Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


08 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Utrecht Maliebaan
Op station Utrecht Maliebaan verloren we elkaar uit het oog
Op zaterdag 5 januari zagen wij elkaar bij de ijsbaan in het Spoorwegmuseum. Ik kwam van de trap en jij trok op dat moment jouw schaatsen aan. Je bent lang, hebt heel blond haar en je droeg die dag een lichtgrijze coltrui. Je was daar met een kind, een meisje. Je schaatste achter haar aan en maakte een filmpje. We hebben niet met elkaar gesproken, maar wel de hele tijd naar elkaar gekeken. Jij stond op de schaatsbaan toen ik wegging. Je maakte aanstalten om me aan te spreken, maar deed het niet. Ik ook niet. In plaats daarvan gaf ik je een glimlach en liep ik door. Tot op de dag van vandaag heb ik spijt dat ik je niet aangesproken heb. Ik ben ook blond, een stuk kleiner dan jij ;) en ik was daar met mijn twee zoons. Ik geloof eigenlijk niet in liefde op het eerste gezicht maar dit zou wel eens heel dicht in de buurt daarvan kunnen komen...