Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 September 2018
TWEEDE OPROEP VOOR DAVID!
Beste David, ik heb je reactie ontvangen op mijn eerste post de vorige keer over het frikandelbroodje en ons oogcontact, maar bij je reactie kreeg ik in mijn e-mail geen achternaam of e-mailadres! Zou je nog een keer, maar dan op deze post, willen reageren om door te geven hoe ik je kan bereiken? Je kunt mij op Facebook waarschijnlijk herkennen door ''Nina Wageningen'' te zoeken

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 September 2018
mij stom toen ik een frikandelbroodje zonder schaamte wegvrat in jouw bijzijn. Het was erg druk in de trein, maar je leek het niet erg te vinden. Op een gegeven moment had ik door hoe knap je was en we begonnen vaak naar elkaar te kijken. Onze blikken kruisten elkaar vaak. Ik durfde je door de drukte niet aan te spreken en ik hoopte maar dat je ook naar Amsterdam Amstel moest.. Echter stapte je al uit op Utrecht Centraal. Ik vermoed dat je iets zei toen je opstond, maar ik weet het niet zeker. Toen je op het perron stond keek je nog een aantal keer om naar mij. Ik vond het heel zonde dat ik niet achter je aan ben gegaan. Ik hoop je terug te vinden via deze weg. Veel liefs van het meisje dat in Ede-Wageningen instapte

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Augustus 2018
Beste ander,
Hoe mooi was het als we elkaar hadden gesproken,
Ik durfde niet te lang te kijken in je groene ogen.
Lang blond haar, een tattoo van een Latijnse letter in je nek.
Ik had je kunnen vragen wat je studeert maar dat leek gek.
Ik droeg een Museumn8 shirt, jij was ook in het zwart gekleed,
En de tweede teennagel van je rechtervoet was niet gelakt, dat vond ik vreemd
Jij droeg een zwarte linnen tas met Beautyboost
Als ik maar wist hoe ik spreken moest.
Ademloos ging het moment passé
Er was nog één plek in de bus, jij ging mee.
Ik bleef achter in verwondering over jou
Wie je bent en of ik je nog zien zou.
Als je dit leest, ik woon in Amsterdam,
Vind je het leuk, zullen we afspreken dan?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2018
Hoi leuk meisje op reis met je plant en met je enkel in het verband. Had ik nou jouw aandacht? Ik betrapte je maar één keertje erop dat je naar me zat te kijken. Ik kwam net terug van vakantie en was veel te moe om een gesprek aan te knopen, maar dat had ik misschien toch moeten doen. Zin in een herkansing?

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Juli 2018
ik weet niet zeker of je onderweg ingestapt bent of dat je meteen in Nijmegen in de trein kwam ik zat in ieder geval schuin tegenover je. wat heb jij betoverende ogen, later zag ik je nog door de stationshal in Utrecht lopen. Je had oortjes in, een korte spijkerbroek aan en eerst je haar op een staartje later los, hoop je te ontmoeten een keer. het was in de ic van Nijmegen naar Utrecht rond 9.30 uur.

xxx

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 20 Juli 2018
Hey,

Was tegenover je gaan zitten omdat je me wel gezellig leek, maar van een gesprek kwam niet veel met je muziek op... Jij, zeer zomers gekleed en met koffer en rugtas op vakantie (of nog terug?) maakte het me me moeilijk om niet steeds even te kijken :) Ik probeer nog wat te zeggen toen je de prullenbak open deed, maar verder dan een glimlach kwam je niet.
We zijn beiden uitgestapt, later zag ik je nog op Utrecht C., maar je was ook ineens weer weg... Misschien reis je daar weer langs, zullen maar weer daar afspreken? :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 Juli 2018
We waren allebei op weg naar een kinderfeestje, jij naar Sittard en ik naar Beesd. Ik hielp je met het inpakken van een kado, een bubbel grasmaaier ;-). We hebben het nog over Amsterdam, Keulen, carnaval gehad... Toen ik in Utrecht uitstapte durfde ik je niet naar je nr te vragen, wat stom... ;-)

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Juli 2018
Heey Jij! Vanaf station Tilburg hadden we af en toe oogcontact. Ik had graag even met je gekletst maar niet gedaan helaas. Toen ik het perron in Tilburg op kwam stond jij daar al en mompelde ik een halve ongemakkelijke hoi. We zijn vanaf daar allebei naar station Utrecht gereisd inclusief overstap in Den Bosch. In Den Bosch bleven we een beetje bij elkaar in de buurt staan maar hebben we allebei geen woord meer gezegd. Behalve nog een paar blikken die we uitwisselden. Ik zou het leuk vinden om een keer koffie met je te doen. Dus als jou dat ook leuk lijkt?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2018
Gisteravond, 4-7, zag ik jou, en jij mij, nog voordat de trein stilstond op Rotterdam CS om 18.35. Ik ging zitten in een 4-zits, jij schuintegenover in de andere 4-zits. Wat hebben wij veel oogcontact gehad. Je maakte me nieuwsgierig en verlegen met je mooie blauwe ogen. Ik had het gevoel dat je de hele rit mijn gezicht grondig in je opnam. Met je telefoon in je hand, vroeg ik me af of je me soms met allemaal happn profielen aan het vergelijken was. Dat kan ook mijn projectie zijn geweest omdat ik dat stiekem zelf probeerde te doen O:-) terwijl ik eigenlijk wilde slapen. Bij Utrecht stapten we allebei uit. Bovenaan de roltrap liep ik extra langzaam om je nog even tegen te komen. Dat lukte, en je wenste me een fijne avond. Je liep sneller, dus liep je me voorbij. Je keek nog een aantal keer om naar mij, en ik keek terug naar jou. Toen je buiten liep zag het eruit alsof je afvroeg of ik er nog was. Je liep langzamer en keek zoekend om je heen. Vroeg je je af waarom ik niet ook buiten liep? Ik dacht: "oké, dit wordt vast heel ongemakkelijk, maar ik ben stom als ik nu niet achter je aanloop."
Eenmaal buiten zag ik echter dat je belde, en toen ik zwaaide leek het alsof je me niet zag. Je liep door (richting fietsenstalling Knoop) en ik ging maar terug naar de bushalte toe. Lieve bijzondere man met grijze (northface?) rugzak, apple, macbook en blauw overhemd, kan je een berichtje sturen als je toch ook nog steeds nieuwsgierig bent naar mij? Liefs van het meisje in het blauw wit gestreepte jurkje met de omslagdoek/sjaal, lange roodbruine haren en bruine ogen.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Juli 2018
Aantrekkelijkheid ten spijt !
IC Eindhoven-Den Bosch-Utrecht
“Dag mevrouw, mag ik u iets vragen? Ik moet zeggen dat u wel een hele mooie uitstraling hebt. Ik kon twee dingen doen: U aanspreken en uitnodigen voor een kop koffie of u niet aanspreken maar dan zou ik de volgende nachten niet kunnen slapen”
Op maandag 2 juli nam ik in de avond de IC trein (19.34 uur) terug naar huis van Eindhoven naar Den Bosch voor een overstap naar Nijmegen. Met veel spijt stapte ik uit in Den Bosch en kon haar helaas geen gedag zeggen. Ik zat 1e klas met mijn gezicht richting glazen deur en zij zat 2e klas richting dezelfde glazen deur. Er was slechts een glazen deur verwijderd van een ontmoeting in de stilte coupe, ik kon maar durfde haar daar aan de overkant niet aan te spreken. Muisstil was het!
Ze was gekleed in een mooie donker bruine katoen fluwelen jurk met mooie bruin leren lage open schoenen. Ze had half lang zwart haar, 50+ en at subtiel een Twix, veegde galant het chocolade van haar vingers. opende daarna een zakje Haribo en las het boek The Dressmaker. Mijn hart volgend wilde ik eigenlijk mee doorrijden naar Utrecht maar nam een verkeerd besluit, stapte uit en ik verloor haar uit het oog.
Ik wil je heel graag beter leren kennen. Donkerblond haar, witte broek, wit turquoise ruiten overhemd, licht bruine schoenen en charmante verschijning.

Oogcontact in de trein van station Sittard naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 19 Juni 2018
Ik had de intercity richting enkhuizen vanuit sittard om 19:47 ,
Jij kwam waarschijnlijk vanuit heerlen aangezien je vertelde dat je daar vandaan kwam
Maar je woonde in doorn voor je opleiding, mode management op het TMO als ik me niet vergis... dit stond op je tas.
Ik ging schuin tegenover je zitten en je viel me meteen op, je zat in een enkele stoel, spelend met je lange bruine haren, druk bezig op je laptop voordat we meerdere malen oogcontact maakte.
Echt een mega mooie meid met mooie bruine ogen.
Ik wist dat ik graag met je wilde praten maar ik kon geen moment kiezen.
Je had een wit blousje aan en een ketting met een rond hangertje
Uiteindelijk aangekomen in Utrecht moesten we wachten voordat de deuren open gingen, politie kwam binnen opzoek naar iemand.
Vanaf dat moment hebben we een paar woorden gewisseld en gelachen! Omdat je ook uit limburg kwam...
jij gaf aan dat je over 10 min je bus moest halen naar doorn , en ik heb vervolgens je nog succes gewenst met het halen van je bus voorsat ik in de intercity richting den helder stapte die op het zelfse perron aankwam.
Ik ben mijn domme kop ben vergeten je naam te vragen.... en heb je stiekem proberen op te zoeken maar kan je nergens vinden...
Ik wil niet overkomen als een stalker dus als je dit leest (wat ik persoonlijk niet verwacht) en niet wilt reageren snap ik dat.
Lees je dit wel en herken je je hierin, zou ik graag je naam willen weten en misschien een keer iets gaan eten/drinken in heerlen ( of doorn )

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2018
Op Den Haag centraal (08.08u) stapte je in. Je viel gelijk op. Je zat 2 stoelen naast me (4 zitter). Soms keek ik opzij, maar ik kon je niet goed zien, omdat er nog iemand naast me zat. We hadden voordat we in Utrecht aankwamen (08.45u) een paar keer oogcontact. Ik kon wel naar je blijven kijken… Je had gouden nagellak op en prachtige ogen. Ik wilde je aanspreken nadat je uitstapte, maar je had erg veel haast geloof ik. Ik hoop dat je dit leest en dat we in contact met elkaar kunnen komen.
Liefs,

Anoniem.

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 09 Juni 2018
Dit is vrij kansloos, maar wie weet... jij een beetje hippie/latina verschijning, ik krullenbol deluxe. Je zat schuin tegenover mij een boek te lezen over de Camino de Santiago. Op een gegeven moment probeerde jij het plasticje van je koek in de prullenbak te gooien, maar de reusachtige oude man naast mij (met de bossen haren uit zijn oren) blokkeerde de boel en was zich nergens van bewust. Wij keken elkaar aan en moesten lachen, wat geheel langs de beste reus heen ging. Mij is jouw glimlach echter heel goed bijgebleven <3

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2018
Hoi, jij zat schuin tegenover mij in de trein van Amsterdam naar Utrecht.

Ik had het gevoel dat we een aantal keer oogcontact hadden. Helaas was ik niet mans genoeg je aan te spreken. Dat ik zag dat je je vest aan trok en klaar maakte om uit te stappen dacht ik genoeg moed te hebben om je aan te spreken. Alleen was jij niet alleen (waarschijnlijk moeder) en verloor ik de moed om je aan te spreken.

Ik hoop via deze weg alsnog de kans te krijgen om met jou in contact te komen. Je ben een mooie lichtgetinte ( ik vermoed Marokkaanse) jongedame met krullend haar tot aan je schouders. Ik dacht dat je haar beetje lichter was geverfd. Je droeg en zwarte zomerse jurk. Ik had een blauwe spijkerbroek aan met een grijze trui.

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Juni 2018
Dit berichtje is net zo kort als jouw haar. Wat ben ik een natte theezak dat ik je niet aansprak. Jij ook trouwens!
10 juni van Utrecht naar Rotterdam. Laten we nog eens praten, naast veel kijken.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Mei 2018
Vanochtend moest ik rennen voor mijn trein van 10:54 vanaf Ede Wageningen. Gelukkig had ik hem gehaald maar het was super druk in de trein. Ik kwam de 1e coupé binnen en er was nog 1 plek over. Toen ik zat en opkeek zag ik jou. Een lange jongen met heel mooi bruin haar en groene ogen. Ook had je een bandana/haarband in die je echt heel leuk stond. Je leek me echt heel leuk. We hadden een paar keer oogcontact alleen achteraf had ik me gewoon moeten voorstellen. Ik hoop dat je mijn berichtje ziet ;)
xx


Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Heerlen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Mei 2018
Jij en je vriendin, was vandaag in de trein van Amsterdam naar Utrecht. Er waren geen zitplaatsen meer, in het gangpad waren jullie je een snack aan het eten.
Een leuke glimlach zag ik toen we oogcontact hadden. Jij droeg een hoofddoek (Hijab),..perfect gevouwen, viel me meteen op.
Later tijdens de rit heb ik nog een papieren doekje gegeven. Jij en je vriendin hadden het leuk samen,.en maakten pret, ondanks de staanplaats.
Af en toe hadden we oogcontact met een glimlach, dat vond ik zeer prettig. In Utrecht zijn jullie uitgestapt, nadat je me een goede dag gewenst had,.
Graag had ik contact met je, om je eens te spreken,.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Ede-Wageningen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Mei 2018
Ik ben je tegengekomen in de rij voor de bus van het bevrijdingsfestival. We hebben samen je patatje opgemaakt en over kamillethee gepraat. Hierna werden we door de enorme mensenmassa van elkaar gescheiden, paniek!

Ik wist dat je naar Utrecht moest, dus ik ben op station Ede-wageningen naar de trein naar Utrecht gerend in de hoop je nog even te spreken, maar ik was te laat!

Het was een leuk eerste contact en hier wil ik wel een 2e contact van maken. Ik ben de lange jongen met bruin haar die al je patat gestolen heeft. Jij bent het blonde meisje met de mooie ogen die ik in mijn hoofd Kamille heb genoemd.

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Den Helder
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 April 2018
Ik stapte voorin in de trein en zag je verder op zitten en met je mooie ogen bleef je oog contact zoeken. Ik liep nog langs je maar durfde je niet aan te spreken...en zelfs toen ik uitstapte hadden we nog oog contact. Ik stapte uit in Utrecht, maar het liefst had ik je gevraagd om je nummer om een keer een drankje te doen. Ik droeg een zwart leer jasje, grijze broek en witte Nike's. Hoop je nog een keer te zien.

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 April 2018
Jij hebt mij niet gezien maar ik jou wel. Je had lang donker haar en zat in de eerste klas, lekker naar muziek te luisteren. Ik zat in de 2e klas. Om 12:49 kwamen we aan in Utrecht Centraal waar we allebei de trein uit gingen. Helaas ben ik je kwijtgeraakt. Ik hoop je via deze weg weer terug te vinden. Die kans is niet groot maar niet geschoten is altijd mis.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 April 2018
Beste X uit Veenendaal,
Ik ben niet zo van de oproepjes, treinflirts, en dat soort quatsch (ik ben vrij simplistisch, al zeg ik het zelf :-) ). Maar dit was zo’n abrupt eind van een onbevangen gesprek dat ik je geeneens succes heb kunnen wensen met je aankomende baan in drie weken. Bij deze dus: heel veel succes, zet hem op, wees voorzichtig in verre oorden, laat je niet uit het veld slaan (maar daar leek je me zeker het type niet naar), en heb vooral veel fun. Als je dromen liggen bij deze baan: doe dit, liggen je dromen in Schotland: doe dat.
Ik ben inmiddels aan populariteit aan het winnen dankzij mijn nieuw verworven vocabulaire, met dank aan iemand uit het verre Veenendaal (i.e. ‘het kon minder, klont!’). Buena suerte, Leonie

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 25 Maart 2018
wij reisden vrijdagavond met dezelfde intercity (vanuit Eindhoven om 19:00 op 23 Maart 2018) in de richting van Utrecht. We zaten in de voorste coupe en stapten beiden in Den Bosch uit bij de voorste deur van de trein. Jij lachte een paar keer naar me op het balkon. Nadat we uitgestapt waren lachte je nog een paar keer duidelijk naar me. Ik. jongen met blond haar en blauwe trui, lachte ook naar je terug. Daarna liep je fier naar de roltrappen en ik bleef op het perron om over te stappen op de stoptrein richting Utrecht. Je had donker of blond haar of iets ertussen in, een slank postuur, en kleine oorbellen met iets van glas erin. Ik kom graag met je in contact.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Maart 2018
Vandaag iets voor 18:00u liep jij (donkere krullen, groene jas, amazing lach) richting het station. Ik (oortjes in, donkerblauwe jas, groene rugzak) was alweer onderweg naar huis.
We maakten oogcontact op het jaarbeursplein, maar liepen beide door, waarna we nog precies tegelijk omkeken. Ik zag je nog lachen, maar liep toch door.

Mocht je hier kijken, ik zou je graag op een drankje trakteren!

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Maart 2018
Ik hielp je met je veel te grote tas met vieze kleding, je wist niet zo goed waar je moest zitten, toch maar tegenover mij.

Jasmijn, je weet wie ik ben, we hadden een leuk gesprek, ik zou dit graag nog eens doen.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 Maart 2018
Omstreeks 23.40 ging ik in Amsterdam in de trein naar Utrecht tegenover je zitten om een boek te lezen. Jij had droeg een bril, een rode jas en zwarte laarzen en zat op je telefoon waarschijnlijk een filmpje te kijken, ogenschijnlijk ongestoord door de Britten achter je. Toen ik voor het uitstappen het balkon op kwam toonde jij mij nogmaals een mooie glimlach. Helaas ben ik daarna linea recta naar mijn fiets gelopen, in plaats van jou te vragen of je tijdens het overstappen en bakje koffie zou lusten. Ik zou graag de kans krijgen deze blunder recht te zetten.

Oogcontact in de trein van station Roermond naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 27 Februari 2018
Trein 9.02 vanuit Roermond richting Alkmaar, leuke dame denk 30-40 jaar met donker haar tegenover mij zittend in stilte coupe. Ze was bezig met een of ander ingineur opdracht mappa van geonius te werken. Even kort wortwisseling, maar helaas even stilte coupe 🤔
Ik ben Utrecht uitgestapt omdat ik dagelijks naar den Haag rij, was te dom niet te vragen of ze koffie will gaan drinken een keer. Maar wie weet lees je dit of iemand dat je kent leest dit en will je toch nog eens koffie drinken 😊
Jij: donker haar lang met gevlochten haar, mappa met oude kaarten op weg richting Amsterdam of zo, twee handtassen als ik het goed heb.
Ik: blond (met beetje grijs), zwarte jas en dagelijks op weg naar den Haag, da hadden wij het wel even over.
Dus miss lees je dit per toeval, wie weet

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Aan de dame met de Apple laptop die vol prachtige stickers zit.
Donderdag 15 februari, de dag na Valentijn kwam ik jou tegen. In de intercity van Den Bosch naar Utrecht (om 16.10) stapte jij in. Tijdens de reis naar Utrecht probeerde ik alle stickers op jouw laptop onopvallend te bekijken en dit lukte erg goed tot ik er ééntje niet goed kon zien en iets naar voren leunde om te kijken. Jij had dit door en zette je scherm iets rechter zodat ik het goed kon zien. Je had er veel dieren stickers opzitten waaronder een konijn in een ijshoorntje (prachtig :) ), we begonnen te praten over mensen die hadden gevraagd of je het samen met je nichtje erop had geplakt en ik was benieuwd naar de Hackathon Virtual Reality sticker die er ook op zat. Je was in Boston geweest en had daar aan de Hackathon van het MIT meegedaan. Je doet onderzoek naar neurofysiologische gevolgen van het leren met virtual reality (hoop dat ik het goed heb onthouden en goed heb geschreven) en doet dit aan de Universiteit van Tilburg waar je leuk door een bos kon lopen als je de campus even niet zag zitten, of je ging gewoon naar het dakterras. We liepen samen naar de stationshal, bleven nog kort praten over mijn saaie studie maar toen moest ik naar mijn trein (richting Amersfoort) en wonder boven wonder ‘’vergat’’ ik jouw nummer te vragen of überhaupt je naam..
Ik zou graag verder met jou willen praten over van alles en nog wat. Dus als jij de dame met de volgestickerde laptop bent of kent, laat dan alsjeblieft een berichtje achter. Ik zou dat heel erg leuk vinden!
Belangrijke dingen:
Lengte: ongeveer 185 cm denk ik.
Haarkleur: donker.
Opvallende dingen: oorbel aan de bovenkant van je linkeroor en volgens mij had je roze oortjes in die je voor mij uit deed.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 Februari 2018
Hé hallo, zat jij in de trein van Amsterdam naar Utrecht en ga jij een weekendje skieën, volgens mij met je zus ( en broer?) ? Zat je naast een licht getinte dame met een grote bos krullen en zou je het leuk vinden om met haar een keer koffie te gaan drinken neem dan contact op!

Volgens mij was je opweg naar Wijchen. En we hebben het even gehad over jou tassen en mijn verloren bagage.

Zou super leuk zijn om nog een keer wat van je te horen!

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Venlo
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Februari 2018
Knappe meid met roze haren, blauwe ogen en een mooie lach.
Op schiphol kwam ik samen met een collega tegenover je zitten onder in de intercity naar Venlo.
Je lachte om het gesprek dat ik met mijn collega hield en we maakten een aantal keer oogcontact. Ook zag ik je nog naar me kijken wanneer ik naar buiten keek. Ik heb je nog een kauwgom aangeboden net voordat je er bij Utrecht Centraal uit ging. Nadat je uitgestapt was keek ik nog naar buiten om te kijken of ik je nog een keer kon zien. Ik zag je mooie roze lokken nog en met je mooie blauwe ogen keek je me nog een keer aan voordat je verdween op de trap.
Doordat mijn collega er bij zat durfde ik je niet aan te spreken verder, hopelijk lees je dit en kan ik alsnog met je in contact komen!

Oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Februari 2018
Je had een groene jas aan en we hadden zeker een klik, maar helaas je nummer niet gevraagd, ik stapte uit op Utrecht

Oogcontact in de trein van station Tilburg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Februari 2018
Op vrijdag 2 februari om 20.43 stapte ik in Tilburg in de sprinter naar Nijmegen. Bij het uitstappen op 's Hertogenbosch, zag ik je. Samen liepen we van spoor 1 naar spoor 3 om te wachten op de trein naar Schiphol Airport van 21.08. Ik zag je naar me kijken en ik kon het ook niet laten om naar jou te kijken. Je had oortjes in en luisterde naar muziek. Een mooi blond meisje in een blauwe jas met zwarte broek en zwarte schoenen. Eenmaal in de trein ging ik beneden zitten en jij boven en in Utrecht stapten we samen uit. Toen ik eindelijk de moed had om je aan te spreken, was ik je kwijt geraakt op Utrecht Centraal...

Oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 31 Januari 2018
Een gewone doorsnee werkdag in de trein van Arnhem naar Utrecht. Ik weet niet eens wanneer je instapte of dat je er al zat, toen ik instapte. Ik probeerde aan de conducteur uit te leggen dat ik twee OV-kaarten had (bussen en treinen die niet samen gaan). Hij snapte er niets van, maar jij keek me aan en moest lachen. Tot Utrecht wisselden we nog een paar blikken uit, en toen je uitstapte keek je nog één keer achterom, todat je uit het zich verdween. Je had donker haar en een baardje, droeg (volgens mij) een pak, maar had wel een oranjerode rugzak en zo’n artistiek opapetje. Ik heb al een hele lieve vriend, maar ik wilde alleen maar zeggen: dankjewel dat je mijn saaie woensdagochtend kleur gaf.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Januari 2018
goedenavond, ik zat zojuist in de trein van den haag naar Utrecht omdat mijn trein uitviel. Volgens mij die van jou ook aangezien je nog een oude man had geholpen, om te kijken hoelaat de trein naar Amsterdam ging vanaf Utrecht centraal. Jij gaf aan deze ook te moeten pakken. De trein vanuit den haag was om 18:08. je had een bruine jas aan, scheuren in broek, witte schoenen, beetje blond/donkerblond en een klein neusringetje (sexy). We hadden paar keer een kleine woordenwisseling en dat er 5 euro op de grond lag. Je vroeg of deze van iemand was. Uiteindelijk pakte ik het op met de bedoeling het stiekem im je tas te doen haha. Dit mislukte. Uiteindelijk heb ik het aan jou gegeven, jij was desalnietemin de gelukkige vinder. Genoeg aanwijzingen om jou te vinden.

Oogcontact in de trein van station Amsterdam RAI naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Januari 2018
Jij zat tegenover me, ik vertikte het om mijn oordopjes uit te doen (die jij ook in had) om wat tegen je te zeggen omdat ik vond dat je veel te jong voor me was. Er is me behalve dat je prachtig bent, donker haar hebt en vrij lang bent niet veel van je opgevallen. Ik kom mijn ogen niet van je afhouden ondanks dat ik erg mijn best deed om een andere kant op te kijken. Af en toe hadden we toch zo’n moment en jij zocht nog contact via het raam. Jij nam de trap waarop ik je best had kunnen inhalen als ik dat toen had gewilt. Spijt kwam pas thuis toen ik besefte direct verliefd op je te zijn geworden. Zo stom, maar misschien lees je dit..

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Maastricht
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 Januari 2018
We stonden beide in de hal omdat de zitplekken bezet waren.

Het was in de avond iets over tienen. Je was met mij tegelijkertijd de trein ingestapt.
Ik droeg een beige pet, lichtblauwe trui, zwarte bomber, checkerd broek.
Jij een flared rib broek over puma creepers met een zwarte leren sherling jas.

We keken elkaar steeds aan.
Zou je graag willen leren kennen.

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 December 2017
Zondag 10 december op Utrecht Centraal in alle drukte vanwege de sneeuw:
Jij, lange man met donker haar en mooie ogen, stond te wachten voor de bus op Utrecht Centraal. Jij had een donkere mantel en nette schoenen aan en voor je stonden 2-3 (reis)tassen op de grond. Ik, kleine vrouw met bruin haar en blauwe ogen met groene sneakers en een zwarte rugtas, kwam aan lopen en vroeg aan jou of de bus (naar Wageningen, bus 41 volgens mij) al geweest was. Lachend antwoordde jij dat je hoopte van niet, want jij stond ook op die bus te wachten. Terwijl we beiden op onze telefoon aan het kijken waren voor een andere mogelijke bus, kwam er een andere bus aanrijden die naar mijn bestemming ging. Ik zei dat ik ook met deze bus kon gaan en toevallig was dit ook jouw plan. In alle haast liep ik snel naar de bus, ging zitten en jij stapte ook in. Toevallig stapten wij allebei bij oorsprongpark uit en keken elkaar nog een keer aan. Helaas moest ik haasten en nam ik geen tijd meer om jou opnieuw aan te spreken.
Zullen we samen een keer wat gaan drinken?
Liefs

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 December 2017
Leuke hotspot kerel, ik krijg je niet uit mijn hoofd!

‘Altijd lees je berichtjes op deze pagina van mensen waar van je denkt: maar wààrom heb je nou niet zijn/haar naam of nummer gevraagd? Tot het je zelf gebeurd..

11 december:

Om kwart voor 2 rende ik vanaf Amsterdam Centraal de trein in van 13:25 die flink wat vertraging had. In een drukke trein stond met mijn rug tegen een glazen ruit gedrukt in het tussenstuk waar de trappen zich bevinden. Op zo’n koude en winterse dag was een warme trein die wél reed welkom. Waarom had ik dan ook op zo’n dag besloten hakken aan te doen? Op een kluitje stond de massa mensen zich op te warmen. Eenmaal aangekomen op Amsterdam Amstel stapte jij in en ging recht tegenover mij staan met je gezicht mijn kant op. Nét iets te dichtbij. Ik was erg gebiologeerd door mijn telefoon: ik was net langs de Geniusbar geweest van Apple en had een nieuw toetstel die ik aan de praat probeerde te krijgen. Die software installatie wou maar niet lukken op NS Wifi. Gefrustreerd keek ik op van mijn telefoon. Twee mooie blauwe ogen en een vriendelijk gezicht keken mij strak in mijn ogen aan en ik kreeg een voorzichtig knikje. Je zag mij stoeien met mijn update en vroeg of alles wou lukken. Ik legde uit dat ik mijn nieuwe telefoon probeerde op te starten en dat dat traag en moeizaam verliep. Je vroeg of ik op jou hotspot wou. Lief, maar ook veel te gek: zo’n update kost harstikke veel data! Toch zei je dat het geen probleem was en ik het mocht proberen. Grinnikend sloot ik mij aan op een netwerk wat als naam een peeremoticon had. Helaas wou ook dat niet baten en stopte ik mijn mobiel zuchtend weg. We raakten aan de praat. Je vertelde dat je in Amsterdam werkt, maar in Utrecht woont. Je baas had je naar huis gestuurd in verband met het slechte weer en de code rood die was afgegeven voor het eind van de middag. Ik vertelde dat ik om half 3 een afspraak had staan om bij te kletsen met een vriendin onder het genot van een warme kop thee. Daarna zwegen wij even. We stonden notabene in een druk tussenstuk waar je een speld kon horen vallen. Eenmaal aangekomen bij Utrecht Centraal drong iedereen zich naar buiten. Ik versnelde mijn pas en liep naast je. Grappend zei ik nog dat de mensen van tegenwoordig echt niet het principe begrijpen van ‘ritsen’. Daarna vroeg ik of je nog thuis moest werken of kon gaan genieten van een vrije dag. Je gaf aan dat je kon genieten van een vrije dag. Bovenaan de trap moest ik links en sloeg jij rechts af. We wensten elkaar een fijne dag. Ik liep naar mijn perron en halverwege keek ik nog om; waarom had ik je nou niet meegevraagd voor een kop koffie om je te bedanken voor het gebruiken van je hotspot? Helaas zag ik je nergens meer en was je al opgegaan in de massa wachtende of haastende mensen. Met een glimlach stapte ik niet heel veel later in mijn sprinter richting Houten.

Je had een blauwe spijkerbroek aan, bruin geveterde schoenen en volgensmij had je een rugzak bij je. Je was een (erg) leuke kerel ergens achter in de 20 denk ik. Leuke vreemde, met je lieve gezicht, blond haar en blauwe ogen, heb je zin om alsnog samen een kop koffie te halen?

Oogcontact in de trein van station Houten naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 16 November 2017
Vanochtend vlak voor 09:00 ging jij met de roltrap omhoog naar station Utrecht Centraal en ik naar beneden. We keken elkaar aan en ik kon in eerste instantie mijn ogen niet van je afhouden. je lachte (bijna wat ondeugend) naar me. Ik werd er warm van en verborg ik mijn gezicht in mijn sjaal. Morgen weer? Dan verzamel ik in de tussentijd meer moed.

Oogcontact in de trein van station Ede-Wageningen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 07 November 2017
Hey, je zat links voor me aan de andere kant van de trein. Ik doe dit normaal niet maar je was knap, zwart haar beetje verlegen en had een laptop op je schoot. Ik, rustig baardje blond haar naar achter, lang. Een paar keer naar elkaar gekeken. Ik stapte bij Utrecht uit, nog getwijfelt om je nummer te vragen maar nu spijt. Hoop dat je dit leest haha.

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 06 November 2017
Hi, jongen met rood haar en macbook, het lijkt me leuk om met je in contact te komen:) we zaten schuin tegenover elkaar in de trein en ik stapte in Utrecht uit.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 23 Oktober 2017
Mezelf beloofd dat als ik over een week nog aan je zou denken dat ik er wat mee moest. Wel beetje gek dit en niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en vond het super lief dat je even op m'n fiets wilde passen toen ik een slot voor mijn fiets ging kopen in Hoog Catherijne. Even gepraat, je had op een basisschool in Lunetten gezeten waar ik de fiets terug ging brengen. Woonde zelf in Overvecht. Gesprek liep niet echt soepel, haha. Het spijt me dat ik je niet gevraagd heb hoe je heette. Hm, nou, daaag! Wie weet.. ;-)

Oogcontact in de trein van station Utrecht Overvecht naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 03 November 2017
Mezelf beloofd dat als ik over een week nog aan je zou denken dat ik er wat mee moest. Wel beetje gek dit en niets voor mij, maar vond je er heel leuk uit zien en vond het super lief dat je even op m'n fiets wilde passen toen ik een slot voor mijn fiets ging kopen in Hoog Catherijne. Even gepraat, je had op een basisschool in Lunetten gezeten waar ik de fiets terug ging brengen. Woonde zelf in Overvecht. Gesprek liep niet echt soepel, haha. Het spijt me dat ik je niet gevraagd heb hoe je heette. Hm, nou, daaag! Wie weet.. ;-)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 12 Oktober 2017
Het was rond kwart voor 8 's avonds toen jij (man met donker haar, druk op je laptop) uitstapte op Utrecht Centraal. Je zat helemaal achterin de coupee en ik vond je al toen ik instapte leuk. Je vroeg me wat ik aan het eten was en ik zei dat ik Pringles salt&vinegar at en ze een redelijk sterke geur hadden. Volgende keer samen een chipje eten?

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 02 Oktober 2017
Trein van 8:05 vanaf Rotterdam CS, voorste coupé. Jij stapte in op Alexander of Gouda. We zaten schuin tegenover elkaar, tijdens de reis keken we af en toe stiekem naar elkaar, of heb ik me dat verbeeld? In Utrecht stapten we beiden uit. Jij ging de trap op en ik liep verder over het perron. Ik heb omgekeken en jij keek naar mij.

Zeg me wat je aanhad en ik weet dat jij het bent. Ik zou graag eens wat met je gaan drinken.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 September 2017
All good things are wild & free.
H.D. Thoreau

Oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 15 September 2017
Liefde op 't eerste gezicht, ik durfde je niet aan te spreken maar denk wel al de hele tijd aan je. Ik ben opzoek naar het blonde meisje met een blauwe jas en ongeveer tussen de 17-19 jaar.

Ik was die jongen met een blauw overhemd, lichtblauwe broek, blazer en Stone Island jas.

'ns chillen?

Oogcontact in de trein van station Breukelen naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 September 2017
Breukelen, trein van 13.34 naar Utrecht. Jij in een mooie rode jas, paars/donkerblauwe wit gestipte rok. Niet in dezelfde coupé. Ik zag je weer in het gangpad, later op de roltrap, jij twee plaatsen achter me. Geen echt oogcontact. Ik met een blauwwitte sjaal en zwart leren jack , met bruine leren tas. Kunnen we elkaar zien?

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Amsterdam Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 September 2017
Ik ging dus een dagje met mn moeder naar Rijksmuseum. Jij zat al beneden aan tafeltje toen we instapten. Wij kwamen tegenover je zitten. We hadeen een aantal keer oogcontact. Je hebt prachtige blauwe ogen overigens. Je trok een wijnrode regenjas aan toen je moest uitstappen. Keertje wat drinken misschien?

Oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 29 Augustus 2017
ik ben opzoek naar een mooie dame die ik vandaag tegenkwam in de trein.
zij had een streepjes jurk aan en had mooie ogen. we zaten in de trein naar Utrecht centraal maar ik stapte een halte eerder uit op Utrecht overvecht. toen ik de trein uitstapte hadden wij nog oogcontact terwijl ik op het perron stond. uiteindelijk lachte we naar elkaar en zwaaide ik nog even. zelf had ik een petje op een korte blauwe broek en een witte polo.

Oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 17 Augustus 2017
Hallo schone dame,

Je stapte vrijdag avond om 19.40u op de trein in Den Bosch, Je lange donkere haren met je bruine ogen vielen me al meteen op, gelukkig kwam je ook nog in de vierzits zitten, heet laatste plekje, waar ik ook zat :)
Tijdens en het ritje naar Utrecht kruiste onze ogen zich een paar x...en er kwam een mooie glimlach op je gezicht. Waarbij je ogen versierd met mooie donkere wenkrauwen mij helemaal inpakte .
Je had een zwart jasje, licht truitje, zwart rokje en 2 stoere half hoge laarsjes aan.
Ik had een blauwe spijkerbroek met wit t-shirt. Ik zag je nog staan op Utercht CS...en opeens ...te laat....je was al weg...niet meer kunnen vragen voor n koppie koffie. ik hoop dat je dit leest en herkent...mss alsnog koppie koffie :)

Oogcontact in de trein van station Heerhugowaard naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 14 Augustus 2017
Trein van 19.31 uur, Jou OV-kaart was off-line, wij gezellig lopen kletsen in de stilte coupe, jij ski ongeluk gehad, jou ouders uit Broek op Langedijk,over Low-lands en Decibel gehad,
Je woont in Adam, jij ging naar Rdam, met de auto.
Als je ooit in Eindhoven komt???? Bakkie koffie???

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 11 Augustus 2017
Vrijdag 11 augustus 2017 heb ik om 13.03 uur op station Amsterdam Amstel de trein genomen richting Utrecht Centraal. Op Amstel kwam ik tegenover een charmante jonge dame te zitten (stapten daar tegelijk in) Tijdens de rit was je druk bezig met je tablet/usbstick en was je gedurende de reis nog van wat grote ronde kaascrackers aan het genieten, waardoor je blauwe jurk vlak voor aankomst onder de kruimels zat en jij deze nog op charmante manier probeerde te verzamelen voor in de prullenbak. Wij stapten los van elkaar uit op Utrecht CS, waarna ik je nog de trap af heb zien gaan richting de Sprinter naar Baarn van 13.36 uur…Helaas ben ik je daarna uit het oog verloren. Ik zou graag nog een gezellig drankje met je doen!

Kenmerken:
- lang koper/bruin kleurig licht krullend haar tot over de schouders
- groene ogen
- zwart leren jack met een strepen stikselpartoon op de schouders/bovenarmen en 2 messing kleurige drukkers onderaan de achterzijde
- donkerblauwe zomerjurk (geloof mouwloos icm met een zwartkleurige bolero top)
- donkerblauw/grijsachtige panty
- donkerblauw/grijsachtige enkellaarzen zonder hoge hak
- middelgrote Chineesrode dames handtas voorzien van Chinese bomenprint en 2 hengsels die wat versleten zijn.
-tablet met aan de achterzijde een zwarte wat versleten coating en een blauwkleurig toetsenbord

Oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Vught
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 10 Augustus 2017
Heeyy, helaas ben ik hopeloos op zoek naar een jongen. Ik zag hem gisteren 10 augustus op het centraal station van Utrecht. Ik kwam daar aan op een perron en had wat moeite met het vinden van mijn trein en het goede spoor... in mij ooghoek zag ik dat hij keek naar hoe ik zo aan het stuntelen was. Ik dacht, ik spreek hem gewoon aan om het te vragen. Dus ik vroeg of hij er iets vanaf wist. Ik moest namelijk naar Den Bosch en dit stond op de app aangegeven dat dit op spoor 19 was, maar op het bord was het niet helemaal duidelijk voor mij. Dus hij keek samen even mee. Hij lachte vriendelijk en wees me er nog even op dat ik niet in dezelfde trein moest stappen als waarin hij stapte... maar helaas ben ik helemaal vergeten in welke trein dit was aangezien ik vooral keek naar zijn mooie ogen... Ik denk dat het de trein richting Nijmegen was en deze vertrok rond 20.39.
Wat ik wel nog weet is dat hij een donkerblauwe blouse aan had met witte stippen en een effe spijkerbroek. Ook had hij een grijze/blauwe rugzak. Hij had donker bruin en redelijk kort haar.  En dit allemaal was  tussen 20.30 en 20.40.
Anoniem delen mag!!
Groetjes een hopeloos meisje.
(Kenmerken; niet al te lang, onder de 1.70 met bruin haar en groene ogen. Grijze broek met witte verf spatters en een donker blauw topje met een wit jasje. Ik had een zilveren koffer bij me met daarop een donkere regenjas.)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 28 Juli 2017
In de nacht van donderdag op vrijdag zat ik in de trein. Jij zat daar met een ander meisje en een jongen.
Ik denk dat de jongen ongeveer 26 was en het vriendje was van je vriendin. Jullie spraken allemaal Engels.
Je bent heel klein, schattig en had blond haar.
Ook had je de hele tijd de hik, wat ik super grappig vond. Dat wist je ook haha :-)
Na een tijdje stopte de hik eindelijk.
Ik hoop dat je je herkend in het verhaal, zou leuk zijn om contact te krijgen ;)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juli 2017
Je passeerde mij op Amsterdam Zuid waar ik aan het wachten was op de trein van 22:56 naar Utrecht Centraal. We hadden daar al oogcontact. Jij ging beneden zitten, ik boven. Op Utrecht Centraal stappen we tegelijk uit, kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar. Ik moest links de trein uit, jij liep helaas de andere kant uit. Je hebt (donker)bruin haar, had een rugtas om, droeg een zwart rokje, zwarte panty en zwarte schoenen. Als je dit leest, weet je het ongetwijfeld en zou ik graag van je horen. Gr. Peter

Oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 04 Juli 2017
Afgelopen dinsdag, rond half zeven stap je in Duivendrecht op de trein naar Utrecht. Ik zit al in de trein en je komt schuin tegenover me zitten aan de andere kant van het gangpad. Je draagt een rood (?) shirt, en een blauwe korte broek. Je hebt een grote weekendtas bij je. Je leest een Engelstalig boek waarvan ik de titel alweer vergeten ben. Zo af en toe hebben we oogcontact. Wanneer we in Utrecht aankomen staan we achter elkaar op de trap om de trein te kunnen verlaten. Ik wil wat zeggen, maar weet niet wat. De deuren gaat open en dan ben je verdwenen in de mensenmassa.Te laat... Ik hoop dat je dit leest en contact opneemt...

Oogcontact in de trein van station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 05 Juli 2017
Hi, heb ik dit weer, niet actief genoeg om een gesprekje te beginnen.... We hadden oogcontact op het perron, daarna ook in de trein. Het was in de trein van 22.35 uur vanuit Rotterdam richting Utrecht. Helaas geen gesprek gestart met elkaar (stilte coupe:)). Jij een blauw overhemd met blauwe oordopjes in. Ik lichtblauw overhemd en gele schoenen.
Ik dacht later, hmmm jammer, wie was dit.... :)

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Arnhem
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 24 Juni 2017
Op het perron in Amsterdam viel je me meteen op. Je hebt prachtige ogen, blond krullend haar en droeg een lange zwarte regenjas. Je hield twee keer de deur voor me open maar ik durfde niet tegenover je te gaan zitten. Ik ben achter je gaan zitten. Toen je in Utrecht uitstapte hadden we een paar keer oogcontact en ik had je willen zeggen dat ik van je onder de indruk was, of dat je er erg stijlvol uitzag, of dat ik je graag een keertje zou willen spreken. Maar dat kon natuurlijk niet. Misschien geef je mij nog een keer de gelegenheid?

Oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2017
Je zat gisteravond tegenover me in de trein van Schiphol naar Utrecht (op weg naar Den Haag, omleiding wegens de blikseminslag). Je las 'Measurements in Medicine' en maakte daar driftig aantekeningen in. Prachtige ogen en dito glimlach. Ik wilde je een compliment maken, was erg onder de indruk. Wat een klasse!

Oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Centraal
Deze flirt vond plaats op 13 Juni 2017
We stapten allebei in op Amstel (16:03 u) en uit op Utrecht CS. In de trein hadden we oogcontact. Op Utrecht CS sprak ik je aan en complimenteerde je met je prachtige uiterlijk. Keertje wat drinken? :-)

(jij: klein, corporate chique, mooie bruine ogen, hoge hakken | ik: lange man, blauw overhemd, kort haar met grijze rugtas.)