Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Inline ad 1

Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


Inline ad 1
Oogcontact in de trein van station Culemborg naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 28 December 2018
We stapten allebei in op station Culemborg om 19:29. Eerste oogcontact hadden we al in het tunneltje, voordat we de trap op gingen. Allebei lachten we, net als bij het instappen toen je de tien meter die je verder was gelopen terug liep en ik je voor liet gaan bij het instappen. Je ging zitten in een vierzits, ik ging schuin tegenover je zitten in dezelfde vierzits. We hadden nog een aantal keer oogcontact, en telkens maar lachen, maar geen van beiden zeiden we iets, misschien doordat we allebei muziek luisterden... Bij Utrecht vaartsche rijn stapte je uit, je viel nog bijna door het plotselinge remmen van de trein, en weer dat oogcontact en lachen. Helaas was dat het laatste contact, ik had graag samen nog wat willen drinken op een ander moment. Jij had een te grote, vintage jas aan, was ongeveer 1,70, schat ik, en had donker haar. Ik had een donkerblauw pak aan en blond, middellang haar. Hopelijk hoopte jij ook op dat drankje.

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Kies-station
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 17 Oktober 2016
Maandagmiddag stond ik op Utrecht Centraal, spoor 21, bij de deuren van de trein van 17:12 te wachten om naar binnen te gaan, toen ik jou zag staan in de groep wachtende mensen tegenover mij. We keken elkaar aan en ik herkende je, want ik had je die ochtend ook in de trein gezien richting Utrecht Centraal (jij stapte toen iets voor 9 uur in bij station Utrecht Lunetten). We keken elkaar aan en ik had het idee dat jij mij ook herkende. In de trein ging ik bij de deuren staan en jij ook. Jij ging vervolgens een boek lezen en stapte weer uit bij Lunetten. Omdat ik dat moment van herkenning maar niet uit mijn hoofd kan krijgen (hoe toevallig is het ook dat je iemand twee keer op dezelfde dag tegenkomt) en ik steeds weer tot de conclusie kom dat ik gewoon even de ballen had moeten hebben om je aan te spreken, plaats ik dit bericht.
Ik ben een meisje met bruin haar, ik had een rode jas aan en was met een vriend
Jij bent een jongen met bruine krullen, je had een rode jas aan en je las een boek

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Utrecht Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 17 Oktober 2016
17:12 uur zagen wij elkaar lopen in de massa op Utrecht cs, ik had nog 1minuut voor de trein,. Jij lange (niet klein in iedergeval) brunette ,
We keken elkaar aan en de vonken vlogen eraf! ,

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Tiel
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 16 September 2014
Wat een ontzettend leuke ontmoeting met jou vanmiddag op Utrecht Centraal rond 15:00 uur. Toen ik je aan zag komen lopen in je blauw met wit gestreepte jurk en je mooie blonde lokken, wist ik al, jou wil ik aanspreken! En het was goed. Ook je subtiele glimlach bij het uitstappen bij Utrecht Lunetten was voldoende. Succes met je studie.

Oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Den Haag Centraal
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 22 Juni 2014
Na een gezellige shopdag belanden we in de trein richting den Haag centraal, wij 2 meiden waren gezellig aan het kletsen totdat er een man zich ernstig afvroeg welke richting de trein nu toch opreed omdat hij in de goede richting wilde zitten, wij wisten het niet en vroegen ons hardop af of er dan niemand anders was die dit wist waarop jij, leuke jongen, met bruin kort haar, en geruit overhemd lachend onze kant op keek en een gesprekje aanknoopte,waar we het hadden over de zojuist gekeken film in de bios en over ons werk, helaas pakte jij al gauw je groene tas omdat je bij je bestemming was aangekomen, na dit leuke gesprekje komt er hopelijk nog een vervolg? :)

Oogcontact in de trein van station Heerhugowaard naar station Utrecht Lunetten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 03 November 2013
13-12-2013 enkelreis heerhugowaard-Utrecht lunettten

Oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Houten
We verloren elkaar uit het oog in station Utrecht Lunetten
Deze flirt vond plaats op 01 November 2012
Dag mooie dame met lange rode jas bij de deur van de trein van tegen half 7 uit Utrecht. Ik stond naast je, heb je niet gesproken en jij bent een stuk jonger dan ik. Ik was verbaasd hoe ik zomaar ineens erg onder de indruk was van je was, van je gevlochten haar, je gezicht, je houding! Zie ik je weer eens in de trein?.