Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


05 Maart 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
We hadden vaak oogcontact.. snap niet hoe ik jou heb laten gaan. Ik was die jongen met een zwarte pet op, zegt al genoeg denk ik.. 😊 je had op je telefoon een sticker met het merk : zadig & voltaire.. dacht stiekem dat je naam er iets mee te maken had ☺️. Ik stapte uit bij weesp, en jij ging door met de trein. Hoop dat je dit bericht leest !

07 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Science Park naar station Almere Centrum
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Op weg van Amsterdam Science park naar Almere centrum. Ik zat tegenover een jongen die de volledige ruimte van de 4zits in nam "oeps sorry, ik zit echt asociaal breed". Ja, zei ik sarcastisch. En dan zit je ook nog eens te eten, kan echt niet. "gekker kan het niet worden, zei je". Nee, ik vind dit al gek, zei ik. Even later staarde we wat om ons heen en ik was te schijterig om het gesprek verder te voeren. Jij ook, of wellicht bezet getrouwd homoseksueel of simpelweg niet geïnteresseerd. Geen idee. Wat me opviel was je trui. Het was zo een warme fluffy trui, ik was enigzins jaloers. In weesp stapte je uit. "doeg, zei je". Ik zei dat je de rest van de dag niet meer gek moest doen. "jij ook niet hé, zei je". Nee, was mijn antwoord. Weg was je. Jammer dat ons gesprek niet langer duurde.

29 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Baarn naar station Haarlem
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik ontmoette jou, leuke lange blonde vrouw, op het station van Baarn samen met je vriendin met haar lieve pronkrug hond die jou uitzwaaide. Jij ging spontaan naast me zitten in de trein. We hadden gelijk een leuk gesprek over oude katten en over jouw leven in Lombok. Jij was op weg naar je huis in Haarlem en ik moest uitstappen in Weesp wat jij jammer vond. Achteraf had ik spijt je niet mijn kaartje te hebben gegeven. En nu probeer ik het op deze manier contact met je te krijgen. Ik ben zeer benieuwd of dat lukt.

17 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Muiderpoort naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte de eerste klasse in op Amsterdam-muiderpoort en we hadden meteen en leuk gesprek. Ik baalde dat ik er in Weesp uit moest. Ik vond je namelijk meteen heel leuk en dat overkomt mij niet zo vaak. Ik had het erover om over 3 jaar in Spanje te gaan wonen. Ik zou graag met jou in contact komen om het gezellige gesprek voort te zetten.

06 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
We zaten beide in de bijzonder volle trein en moesten uitstappen, terwijl ik bezig was met kijken of het mn oma goed lukte op te staan bleef jii bijzonder lief wachten(wat ik eerst niet doorhad), toen ik omkeek zag ik dat jij(meid met blonde haren, een groene trui, een skateboard en een warme lach) ontzettend lief zat te wachten tot ik op zou staan, ik knikte toen dat je door kon lopen aangezien mn oma langzaam opstond en jij liep door met een leuk lachje, toen ik(jong, lang rood haar en altijd lachend)het overvolle perron op Weesp waar 300 man zich naar beneden haastte richting de ns bus op kwam zag ik jou nog even omkijken en erg charmant lachen. Aan die charmante lach bleef ik tijdens het naar huis lopen nog even denken.

06 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog

11 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Zuid naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Hey, we hadden vanaf Amsterdam Zuid een leuk gesprek, over adoptie, en kinderen, en de toekomst! Zou het leuk vinden om nog eens verder te praten! Jij ging naar Bussum Zuid, ik naar Utrecht. Laat wat weten?

26 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Hoofddorp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Hoi!

Om 10.48 stapte jij en ik vandaag op station Almere de sprinter in richting Hoofddorp. We zeiden allebei niks, maar het voelde alsof één van ons dat toch had moeten doen. Maar verder dan een paar (ongemakkelijke) glimlachjes kwamen we niet. Toen ik in Weesp de trein weer uit moest hebben we elkaar wel nog gedag gezegd. Aan de overkant van het perron stapte ik vervolgens een overvolle sprinter in richting Amsterdam Centraal. Door de treinraampjes heen moesten we hier allebei een beetje om lachen. En toen reed de trein weg..
Vind jij, net als ik, ook dat je iets had moeten zeggen in de trein? Laat het me weten!

12 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij zag ik je stiekem naar mij kijken, vanmiddag in de sprinter van Amsterdam naar Amersfoort van 16:40. Jij, mooie vrouw met lang rood haar, prachtige blauwe ogen, zwart topje tot onder je schouders en donkere broek. Ik zat op een klapstoel en jij stond op het balkon en ik was zo stom (en te verlegen) om je aan te spreken. Je mag wel vaker naar me kijken. Dan wel op een romantische locatie met een wijntje. Deal?

23 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
-Vrijdag 11 Augustus 2017-

Aangezien ik de datum niet kon veranderen, dan maar zo. Vrijdag 11 Augustus rond 21:24 in de avond, stapte ik in de trein richting Amsterdam Centraal (reed niet verder dan Weesp) vanaf Naarden-Bussum. Jij zat schuin tegenover mij op een vierzitter en ik was samen met mijn baas. Af en toe hadden we oogcontact en op Weesp bleef dit aanhouden. Wij hadden haast en jij liep het station uit. Ik heb spijt dat ik niet op je af ben gelopen, dus vandaar via deze weg. Jij had een bordeaux kleurige yankees pet op, een lange camel kleurige jas aan en een baardje. Ik ben getint met krullen.

12 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Hey! Op je Starbucks beker stond Quinty. En ik sprak je aan over je horloge. Hoop je nog te vinden.rI

19 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Leiden Centraal
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
We stonden dicht op elkaar, in een hele volle sprinter doordat er veel treinen uitvielen. Ik had een grote vouwfiets bij me. Bij weesp moest je er uit. Ik probeerde mijn fiets aan de kant te doen, toen je zei dat je je er wel tussendoor zou wurmen. Toen je kon uitstappen bedankte je me. Ik zou je graag nog eens ontmoeten. Groetjes, Kasper

25 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Hilversum
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
De trein van Duivendrecht naar Weesp was overvol en ik stapte nog snel in. Jij, mooie dame met bril, grapte nog dat het wel knus was. Jouw hand raakte per ongeluk mijn hand en merkte dat je dat niet erg vond. Zo hadden we wat contact totdat jij in Weesp uitstapte. Ik wilde je nog even aanspreken, maar durfde niet en zag jou nog op je blauwe racefiets weg rijden. Zie ik je nog een keer?

25 Juni 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Baarn
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Het was een getinte jongen, met een grijs Nike vest en adidas superstar schoenen (zwart wit)

Hij stapte 21:40 ongeveer uit

11 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Bussum Zuid naar station Amsterdam Zuid
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Het begon vervelend deze maandagochtend, de Intercity naar Amsterdam reed niet en ik moest uitwijken naar de langzame Sprinter. Aan alle 'ellende' kwam in Bussum-Zuid abrupt een eind toen jij in de trein stapte. Jij, een mooie brunette met een vrolijke blik, mooie ogen en lief gezicht en leuke kleding. Je had een leren jasje aan, zwarte shorts en een zwarte panty met motief. Je leek even naar me te glimlachen maar dat zal ik me vast ingebeeld hebben. Helaas stapte je in Weesp over op de trein richting Schiphol. In ieder geval was mijn motivatie voor vandaag dankzij jou weer helemaal terug en daar wil ik je graag voor bedanken! Ik hoop dat jij ook een mooie dag hebt gehad en lekker van de zon hebt genoten! Blijf glimlachend door het leven gaan en je zorgt voor zonneschijn in het leven van je medereizigers :-)

26 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Dag Musicus, denk ik :-) je was iets aan het lezen/ bestuderen over Bach ..... gekleed in het zwart, ... prachtige lichtblauwe ogen! Ik genoot van je aanwezigheid, we hebben niets gezegd. Ik was in het paars, donkere bril, donker haar, ... ... .. tot?

04 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Muiderpoort naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Jij bent een Leuk meisje met bruin haar en een grijze sjaal en een grijze tas.
Je was steeds naar me aan het glimlachen, dit begon al op Amsterdam Muiderpoort.
Je had een sjaal om, en daaronder zag ik je ook lachen.

Ik ging expres tegenover je staan, en je ging gewoon door met lachen:p was wel grappig, hopelijk herken je dit. ik vond je erg leuk om te zien.

Je stapte uit in Weesp, toen verloren we het contact.

Hopelijk herken je dit verhaal, en mail je me ! :)

05 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik zat in de trein van Amsterdam cs naar weesp om 15:40, jij kwam tegenover me zitten met je mooie bruine ogen, ik wist niet waar ik kijken moest en zat maar een beetje muziek te luisteren en naar buiten te turen in de hoop dat ik je zou zien via de spiegeling van het raam, ik moest op Weesp overstappen en zag je nog zitten vanuit de andere trein.

Zal ik.je nog eens zien? Misschien kunnen We dan eens iet gaan drinken!.

David.

07 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Amsterdam Centraal
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Op station Naarden-Bussum zag ik (bruin haar, wit overhemd, zwarte spijkerbroek, witte sneakers en een donkere leren jas in mijn handen) je van een afstand staan toen de trein om 17:10 arriveerde op het station. Blond haar (in een knotje?), roze gebreid truitje, zwarte leren broek. Wachtend op het stilstaan van de trein koos ik onhandig de deur uit waar ik wilde instappen, de trein was echter nog in redelijke vaart waardoor ik nog een stuk moest lopen en pal voor je neus uitkwam. Bij jou ontstond een lieve lach alsof ik het van te voren had bedacht om bij jou in te stappen. Ik wist me geen houding aan te nemen en was mijn lef om op je af te stappen kwijt, breathless. Wie weet krijg ik een 2e kans..

12 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
12 maart almere van 8.17 tot 8.31 lachte we intens naar elkaar, je zag er heel mooi en bijzonder uit met fel blauwe ogen, blond haar en een speciale wenkbrauw piercing die mn nieuwschierigheid trok. Hoop je graag te weer tegen te komen om met je te kletsen! X

27 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Bussum Zuid naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Hi,

Op zondag 27 oktober zat ik (grijze wintermuts, lange blauwe rok) bij het raam in de trein en jij (lange donkere jas, rode tas, leuke bos met krullen, donkere ogen), stapte in, in Bussum zuid of Naarden Bussum. Je zat tegenover een oudere dame die in Naarden Bussum uitstapte. Toen de trein in Weesp stopte, hadden we even oogcontact. Jij stapte over in Weesp, richting Amsterdam.
Ik zou je graag willen ontmoeten,... kan ik hopelijk die leuke rode tas eens van je lenen.

M :-)

30 September 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Een oproep plaatsen is niets voor mij, maar ik kan nu niet anders. Ik heb weinig informatie, maar ik weet zeker dat als hij dit leest, hij weet dat ik hem bedoel.

Op station Naarden-Bussum (of Bussum-zuid, maar denk de eerste) stapte je op 30 september tussen 12.30-12.45 in de intercity richting Hoofddorp. Ik zat al in de trein en je kwam tegenover me zitten. Je had een koffie van de AH-to-go bij je en hebt bruin haar. Ik stapte alweer snel uit in Weesp, om daar over te stappen op de trein naar Amsterdam-Zuid. We hebben meerdere keren oogcontact gehad, ook toen ik al op het station stond om over te stappen. Voor ik uitstapte zei ik nog wat tegen je. Wat precies weet ik niet meer, maar wel dat het een goede start van de dag is om met koffie te beginnen. Ik zou graag nog eens met je in contact komen. Hopelijk lees je dit.

Liefs het meisje dat alleen maar ongemakkelijk in haar tas aan het rommelen was.


05 Februari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Naarden-Bussum naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Even dacht ik dat je ook zou overstappen op Weesp, maar je had helaas je bestemming bereikt.

Ik wil graag je voorzichtige lach nog eens zien :-)

31 Januari 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in op Amsterdam centraal! Daar zat je dan schuin tegen over mij! Bruin haar, zwart jas, gestreept blousje. Black berry in je handen. Ik keek steeds naar jouw, jij soms ook stieken over je telefoon naar mij. Bij weesp stond ik op. Daar kwam jouw eerst lachje.
Vervolgens toen ik de trein uitliep weer dat lachje! En later toen mijn andere trein wegreed weee dat lachje!

Betekent dit meer?

19 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Duivendrecht naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam jou, vrouw met halflang donkerblond haar, lichte jas, lichte broek tegen op het perron van station Duivendrecht. We stapten samen in de trein van 17.10 uur richting Almere, jij ging zitten op het klapstoeltje, ik stond tegenover je. Ik vond je erg leuk en probeerde oogcontact te maken. Dat lukte ook een klein beetje :-)Jij prutste wat met de kralen sluiting (of waren het versierseltjes?) van je tas en uiteraard met je telefoon (een iPhone met rode case). In Weesp stapte je uit, ik ook. Jij naar de overkant van het perron (de trein naar Utrecht?) en ik naar de stationsuitgang. Ik wilde graag even een praatje maken, maar was te moe na mijn eerste werkdag na mijn vakantie. Hopelijk zie ik je weer en ben ik dan wat uitgeruster!

06 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Wel grappig om uit te proberen dit :-].
Ik doe het gewoon!

Ik kwam net van mijn werk en stapte op de trein in Weesp (richting Duivendrecht). Ik was net gaan zitten en bemerkte de zacht groen gekleurde paraplu, ik vroeg me meteen af, hmmz welke dame zou matchen bij deze in het oog schietende achtergelaten paraplu.

Geen seconde later riep een medepassagier 'is van die vrouw'! Ik antwoordde met : welke vrouw?! Waarop de heer in kwestie zei 'die met de witte broek!... Als je snel rent dan kun je haar nog vinden!'.

Overhaast met medeweten dat mijn trein anytime kon vertrekken haastte ik me naar de stationshal.. Op zoek naar jouw witte broek ;-]..

En ja hoor, gevonden.. waarop ik de paraplu snel overhandigde aan een leuk geklede en op een warme manier bedankende jongedame. Ik zei met mijn half schorre stem (Surinaamse jongeman met een stoppelbaard -__-) geen dank waarop ik razendsnel naar boven holde en nog net mijn trein redde ;-).

Missie geslaagd.. Of althans.. Als jij me nog een berichtje durft te sturen...

(p.s. waar de trein vandaan kwam staat niet 100% vast ;-] )

Groetjes,
Gio

12 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Almere Muziekwijk
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Trein van 0:18 vanaf Amsterdam Centraal. Jij zat alleen in de sprinter in het verhoogde stuk voor 4 passagiers, je ging er bij Weesp uit. Je keek me aan via het raam en we lachten naar elkaar.Toen je buiten stond lachte je nog eens. Je had roze / paarse vans aan en een grijze sportbroek.
Je hebt me nieuwsgierig gemaakt

11 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte in de volle trein van 22:06 op Amsterdam Centraal. Ik moest eerst staan, maar na het eerst volgende station kwam ik tegenover je te zitten aan het gangpad. Jij was op je Iphone aan het whatsappen, ik ook op mijn telefoon. We keken elkaar een aantal keer aan en lachten. Daarna kwam station Weesp al en stapte je uit. Je raakte me aan en zei: fijne avond! Ik wenste je hetzelfde. Ik keek uit het raam of je nog keek en dat deed je. Je zwaaide voordat je de trap afliep. Ik zwaaide terug en stiekem glunderde ik van binnen. Nog geen 10 seconde later kwam je trap weer oplopen en had je je telefoon in je hand. Daar had je je nummer in Write&Go gezet. Ik pakte snel mijn telefoon en noteerde je nummer. Ik kwam helaas niet verder tot de eerste 6 cijfers, toen de trein wegreed. Ik hoop echt dat ik je nog vindt, want je bent echt heel leuk.

23 April 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Opzoek naar het blondje meisje zonder internet op haar iPhone! ;) Zo stom! Ik heb niet met je verder kunnen babbelen want moest er uit in Weesp. Ik had mn iphone in mn hand en jij ook. En onze Internet verbinding werkte allebei niet. JE vroeg me werkt je internet verbinding nou? Ik had eigenlijk beter met je willen praten.. sorry! berichtje via hier kan dus nog!

20 December 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Maandag kwam ik met de trein vanaf Utrecht en ging in de richting van Leiden Centraal. Op Hilversum stapte jij in de trein en kwam schuin tegenover mij zitten. Een mevrouw vroeg aan jou of zij naast jou mocht zitten. Jij schoof op en kwam recht tegenover mij zitten.

De hele weg hebben wij oogcontact gehad.
Op Weesp moest ik helaas uitstappen, terwijl jij bleef zitten. Toen zat jij al een tijdje aan de telefoon met een vriend, waardoor ik je niet aan kon spreken, ook was ik daar een beetje verlegen voor. Toch zou ik je graag beter leren kennen, dus als jij deze jongen bent of hem kent, laat het mij weten!


30 April 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Weesp
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
Hoi, je stapte net als ik op Koninginnedag rond kwart voor elf 's avonds in Hilversum in de trein richting Amsterdam. Jij, blonde vrouw, sprak met een Duits accent en had Koninginnedag gevierd in Eemnes. Ik, donkerharige man, was samen met een vriend die op station Naarden-Bussum uitstapte. Wij spraken nog eventjes door totdat je telefoon ging en je moest opnemen. Op station Weesp moest ik jammer genoeg uitstappen voor mijn aansluiting naar Almere. Volgens mij waren we nog niet uitgepraat...

18 Februari 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Hilversum Hvs naar station Uitgeest
Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog
iets voor vieren stapte je in, je genoot van de zon, we keken elkaar soms aan, bij t uitstappen zei je gedag, ik grijnsde. dat was 8 over 4, ik hoefde nergens heen en heb spijt dat ik niet met je mee ben uitgestapt...