Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2018
Omstreeks 23.40 ging ik in Amsterdam in de trein naar Utrecht tegenover je zitten om een boek te lezen. Jij had droeg een bril, een rode jas en zwarte laarzen en zat op je telefoon waarschijnlijk een filmpje te kijken, ogenschijnlijk ongestoord door de Britten achter je. Toen ik voor het uitstappen het balkon op kwam toonde jij mij nogmaals een mooie glimlach. Helaas ben ik daarna linea recta naar mijn fiets gelopen, in plaats van jou te vragen of je tijdens het overstappen en bakje koffie zou lusten. Ik zou graag de kans krijgen deze blunder recht te zetten.

Oogcontact in de trein van station Roermond naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2018
Trein 9.02 vanuit Roermond richting Alkmaar, leuke dame denk 30-40 jaar met donker haar tegenover mij zittend in stilte coupe. Ze was bezig met een of ander ingineur opdracht mappa van geonius te werken. Even kort wortwisseling, maar helaas even stilte coupe 🤔
Ik ben Utrecht uitgestapt omdat ik dagelijks naar den Haag rij, was te dom niet te vragen of ze koffie will gaan drinken een keer. Maar wie weet lees je dit of iemand dat je kent leest dit en will je toch nog eens koffie drinken 😊
Jij: donker haar lang met gevlochten haar, mappa met oude kaarten op weg richting Amsterdam of zo, twee handtassen als ik het goed heb.
Ik: blond (met beetje grijs), zwarte jas en dagelijks op weg naar den Haag, da hadden wij het wel even over.
Dus miss lees je dit per toeval, wie weet

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Aan de dame met de Apple laptop die vol prachtige stickers zit.
Donderdag 15 februari, de dag na Valentijn kwam ik jou tegen. In de intercity van Den Bosch naar Utrecht (om 16.10) stapte jij in. Tijdens de reis naar Utrecht probeerde ik alle stickers op jouw laptop onopvallend te bekijken en dit lukte erg goed tot ik er ééntje niet goed kon zien en iets naar voren leunde om te kijken. Jij had dit door en zette je scherm iets rechter zodat ik het goed kon zien. Je had er veel dieren stickers opzitten waaronder een konijn in een ijshoorntje (prachtig :) ), we begonnen te praten over mensen die hadden gevraagd of je het samen met je nichtje erop had geplakt en ik was benieuwd naar de Hackathon Virtual Reality sticker die er ook op zat. Je was in Boston geweest en had daar aan de Hackathon van het MIT meegedaan. Je doet onderzoek naar neurofysiologische gevolgen van het leren met virtual reality (hoop dat ik het goed heb onthouden en goed heb geschreven) en doet dit aan de Universiteit van Tilburg waar je leuk door een bos kon lopen als je de campus even niet zag zitten, of je ging gewoon naar het dakterras. We liepen samen naar de stationshal, bleven nog kort praten over mijn saaie studie maar toen moest ik naar mijn trein (richting Amersfoort) en wonder boven wonder ‘’vergat’’ ik jouw nummer te vragen of überhaupt je naam..
Ik zou graag verder met jou willen praten over van alles en nog wat. Dus als jij de dame met de volgestickerde laptop bent of kent, laat dan alsjeblieft een berichtje achter. Ik zou dat heel erg leuk vinden!
Belangrijke dingen:
Lengte: ongeveer 185 cm denk ik.
Haarkleur: donker.
Opvallende dingen: oorbel aan de bovenkant van je linkeroor en volgens mij had je roze oortjes in die je voor mij uit deed.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Hé hallo, zat jij in de trein van Amsterdam naar Utrecht en ga jij een weekendje skieën, volgens mij met je zus ( en broer?) ? Zat je naast een licht getinte dame met een grote bos krullen en zou je het leuk vinden om met haar een keer koffie te gaan drinken neem dan contact op!

Volgens mij was je opweg naar Wijchen. En we hebben het even gehad over jou tassen en mijn verloren bagage.

Zou super leuk zijn om nog een keer wat van je te horen!

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2018
Knappe meid met roze haren, blauwe ogen en een mooie lach.
Op schiphol kwam ik samen met een collega tegenover je zitten onder in de intercity naar Venlo.
Je lachte om het gesprek dat ik met mijn collega hield en we maakten een aantal keer oogcontact. Ook zag ik je nog naar me kijken wanneer ik naar buiten keek. Ik heb je nog een kauwgom aangeboden net voordat je er bij Utrecht Centraal uit ging. Nadat je uitgestapt was keek ik nog naar buiten om te kijken of ik je nog een keer kon zien. Ik zag je mooie roze lokken nog en met je mooie blauwe ogen keek je me nog een keer aan voordat je verdween op de trap.
Doordat mijn collega er bij zat durfde ik je niet aan te spreken verder, hopelijk lees je dit en kan ik alsnog met je in contact komen!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2018
Je had een groene jas aan en we hadden zeker een klik, maar helaas je nummer niet gevraagd, ik stapte uit op Utrecht

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2018
Op vrijdag 2 februari om 20.43 stapte ik in Tilburg in de sprinter naar Nijmegen. Bij het uitstappen op 's Hertogenbosch, zag ik je. Samen liepen we van spoor 1 naar spoor 3 om te wachten op de trein naar Schiphol Airport van 21.08. Ik zag je naar me kijken en ik kon het ook niet laten om naar jou te kijken. Je had oortjes in en luisterde naar muziek. Een mooi blond meisje in een blauwe jas met zwarte broek en zwarte schoenen. Eenmaal in de trein ging ik beneden zitten en jij boven en in Utrecht stapten we samen uit. Toen ik eindelijk de moed had om je aan te spreken, was ik je kwijt geraakt op Utrecht Centraal...

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2018
Een gewone doorsnee werkdag in de trein van Arnhem naar Utrecht. Ik weet niet eens wanneer je instapte of dat je er al zat, toen ik instapte. Ik probeerde aan de conducteur uit te leggen dat ik twee OV-kaarten had (bussen en treinen die niet samen gaan). Hij snapte er niets van, maar jij keek me aan en moest lachen. Tot Utrecht wisselden we nog een paar blikken uit, en toen je uitstapte keek je nog één keer achterom, todat je uit het zich verdween. Je had donker haar en een baardje, droeg (volgens mij) een pak, maar had wel een oranjerode rugzak en zo’n artistiek opapetje. Ik heb al een hele lieve vriend, maar ik wilde alleen maar zeggen: dankjewel dat je mijn saaie woensdagochtend kleur gaf.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Januari 2018
goedenavond, ik zat zojuist in de trein van den haag naar Utrecht omdat mijn trein uitviel. Volgens mij die van jou ook aangezien je nog een oude man had geholpen, om te kijken hoelaat de trein naar Amsterdam ging vanaf Utrecht centraal. Jij gaf aan deze ook te moeten pakken. De trein vanuit den haag was om 18:08. je had een bruine jas aan, scheuren in broek, witte schoenen, beetje blond/donkerblond en een klein neusringetje (sexy). We hadden paar keer een kleine woordenwisseling en dat er 5 euro op de grond lag. Je vroeg of deze van iemand was. Uiteindelijk pakte ik het op met de bedoeling het stiekem im je tas te doen haha. Dit mislukte. Uiteindelijk heb ik het aan jou gegeven, jij was desalnietemin de gelukkige vinder. Genoeg aanwijzingen om jou te vinden.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Januari 2018
Jij zat tegenover me, ik vertikte het om mijn oordopjes uit te doen (die jij ook in had) om wat tegen je te zeggen omdat ik vond dat je veel te jong voor me was. Er is me behalve dat je prachtig bent, donker haar hebt en vrij lang bent niet veel van je opgevallen. Ik kom mijn ogen niet van je afhouden ondanks dat ik erg mijn best deed om een andere kant op te kijken. Af en toe hadden we toch zo’n moment en jij zocht nog contact via het raam. Jij nam de trap waarop ik je best had kunnen inhalen als ik dat toen had gewilt. Spijt kwam pas thuis toen ik besefte direct verliefd op je te zijn geworden. Zo stom, maar misschien lees je dit..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2018
We stonden beide in de hal omdat de zitplekken bezet waren.

Het was in de avond iets over tienen. Je was met mij tegelijkertijd de trein ingestapt.
Ik droeg een beige pet, lichtblauwe trui, zwarte bomber, checkerd broek.
Jij een flared rib broek over puma creepers met een zwarte leren sherling jas.

We keken elkaar steeds aan.
Zou je graag willen leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 December 2017
Zondag 10 december op Utrecht Centraal in alle drukte vanwege de sneeuw:
Jij, lange man met donker haar en mooie ogen, stond te wachten voor de bus op Utrecht Centraal. Jij had een donkere mantel en nette schoenen aan en voor je stonden 2-3 (reis)tassen op de grond. Ik, kleine vrouw met bruin haar en blauwe ogen met groene sneakers en een zwarte rugtas, kwam aan lopen en vroeg aan jou of de bus (naar Wageningen, bus 41 volgens mij) al geweest was. Lachend antwoordde jij dat je hoopte van niet, want jij stond ook op die bus te wachten. Terwijl we beiden op onze telefoon aan het kijken waren voor een andere mogelijke bus, kwam er een andere bus aanrijden die naar mijn bestemming ging. Ik zei dat ik ook met deze bus kon gaan en toevallig was dit ook jouw plan. In alle haast liep ik snel naar de bus, ging zitten en jij stapte ook in. Toevallig stapten wij allebei bij oorsprongpark uit en keken elkaar nog een keer aan. Helaas moest ik haasten en nam ik geen tijd meer om jou opnieuw aan te spreken.
Zullen we samen een keer wat gaan drinken?
Liefs

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 December 2017
Leuke hotspot kerel, ik krijg je niet uit mijn hoofd!

‘Altijd lees je berichtjes op deze pagina van mensen waar van je denkt: maar wààrom heb je nou niet zijn/haar naam of nummer gevraagd? Tot het je zelf gebeurd..

11 december:

Om kwart voor 2 rende ik vanaf Amsterdam Centraal de trein in van 13:25 die flink wat vertraging had. In een drukke trein stond met mijn rug tegen een glazen ruit gedrukt in het tussenstuk waar de trappen zich bevinden. Op zo’n koude en winterse dag was een warme trein die wél reed welkom. Waarom had ik dan ook op zo’n dag besloten hakken aan te doen? Op een kluitje stond de massa mensen zich op te warmen. Eenmaal aangekomen op Amsterdam Amstel stapte jij in en ging recht tegenover mij staan met je gezicht mijn kant op. Nét iets te dichtbij. Ik was erg gebiologeerd door mijn telefoon: ik was net langs de Geniusbar geweest van Apple en had een nieuw toetstel die ik aan de praat probeerde te krijgen. Die software installatie wou maar niet lukken op NS Wifi. Gefrustreerd keek ik op van mijn telefoon. Twee mooie blauwe ogen en een vriendelijk gezicht keken mij strak in mijn ogen aan en ik kreeg een voorzichtig knikje. Je zag mij stoeien met mijn update en vroeg of alles wou lukken. Ik legde uit dat ik mijn nieuwe telefoon probeerde op te starten en dat dat traag en moeizaam verliep. Je vroeg of ik op jou hotspot wou. Lief, maar ook veel te gek: zo’n update kost harstikke veel data! Toch zei je dat het geen probleem was en ik het mocht proberen. Grinnikend sloot ik mij aan op een netwerk wat als naam een peeremoticon had. Helaas wou ook dat niet baten en stopte ik mijn mobiel zuchtend weg. We raakten aan de praat. Je vertelde dat je in Amsterdam werkt, maar in Utrecht woont. Je baas had je naar huis gestuurd in verband met het slechte weer en de code rood die was afgegeven voor het eind van de middag. Ik vertelde dat ik om half 3 een afspraak had staan om bij te kletsen met een vriendin onder het genot van een warme kop thee. Daarna zwegen wij even. We stonden notabene in een druk tussenstuk waar je een speld kon horen vallen. Eenmaal aangekomen bij Utrecht Centraal drong iedereen zich naar buiten. Ik versnelde mijn pas en liep naast je. Grappend zei ik nog dat de mensen van tegenwoordig echt niet het principe begrijpen van ‘ritsen’. Daarna vroeg ik of je nog thuis moest werken of kon gaan genieten van een vrije dag. Je gaf aan dat je kon genieten van een vrije dag. Bovenaan de trap moest ik links en sloeg jij rechts af. We wensten elkaar een fijne dag. Ik liep naar mijn perron en halverwege keek ik nog om; waarom had ik je nou niet meegevraagd voor een kop koffie om je te bedanken voor het gebruiken van je hotspot? Helaas zag ik je nergens meer en was je al opgegaan in de massa wachtende of haastende mensen. Met een glimlach stapte ik niet heel veel later in mijn sprinter richting Houten.

Je had een blauwe spijkerbroek aan, bruin geveterde schoenen en volgensmij had je een rugzak bij je. Je was een (erg) leuke kerel ergens achter in de 20 denk ik. Leuke vreemde, met je lieve gezicht, blond haar en blauwe ogen, heb je zin om alsnog samen een kop koffie te halen?

Oogcontact in de trein van station Houten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 November 2017
Vanochtend vlak voor 09:00 ging jij met de roltrap omhoog naar station Utrecht Centraal en ik naar beneden. We keken elkaar aan en ik kon in eerste instantie mijn ogen niet van je afhouden. je lachte (bijna wat ondeugend) naar me. Ik werd er warm van en verborg ik mijn gezicht in mijn sjaal. Morgen weer? Dan verzamel ik in de tussentijd meer moed.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 November 2017
Hey, je zat links voor me aan de andere kant van de trein. Ik doe dit normaal niet maar je was knap, zwart haar beetje verlegen en had een laptop op je schoot. Ik, rustig baardje blond haar naar achter, lang. Een paar keer naar elkaar gekeken. Ik stapte bij Utrecht uit, nog getwijfelt om je nummer te vragen maar nu spijt. Hoop dat je dit leest haha.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 November 2017
Hi, jongen met rood haar en macbook, het lijkt me leuk om met je in contact te komen:) we zaten schuin tegenover elkaar in de trein en ik stapte in Utrecht uit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2017
Mezelf beloofd dat als ik over een week nog aan je zou denken dat ik er wat mee moest. Wel beetje gek dit en niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en vond het super lief dat je even op m'n fiets wilde passen toen ik een slot voor mijn fiets ging kopen in Hoog Catherijne. Even gepraat, je had op een basisschool in Lunetten gezeten waar ik de fiets terug ging brengen. Woonde zelf in Overvecht. Gesprek liep niet echt soepel, haha. Het spijt me dat ik je niet gevraagd heb hoe je heette. Hm, nou, daaag! Wie weet.. ;-)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 November 2017
Mezelf beloofd dat als ik over een week nog aan je zou denken dat ik er wat mee moest. Wel beetje gek dit en niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en vond het super lief dat je even op m'n fiets wilde passen toen ik een slot voor mijn fiets ging kopen in Hoog Catherijne. Even gepraat, je had op een basisschool in Lunetten gezeten waar ik de fiets terug ging brengen. Woonde zelf in Overvecht. Gesprek liep niet echt soepel, haha. Het spijt me dat ik je niet gevraagd heb hoe je heette. Hm, nou, daaag! Wie weet.. ;-)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2017
Het was rond kwart voor 8 's avonds toen jij (man met donker haar, druk op je laptop) uitstapte op Utrecht Centraal. Je zat helemaal achterin de coupee en ik vond je al toen ik instapte leuk. Je vroeg me wat ik aan het eten was en ik zei dat ik Pringles salt&vinegar at en ze een redelijk sterke geur hadden. Volgende keer samen een chipje eten?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Oktober 2017
Trein van 8:05 vanaf Rotterdam CS, voorste coupé. Jij stapte in op Alexander of Gouda. We zaten schuin tegenover elkaar, tijdens de reis keken we af en toe stiekem naar elkaar, of heb ik me dat verbeeld? In Utrecht stapten we beiden uit. Jij ging de trap op en ik liep verder over het perron. Ik heb omgekeken en jij keek naar mij.

Zeg me wat je aanhad en ik weet dat jij het bent. Ik zou graag eens wat met je gaan drinken.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 September 2017
All good things are wild & free.
H.D. Thoreau

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 September 2017
Liefde op 't eerste gezicht, ik durfde je niet aan te spreken maar denk wel al de hele tijd aan je. Ik ben opzoek naar het blonde meisje met een blauwe jas en ongeveer tussen de 17-19 jaar.

Ik was die jongen met een blauw overhemd, lichtblauwe broek, blazer en Stone Island jas.

'ns chillen?

Oogcontact in de trein van station Breukelen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 September 2017
Breukelen, trein van 13.34 naar Utrecht. Jij in een mooie rode jas, paars/donkerblauwe wit gestipte rok. Niet in dezelfde coupé. Ik zag je weer in het gangpad, later op de roltrap, jij twee plaatsen achter me. Geen echt oogcontact. Ik met een blauwwitte sjaal en zwart leren jack , met bruine leren tas. Kunnen we elkaar zien?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 September 2017
Ik ging dus een dagje met mn moeder naar Rijksmuseum. Jij zat al beneden aan tafeltje toen we instapten. Wij kwamen tegenover je zitten. We hadeen een aantal keer oogcontact. Je hebt prachtige blauwe ogen overigens. Je trok een wijnrode regenjas aan toen je moest uitstappen. Keertje wat drinken misschien?

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2017
ik ben opzoek naar een mooie dame die ik vandaag tegenkwam in de trein.
zij had een streepjes jurk aan en had mooie ogen. we zaten in de trein naar Utrecht centraal maar ik stapte een halte eerder uit op Utrecht overvecht. toen ik de trein uitstapte hadden wij nog oogcontact terwijl ik op het perron stond. uiteindelijk lachte we naar elkaar en zwaaide ik nog even. zelf had ik een petje op een korte blauwe broek en een witte polo.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2017
Hallo schone dame,

Je stapte vrijdag avond om 19.40u op de trein in Den Bosch, Je lange donkere haren met je bruine ogen vielen me al meteen op, gelukkig kwam je ook nog in de vierzits zitten, heet laatste plekje, waar ik ook zat :)
Tijdens en het ritje naar Utrecht kruiste onze ogen zich een paar x...en er kwam een mooie glimlach op je gezicht. Waarbij je ogen versierd met mooie donkere wenkrauwen mij helemaal inpakte .
Je had een zwart jasje, licht truitje, zwart rokje en 2 stoere half hoge laarsjes aan.
Ik had een blauwe spijkerbroek met wit t-shirt. Ik zag je nog staan op Utercht CS...en opeens ...te laat....je was al weg...niet meer kunnen vragen voor n koppie koffie. ik hoop dat je dit leest en herkent...mss alsnog koppie koffie :)

Oogcontact in de trein van station Heerhugowaard naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 Augustus 2017
Trein van 19.31 uur, Jou OV-kaart was off-line, wij gezellig lopen kletsen in de stilte coupe, jij ski ongeluk gehad, jou ouders uit Broek op Langedijk,over Low-lands en Decibel gehad,
Je woont in Adam, jij ging naar Rdam, met de auto.
Als je ooit in Eindhoven komt???? Bakkie koffie???

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Vrijdag 11 augustus 2017 heb ik om 13.03 uur op station Amsterdam Amstel de trein genomen richting Utrecht Centraal. Op Amstel kwam ik tegenover een charmante jonge dame te zitten (stapten daar tegelijk in) Tijdens de rit was je druk bezig met je tablet/usbstick en was je gedurende de reis nog van wat grote ronde kaascrackers aan het genieten, waardoor je blauwe jurk vlak voor aankomst onder de kruimels zat en jij deze nog op charmante manier probeerde te verzamelen voor in de prullenbak. Wij stapten los van elkaar uit op Utrecht CS, waarna ik je nog de trap af heb zien gaan richting de Sprinter naar Baarn van 13.36 uur…Helaas ben ik je daarna uit het oog verloren. Ik zou graag nog een gezellig drankje met je doen!

Kenmerken:
- lang koper/bruin kleurig licht krullend haar tot over de schouders
- groene ogen
- zwart leren jack met een strepen stikselpartoon op de schouders/bovenarmen en 2 messing kleurige drukkers onderaan de achterzijde
- donkerblauwe zomerjurk (geloof mouwloos icm met een zwartkleurige bolero top)
- donkerblauw/grijsachtige panty
- donkerblauw/grijsachtige enkellaarzen zonder hoge hak
- middelgrote Chineesrode dames handtas voorzien van Chinese bomenprint en 2 hengsels die wat versleten zijn.
-tablet met aan de achterzijde een zwarte wat versleten coating en een blauwkleurig toetsenbord

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Vught
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2017
Heeyy, helaas ben ik hopeloos op zoek naar een jongen. Ik zag hem gisteren 10 augustus op het centraal station van Utrecht. Ik kwam daar aan op een perron en had wat moeite met het vinden van mijn trein en het goede spoor... in mij ooghoek zag ik dat hij keek naar hoe ik zo aan het stuntelen was. Ik dacht, ik spreek hem gewoon aan om het te vragen. Dus ik vroeg of hij er iets vanaf wist. Ik moest namelijk naar Den Bosch en dit stond op de app aangegeven dat dit op spoor 19 was, maar op het bord was het niet helemaal duidelijk voor mij. Dus hij keek samen even mee. Hij lachte vriendelijk en wees me er nog even op dat ik niet in dezelfde trein moest stappen als waarin hij stapte... maar helaas ben ik helemaal vergeten in welke trein dit was aangezien ik vooral keek naar zijn mooie ogen... Ik denk dat het de trein richting Nijmegen was en deze vertrok rond 20.39.
Wat ik wel nog weet is dat hij een donkerblauwe blouse aan had met witte stippen en een effe spijkerbroek. Ook had hij een grijze/blauwe rugzak. Hij had donker bruin en redelijk kort haar.  En dit allemaal was  tussen 20.30 en 20.40.
Anoniem delen mag!!
Groetjes een hopeloos meisje.
(Kenmerken; niet al te lang, onder de 1.70 met bruin haar en groene ogen. Grijze broek met witte verf spatters en een donker blauw topje met een wit jasje. Ik had een zilveren koffer bij me met daarop een donkere regenjas.)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2017
In de nacht van donderdag op vrijdag zat ik in de trein. Jij zat daar met een ander meisje en een jongen.
Ik denk dat de jongen ongeveer 26 was en het vriendje was van je vriendin. Jullie spraken allemaal Engels.
Je bent heel klein, schattig en had blond haar.
Ook had je de hele tijd de hik, wat ik super grappig vond. Dat wist je ook haha :-)
Na een tijdje stopte de hik eindelijk.
Ik hoop dat je je herkend in het verhaal, zou leuk zijn om contact te krijgen ;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Je passeerde mij op Amsterdam Zuid waar ik aan het wachten was op de trein van 22:56 naar Utrecht Centraal. We hadden daar al oogcontact. Jij ging beneden zitten, ik boven. Op Utrecht Centraal stappen we tegelijk uit, kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar. Ik moest links de trein uit, jij liep helaas de andere kant uit. Je hebt (donker)bruin haar, had een rugtas om, droeg een zwart rokje, zwarte panty en zwarte schoenen. Als je dit leest, weet je het ongetwijfeld en zou ik graag van je horen. Gr. Peter

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2017
Afgelopen dinsdag, rond half zeven stap je in Duivendrecht op de trein naar Utrecht. Ik zit al in de trein en je komt schuin tegenover me zitten aan de andere kant van het gangpad. Je draagt een rood (?) shirt, en een blauwe korte broek. Je hebt een grote weekendtas bij je. Je leest een Engelstalig boek waarvan ik de titel alweer vergeten ben. Zo af en toe hebben we oogcontact. Wanneer we in Utrecht aankomen staan we achter elkaar op de trap om de trein te kunnen verlaten. Ik wil wat zeggen, maar weet niet wat. De deuren gaat open en dan ben je verdwenen in de mensenmassa.Te laat... Ik hoop dat je dit leest en contact opneemt...

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Hi, heb ik dit weer, niet actief genoeg om een gesprekje te beginnen.... We hadden oogcontact op het perron, daarna ook in de trein. Het was in de trein van 22.35 uur vanuit Rotterdam richting Utrecht. Helaas geen gesprek gestart met elkaar (stilte coupe:)). Jij een blauw overhemd met blauwe oordopjes in. Ik lichtblauw overhemd en gele schoenen.
Ik dacht later, hmmm jammer, wie was dit.... :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2017
Op het perron in Amsterdam viel je me meteen op. Je hebt prachtige ogen, blond krullend haar en droeg een lange zwarte regenjas. Je hield twee keer de deur voor me open maar ik durfde niet tegenover je te gaan zitten. Ik ben achter je gaan zitten. Toen je in Utrecht uitstapte hadden we een paar keer oogcontact en ik had je willen zeggen dat ik van je onder de indruk was, of dat je er erg stijlvol uitzag, of dat ik je graag een keertje zou willen spreken. Maar dat kon natuurlijk niet. Misschien geef je mij nog een keer de gelegenheid?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2017
Je zat gisteravond tegenover me in de trein van Schiphol naar Utrecht (op weg naar Den Haag, omleiding wegens de blikseminslag). Je las 'Measurements in Medicine' en maakte daar driftig aantekeningen in. Prachtige ogen en dito glimlach. Ik wilde je een compliment maken, was erg onder de indruk. Wat een klasse!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2017
We stapten allebei in op Amstel (16:03 u) en uit op Utrecht CS. In de trein hadden we oogcontact. Op Utrecht CS sprak ik je aan en complimenteerde je met je prachtige uiterlijk. Keertje wat drinken? :-)

(jij: klein, corporate chique, mooie bruine ogen, hoge hakken | ik: lange man, blauw overhemd, kort haar met grijze rugtas.)Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Juni 2017
Wie was de leukerd met rugzak die op Schiphol centraal in de trein stapte naar Utrecht centraal. Dit kleine vrouwtje zat net een bankje verder en je hield mij in de gaten . Te nieuwsgierig ben ik . Je viel mij buiten al op

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Juni 2017
omstreeks 20.45 uur spoor 4 vanuit den haag. Jij negroïde jonge vrouw , Afrikaanse achtergrond (Ghana ? Sierra Leone ?)half lang krullend haar, circa 28 jaar ? 1.80 meter lang, grote scheur in re knie van de spijkerbroek, sportschoenen, groene blouse, Lekker geshopt in Den Haag. Grote zwarte tas vol met aankopen. je had een binnenpretje waar ik nog naar vroeg en aangekomen op Utrecht Centraal wenste je me vanuit de hal nog een heel fijne avond. Ik moest naar spoor 1, jij ging juist de kant van de Croeselaan op, dus naar hogere spoornumers.

Oogcontact in de trein van station Almelo naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Mei 2017
Holland Casino ingang 27 mei rond 8 uur kwam ik binnen wandelen en daar was je dan met je mooie lach en je korte bruine haar in je blauwe jurkje.Ik lach terug en de tijd staat stil"God laat die lach voor mij zijn terwijl ik toch nog even achter me kijk......ahhh gelukkig geen twijfel mogelijk.Ohh maar wacht de tijd staat niet stil''moet ik niet een keer weg kijken??Maar ja jij kijkt ook niet weg....ongelooflijk hoe lang je dit volhoud dit moet wel de langste flirt ooit zijn.Buik vol heerlijke vlinders niet wetende dat ik er over een paar uurtjes achter kom dat ik niet alleen niks heb gedaan maar nog erger niets meer kan doen.....

Wil nog wel een keer zo aan de grond staan genageld door jou
ik droeg een kortebroek donkerblauwe polo en jij was geloof ik met je moeder maar dat weet ik niet zeker

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Mei 2017
In de trein van Arnhem naar Utrecht, dinsdag 23 mei even na 16 uur, zat je aan het raam. Ik zat ook aan het raam, maar aan de andere kant van het gangpad. Mijn blik ging heen en weer van mijn laptop naar jouw mooie ogen, die eveneens aan een beeldscherm gekluisterd waren. In Utrecht liet de fietsbel van je vouwfiets weten dat je vertrok. Je keek me aan, sleepte je fiets naar de trap en keek toen nog een keer met een lachend oog om de hoek van de deur. In dat lachende oog wil ik graag nog een keer kijken.

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2017
We stapten op in de trein op gouda, en je kwam naast mij zitten nadat je je plek had aangeboden zodat twee vrouwen naast elkaar konden zitten.

We raakten aan de praat over van alles en nog wat. Je hebt twee tatoeages, en 1 daarvan is magere Hein op je rug. Je was op weg naar het grafisch lyceum Utrecht. Voordat we de trein uitgingen stelde je je voor, Tessa. Ik had je nummer moeten vragen, maar deed dit niet. Iets waarvan ik 5 minuten later baalde. Ik zou nog wel een keer gezellig met je willen praten!

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 Mei 2017
We stapten op in de trein op gouda, en je kwam naast mij zitten nadat je je plek had aangeboden zodat twee vrouwen naast elkaar konden zitten.

We raakten aan de praat over van alles en nog wat. Je hebt twee tatoeages, en 1 daarvan is magere hein op je rug. En je was op weg naar het grafisch lyceum Utrecht. Voordat we de trein uitgingen stelde je je voor, Tessa. Ik had je nummer moeten vragen, maar deed dit niet. Ik zou nog wel een keer gezellig met je willen praten.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Mei 2017
Je stond naast me vanmiddag, in de zon op het perron. Ik had een gele werkjas aan, en staond met een conductrice te praten.
Ik was meteen betoverd door je prachtige blonde haren, je lach, je volle lippen.
Je droeg een strakke jeans en een zwart leren jack.
Ik MOET je weerzien....

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Mei 2017
ZOEKTOCHT NAAR PRINS IN EEN CONDUCTEUR PAK

Wie had gedacht dat deze prachtige lente dag nog mooier kon worden? Vandaag rond een uur of één werd mijn OV-chipkaart gecontroleerd in de trein naar Den Helder door een mega leuke, blonde conducteur. Na mijn OV-chipkaart terug gekregen te hebben, lachte je me vriendelijk na en wenste me een fijne reis toe. Op Utrecht CS stapte je samen met je collega uit (om 13: en boog me nog vriendelijk twee keer na voordat je roltrap naar boven nam. Jouw glimlach heeft mijn dag weer helemaal goed gemaakt. Maar mijn dag zou nog beter worden als je binnenkort met mij een drankje komt doen aan de grachten van Utrecht. Je conducteur pak mag je wel aanhouden (aangezien die jou een tikkeltje te goed staat). 😉
Wie o wie ben jij, oh zo charmante conducteur?

Liefs

P.S. Ik had een gebloemd jurkje aan en droeg rode lippenstift. 😊

Oogcontact in de trein van station Soest Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 April 2017
Je stond op station Soest zuid. Knap meisje, blond haar en een bril. En later ontdekte ik dat je ook een hele mooie lach hebt. Je stapte in de trein en je liep voor mij. Toen je ging zitten keek je naar mij en glimlachte je. Ik ging een 4 zitter verderop zitten. Bij Utrecht centraal stapten we allebei uit. Bovenaan bij de trappen in de buurt van spoor 8 stond ik stil stond ik naar het matrix bord te kijken waar niks op stond. Ik draaide mij om, en toen liep jij mijn richting op. Ik glimlachte en jij glimlachte terug. Toen liep ik naar een stel andere matrix borden en jij liep door. Dat was rond 6 uur savonds 6 april.

Ik een jongen van 1.86 lang, licht blauwe blouse, donker blauwe spijkerbroek en blauwe schoenen.

Oogcontact in de trein van station Soest Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Maart 2017
We raakte aan de praat over mobiele telefoons, straling, echt contact, verbinding en (gebrek aan) interactie. Je was onderweg naar je moeder in Tilburg. Ik zou je graag een keer op koffie trakteren...

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Schiphol
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Maart 2017
Hello everybody!

searching for a girl met on the train from Eindhoven to Schiphol Airport on tuesday 28, we got out in Utrecht Centraal at 15.
The main clue is a flowery cabin baggage with a broken handle, replaced by a cord or something similar.
For the rest: black medium leght hair, light eyes, black leather jacket, grey sweater, beige trousers, black gym shoes,around 1.70 tall.
(No, I don't work for CSI, I am just a good observer :P)

I don't have any other clue, I just saw her while waiting the train approaching the platform, and...Here I am!
Please,help me to find her! :-)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Rotterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Maart 2017
Op donderdag 2 maart 11.28 Ben ik tegen over je gaan zitten in de trein van Amersfoort naar Rotterdam centraal je was een boek van Thomas dekker aan het lezen en we raakten aan de praat over het boek in Utrecht centraal moesten we er allebei uit de trein we liepen zamen de roltrap op en praten verder toen we boven kwamen vroeg je me wat ik ging doen ik zij ik ga naar huis je gaf me een hand ik zij tot ziens nu 3 weken later had ik gehoopt om je weer te zien maar helaas kwam ik je niet tegen nu hoop ik via deze weg je weer te vinden je hebt lang zwart haar en bruine ogen je had een jas aan met tijgerprint

Oogcontact in de trein van station Rhenen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Maart 2017
Hoi, ik zat vanmorgen rond 10:30 in de trein van Rhenen naar Utrecht en je stapte met je vader (denk ik) in op station Veenendaal of Maarn. Ik vond je een prachtige dame, je zat schuin tegenover me in een andere zithoek en we hadden een aantal keer intensief oogcontact. Ik had een bril op, een donkere coltrui aan en later toen we uitstapten op Utrecht C. ook een oranje ski-jas. Op de roltrap naar de stationshal van Utrecht C. stond ik achter jullie. Ik wilde je een briefje toestoppen met mijn tel. nummer maar durfde dat niet met je vader in de buurt. Hopelijk kunnen we zo in contact komen! :)
Jur

Oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Alkmaar
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Maart 2017
Je kwam schuin tegenover me zitten met je burger king bestelling en je keek me even aan en lachte naar me. Ik weet me nooit houding te geven als er een leuke jongen bij me komt zitten dus raakte lichtelijk in paniek. Tijdens de reis hebben we af en toe oogcontact gehad en ik wilde je eigenlijk wel iets (wat dan ook) vragen maar ik durfde niet. Toen je uitstapte in Utrecht (ong 14.30u) keken we elkaar nog even aan en voor je weg liep gooide je eruit dat je vond dat ik mooie ogen had. Ik kon uit verbazing alleen maar 'dankjewel' uitbrengen en voor ik het wist was je weg.
Had ik nog maar iets gezegd!
Als je je herkent, laat iets van je horen want ik zou je graag nog een keer zien :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Zuid
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Maart 2017
Hoi ik ben Ayrton,

Ik zag jou lopen, een wat gezetter meisje met heel veel make-up op in een FC Utrecht shirt.
Ik had een Celtic pet op, een Rangers sjaal om, een AC Milan shirt, een Sunderland broek, Barnsley schoenen, een Feyenoord boxershort en Werder Bremen sokken aan.
Ik vind Utrecht ook wel in mijn straatje passen.
Neem je contact met me op?

Xxxxxx Ayrton

Oogcontact in de trein van station Gouda naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Maart 2017
Ik ben op zoek naar een knappe jongen, bruin haar, met een blauwe koffer.
Je stapte in op Gouda en je hield de deur voor me open.
Vervolgens gingen we schuin tegenover elkaar zitten en we lazen allebei een boek.
Jouw boek heette volgens mij 'Het Wonder van het Kruis', dat sprak me aan, want ik ben zelf ook Christen.
We stapten allebei uit op Utrecht centraal en zagen elkaar later nog in de AH to go.
Ik wilde je heel graag mijn nummer geven maar ik durfde niet, vandaar dit berichtje.
Ik hoop dat je dit ziet :)
Groetjes Ilse

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Maart 2017
Eigenlijk in de trein van Frankfurt naar Amsterdam....
Na een vader-dochter weekend in Duitsland waren we op zondag 5 maart 2017 weer op de weg terug naar Amsterdam met de ICE. Rond 15.30 uur stapte jij in op station Duisburg en vroeg aan mij en man schuin tegenover mij of de plaats tegenover mij nog vrij was. Je vroeg het in Duits en Engels, ik maakte met een handgebaar duidelijk dat hij nog vrij was, de Aziatische man naast je reageerde helemaal niet.
Doordat ik het af en toe druk had met mijn dochter (en haar huiswerk) had ik eigenlijk helemaal niet door hoe leuk je was. Ondanks dat je, toen je ging verzitten, mij een schop tegen mijn been gaf. Pas toen de conducteur veel later vroeg om de tickets van de mensen die nog waren ingestapt (we waren al onderweg naar Nederland volgens mij) keek ik pas goed naar je. De conducteur sloeg jou over en jij maakte een gebaar naar mij van: pech voor hem. Ik moest hier nogal om lachen. Vanaf dat moment had ik eigenlijk pas door wat voor een leuke vrouw er tegenover mij zat. Zonde van al die tijd dat ik had zitten snurken!
Af en toe keek ik naar je en had het gevoel dat je naar mij keek. Tenminste…. Je draaide je ogen net weg, iedere keer als ik keek. Kan ook de fantasie zijn van een bijna-vijftiger, jij was een stuk jonger dan mij. Dus misschien was het gewoon maar ijdele hoop dat ik “het” nog had.
Ik probeerde een manier te vinden om in ieder geval iets tegen je te zeggen, maar wat moest ik zeggen en in welke taal. Sprak je Duits of Engels, of was je misschien wel Nederlands. Mijn gevoel zei me dat je Duits was, maar toen je toch naar je ticket keek, zag ik het logo de Nederlandse Spoorwegen, dus toch misschien Nederlands?
Toen je je mouw van je rechterarm omhoog deed zag ik wel een tattoo met letters. Maar het ging te snel om te ontdekken wat er stond. Weer een gemiste kans.
Een paar keer keken we elkaar recht in onze ogen aan en draaiden we niet weg. Nu wat zeggen dacht ik, maar mijn onzekerheid won het toch. Je had ook nog eens oortjes in, maakte de barrière nog groter voor me.
En toen kwam, rond 17.00, Utrecht en stapte je helaas uit. Heel even hoopte ik dat je nog een keer achterom keek, maar helaas. En ik reed met spijt van een misschien gemiste kans door naar Amsterdam.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2017
Albanese jongen die vandaag in Eindhoven op de trein stapte!

Vanochtend (maandag 27 februari) kwam ik tegen op station Eindhoven. Je stapte samen met je moeder in dezelfde trein als ik richting Utrecht centraal. We hadden een aantal keer oogcontact en je lachte ook naar me. Ik had het gevoel dat je iets wilde zeggen, maar niet durfde vanwege je moeder. Je was met je moeder volgens mij Albanees aan het praten dus ik neem aan dat je uit Albanië of die omgeving komt. Op Utrecht centraal moesten we beiden uitstappen, je jij liep de trap naar beneden en keek nog een aantal keer naar achteren.. Je droeg een donkergroene synthetische jas en een spijkerbroek met vlekjes/spikkeltjes erop. Je moeder had een felrode jas aan, ze droeg een zwarte Michael Kors tas bij zich en ze had kort zwart haar. Ik vind het jammer dat we beiden niks hebben gezegd tegen elkaar en hoop dat ik je op deze manier kan vinden! 😉

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Februari 2017
Vandaag (16:45) was ik op weg naar huis van een gezellig familie dagje. Ik nam afscheid van mijn vader op station Arnhem Centraal toen er een jongen langsliep op weg naar de trein. Hij had een bepaalde uitstraling over zich heen wat me meteen deed vergeten wat ik aan het vertellen was aan mijn vader. Als ik daar alleen stond, had ik zeker even achter hem aangelopen uit interesse waar hij naartoe zou gaan. Toch leuk als je soms van die momenten meemaakt dat je mag genieten van een ontzettend knappe vreemdeling, dacht ik. Helaas was hij al snel verdwenen, nadat hij nog een paar keer achterom keek waardoor ik zijn gezicht beter kon zien. Hij had zeer sprekende ogen met donkere wenkbrauwen en een paar tinten lichter haar, maar wat het meeste opviel was zijn rugzak! Knalrood was hij! Leuk ;)

De tijd was aangebroken van het afscheid en ik liep naar mijn trein en met mijn vermoeide hoofd plofte ik neer. Ik keek starend naar voren en het viel me meteen op. De knalrode rugzak stond daar op de stoel schuin tegenover mij in de coupe, met natuurlijk de mysterieuze jongen ernaast. Dit had ik toch even niet verwacht, maar het was nog wel in me opgekomen "what if". Dan moest het dus blijkbaar zo zijn? Oke dus zo'n kans wil ik eigenlijk niet laten schieten en zit te bedenken wat ik kan doen. Tegenover hem zitten kon wel, maar hij had een grote koptelefoon op dus dat zou een beetje lastig worden en overigens wilde ik hem dan dus ook niet echt storen.

Ik had het perfecte idee, maar natuurlijk had ik precies vandaag weer geen pen bij me en kon ik dus niet mijn nummer opschrijven op een briefje. Uiteindelijk waren we aangekomen bij Utrecht Centraal en daar ben ik hem uit het oog verloren helaas! (we stapten beiden uit)

Wie helpt me aan de naam van deze jongen met de aantrekkelijke blik in zijn ogen?

Beschrijving:
- Bruine, lage suede schoenen
- Een donker grijze broek
- Jas eigenlijk vergeten maar donker en dacht half lang..
- Licht bruin, tussen half lang en kort haar in, beetje door elkaar alle kanten op
- Zwarte koptelefoon
- Donkere wenkbrauwen en sprekende ogen, helaas niet gezien welke kleur
- Knalrode rugzak :)

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Februari 2017
Jij " verassend" genoeg beveiliger bij de NS:); ik hulpverlener. Je was ontwapend in je conversatie en kwam erg sympathiek op mij over.

Ik was van plan om je te trakteren op een kop koffie, als we onze eindbestemming Utrecht hadden bereikt...totdat ik je leeftijd hoorde van 24, ik al 36.

Je begrijpt het al, ik wil alsnog dat bakkie koffie met je pakken.


Oogcontact in de trein van station Den Helder naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 08 Februari 2017
Jij, vermoedelijk conducteur tijdens dienst met pet op, stapte vanochtend (wo 8 feb) uit op Utrecht Centraal (uit de trein vanuit Den Helder), aankomst rond 10.50. Ik, zwarte jas, rugtas en schoenen, en een lichte spijkerbroek. Je stond in de trein al bij de deuren en lachte twee maal naar me, waarop ik terug lachte, waarna we op de roltrap omhoog opnieuw naar elkaar lachten toen ik je passeerde. Als het wat jou betreft geen flirt was, is dit een onnozele actie van me. Maar als het dat wat jou betreft wel was, dan zou ik je graag nog eens zien lachen en graag eens iets met je drinken!

Oogcontact in de trein van station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Februari 2017
Ik stond op station Zaltbommel met een Poolse jongen te praten, toen jij achter me stond. In de trein onstond een gesprek over reizen, studie en familie. Je bent eerst in Australie geweest, daarna in Zuid-Amerika. Nu doe je de master Economic and Consumer Psychology in Leiden. We moesten er beiden op Utrecht Centraal uit, waar we met een knuffel afscheid namen. Contactgegevens werden niet uitgewisseld, iets waar ik achteraf spijt van heb. Daarom deze oproep om alsnog met jou in contact te komen.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2017
Getinte jongen zoekt conducteur in de leeftijdscategorie 20-35 jaar.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Westraven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 01 Januari 2017
Zondagochtend 1 januari 2017 station Utrecht Centraal rond 7:45uur, nieuwjaarsdag. Je viel me op doordat je probeerde in te checken terwijl je wel al door de poortjes was met een kaartje wat uiteindelijk niet eens werkte, omdat het een dagkaart van de dag ervoor was en niet een weekendkaart wat je stiekem nog hoopte. Na een korte conversatie liep ik weg, onder invloed van vermoeidheid en kou, waarbij je me nog gelukkig nieuwjaar nariep en ik me omdraaide en je met een glimlach hetzelfde wenste. Vanaf toen nam helaas het verlangen naar huis weer de overhand en liep ik door om de eerste trein naar huis te halen om eindelijk te kunnen gaan slapen, terwijl ik je achteraf zoveel meer nog had willen vragen. Hopelijk heeft deze website de magische krachten om jou alsnog te bereiken om weer met je in contact te komen.