Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


29 December 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Vleuten naar station Best
Op station Vught verloren we elkaar uit het oog
Hoi!
Het is al even een tijdje geleden, omdat ik erg twijfelde of ik dit er wel op wilde zetten, maar ik blijf maar aan je leuke krullenbos denken...
Ik stapte in Utrecht centraal in de intercity naar Maastricht, helaas was er iemand tussen Roermond en Maastricht voor de trein gesprongen dus was er daar geen treinverkeer mogelijk, gelukkig moest ik naar best, zoals je mij vroeg en jij moest naar Vught! We hebben gelachen om de paniekerende Limburgers in de trein die niet wisten wat ze moesten doen. Na een telefoontje naar m'n nichtje, waar ik die dag was en naar m'n mama, hebben we niet zoveel gepraat, we zaten in een stiltecoupé! In Den Bosch misten we onze aansluiting en moesten we lang wachten, helaas ben ik je toen uit het oog verloren en zag ik je uitstappen in Vught en ik weet niet eens je naam....

15 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Eindhoven
Op station Vught verloren we elkaar uit het oog
Op woensdagavond hadden we laat in de avond 23:45 de trein van Utrecht Centraal richting Eindhoven. Jij zat op een vierzitter naast het gangpad en keek enkele plaatsen verder recht op mij. Ik zat ook naast het gangpad. Jij stapte op Centraal station in Den Bosch. Je had mooi rood lang haar en droeg een grijs truitje met V hals en een spijkerbroek met een paar gympies. We zaten elkaar continue aan te staren. Je had mooie prachtige ogen, evenals het mooie lange rode haar wat je had. Jammer genoeg stopte het contact toen je uitstapte, ik had je graag beter willen leren kennen. Ik droeg een blauwe trui met cappuchon en een spijkerbroek. Ik heb blauwe ogen en donkerblond.grijs haar. als je dit leest, neem dan even contact met mij op.

07 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven
Op station Vught verloren we elkaar uit het oog
Hoewel ik dagelijks met de trein reis, spot ik eigenlijk zelden leuke jongens. Maar vandaag was het raak. Je stapte in bij Amsterdam Amstel en in Den Bosch stapte je over richting Boxtel (Den Bosch of 's-Hertogenbosch kan ik alleen nergens vinden in de lijst, dus heb maar Vught ingevuld).

Af en toe keken we elkaar even aan. Je hebt donker haar, een zwarte jas, een rode tas en een bril. Als je mij ook kunt omschrijven, stuur dan een berichtje terug!