor me en hebt een prachtige bos krullend bruin haar met hier en daar grijstinten. Je bent op waar naar Eindhoven Airport, want je gaat straks met je dochter naar Portugal. Je bent niet zo'n strand mens, vertel je, maar de foto's van de locatie zijn schitterend. We raken even aan de praat. Ik kan niet stoppen met staren naar je mooie ogen en je krullen. Ik wil er met mijn handen doorheen. Als we de de trein verlaten wens ik je een fijne vakantie aan het strand, jij wenst me een mooi leven. Ik sta met kriebels in mijn buik op het perron. Wat is dat toch heerlijk pijnlijk, dat ongrijpbare, dat bitterzoete bijna. Dat weten dat je iemand helemaal nooit meer gaat zien, omdat je allebei een leven leidt met partners en kinderen en dat je elkaars naam niet eens kent en dat er even dat hele intense naïeve verlangen is van zo'n ontmoeting vol potentie. Ik had het willen vastleggen met een selvie en dan jij met die mooie bos krullen naast me, met die glimlach, gewoon als herinnering, Kan dat alsnog?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2019
Op 23 maart om 10:38 stapte ik in de trein van ‘s-Hertogenbosch naar Schiphol. Tegenover mij kwam jij zitten. Blonde krullen, zachteroze bril en grijze jas. Je stapte uit in Utrecht Centraal. Zonde dat ik niet je durfde aan te spreken. (Kwam niet door de stilte ruimte waarin we zaten)
Wellicht heb je zin in een kop koffie!?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Maart 2019
You stepped in the train at Utrecht central
You also missed the train from Venlo to Dusseldorf which was leaving at 12.58 so you took the next one at 14.05
Then to the train from Venlo to Dusseldorf you sat just opposite me and you were solving some economics exercises maybe at yout Macbook
Last time i saw you was at the Dusseldorf station in the platform which trains were leaving to Munchen
Your hair are blonde and you wore black trousers black jacket blue scarf and were carrying a black sack
From this time i am thinking of you and i regret that i didnt ask your name or giving you my number
I hope to find you this way
If you see my message contact me i am the guy who was reading a book and was sitting next to the window

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Maart 2019
You got in the train in Eindhoven centraal and were on your way to Utrecht (i assume) i think you were South African, you were speaking a Dutch ''like'' language. you were with 3 other guys and i heard you talking to one of them about South African taxes. I regret not asking for your name or number, so who knows.. i might find you like this..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Maart 2019
Het was de trein van 17:24 van Amsterdam Centraal richting Nijmegen. Ik besloot om boven in de trein te gaan zitten en nam de eerst beschikbare stoel, naast jou. Jij hebt blond haar, had een zwart gescheurde broek en je zat muziek te luisteren. Ik heb zelf donker krullend haar, had toen een lichtblauw shirt aan onder een zwarte jas. Ik had overigens een bakje pasta van Julia's in de hand. Toen je uit moest stappen bij Utrecht Centraal, keek je om naar mij en gaf je me een erg leuke glimlach, waarop ik terug lachte. Wie je ook bent, ik zou je graag een keer willen ontmoeten! Keertje ergens wat drinken?

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2019
Ik kwam naast je zitten in de intercity naar Utrecht Centraal, toen je me een prachtige glimlach gaf. Je was ingespannen bezig met een boek, en dan niet iets als een thriller, maar een van Joost de Vries, wat me een interessante schrijver lijkt. Voordat we samen uitstapten weer zo'n glimlach, waar iets van wijsheid maar ook van ironie uit sprak. Op het perron wilde ik nog iets zeggen en draaide me om, maar je was al verdwenen in de menigte. Samen een keer over boeken praten?

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Maart 2019
Aan de jongen die op vrijdagavond op weg naar een cursus in Amersfoort Schothorst. Wil je nog weten hoe mijn Carnaval is geweest?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Lunetten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Jij deelde je suikerzakje met mij in de KIOSK op Utrecht Centraal. Door de haast is het helaas niet gekomen van een gesprek. Ben jij die (vermoedelijk Marokkaanse) leuke jonge man?

Oogcontact in de trein van station Utrecht Lunetten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Maart 2019
Leuke (vermoedelijk Marokkaanse) jongeman die zijn suikerzakje met mij deelde in de KIOSK op Utrecht Centraal. Had haast waardoor het aanknopen van een gesprek er niet meer van is gekomen... Zou leuk zijn om nog eens in contact te komen.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Februari 2019
In de trein die om 13:11 vertrok van Ede-Wageningen in de richting van Utrecht/Den Helder kwam ik tegenover je te zitten. Vanaf Veenendaal-de Klomp zat ik schuin tegenover je. Je was me eerlijk gezegd nog niet opgevallen (was niet zo met mijn omgeving bezig), totdat je me vroeg om even op je spullen te letten terwijl jij naar het toilet ging. Daarna kon ik mijn gedachten niet meer bij mijn boek houden. Ik dacht alleen maar: "wow, wie ben jij?". Ik worstelde met de vraag of ik je aan kon spreken - ik vond van niet (durfde ook niet, trouwens), maar heb nu spijt. Ik hoef niets van je, maar vraag me nog steeds af: "wow, wie ben jij?" - die warmte, die liefde, dat vertrouwen.... Op Utrecht CS stapten we allebei uit (13:36). Ik overwoog je aan te spreken, maar wist niet wat te zeggen. Nogmaals, ik hoef niets van je, maar ik had je achteraf graag gezegd willen hebben, dat ik onder de indruk was van het 'schone, ware en goede' dat je bent. Wie weet, bij deze...

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 Februari 2019
Nadat we allebei de laatste trein vanuit Tilburg naar Utrecht hadden genomen vroeg je me bij de Appie of ik nog wat met je wilde gaan drinken. Helaas moest ik nog verder reizen en ging het niet maar ik was zo van mijn stuk geslagen dat ik niet om je naam of nummer heb gevraagd. Dus jongen met de groene jas, zou je nog een drankje met me willen doen? :)

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Februari 2019
Prachtige Griekse vrouw met geel mutsje, donker haar, rode rolkoffer, ingenieur. Heel moe van reis vanuit Frankrijk met onderweg veel vertragingen . We hadden erg leuk gesprek, een paar minuten voor aankomst station Utrecht. We namen in de hal afscheid -helaas-zonder ons aan elkaar voor te stellen. Ze vertelde dat ze vlakbij het station woonde en liep richting Jaarbeurs de vertrekhal uit.

Oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Amsterdam Sloterdijk
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Januari 2019
Je zat in Alkmaar al in de trein toen ik instapte. Je lachte vriendelijk naar me. We hadden daarna steeds kort oogcontact met een glimlach. Je leek zenuwachtig, vanwege een afspraak of toch... ik stapte uit op Sloterdijk, jij ging door naar Utrecht, helaas. Had ik je maar eerder aangesproken en gevraagd om een kop koffie met me te drinken. Gemiste kans?

Oogcontact in de trein van station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Januari 2019
Ik stond rond 7 uur te wachten voor de AH op het CS Utrecht. Opeens zie ik je aanlopen en ga je naar binnen bij de AH. Daarna kom je er weer uit en loop je spoor 5/7 op naar Schiphol (?). Ik stond met mijn mond vol tanden van je verschijning en we hadden beiden keren oogcontact... Ik hoor graag van je!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Januari 2019
Zaterdagavond in de trein... Na een tijdje oogcontact te hebben gehad, moet jij in Utrecht uitstappen. Jij nodigt me uit voor een biertje op het moment dat je uitstapt bij Utrecht Centraal. Totaal overdonderd door jouw lef en mooie glimlach zeg ik dat ik doorreis richting Maastricht. Dit terwijl ik eigenlijk wel graag een biertje met je was gaan drinken. Misschien komen we op deze manier nog in contact...?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Januari 2019
Ik heb nog slaap in m'n ogen tijdens de rit in de vroege ochtendtrein van 7.50 van Rdam naar Utrecht. Je stapt bij Gouda in en komt dan recht voor mij zitten in de stiltecoupe. Je hebt een kort blond kapsel en bent druk bezig met je werk in een zwarte map, maar we maken een aantal keer lang oogcontact. Ik denk bij mezelf, wow. We stappen uit in Utrecht en lopen nog dezelfde richting op... Maar ik durf je niet aan te spreken. Ben helaas geen ochtendmens. Maar ik zou je wel nog graag een keer willen zien en spreken!!

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 December 2018
Ik stapte vanavond rond 22:41 de trein in op Ede-Wageningen. Ik had je al zien zitten door het raam en de eerste indruk was er een van "wauw". :-) Geheel ontoevallig kwam ik in dezelfde coupé te zitten als jij. Helaas kon ik door waar ik zat weinig "doen" verder, althans niet zonder raar over te komen. Toen we even later uitstapten in Utrecht Centraal was er echter weer oogcontact. Nogmaals wauw, wat een leuke meid! Dit keer dacht ik in je gezicht duidelijk een... ja hoe noem je dat... reactie te zien. :) We stapten uit; jij liep naar rechts, verder het perron op denk ik. Ik ging naar links, langzaam de trap op (normaal ren ik dat ding op), me afvragende wat wijsheid zou zijn. Halverwege keek ik nog eens om. Was ik tóén maar teruggelopen om je even aan te spreken! Even later de spijt, en nog wat later dit bericht. De kans dat ik je ooit nog zie, acht ik klein, maar here goes nothing... Groetjes van een jongeman in witte trui die (zo zal het wel geleken hebben) veel te koud gekleed was!

Oogcontact in de trein van station Culemborg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 December 2018
13:48 Station Culemborg, we stapten allebei de trein in en gingen tegenover elkaar zitten op de uitklapstoeltjes naast de deuren. Jij had bruin haar en bruine ogen. Lichtbruine jas en geruiten broek.

We wisselden wat blikken uit, lachten naar elkaar. Je begon een mandarijntje te pellen, keek naar me en bood mij de helft aan. Ik accepteerde en samen aten we de halfjes op. Ik wilde graag een gesprek starten, maar wachtte nog even af.

Nadat we een aantal stations gepasseerd hadden, stond de trein zo vol dat er geen oogcontact meer met je mogelijk was. Ik heb gewacht totdat we beiden op Utrecht Centraal uitstapten. Je was wat eerder de trein uit, dus ik ging achter je aan. Ik tikte je op de schouder "Mag ik je iets vragen?". In je loop zei je: "Sorry, ik heb haast." en liep door.

Ik had graag je naam willen weten en je terug willen betalen met een drankje. Misschien komt het er nog van!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 December 2018
Jij zat bij het raam en las aandachtig een boek, onderstreepte zo nu en dan een zin. Je viel me op: een mooie bril, een leuke uitstraling. Af en toe had ik ook het idee dat je stiekem naar me keek, maar ik was te druk achter m’n laptop. Of eigenlijk: ik deed alsof ik dat was. Eigenlijk was ik me aan het bedenken of ik je aan zou spreken als we (hopelijk) er samen uit moesten bij Utrecht CS. En dat geluk had ik. Maar ja, aanspreken heb ik niet gedaan en daar heb ik nu spijt van. Dus wie weet lees je dit want een kop koffie of biertje ‘s avonds lijkt me geen slecht plan..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 December 2018
Het was niet echt een uitgebreide flirt, maar je leuke glimlach is me bijgebleven, en waarom niet :)?

Dus, vandaag (7 december) stapte ik rond half 9 's avonds in de trein van Bijlmer ArenA richting Nijmegen. Jij zat naast me muziek te luisteren met je koptelefoon op, ik las een leuk boek. Volgens mij had je blond haar en zat je heerlijk te genieten van je muziek :)
In Utrecht moest je eruit, dus ik stond op om je erlangs te laten. Misschien zat je nog lekker in je muziek want je stootte je hoofd tegen het bagagerek...auw. Ik hoop dat je er geen hoofdpijn van hebt gekregen. Om het minder awkward te maken gaf je me maar een hele leuke glimlach en wenste je me een fijne reis, wat gelukt is, want ik kon me niet meer zo goed op m'n boek concentreren aangezien de hele tijd uit het raam staarde en wou dat ik meer gezegd had dan alleen 'jij ook!'.

Dus hier is meer: wat heb jij een leuke lieve glimlach en mag ik die misschien nog keer in het echt zien?

Groetjes, het meisje met de gele oorbellen

Oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 December 2018
Jij, leuke en knappe kerel met blauwe trui, baardje. Je droeg een blauwe trui en speelde (ook) met je telefoon. Knappe gozer! Wij kwamen tegenover jou zitten. Ik (slank en met rode trui) was te verlegen om je lang aan te kijken. Hoop je nog eens te zien man.

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Amsterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 November 2018
Zaterdag avond zaten we allebei in de trein vanaf Nijmegen. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte me uit toen de conducteur zei dat ik mijn voeten van de bank af moest halen. Je had blonde haren en een grijze jas aan, ik had een gele trui aan met capuchon op. Net op het moment dat ik mijn moed bij elkaar had geraapt en naast je wou komen zitten stapte je uit op Utrecht centraal. De rest van de rit zat ik te balen en mezelf te haten dus dan maar een berichtje hier schrijven.
herken je jezelf in dit bericht en baalde je ook dat ik niet opgestaan ben, laat een berichtje achter :)

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Enschede
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 November 2018
Al bij het instappen op Den Haag CS in de eerste klas grapten en lachten we samen, na een vraag van een mevrouw over de rijrichting van de trein, en dat we hoopten dat de trein de goede kant op zou rijden. Je zette vervolgens een grote koptelefoon op. Je had een zwarte outdoor jas aan, een zwarte jeans en een mooi bloesje met knoopjes. Verder had je een grote tas bij je met daarin ook een handdoek. Ik een donkerblauwe spijkerbroek, een bruin colbertje, bril en leren schoudertas.
Vlak voor Utrecht CS deed je je ogen weer open en hadden we opnieuw contact en lol over de slapende man naast je waarvan we ons afvroegen of we hem misschien wakker moesten maken omdat hij anders misschien wel pas in Enschede wakker zou worden. Op het perron durfde ik je alleen nog een fijne dag te wensen. Ik zou je graag nog eens zien, en kijken of we nog meer samen kunnen lachen met onze vergelijkbare blik op deze wereld?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Maliebaan
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 November 2018
Op do 8 nov rond 17.30u bij het Jaarbeursplein in Utrecht zat je op de stoeprand bij de taxi's tegenover de tramhalte. Ik (hindoestaanse gozer) fietste voorbij en groette je, jij groette mij super enthousiast terug, alsof je blij was om me te zien :) Ik vroeg je om een lift achterop de fiets (beetje als grap bedoeld), je zei twijfelend nee maar je zei daarna nog iets, het leek zelfs alsof je mij riep op 'n gegeven moment haha.. Kon het niet horen door het lawaai van de bussen en ik was je al voorbij gefietst.. Ik draaide me om, zwaaide even en fietste weer verder. Nu vraag ik me af wat je precies zei. Ik had terug moeten fietsen naar je. Je was superknap, echt mijn type. De kans is 1 op de 100 miljoen dat je dit leest maar niet geschoten is altijd mis!

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 November 2018
Dag boeklacheres,
Jammer dat we niet gesproken hebben met elkaar.
Benieuwd wat voor boek je las ツ
Tot ziens misschien in de trein.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 26 Oktober 2018
Vanochtend kwam je op station Arnhem op de bank naast de mijne zitten in de trein naar Utrecht. De trein vertrok rond 8.40. We zaten helemaal achterin de trein en jij droeg een grijze Skinny jeans, rode trui met een witte streep op de mouw en zwarte schoenen die aan de buitenkant open waren tussen de schoenriem en de schoen. Je had je oordopjes in en was denk ik filmpjes aan het kijken op je telefoon, want je hield hem horizontaal. Je was moe en gaapte een paar keer en ging steeds onderuitgezakter zitten.

Ik vond je schattig en stoer tegelijk, en lachte een paar keer als er weer een geeuw of zucht uitkwam. Ik had een roze overhemd aan en was aan het werk op mijn laptop, maar kon me moeilijk concentreren omdat ik steeds naar jou wilde kijken. Ik wilde je eigenlijk een kop koffie bij Starbucks aanbieden omdat je zo moe was, maar moest naar mijn volgende trein en had helaas geen tijd voor koffie. Nu heb ik er spijt van dat ik je niet heb aangesoroken. Zullen we alsnog ergens koffie gaan drinken?