Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


18 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Vorden naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
We hebben elkaar al een aantal keer gezien in de trein, jij met een vriend? en ik met 2 klasgenoten. We hebben elke keer oogcontact maar ik durfde niks te zeggen. Ik had een donkerblauwe superdry jas aan en een blauwe tas. Ik heb blonde haren en een bril. Verder praat ik vrij veel met mijn klasgenoten. Jij bent een stuk rustiger en luistert naar muziek met witte oortjes. Je hebt een groene jas aan en donker haar, iets gebruinde huidskleur en zwarte nikes. Verder draag je een donker blauwe eastpack rugtas. Jij stapt altijd in een Arriva trein richting Apeldoorn of Oldenzaal? Ik stap ik de trein naar Zwolle op het zelfde perron.

Misschien kunnen we een keer afspreken?

16 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Zwolle naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Hoi,

Vandaag kwamen wij elkaar tegen in de trein richting Roosendaal, waarbij we uitstapten in Zutphen. Ik heb eigenlijk alleen oogcontact met je gehad tijdens het uitstappen en toen we naar beneden liepen naar het stationshalletje in Zutphen lachten we nog naar elkaar. Ik wou dat ik je had aangesproken. Jij had bruin haar en in geloof dat je een blauw shirtje aan had :)

22 Maart 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Je zat schuin tegenover mij 2 plaatsen verderop... Je keek me de hele tijd aan... Werd er een beetje ongemakkelijk van maar ik durfde niet aan te spreken. Hopelijk lees je dit.

17 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Vrijdagavond zat ik (zwarte leren motorjas, bruin haar, bril) in de trein richting Zutphen. Als conductrice controleerde je opgewekt mijn treinkaart en maakte je de opmerking: "leuk hoesje". En dat was nog wel mijn zelfgemaakte treinkaarthouder. Dat kon ik nog nèt stamelen toen je doorliep. Tja, ik was onder de indruk. Daarna maakte je door de intercom nog een grap toen de trein Zutphen binnenhobbelde. En daar moest ik er uit... Misschien tot een volgende keer?

24 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Daar lag ik dan brak op een bankje en toen was jij daar en als de wolken die langzaam wegtrekken na een heftige onweersbui voelde ik mijn hoofdpijn opklaren. Je kwam daarna ook nog eens naast me zitten en blijkbaar was de alcohol nog niet helemaal uitgewerkt, want ik begon het gesprek met jou. Daarna moesten we ook nog eens in dezelfde trein van Arnhem naar Zwolle en mijn dag kon niet meer stuk. Je vertelde dat je een design opleiding gaat doen aan de ArtEZ en dat je net de introductie week achter de rug had. Dat was mooi voor mij want ik had die van mij in Wageningen net overleefd en dus hadden we iets om over te praten. Het gesprekje kabbelde lekker verder en af en toe mocht ik me verliezen in je prachtige ogen. Ik hoop dat je net zo genoten hebt van mijn aanwezigheid in die trein als ik van die van jou en dat je van ook maar even op deze site kijkt en dit leest.

20 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij stapte jij, een leuke meid, Nijmegen in waar je tegenover mij kwam zitten. Jij had sportkleding aan en een rugzak bij je. Na een tijdje met je telefoon bezig te zijn geweest, ben je een boel gaan lezen.
Ik had een grijs T-shirt aan met felgroene tekst.
Volgens mij stapte je net zoals ik uit in Zutphen, maar daar ben ik je volgens mij uit het oog verloren. Graag zou ik met jou in contact komen

16 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Zaten in de stoptrein naar Zutphen. We starten tegelijk uit en begonnen te praten over onze backpacks. Die van jou was erg zwaar, door het gesprek vergat ik bijna de deur open te doen. Toen we het station uitliepen wenste we elkaar nog een fijne avond!. Jij blond en een backpack

03 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Ik zag een supermooie meid. Hele rit naar zitten staren. En een eigenlijk niet durven aan te spreken. Je zat hele tijd op jou mobiel ( Huawei p8 of p8 lite) en soms ook grote glimlach op je gezicht. Hopelijk had je toen foto van mij erop staan. Mwhaha. Je had ook witte oordoppen in.
Je had rode haren. En veel sproeten. Je stapte uit bij Zutphen


Ik ben blond. Zwarte vest. Blauwe spijkerbroek en was burgerking menu aan eten.

Zou graag met je contact willen komen. Misschien word het wel wat. Of misschien niet. Maar misschien moeten we elkaar kans geven 😊

12 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Je zat in de stoptrein naar Zutphen die om 17:54 aankwam in Zutphen. Je had blond haar. Ik heb achteraf veel spijt dat ik je niet durfde aan te spreken, vandaar dit bericht. Ik hoop dat je dit leest.

26 Oktober 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Syntus - 17:45

Jij, leuke jongen met donker haar en een lichtblauwe broek, kwam naast mij zitten. Je viel in slaap, werd wakker, viel in slaap enzovoort... ;p De volgende keer als je me een paar keer aan kijkt, kijk ik heel graag nog wat vaker terug…én heb ik hopelijk wel de moed om je aan te spreken.
Maar hopelijk kunnen we al eerder via deze weg in contact komen :)

10 September 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
22 augustus 2015!
Omdat tussen Arnhem en Dieren geen treinen reden ivm werkzaamheden, werden er bussen ingezet. Hier spotte ik jou. We stonden in de rij om de bus in te stappen. Ik ging schuin voor je zitten en mn vriendin zat aan de andere kant van het gangpad, voor jou. Eenmaal in Dieren aangekomen, moesten we beide de ic hebben richting Zwolle. Wegens de vertragingen mochten reizigers gratis koffie of thee halen bij de kiosk en dit sloegen mijn vriendin en ik niet af. Jij blijkbaar ook niet, want even later stond jij achter me in de kiosk. Omdat het redelijk druk was, vroeg ik wat je wilde en dat was een cappuccino, net als ik. Toen ik eenmaal de cappuccinos en thee had, haaste in me naar de trein. En jawel, daar kwam jij weer aan en kwam naast me zitten. Mijn vriendin en ik hadden er een geslaagd dagje shoppen op zitten en ik was behoorlijke moe. Jij probeerde een gesprek aan te knopen wat een beetje stroef verliep, lag aan mij , sorry. Ik moest in er Zutphen uit en je vroeg nog naar m'n naam, maar deze is vrij moeilijk. Helaas weet ik vrijwel niks van je. Alleen dat je net bij je broertje in Arnhem vandaan kwam en je nog een feestje had in Enschede, waar je naar op weg was. Je bebt donker haar, bruine ogen, niet heel groot, gok 1.70/1.75, normaal postuur en een mooie lach ;)

24 Juli 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
We zaten beiden op ongeveer dezelfde plek tegenover elkaar in twee verschillende treinen. Van Groningen naar Zwolle en weer verder richting Zutphen waar jij mij met een brok in mijn keel, kriebels in mijn buik hebt verlaten. Helaas was ik daardoor ook verlamt en kon ik niks meer zeggen of doen behalve naar je mooie lach kijken terwijl je voorbij liep. Elke blik die je opwierp vanaf je boek was zo lief speels en zo mooi gekaderd tussen je lange donkerblonde haren en pony. Ik was die jongen in een spijkerjasje die te snel kon wegkijken en hard zijn best deed niet te rood aan te lopen. Ik heb nu het gevoel iets te missen en hopelijk kan ik het op deze manier weer vinden.

20 Mei 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Holy Shit!
Boven in de coupé, schuin tegenover mij, druk met je muziek en je krant en van alles.
Ik werd verlegen van je! Je hebt blond haar, ik ook, je kon moeilijk stilzitten, ik ook.
We stapten beide uit in Zutphen, jammer van mezelf dat ik je niet heb aangesproken, maar je maakt me echt verlegen!
WOW, je bent echt lekker! Misschien een x samen moeilijk stilzitten?

30 April 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Nijmegen naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam er vandaag pas achter dat deze site bestaat en moest meteen aan jou denken. Is alweer een tijdje geleden! Juli 2014 als ik het me goed herinner. Jongen rond de 20(?) met bruin haar, bruine ogen (?) en ov chipkaart is wat ik me kan herinneren. Je stond netjes op voor een oudere vrouw. Ik had een grote blauwe koffer bij me en een jurkje met bloemen erop aan. Zou het leuk vinden om je eens te spreken, want we hadden veel oogcontact en je had een leuke glimlach. Ben je uit het oog verloren op station Zutphen, maar volgens mij stapte je niet over.

16 Februari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem Presikhaaf naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Het was volgens mij maandag 19 januari (blue monday, toepasselijk) dat ik je voor het eerst zag. Jij stond op het perron te roken en toen de trein aankwam ging jij tegenover mij zitten. Volgens mij keek jij best vaak naar mij, want telkens als ik opkeek zag ik jou naar mij kijken. Ook hadden we een aantal keer oogcontact.
Ik deed hier niets mee omdat ik die dag niet al te best in orde was en eigenlijk zo snel mogelijk naar huis wilde gaan.

Beter had ik wel wat gezegd want ik heb je daarna nog maar 1 keer gezien en dat was op een vrijdag twee weken terug rond een uur of 12:00. Ik had gehoopt je afgelopen vrijdag tegen te komen maar dat was niet het geval. Vandaar dit bericht met de hoop dat jij ook op zoek bent.

Ik zou je graag weer willen zien. Jij had blond haar, heel mooi gezicht en je bent ongeveer 1.60-1.70. Je had schoenen aan met een korte hak gemaakt van een bepaald materiaal.

Ik, iets boven de 1.80, donkker blauwe ogen, donkerblond haar en een zwarte jas.


16 Januari 2015 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Roosendaal
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar het meisje dat vrijdag 16 januari rond 17:15 naast mij zat in de trein van Deventer naar Zutphen. Het was een redelijk volle trein en ik maakte plaats voor je, waar je erg vriendelijk voor bedankte. Je schreef wat in je agenda en toonde daarna interesse in het boek wat ik aan het lezen was. Verlegen ging ik gewoon door met lezen tot het volgende station waar jij er alweer uit moest. Je pakte je spullen, stond op, nam een paar stappen, stopte om je plots weer tot mij te draaien. Je glimlachte en wenste me een hele goede reis. Voordat ik iets kon en misschien durfde te zeggen was het al te laat. Ik had een zwarte sjaal om en draag een bril. ;)

01 December 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Lichtenvoorde-Groenlo naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
De jongen die alleen op de vroege maandagochtend instapt in Groenlo, rond kwart over zes, heeft al een paar keer mijn aandacht gevangen. Hij is lang, heeft donker haar en een bril. Hij heeft dan altijd zijn koffer bij zich en een tas, als ik me niet vergis van het merk Bjorn Borg. Deze jongen kijkt altijd heel lief en ik vraag mij af wie deze jongen is. Afgelopen vrijdag, stapte hij uit in Ruurlo (in de trein van Zutphen - Winterswijk). Volgens mij heeft hij ook een iPhone, maar ik zou niet zo goed weten welke. Op maandagochtend neemt hij altijd de trein naar Roosendaal. Nou, dat was het weer.

08 November 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je op station Arnhem je had zwarte schoentjes aan en zwarte jurkje met een grote tas ik kwam naast je zitten had tas met een pet eraan vast witte schoenen

30 Oktober 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Apeldoorn De Maten naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Hey jongen met die mooie bruine ogen!

Gister stapte je bij Apeldoorn de Maten in en kwam in de 4-zit naast de mijne zitten. Dit was al de tweede keer dat ik je zag in de trein. De eerste keer zat ik in mijn eentje en heb ik vaak naar je gekeken, en jij (geloof ik) ook naar mij. Toen gingen we van Zutphen naar Apeldoorn. Je stapte toen bij de Maten uit en glimlachte op het laatste moment nog lief naar me. Gister zat ik met twee vriendinnen in de trein en zag je instappen bij de Maten. Je zag mij ook en ging in de andere 4-zit naast ons zitten. Af en toen keken we elkaar aan. Je omschrijving:

Bruin kort haar
Bruine ogen
Zwart/grijs/witte nike air max
Beige jas
Gespierd
Ongeveer 1.80 gok ik

Mijn omschrijving (van gister):

Donker blond haar
Blauwe ogen
Zwart/witte puma's
Zacht fluffy vest
Jeans
1.76

Ik hoop dat je dit berichtje leest en ik je nog een keer (op een andere plek) kan ontmoeten ;)

X

09 Juni 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Deventer
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
wie wil met gezelig kletsen 0651903812

06 Februari 2014 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
In de stoptrein van Arnhem naar Zutphen zat jij ( donker krullend haar, donkere koffer) op een klapstoeltje. Samen met een collega kwam ik (Efteling trui) voor je staan. Af en toe keken we elkaar aan en zag ik een klein glimlachje. In Zutphen stapte je over in de trein naar Winterswijk. Zou ik dat glimlachje nog eens kunnen zien?

07 Augustus 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Ik stapte om 17:10 op Arnhem Centraal in de IC van Roosendaal naar Zwolle (richting Zutphen). Volgens mij zat jij al in de trein, ik ging in ieder geval aan de andere zijde van het gangpad zitten. Toen de trein weg reed, stond ik meteen op om naar de WC te gaan. Je moet me toen al gezien hebben, want de hele trein keek me aan van "wat de f gaat hij nou weer doen". Ik was ongeveer 5 minuten weg (moest vet ver lopen:P). Ik was hierna muziek aan het luisteren en merkte jou pas ongeveer 5 minuten voordat we in Zutphen waren op, toen ik je mijn kant op zag kijken. Ik keek kort daarna natuurlijk terug en we hadden weer even kort oogcontact. Toen we bijna in Zutphen aankwamen en de trein zachter ging rijden, draaiden we allebei precies tegelijk (al dan niet bewust) om om te kijken waarom de trein zo langzaam reed. Halverwege ontmoetten onze blikken elkaar, en nu keken we elkaar recht in de ogen aan. Ik zweer dat we tot elkaar aangetrokken werden. De komende 2/3 minuten zat ik te bedenken hoe je aan te spreken, maar ik was te pussy om wat te zeggen. Ik vervloek mezelf nu uiteraard. We stapten toen allebei uit in Zutphen en ik moest de overstap halen naar Winterswijk. Jij leek geen haast te hebben dus ik denk dat je in Zutphen woont.

Hoe jij eruit zag: Brunette met een beetje een slag in je haar, ongeveer 1,70 m. Je had een sjaal bij je en een langere jas, en een beige-kleurige rugtas met rode accenten ergens. En misschien wel het belangrijkste: Je had de hele tijd je (instap)schoenen op de grond staan en je blote voeten op de bank (oooh), want het had geregend en net als bij mij was alles nat.

Hoe ik eruit zie: Jongen met (donker)blonde haren, aan de zijkant korter dan bovenop. Ongeveer 1,75m lang. Ik had een lichtblauwe spijkerbroek aan en een donkerblauwe colbert met nette lichtbruine schoenen.

Ik ga er niet vanuit dat je toevallig op deze site kijkt en dit berichtje leest, maar mocht het wonder boven wonder wel gebeuren laat dan wat van je horen! Ik zal in ieder geval nog vaker dezelfde rit afleggen op dezelfde tijd, ik kijk naar je uit.

12 April 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Deventer naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Jij kwam weer bij van de teleurstelling met een lach, nadat ik je getroost had. De hele tijd moet ik aan je denken. Hoe gaat het met je vader en hoe heb je je bestemming uiteindelijk bereikt? ;) Dom van me dat ik toen niet even mijn mobiele nummer aan je gaf! Zodat je me nog even kon vertellen hoe het ging. Zou graag met je in contact komen!

28 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Hoi!
Ik stapte gisteren om 19:40 in Arnhem op de trein en ging aan de andere kant van het gangpad zitten van een jongen met een volle bos krullen. Je zei nog heel vrolijk hoi, en ging toen weer verder werken achter je laptop. Ik heb nog een paaseitje aan je gegeven en we hebben even gepraat over 'The Hitchhikers guide to the galaxy' die ik aan het lezen was. Ik durfde niet om je nummer te vragen, maar zou je best nog een keer willen spreken. Ik hoop dat je het leest :)

25 Maart 2013 hadden we oogcontact in de trein van station Ruurlo naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
wie is dat leuke meisje die vandaag in de trein van winterswijk naar Zutphen zat, helemaal vooraan met, een jas met een soort van bontkraag en mooie donkere ogen en haar. Paar keer oogcontact gehad, wil je graag beter leren kennen. Ikzelf had een lichtblauwe spijkerbroek aan.

27 Juli 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem Velperpoort naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Je kwam naast me zitten.. We kletsten wat en ik was te verlegen om je nummer te vragen.. Trein van 21.26, je kwam van je ouders af en ging weer naar Groningen.. Ik groen tshirt, spijkerbroek.. Je was 24 en je had prachtige ogen..

17 Mei 2012 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Deventer
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Hoi jij met je blauwe vans-beige broek- en leuke kapsel! Je kwam in Arnhem rechts naast me zitten rond 10 uur. Net toen ik mijn openingszin had voorbereid, stapte je de trein uit... Jammer dat ik hem niet met je heb kunnen delen!

Groetjes het meisje met de blonde krullen, groene jasje, mac-book en enorme map.

08 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem Velperpoort naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Vanmorgen zat ik in de trein het zelfde stuk te reizen maar dan zonder jou. Ik heb gisteren de hele reis met je over onze vakantie/werk ambities gehad. Zo grappig dat je dacht dat ik op vakantie ging terwijl ik gewoon onderweg was naar mn werk!
Misschien kunnen we nog eens afspreken in deze trein? Leuk!

05 Mei 2008 hadden we oogcontact in de trein van station Hengelo naar station Zutphen
Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog
Vanmorgen onwijs oogcontact gehad met een heel leuk meisje (18-20) het was rond een uurtje of 9 en ik was eigenlijk nog niet helemaal wakker. Als je je hierin herkent en je keek nog even om toen je het station uitliep (je had een blauw spijkerjasje aan en heel mooi blonde haren) dan hoop ik dat je reageert.(ik had een Gstar jas en een grote camouflage tas bij me)