Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


05 Januari 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Sittard
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
You're my everything, bigg kiss.

31 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Het was donderdag 31 januari +/- 12:00uur toen ik je zag tussen Eindhoven en Weert. Ik kwam terug van Lapland(Finland) en zat aan het raam, zwart t-shirt, blauwe jeans en een hoofdtelefoon op. Jij, brunette, zwarte jeans met gaten ter hoogte van je knieen, een mooie lach en ik meen een groene jas en grijze muts, het meisje dat ooit naar Mongolië wilt en daar te paard wilt reizen, je reisde samen met vermoedelijk je moeder. Ons eerste contact was een glimlach terwijl je reisgenoot met moeite haar koffer onder de stoel schoof. Jullie kwamen bij mij zitten. Jij zat naast me en ik had mijn hoofdtelefoon nog op. Kort daarna zette ik die af en jullie waren in gesprek. Je vertelde dat je al wat vertraging had gehad in Amsterdam(ik vermoed dat jullie daar ook vandaan komen) geloof ik en ergens anders ook nog 20min. Jij probeerde voor een evenement(school?) het thema te raden. Het was niet 'home sweet home' maar een van de hints die je had gekregen was "woestijnvos". Je ging er enthousiast in op en ik luisterde aandachtig mee. Zo leerde ik iets nieuws en dat benoemde ik. Zo brak voorzichtig in op jullie gesprek en raakte we aan de praat. Ik vertelde over mijn reis en jij vroeg me nog als ik ergens echt nog naartoe wil gaan. Ik kaatste die terug en jij zei Mongolië. In Weert om 12:16 moest ik helaas de trein uit en een vriend wachtte me op, dus ik ging overhaast eruit. Ik zei nog: "ik zou heel graag verder praten, maar ik moet er hier uit". Je stond voor me op en ik wenste jullie nog een fijne dag en jij succes met het ontcijferen van het thema. Jullie eindbestemming was volgens mij Maastricht. Gelijk nadat ik uit de trein was dacht ik "damn, was ik maar blijven zitten, had ik je nummer maar gevraagd", aangezien ik ontzettend nieuwsgierig ben naar welk thema het nu zal zijn en als je het geraden hebt, maar stiekem ook nieuwsgierig naar jou. Ik wist niet dat ik zo nieuwsgierig kon zijn, want dagen later denk ik er nog steeds over na!

Wie weet komt dit bericht bij je terecht. Het is in ieder geval het proberen waard. Leon

10 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Sittard naar station Eindhoven
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Jij stapte in met je fiets en kwam naast me zitten. We hadden gelijk contact over de fietsen en de controleur. Je was wisten fietsen en had ook een wandelroute gedaan.
Tja en toen was je al weer uitgestapt.
Had jij ook dat gevoel?
Ik wil best nog eens naast je komen zitten in de trein, misschien eens samen er op uit?

26 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Maarheeze
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Hoi schoonheid die altijd in de trein naar Weert stapt bij dezelfde deur waar ik uitstap in Maarheeze. Je hebt lang zwart haar en lacht heel leuk als ik uitstap, vanochtend zei je ook gedag. Ik kom je meestal tegen op dinsdag en woensdagochtend, iets voor half negen. Als je dit leest weet je vast wie ik ben. Lijkt me leuk om je te leren kennen ! Groetjes Roland

22 April 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Roermond
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Vannacht. Gezellig op perron 1 in Ehv zag ik jou. Je bent echt kei knap. En toen zaten we in deze prachtige extra trein! Het was echt gezellig (met die 2 mannen met koffertjes) helaas stapte je in Weert uit :/ je was namelijk van harte welkom in Remunj :p je weet wel wie ik ben x

13 Augustus 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Hallo jongedame,

ik wou jou een compliment geven!
Ik zie jou vaak in de trein van Eindhoven richting Heerlen van 7:46, je stapt uit in Weert waar je volgens mij werkt.

Je hebt je haar vaak in een paardenstaart en draagt meestal een rokje: je ziet er eigenlijk altijd netjes en goed verzorgd uit, een echte dame! Waarvan er steeds minder rondlopen.
O ja, en je hebt altijd een (hand)tas bij jou.

Ik ben de man met de zwarte vouwfiets.

Groetjes

15 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Heeze naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Het is woensdag 15 Juli ong 12:30 ik stap in op Buurtbus 458 bij Kempenhage en daar zit je vooraan meteen kijk je me lief en aan met een mooie glimlach die snel wordt vervangen door rode wangen en een blik de andere kant op. Ik kreeg meteen vlinders maar we hebben de rest van de rit geen oogcontact gehad. Eenmaal bij Station Heeze stappen we beide uit en lopen we richting de Sprinter naar Weert halvewege in de tunnel kijk ik achter me en weer kijk je blozend weg. Toen de sprinter aankwam vroeg je iets aan de conducteur en stapte je daarna in. Toen je instapte keek je mijn kant op glimlachte en liep je snel de andere kant op. Toen de Sprinter in Weert aankwam liep ik naar de voorkant van de trein en hadden we mischien 5 seconden oogcontact tot dat de deuren opende en ik in mijn ongemakkelijkheid weg liep zonder je nummer te vragen. Je ging bij de bus station naast het Station bij perron D zitten naast een mollig oud omaatje met wit haar.
Jij hebt donkerblond haar, je droeg een zwarte t-shirt waar op de voorkant wit tekst was, Je had lichtblauwe skinny jeans aan en donker blauw schoenen (Nikes of Addidas?). Ik zelf heb blond haar droeg een wit t-shirt en blauwe jeans.

11 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Je was op de terugweg van school naar huis. 16.00, druk in de trein. Ik had een klapstoeltje in het balkongedeelte weten te veroveren, jij pakte het klapstoeltje tegenover me. Je begon een telefoongesprek met een studiegenoot (?), ik wilde eigenlijk al mijn muziek in doen maar hoorde je praten over je college van vandaag. Je bent aan de minor Engelse Taal en Cultuur van Fontys begonnen. Dat zei je niet, maar ik heb m een aantal jaar geleden zelf gevolgd en vond het dus wel interessant wat je erover te zeggen had. Ik heb lekker onbeleefd en ongegeneerd je gesprek gevolgd, en je had t volgens mij in de gaten. Met wat vluchtig oogcontact hebben we wat glimlachen van elkaar kunnen stelen. Ik had gewoon een onderwerp om een gesprek met je te starten maar in de 10 seconden tussen het ophangen van je telefoon en het instoppen van je oordopjes had ik net te weinig tijd moet te verzamelen. Ik kreeg net mijn lippen van elkaar maar er kwam geen geluid uit. Ik had iemand af zitten luisteren, waar bemoeide ik me mee? Dat dacht ik. Had me dat maar niet weerhouden, nu heb ik spijt. Aan de telefoon had je al een schattig "Wieerts" accent, dus toen de trein daar stopte gebeurde wat ik vreesde. Toen je naar je OV greep lachten we nog een keer naar elkaar en verdween je. Versteend bleef ik zitten tot Roermond, wat als ik met je uitgestapt was en vanuit Weert de bus naar mijn dorp gepakt had, had ik dan nog een aanspreek kans gehad? Heije missjiens zin es get mit mich te drinke?

13 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Vandaag was ik op Utrecht CS per ongeluk blijven zitten in de trein vanuit Amsterdam naar Nijmegen, terwijl ik naar Den Bosch moest. Daar kwam ik de eerstvolgende stop (Veenendaal) achter en ben toen snel weer in de trein terug naar Utrecht CS gestapt. Eenmaal in Utrecht wilde ik natuurlijk graag de aansluiting naar Den Bosch halen, waardoor ik rennend het perron op kwam.........maar helaas, de deuren gingen net voor mij dicht. En daar stond jij op het perron te wachten op de volgende trein richting Maastricht. We hebben even kort gekletst over het missen van de trein en zijn vervolgens in dezelfde coupe gaan zitten. Daar hebben we nog een paar keer naar elkaar gelachen, en helaas bleef het daarbij omdat ik er in Den Bosch uitging en jij bleef zitten. Ik had je graag nog wat beter leren kennen en hoop dus dat je dit bericht toevallig leest! :)

Je had een zwarte jas met rode knopen aan en je had een kleine zwarte rolkoffer bij je.

12 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 12 aug rond 18:30u Je was in Rome geweest met je zus voor haar dertigste verjaardag. We hebben zitten praten van Utrecht tot Den Bosch, daar ben ik uitgestapt en helaas vergeten je nummer te vragen... Jij ging nog door naar Weert. Zou het leuk vinden om verder te kletsen...

25 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Maastricht
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Bruin haar rood tshirt joggingbroek tussengedeelte voor het toilet haha. Je had geschilderd bij je tante ik kwam van familiedag en had er al.een lange reis vanuit Heerenveen opzitten. ik stond met mn zoontje en veel te grote rode koffer te klungelen..jij speelde met mn zoontje. Toen ik uitstapte had ik spijt dat ik je mijn nummer niet heb gegeven ik riep nog www.treinflirt.nl hopelijk vond je het net zo leuk als ik heb je geluisterd, en gaan we elkaar nog eens zien. Xx

15 April 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Boxtel naar station Maastricht
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Jij, leuke jongedame met roze jas, moest om me lachen toen ik mijn hoofd stootte in de bus. In de trein naar weert zat je schuin tegenover me en lachte je lief als we elkaar aankeke,. Hetzelfde deed je bij het verlaten van de trein. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel erg benieuwd ben naar wie er zo lief naar me lachte. Hopelijk kunnen we langs deze weg met elkaar in contact komen. :)

22 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
We maakten al oogcontact voordat we de trein in stapte. ik liep je voorbij en ging boven zitten, jij kwam tegen over me zitten.
We keken elkaar aan en lachte naar elkaar.
Ik keek een film op mijn ipad en jij was op je telefoon bezig samsung galaxy s3 volgens mij.
Vlak voor je de trein uit stapte in weert belde je je moeder om te zeggen dat de trein aangekomen was.
Toen je uitstapte zwaaide we naar elkaar vlak voor je de trap af liep.

Hoop dat je deze oproep ziet en dat we nog eens contact hebben.

Groetjes,

12 December 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Dag jonge vrouw met prachtige lange rode haren,

Samen met een goede, en een stuk oudere vriendin stapte ik in de trein in Roermond om 16.00 uur. Jij zat daar al op je plek rustig je dikke boek te lezen. Er zat niemand naast je, en wij gingen samen tegenover jou zitten.
We groeten en keken elkaar kort even aan,... en samen met mijn metgezel spraken we onderling over familie en wat er allemaal veranderd was. In relaties en nieuwe samenstellingen van gezinnen.
Ook lachte jij kort mee, toen we het hadden over het feit dat je met je muis een link kan kopiëren, en dat sommige mensen dat nog niet weten.
Je bent o zo mooi, en ongemerkt was ik erg van jou onder de indruk.
Als het zo moet zijn, dan kijk je op deze site, en wellicht herken jij jezelf in de beschrijving. Graag zou ik met je in contact komen, want het voelde heel bijzonder.

11 Oktober 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Wij stapte samen in de trein op Utrecht Centraal.
Het was de Intercity naar Maastricht van 15.38uur. Jij kwam tegen over me zitten aan de andere kant van het gangpad. Je hebt een witte Iphone en las de flair en had een trolley bij + een AH zak met extra laarzen;)
Je had echt zo een uistraling!
Samen ging we er in Weert ook uit...Hopelijk tref ik je binnekort nog eens...

31 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Aalten naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Je reist 's morgens van Weert naar Eindhoven en 's middags weer terug :) ik zie je vaker staan op het perron en voel een bepaalde chemie ( maar misschien heb ik het wel mis ) je hebt half lang donker haar , je bent knap en staat altijd alleen. Soms kijk je een beetje boos, maar ik weet zeker dat je met een glimlach nog mooier bent. Laat je mij die glimlach een keertje zien ? :)

19 Maart 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op station eindhoven en jij zat er al.
We hadden een paar keer oogcontact. Je stapte uit in Weert en toen hadden we ook nog even oogcontact. Je had donkerblond en een beetje krullend haar en je had een donkerbruin jasje aan. Ook had je een sjaal om. Ik had een donkergrijs overhemd aan en las de krant.

Als je dit leest reageer dan!

13 Januari 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Je was het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien. Je droeg een beige jasje en zwarte legging. Toen ik je voor het eerst zag kon ik voor de rest van de treinreis alleen maar stiekem naar jou kijken. Ik heb zelfs een foto van je gemaakt om je niet meer te vergeten. Ik merkte dat je soms voelde dat er iemand naar je keek, en toen je je hoofd wegdraaide van je leerboek of telefoon keek ik met mijn gebloosde wangen snel de andere kant op. Ik twijfelde of ik iets zou doen tijdens de rit, maar ik durfde niet. Toen ik bij mijn eindbestemming was aangekomen keek ik je nog een keer aan, je keek op maar toen was het al te laat. Iedere keer als ik weer in de trein opstap zal ik aan jou denken. Ik hoop dat ik je nog ooit tegenkom.

21 Oktober 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Hey! Jij: blonde meid met een gigantische koffer. ik: die jongen met die landmachtbrief die tegenover je ging zitten. we waren aan de praat geraakt over dat meisje en haar kouwgom en over dat je 2 studies deed en over de landmacht etc. Ik vond je echt aardig alleen ik heb je nummer niet. daar dacht ik helaas op het perron pas aan. ik weet geen andere manier dus daarom maar deze site haha. hoop dat je reis (naar tilburg toch?) nog goed was gegaan ondanks dat meisje en haar kouwgom haha.

Grt Bas

02 Juli 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Hallo mysterieuze dame,

Ik kwam je op het perron tegen voor de trein van 15:02. je stond voor me op de roltrap en had een prachtig rood jurkje aan. Toen ik op het perron op de trein aan het wachten was, kwam je uit de kiosk. Ik heb je toen gevolgd en ben langs je gaan zitten in de trein. Ik heb je een paar keer aangekeken recht in je ogen. Maar ik was sprakeloos en durfde niks te zeggen (waar ik nu spijt van had). Op dat moment zat er een andere dame haar schoenen om te wisselen. We stappen weer samen bij station weert uit en zijn toen onze eigen weg gegaan. Hopelijk dat je dit leest, dan kunnen we eens samen wat gaan drinken.

Groetjes,

Erik

13 Oktober 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Daar stond je dan bij de rokerspaal in Eindhoven, was meteen verkocht toen ik die mooie groene ogen van je zag. Dacht, achja wat kan het kwaad als ik tegenover je ga zitten in de trein. Vanuit mn ooghoek was ik stiekem naar je aan het kijken, deed als of ik 'hard' bezig was met lezen en in mijn agenda schrijven. ( Ik had wel door dat je naar me keek! ). Bij Weert moest je er jammer genoeg uit, je mompelde nog wat en liep naar de deur. Kon het niet laten om ff je kont te checken, toen je opeens omkeek en lachte. Toen je uit de trein stapte en naar de trappen liep, keek je nog omhoog en gaf je me een glimlach..

*zucht

Wat heb ik er spijt van dat ik niet gevraagd heb hoe je heet.


18 Juli 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Venray naar station Roermond
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam zaterdagavond 18 juli rond een uurtje of 19u op station Venray aan met een vriend van mij. We kwamen net terug van het Oorlogsmuseum in Overloon.

Op het station zat een erg mooie, lieve dame met lang bruin haar en bruine ogen. We kwamen helaas tijd tekort om ons gesprek wat langer voort te zetten toen de trein eraan kwam. Zij bleef wachtend achter...en achteraf weet je zoveel te vragen...

Zij, wonend op kamers en werkend in een kledingzaak in Nijmegen, zat te wachten op haar vader uit Deurne die haar op zou komen halen, met een auto van de buurman. Ze was haar sleutels op 't werk kwijtgeraakt en uiteindelijk gestrand op Station Venray.

Zou ze mij ook zoeken ??

24 Juni 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Roermond naar station Weert
Op station Weert verloren we elkaar uit het oog
We zaten allebei eerste klas rond een uur of half 6 van Roermond naar Weert. Jij moest er in weert helaas uit. Je liep langs je lachte zo mooi naar mij en helaas verstijfde ik op dat moment. Dit kwam waarschijnlijk door je mooie blonde krullen en je lieve lach. Ik heb zon vermoede dat je de stoptrein richting heeze hebt gepakt. ik hoop dat jij het nog kan herinneren. Ik had ook krullen net als jij.