Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


09 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schagen naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
8:20 stap ik uit de trein. Starend sta ik rustig op de roltrap naar boven en zie in mijn ooghoek iemand de trap aflopen. Een lief gezicht zie ik eerst, daarna een lange jas in creme. Een donkere man staart mij ook aan. Ik word verlegen en kijk weer weg. Toch kon ik het niet laten en kijk weer. Hij kijkt nog steeds en ik moet stiekem lachen. Ik ben benieuwd naar je, jij ook naar mij?

23 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je staan toen je uit het eerste klas hokje probeerde te gaan maar er heel onhandig iemand voor stond waardoor jij er niet uit kon. Je zag er leuk uit met zwarte krullen en een zwarte leren jas aan. Toen ik nog een keer naar je keek maakte je oogcontact en lachte je naar me. Even dacht ik dat het voor iemand anders bedoelt maar als bevestiging maakte we iets daarna weer oogcontact en lachte je weer naar me.
Bij het uitstappen bij Station Zaandam maakten we weer oogcontact en gaf je me een knipoog terwijl je langs me liep. Zelfs toen de deuren sloten stond je nog even op het perron en lachten we weer naar elkaar.
Als je dit leest stuur me een berichtje!

11 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Je zat tegenover me, blond haar, lichtbruine jas en witte Bose koptelefoon. Ik, blond, baardje, geelbruine ribfluwelen jas. Wilde je aanspreken maar durfde niet, je stapte uit in Zaandam. Eens iets drinken?

22 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Hoi, ik zag je staan op het spoor 8a op vrijdag 22-03-2019 rond 21.00 uur Amsterdam CS en toevallig stapten we in dezelfde coupe en zaten ook naast elkaar(niet echt naast elkaar maar jij zat aan de linkerkant en ik aan de rechterkant van de coupe). Je zag er heel mooi uit met je zwarte lange haar en je droeg een hele mooie groene plisse rok met zwarte laarsen. Ik zat af en toe naar links te kijken omdat je er zo leuk uitzag. Weet niet of je dat opgemerkt heb. Als je dit leest mag je me berichten maar hoef geen contact.

01 September 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Krommenie-Assendelft naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Ik ben nu twee jaar dakloos, maar dat terzijde gaat het prima. Ik heb veel liefde in me zitten, maar niemand om het aan te geven. Prima, je kan natuurlijk niet alles willen. Ik ben niet per sé volwassen, maar deze treinflirt heeft mijn leven compleet veranderd. Ten eerste ben ik sinds 1 september 2018 geen één mooiere meid tegengekomen, compleet bizar. Normaliter worden treinflirts geplaatst om mensen te vinden, deze is echter om mijn hart te luchten. Ik heb bijna geen eerlijk geld verdiend, en menig mensen opgelicht zonder geweten. Nooit spijt van gehad, ook niet van alle andere dingen die ''fout'' zijn gegaan in mijn leven zoals het contact met mijn familie. Maar ik heb zo'n spijt van hoe ik Asmira benaderd heb nadat ik dacht dat ze altijd bij me zou blijven, ze heeft me direct duidelijk gemaakt dat ik nutteloos voor haar ben. Dit leidde tot een psychose. Waarom ik dit verhaal typ? Iedereen die dit leest mag weten dat ik voor altijd van haar hou, onvoorwaardelijk. Gelukkig zal zij dit nooit zien, anders wordt ze nog bozer! Hopeloos gevalletje ik? Jazeker. Asira, ik hou van je. Ik hoop dat je me vergeeft voor mijn daden, maar ik heb alles wat ik ''eigende'' weggegeven. Ik ga carriére maken en je de mijne maken, let maar op! Ik hou van je. X

26 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar Noord
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Een ontzettend mooie meid, met donker haar , rode lippen en je had een bril op.

Volgens mij kwam je vanaf Amsterdam in de dubbeldekker trein boven.
Je liep mij eerst tegemoet waardoor we snel even kort contact hadden met een glimlach.
Ik had een zwarte leren jas aan met een blauwe jeans eronder, half lang haar in een scheiding met een rode baard.
Je ging terug voor een plaatsje door de glazen deur en je ging praktisch tegen over mij zitten naast het raam zodat we elkaar konden zien.
We hadden geregeld oog contact en leuke glimlachen, ik kon eerlijk gezegd m'n ogen niet van je af houden.
Jammer dat je eerder moest uitstappen, je zwaaide nog naar me.
Ik heb er toch spijt van dat ik je niet even gevolgd ben om je nummer te vragen op station Zaandam in de richting van Alkmaar

Ik hoop dat je m'n bericht hier terug leest, ik zou graag met je in contact komen voor een date.

Groetjes Sebastiaan

11 Februari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Ik zat op de rode leuning onderaan de trap op perron 5 op Sloterdijk. Ik keek om en zag jou de trap af lopen. Ik werd verrast door je glimlach en je bleef bij me in de buurt staan. We namen de intercity naar Enkhuizen van 17:14 volgens mij en ik stapte uit op Zaandam. Ik ben die ene gast met die donkerblonde krullen tot over mn schouders, je weet wel, die je zat aan te gapen. Toen we bij Zaandam waren liep ik nog langs je en toen flirtte we weer. Ik stond nog voor de trein te twijfelen om weer in te stappen en dan maar doorrijden naar Hoorn maar dan met jou. Had ik het maar gedaan, ik zat te balen op me fietsie door de sneeuw. Ik zou graag met je in contact komen,
Liefs,
Steef

02 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Krommenie-Assendelft naar station Wormerveer
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Op station wormerveer stapte er een jongen in het was onegeer kwart oover 9. Ik kon me ogen al meteen niet hem afhouden. je was een klein beetje licht getint, mooie bruinen ogen en bruin haar. je had een grijs gevlekte spijkerbroek aan, wite gympen, zwart zomer jasje en een leger groenen trui aan. Je ging recht tegen over mij en me vriendin zitten wat valk naast de deur was van de trein. Je had nog even een praatje met de conducteur over je ov, je twijfelde aan je zelf of je wel had ingechekt. We hadden een paar keer oogcontact. In zaandam moest ik al weer uitstappen en jij bleef zitten. Ik denk dat je naar school moets want je had een grote rugtas mee. Dat ik op stond om uit te stappen keken we elkaar nog een paar keer aan. Ik heb spijt dat ik niet meer op je in was gegaan met het gesprek, mischien was het dan anders gelopen..

Hoop dat ik je nog is zie

02 Februari 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoofddorp
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Leuke jongen , in groene parka , lichte jeans en zwarte schoenen. Jij hebt met je leuke knottje een gevoel bij mij achter gelaten. Wel naar me lachen maar niks durven zeggen , nu is dit je laatste kans. Ik was die blonde dame met de zwarte jas en zwarte leren jeans.

17 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Rotterdam Centraal
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Station Sloterdijk. Jij zwaaide. Ik miste de hint. We kennen elkaar van Bagels & Beans Willem de Zwijgerlaan. Zou je graag nog eens zien...

04 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Hoi daar,

Ik dacht dat ik wel klaar was met kansloze zoektochten, maar kennelijk niet. En dat zal dan op zich een compliment zijn denk ik en ik kan je niet uit mijn hoofd krijgen. Vervelend ;) Omdat ik een optimistisch man ben toch een poging.

Wanneer: 4 september tussen 18:00 uur en 19:00 uur
Jij: roze blouse, zwart niet al te lang rokje, blond haar en je had wat tassen bij je.
Ik: zwarte spijkerbroek, zwart colbert, zonnebril op (sorry daarvoor), roze overhemd maar minder fel dan jouw blouse. Ow ja: halflang haar in een staart!
Waar: ik stapte in op Utrecht Centraal in de trein naar Alkmaar (rond 18:00 uur dus), ik moest er uit bij Zaandam (onderweg naar Purmerend) en jij bleef helaas zitten. Ik weet niet 100% zeker of jij bij Utrecht instapte of al eerder, want ik kwam pas even later tegenover je te zitten door de drukte. Magistraal, toen ik nog stond, was de onderwijsmethodiek van de moeder achter jou met kindje en rekenmachine op telefoon (3 - 1 is heel lastig, want ook 3, maar het kan dat je dat gemist hebt).

A ja, ik was samen met mijn vader (man met bril en wit/grijs haar en rood colbert) en daarom wat kennelijk weinig aandachtig, Maar dat is dus niet helemaal waar, volgens mij hadden we een klik, althans in ieder geval van jouw kant, maar stiekem dus ook van de mijne.. Domdomdom van mij. Benieuwd waar jouw eindstation was en of we wellicht daar iets kunnen gaan drinken. Of... wees creatief :)

Groetjes, T.

(je herkent het vast als je dit leest, dus dan vul ik mijn voornaam wel aan)

16 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
We zaten tegenover elkaar, niet in een coupe. We luisterden allebei muziek en af en toe keken we naar elkaar en lachten we. Toen ik uitstapte hadden we nog oogcontact door het raam. Ik had een knotje in mn haar, een shirt met vogeltjes erop aan en een getatoeëerde arm.

27 Maart 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Castricum
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Zat rond 16:00 uur in de zwaar vertraagde trein te wachten tot deze ging vertrekken. Duurde erg lang omdat er geen machinist beschikbaar was. Toen mijn portomonee uit me broek viel waarschuwde een meisje me. Een heel mooi meisje met grote mooie ogen. Later kwam ze naast me zitten op de andere deurstang. We keken samen naar buiten maar praatte niet met elkaar! We zaten helemaal achterin de trein! Ik hoop dat je dit leest! Zou graag mer je willen praten!

08 Augustus 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Welke mooie brunnete van tussen de 20-25 jaar zat met een vriendin samen in de intercity van centraal naar den helder van 22.12?

04 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Hoorn naar station Hoofddorp
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Geen treinflirt maar een compliment voor die mooie,
leuke uitziende conducteur.. vooral je oorbellen deden het hem!!
De sprinter vertrok om 11.06 van hoorn naar hoofddorp..
waar ik zelf om 11.32 uitstapten op zaandam om de intercity van 11.35 naar Amsterdam centraal te nemen.. stiekem had ik wel langer naar je willen kijken..

13 Mei 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Alkmaar naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Hallo, ik ben op zoek naar een meisje dat op de trap zat in het voorste treinstel van de trein tussen Alkmaar en Zaandam. Ze heeft lange haren in een staart, mooie ogen en een hele leuke lach!! Je stond voor me op toen ik de trap af kwam. Ik stapte uit in station Zaandam. Ik hoopte dat jij ook uitstapte, maar dat was helaas niet het geval. Het kan zijn dat je in Castricum bent ingestapt, want ik had je niet gezien in Alkmaar! Je had een opvallende kleurige rugzak bij je! Ik was helaas te onzeker om je mijn nummer te geven, of zelfs mijn naam!
Ik zou het leuk vinden om je nog een keer te zien!!

20 Maart 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Vanavond, donderdag 20 maart 2014, nam jij de trein van 19.12 vanaf Amsterdam Centraal naar Zaandam, waar je rond 19.25 uitstapte. Je kwam de coupe binnen waar ik (jongeman met lichtblauwe spijkerbroek, mintgroene trui en zwarte rugtas) in een enkele stoel zat, je keek naar me om, je lachte een paar keer naar me, en ik lachte steeds, ietwat verlegen, terug. Je bleef even staan op het balkon aan het eind van de coupe en keerde toen tot mijn blijde schrik terug om in de tweezitter naast me plaats te nemen, vanaf welk moment ik helaas niet meer jouw richting op heb durven kijken.

Pas toen je uit bleek te stappen in Zaandam durfde ik het aan om weer naar je te kijken en te lachen. Toen ik je uit het zicht zag verdwijnen, bekroop me pas het akelige gevoel dat ik je misschien wel nooit meer terug zal zien.

De combinatie van je initiatief en lef met je onweerstaanbaar mooie lach en uitstraling maakte je intrigerend en betoverend. Ik wil erg graag weten wie je bent. Zullen we samen eens wat gaan drinken? Ik zal je aanspreken als ik je nog eens in de trein ontwaar en hoop dat jij andersom hetzelfde zult doen! :-)

28 Januari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Muiderpoort naar station Uitgeest
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Dinsdagavond stapte ik op Amsterdam Muiderpoort in de sprinter naar Uitgeest. Ik wilde eigenlijk een plekje zoeken bij een meneer met krukken, maar hij nam teveel ruimte in beslag. Ik besloot tegenover het gangpad te gaan zitten. Dat vond ik helemaal niet erg want nu zat ik tegenover een prachtige meid. Je zat heel schattig met je tas op schoot en je ov kaart in je hand. Je zat naast je vriendin(?) die bij het raam zat. Je had halflang blond golvend haar en een oranje jas aan.
Op Amsterdam CS stapte je vriendin uit en besloot ik op te schuiven zodat ik bij het raam zat. We wisselden een paar keer blikken uit. Op Sloterdijk wilde iemand tegenover mij bij het raam zitten, maar jij besloot op te schuiven. Nu zat je weer tegenover me. Onze knieeen raakten elkaar en we wisselden ongemakkelijk blikken uit via het raam.
Op Zaandam moest je er alweer uit. Ik zocht oogcontact omdat ik je vriendelijk gedag wilde zeggen, maar je keek me niet meer aan. Misschien was je te verlegen, of voelde je het helemaal niet zoals ik het voelde. Ik hoop en denk het eerste. Ik hoop ook dat je dit leest en dat je wat van je laat horen.

19 December 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Je kwam aanlopen op station Sloterdijk en je lachte vriendelijk naar me. Je had blond haar, een zwarte jas en een zwarte tas met 'sliertjes'. Ik droeg een bruine jas en had een blauwe tas bij me. We stapten allebei in de sprinter naar Uitgeest van 15:39. Je ging tegenover mij zitten en we hadden een aantal keer oogcontact en lachten naar elkaar. Bij Zaandam stapte je helaas uit en ik lachte nog een laatste keer naar je. Ik twijfelde of ik uit moest stappen en je aan moest spreken, maar ik had er het lef niet voor. Achteraf heb ik er spijt van. Reageer alsjeblieft, ik wil graag een keer met je in contact komen.

20 November 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoorn Kersenboogerd
Op station Zaandam Kogerveld verloren we elkaar uit het oog
Wellicht tegen beter weten in...
Al ongeveer 2 weken zie ik je staan naast me op Amsterdam sloterdijk. Iedere ochtend sta je daar met een vriend van je. En iedere ochtend denk ik zal ik iets zeggen of zal jij iets zeggen.nu is mijn stage voorbij en heb ik spijt dat er niks gezegd is. Al die dagen bijna naast elkaar zitten. Al was het steeds maar tien minuten. Jij heel nonchalant in je sport kleding en ik op weg naar mijn stage. Je bent blond en naar schatting rond de 20 jaar. Ik. ben het meisje met de Sproeten

26 Oktober 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
In de trein van 17:42 van Amsterdam cs naar den helder, stapte jij helemaal achterin in. Het was een volle trein. Je vroeg of je naast mij mocht zitten of dat ik die stoel bezet hield. Ik hield de plek inderdaad bezet maar die vriendin zou pas op sloterdijk instappen, dus natuurlijk mocht je naast mij komen zitten! Al snel raakten wij in gesprek. Je was op weg naar hoorn. Je had al wat problemen met car2go gehad en nu wilde die vriend van jou je ook nog eens niet ophalen vanaf station Zaandam...asociaal ;) je vroeg naar mijn plannen voor die avond. Ik ging nostalgisch uit in Alkmaar en jij ging naar hoorn..wat precies je plan was weet ik niet want toen stapte die vriendin in en maakte zij abrupt een eind aan ons gesprek. Bij Zaandam keek ik nog even naar buiten en daar stond jij op de roltrap. We zwaaiden allebei.

Ik weet dat je oorspronkelijk uit Medemblik komt maar net als ik woon je nu in Amsterdam! Normaal gesproken zou ik dit soort dingen nooit doen, maar ik ben gewoon erg benieuwd of je nog op tijd in Hoorn bent aangekomen;) haha. Als je dit leest zou het echt te grappig zijn! Ik ben benieuwd!

30 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Hoorn
Op station Zaandam Kogerveld verloren we elkaar uit het oog
De nacht van donderdag op vrijdag zaten wij in de bus en later in de trein. We hebben het over van alles gehad dus ik weet nog wel het een en ander van je. Je bent Engels maar woont hier al vijf jaar en spreekt bijna perfect Nederlands. Je naam is hannah, 26 jaar en je had net een nieuwe baan geloof ik. En je woont in Zaandam op zoek weer naar een huis in Amsterdam

Ik had best veel gedronken. Maar weet nog dat ik het erg gezellig vond. Je was spontaan en vrolijk. We aten in de trein nog een pizzapunt. De laatste hap zorgde ervoor dat ik misselijk werd en wat stiller, juist op het moment van afscheid. Die daardoor aprupt en wat saai eindigde na onze leuke gesprek. Nu na 2 dagen denk ik nog steeds aan jou en je spontaniteit, dus plaats ik dit bericht, misschien wel tegen beter weten in. Maar wie weet hoor ik wat, dat zou leuk zijn.

23 November 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Omstreeks 19:35 ingestapt op Sloterdijk en zat recht voor me. Blonde jonge dame met sneeuw-witte ogen.

Geweldig.. Maar ben je later uit het oog verloren, je liep weg met een vriend die een instrument bespeelde en mee had op z'n rug.

28 September 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Maastricht naar station Castricum
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Ik was op weg naar Castricum met mijn zoontje, toen jij vrolijk de deur voor ons open hield. Mijn zoontje vond de trap erg interessant en jij hebt de hele tijd de deur open gehouden. Je vroeg nog hoe oud hij was. Ik had graag verder met je gekletst maar mijn zoontje had andere plannen dus we liepen weer verder.....ik heb daardoor ook niet kunnen zien waar je uitstapte maar je brede glimlach, is me bijgebleven dus dacht laat ik het eens proberen....

17 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Sloterdijk naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Op station Sloterdijk stapte je met een vriendin op de IC naar Den Helder, rond een uur of 2. Jullie zaten een plek achter me, aan de andere kant van de gang.

We hadden oogcontact toen jullie opstonden om uit te stappen. Je keek me lief aan en ik keek denk ik wat verbaasd, lachte en groette zachtjes. Ik ging er ook uit en volgde je naar het balkon. Daar en op het perron keek je nog om en vonden onze ogen elkaar. Ik zou het leuk vinden als ik je volgende week weer zie.

28 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
ik had al voor ik op Amsterdam Centraal instapte oogcontact met jou. Jij, blond meisje tussen de 18 en 21 jaar schat ik zag mij ook, dat weet ik zeker. Omdat ik nogal verlegen werd ging ik één bank verder zitten en hadden wij via de spiegeling van het raam contact tot er enkele seconden later een vrouw tussen kwam zitten die in de tunnel het raam dicht deed en daarna weer open. Ik ben blond, 20 jaar en had een spijkerstof overhemd aan. Toen ik uitstapte en stond te wachten op mijn overstap keken wij elkaar aan en lachten wij vriendelijk. Tot jij uit beeld was en ik spijt had dat ik niet tegenover jou was gaan zitten. Als je dit leest, mail me dan!

21 Juni 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Amstel naar station Zaandam
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Jij had een bekeuring van de NS en ik eentje van de fietspolitie. Leuk gesprek, wil wel verder kletsen!!

22 September 2011 hadden we oogcontact in de trein van station Zaandam naar station Purmerend Overwhere
Op station Zaandam Kogerveld verloren we elkaar uit het oog
We stonden op Zaandam op de sprinter te wachten naar Hoorn. Ik zag je stilletjes staan op het perron. Toen werd er omgeroepen dat de trein 15 minuten vertraging had. Jij ging de roltrap op naar boven. Waarschijnlijk om te kijken of r een bus was die eerder kwam. Na een tijdje zag ik je weer op het perron staan. Ik volgde jou de trein in, er was niet veel plek, maar jij bleef bij de deuren staan. Ik leunde tegen de oranje steun aan van de deur.
Veel oogcontact hadden we niet. Ik kon wel zien dat je een heel lief stomp neusje hebt en bruin lang haar. Je had een kort lichtblauw (turquoise) rokje aan, en daar onder een zwarte legging met een donker patroon. Je had kleine bruine laarsjes aan.

Ik had een zwarte jas en een zwarte rugtas. een spijkerbroek en bruine schoenen aan. Donkerblond haar.

Onze ontmoeting was van korte duur, want je stapte bij kogerveld weer uit.

Ik kwam je de volgende ochtend weer tegen. Toen ik uitstapte op zaandam zag ik jou op een bankje zitten bij de deuren. Nu zag ik ook dat je veel sproetjes hebt. Je had nu open zwarte schoenen aan, zonder hak.

Je stapte ook uit op zaandam. Ik wachte op mijn volgende trein, maar verloor je uit het oog toen je het perron af liep.

Ik zou het heel fijn vinden, als je dit leest, te reageren op dit bericht. Ookal is het maar heel kort.

Misschien kom ik je nog een keer tegen in de trein.

22 Januari 2010 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Om 13:40 stapte ik (verlegen meisje, roodbruin haar, zwarte jas, veel teveel baggage) in Utrecht in de trein. Boven, in een stiltecoupe, zat jij (jongen, lang, blond haar, licht baardje, spijkerbroek, zwarte jas, mp3-speler). Ik ging tegenover je zitten. Met een stel dat bij ons in het zitje voor 4 ging zitten raakten we in gesprek over de ellende van de OV-chipkaart voor studenten. Gedeelde smart werd leedvermaak :) Later vertelde je dat je onderweg was naar een vriend, zaterdag zou je naar een concert gaan. Verder zat je vaak in de trein naar Rotterdam, voor je studie. Bij mij kwam er niet veel meer uit dan dat ik mijn was ging doen bij m'n ouders en dat ik moest werken. Had ik nou maar meer gezegd...
Vanaf Amsterdam bleef het stil; alleen steelse blikken en grijnzen. Je hield vaak je lachen in; ik op mijn beurt ook. Beetje frutselen met mijn telefoon om niet te laten merken dat ik naar je keek ;)
In Zaandam kwam mijn overstap. Ik worstelde met mijn baggage en we zeiden elkaar nog even snel gedag. Jammer dat ik niet verder hoefde te reizen, jammer dat ik niet meer gezegd heb. Maar ik zou graag nog eens van dit leuke uitzicht genieten in de trein...

20 Mei 2009 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Den Helder
Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog
Dag leuke onbekende man!

Vorige week woensdag zat je schuintegenover me in de trein! Je stapte in op Amsterdam-centraal en ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Je luisterde muziek, had iets groens aan en naar aanleiding van je telefoon gesprek kon ik opmaken dat je bezig was met afstuderen en je richting je ouders ging. Zou het leuk vinden je nog is te ontmoeten.