Zoek hier je flirt!
Ga op zoek naar je flirt!
Slider

Flirt, ov-ontmoeting of contact in de trein?

Een leuke flirt of gewoon een gezellig contact gehad in de trein naar station Utrecht?

Zoek hier of degene waar je mee hebt zitten flirten in de trein misschien een oproep heeft geplaatst!
Treinflirt.nl is dé contactsite voor treinreizigers die hun ov ontmoeting of leuke treinreiziger in de trein naar station Utrecht terug willen vinden!

Met meer dan 500 dagelijkse bezoekers zijn wij de grootste contactsite voor treinreizigers in Nederland.Zoek nu je flirt!

Selecteer een stationsnaam, en ga op zoek naar jouw flirt!

Station:
Zoek je oogcontact uit de trein terug!
Kies je station uit de lijst, waar je je flirt uit het oog verloor.


11 Augustus 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Wezep naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Volgens mij was je met je moeder en je broertje
en nog iemand en 2 fietsen ,je had zwarte kleren aan en je betoverde mij

02 April 2020 hadden we oogcontact in de trein van station Wezep naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hallo dan,
Treinstoring en toch een heel goed gesprek over tinder
en over de opleiding tandheelkunde.
Misschien spreken we elkaar nog. Ik hoop het wel!

31 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hoi onbekende,

Je ging met Oud & Nieuw kamperen, bespraken we tijdens een sigaretje op Utrecht Centraal.

Toen ik de coupé instapte, had ik pas in de gaten dat je nog acher me liep.

Graag had ik ons gesprek voortgezet, maar de ontmoeting met een bekende leidde mij weg van jou.

Ik wenste je een goede kampeertocht toe, toen je in Zwolle de trein verliet. Jij riep mij "wandelse" toe, omdat ik je had verteld dat ik naar Spanje wil gaan lopen.

Misschien lees je dit. Dat lijkt me leuk. Je hebt bruine ogen, kort zwart haar en bent ongeveer 1,70 m. Verder weet ik eigenlijk niks van je. Niet eens je naam. De mijne is Daan.

Wie weet vinden we elkaar terug...

24 December 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Kampen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Dit is eigenlijk een flirt buiten de trein. Ik zag je namelijk ongeveer begin november in op een zaterdagmorgen bij de Aldi op de Bisschop Willebrandlaan en je had je sexy mooie outfit van de NS aan. Je had waarschijnlijk koffie gekocht en na checken van je kassabon was die niet goed afgerekend en ging je terug om alsnog juist te worden afgerekend. Ik kende je al langer van de NS omdat we samen zo'n 15 tot 20 jaar geleden samen gezellig kwebbelend uit de trein kwamen en afscheid namen en daarna zijn we elkaar uit het oog verloren en bij de Aldi ben ik je helaas vergeten te vragen hoe je nu eigenlijk heet en hoe het met je gaat. Je reed de Pelmolenstraat in op je brommertje met je NS outfit aan om bij het eind nog een keer naar mij om te kijken en dan richting de Deventerstraatweg te rijden, en daarna heb ik je niet meer gezien. Als je mij leuk vindt en als ik je opgevallen ben bij de Aldi die zaterdagmorgen neem dan contact met me op want ik zou je graag onder vier ogen willen zien en spreken.

12 November 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Om kwart voor negen stapte jij uit op station Zwolle. Jij met kort bruin haar, zwarte jas en zwarte schoenen, zwarte/donker blauwe broek met grijze strepen en een zwarte iphone (waar je de hele tijd naar aan het kijken was). Ik zat in de vierzits, jij stapte in Meppel in en kwam tegen over mij zitten. Ik kon met mijn ochtendhumeur je lieve glimlach maar slecht beantwoorden. Neem je mijn grimas niet kwalijk en heb je zin in koffie?

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hele knappe jonge man , is 27 jaar komt uit Groningen heeft twee broers 1 van 19 en 1 van 25 en 3 a 4 stiefzussen studeert rechten of heeft gestudeerd heeft ook aan uitwisseling gedaan in Duitsland.
Kentmerken : 27 jaar , mooie donkere ogen en heel vriendelijk.

31 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hele knappe jonge man , is 27 jaar komt uit Groningen heeft twee broers 1 van 19 en 1 van 25 en 3 a 4 stiefzussen studeert rechten of heeft gestudeerd heeft ook aan uitwisseling gedaan in Duitsland

04 Oktober 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
In de trein van Groningen naar Zwolle, jij stapte samen met een ander meisje in Groningen in de trein van 10.48 uur en ging in een zes persoonscoupé in de 1e klas zitten. Ik zat in het zes persoonscoupé voor jullie in hetzelfde compartiment samen met mijn zus.
In Zwolle aangekomen stond ik op en ik keek je aan en jij naar mij en lachte spontaan naar mij, even later stond jij ook op en wilde het coupeetje waar je zat verlaten, maar je wachtte nog even op jouw reisgenoot, je ging in het gangpad staan en weer keken we elkaar aan en weer lachte je naar mij.
Helaas had ik in Zwolle een korte overstaptijd, maar had graag even "Hoi" tegen je willen zeggen.
Hopelijk zien we elkaar weer eens en kunnen we nogmaals naar elkaar lachen.

24 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Om 18.13 stapte jij, in linnen geklede fotograaf met donkere baard en pet, over op de trein naar Groningen en ik bleef zitten in de eerste klas richting Leeuwarden. We hadden meteen intiem oogcontact zodra je voor me ging zitten in Utrecht. Je verplaatste vervolgens zodat je
met de rijrichting mee ging. We lachten en keken uitgebreid naar elkaar maar ik had niet het lef om het gesprek te openen. Ik droeg een zomerjurkje met decolleté en heb bruin haar in een staartje en groenbruine ogen. Wie ben je?

02 Augustus 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Meppel naar station Den Haag Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je gele jas en je mooie gezicht toen we met de hele groep naar de NS bushalte liepen, om vervolgens weer terug te lopen naar het spoor gezien de storing in Zwolle alweer voorbij was. Toen er werd omgeroepen dat de storing voorbij was juichte ik en dat vond je leuk, je lachte toen heel lief naar me. Verder stonden we nog even bij elkaar in de trein, maar ik durfde zoals gewoonlijk niks te zeggen. Dus vandaar dit berichtje, wie weet vind ik je zo terug :)

28 Juli 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik ben op zoek naar de leuke meid die in de trein van Roosendaal naar Zwolle zat. Je had mooie blonde krulharen, droeg een donkergroen shirt en een spijkerbroek. Ook had je een witte koptelefoon op en was je iets aan het kijken op je telefoon. Ik was de jongen die tegenover je ging zitten, ik had kort en donker krulhaar en droeg een zwart shirt met een spijkerbroek. We maakten een paar keer oogcontact en ik vond je erg mooi. ik wilde iets tegen je zeggen toen we allebei uitstapten op Zwolle maar durfde het uiteindelijk niet. Ik moest een overstap halen richting Groningen en jij stapte in de trein richting Leeuwarden.
Hopelijk herken jij jezelf hier in. Ik hoor het graag :)

29 Juni 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik gaf je een compliment op je fel groene haar in Utrecht, en zag je nog een keer in Zwolle. Ik heb net iets te lang uit zitten stellen waardoor ik de kans miste je weer aan te spreken. Laat me van je horen als je het leuk lijkt om eens af te spreken.

29 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zag je staan op de halte Utrecht Centraal en ik vond je direct aantrekkelijk. Ben jij dat meisje die roze Fila schoenen aanhad, niet super groot en slank. Ik had een spijkerbroek aan met een zwart shirtje en een spijkerjasje er op. Bij de halte Zwolle hadden we meerdere malen oogcontact, ik ben naar jou opzoek!

26 Mei 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Assen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hoihoi. Jij was degene die in de vervangende trein stapte naar Zwolle maar die plots in Meppel stopte omdat hij niet meer verder kon rijden. In de trein stond je voor mij met een trui met verschillende kleuren strepen, verder had je witte reebok schoenen aan en een rode fjallraven tas. Ik voelde een soort spanning tussen ons maar durfde je niet aan te spreken. In de bus van Meppel zat ik ook achter je. Ik zou het heel leuk vinden mocht ik een berichtje van je ontvangen :)

24 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Op Schiphol stapte ik in de trein, net terug van vakantie, jij zag eruit alsof je terug kwam van een picknick in het park. Een boerenpetje vol met geplukte madeliefjes, ik vroeg me af wat je had gedaan?

Ik bood je Doritos aan, maar jij nam een Snicker.
Je uitstraling was kalm alsof je heel tevreden was, ik werd er rustig van. We keken naar buiten en zagen de Oostvaardersplassen aan ons voorbij trekken.

De rust werd flink verstoord door een gezin met 6 kinderen, verbaast gaven we elkaar een blik. Deze was wat mij betreft wat aan de korte kant.

Jonge man met je madeliefjes, wil je een keer mee picknicken in het park?

20 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Lelystad Centrum naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Geen flirt, gewoon eens praten i.p.v op de telefoon.
Ik kwam net van mijn werk en ging naast een oudere dame zitten. Zoals tegenwoordig zat bijna iedereen op de telefoon. Dit keer besloot ik eens een gesprek te wagen. Hoe was haar dag? Ze kwam net terug van de Rembrant tentoonstelling en ging door naar een theater voorstelling in het hoge noorden. Vol enthousiasme vertelde me ze vanalles. Wat ze ervan vond, dat ze veel doet op haar oude dag en graag met de trein reist naar allerlei musea.
Het halve uur was zo om en abrupt was ik op mijn eind bestemming. Ik hoop dat ze een leuke voorstelling 's avonds heeft gehad 😊 Doe eens gek en knoop ook eens een gesprek aan 🤗

18 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey, wit-blauw gestreepte trui (wardje). Ik kan geen berichtjes terugsturen op jouw reactie. Als je nu even je insta of nummer stuurt...

18 April 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey jij, die leuke blonde jongen in de wit met blauwgestreepte trui. Wij hadden aan het begin van de reis een keer oogcontant en daar bleef het niet bij. Gedurende bijna een uur hadden wij een aantal keer oogcontact en hebben wij naar elkaar gelachen. Ik luisterde muziek en jij ook terwijl je een boek las. Je bleef mij één keer zolang aankijken, dat ik maar even naar je zwaaide. Er was duidelijk een klik. Toen je de trein uitstapte had ik meteen spijt dat ik niets gezegd had.
Je keek zelfs nog even terug naar mij in de trein toen je wegliep.
Ik verwacht niet dat je dit bericht ooit zult zien, maar het is het proberen waard.
Liefs, het meisje met de roze jas.

p.s. ik had ook een witte streepjes trui aan

29 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Vanmiddag van Groningen naar Zwolle ik de trein die om 14.45 aankwam. Ik zat links achterin de coupé en jij ging 1 plek naar voren aan de rechter kant zitten. Toen je binnen kwam
hadden we even oogcontact wat daarna nog een paar keer gebeurde. Tijdens de reis was jij druk op je laptop en telefoon en ik bezig met school tot we bij Zwolle aankwamen. In de rij bij het uitstappen liet ik je voor gaan en je gaf me een hele leuke glimlach terug. Daarna ging ieder snel zijn/haar eigen kant op, we moesten een behoorlijk eindje lopen door de mensen massa. Waarna er nog even oogcontact hadden toen. jij op de roltrap stond en ik door de poortjes naar buiten ging. Je had een grote grijze koffer bij je en een leuk blauw/zwart met witte stippen jurkje aan.

Graag zou ik die leuke meid met bruin haar en een mooie glimlach eens willen ontmoeten!

27 Maart 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hallo mooie, blonde dame,

Je zag er prachtig uit, ook met je bril. Met een mooie camel kleurige jas met panterpatronen sjaal. Je zat naast een man, die je leek te kennen en later in Utrecht uitstapte. Je liet een mooie, vrolijke lach zien, die mij erg aansprak. Je keek mij een paar keer indringend aan en ik deed bewonderend het zelfde. Er was volgens mij sprake van een flirt. :)

Jouw bril, die van die man en van mij moesten schoon gemaakt worden. Alle drie boven de 50, nam ik aan, hebben een bril nodig om te lezen. Jij had dat goed voor elkaar met speciale reinigingsvloeistof en een speciaal doekje daarvoor. De man die je kende maakte daar gebruik van en ik had de aandrang dat ook aan jou te vragen, maar ik ken je niet. Ik was even vertwijfeld. Hij ging bij jou zitten, omdat het te warm was aan mijn kant. Het was mooi weer buiten.

Ik heb meerdere keren naar je gekeken, omdat ik je heel mooi en interessant vindt.
Ik ben de man geheel in het blauw met de opvouwbare leesbril, die eerst flink op mijn mobieltje zat te chatten.

Ik vond het erg jammer dat je in Zwolle uit moest stappen.

Het zou leuk zijn als je dit leest en contact met mij opneemt. De kans is klein, maar wie weet.

Met vriendelijke groet,
AdJ

22 Februari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
In de trein van Groningen naar Zwolle van 15:48, zat jij naast mij. Je had krullend blond haar en een witte trui aan met een rokje. Ik had zelf heel opvallende blauwe schoenen aan en een bourdeaux rode trui aan. Daarnaast had ik een blauwe koptelefoon op en een blauwe drinkfles bij mij op het tafeltje. Doordat ik iemand ben die met faalangst te kampen heeft, ging ik helemaal verstijven toen je naast mij ging zitten. Toen we trein uitstapten in Zwolle, dacht ik nog of ik je zou vragen om wat te gaan drinken. Maar helaas ging het slot er bij mij dr weer op. Graag zou ik je ontmoeten om alsnog samen iets te gaan drinken.

07 Januari 2019 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey! ik weet niet of je dit zal zien, maar zoals men zegt; nooit geschoten is altijd mis. Ik (lang bruin haar, zwarte jas, rokje en blauwe sjaal en jij jongen met blond haar) zaten vandaag 7 januari in de trein van Groningen naar Zwolle van 15:18. We stapten samen in, in dezelfde coupé, en ik werd steeds afgeleid door je mooie blik. Maar zo shy als ik altijd al ben geweest, deed ik er niks mee. Ik wou dat ik wat meer ballen had in dat opzichte. Maargoed. Begevermoment hadden 3 mensen die voor mij zaten het hardop over dat je actie moet ondernemen als je iemand ziet die je leuk lijkt, want anders gebeurt er niks. Bijna alsof ze mijn gedachten konden lezen. Ik zag dat we over 10 minuut al moesten overstappen, dus ik pakte gauw een oud bonnetje uit mijn tas en schreef daar met eyeliner mijn nummer op. We stapten uit en we liepen naast elkaar op de trap. ik met dat bonnetje in mijn hand, maar ik kon niks! Ik verstijfde... Ik liep linea directa naar mijn trein, maar bedacht me snel en rende terug. Weg was je.. Ik hoop dat je dit leest en een berichtje terug doet, want ik zou je graag een keer ontmoeten!

06 December 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Meppel naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Jij jongen van ong 21/22jr in skinny jeans zwart, donkergroene /blauwe jas, trui, je keek paar keer naar mij, sportieve man gekleed in jeans me donkerblauwe jas., je liep bij Zwolle poortje uit, waarschijnlijk Zwolle in , maar keek nog keer achterom om mij te zien tijd ong 09.00 uur, Je keek me aan of je wat wilde zeggen, maar durfde niet.

27 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey handsome,

Till Zwolle we shared the same compartment. It was Monday august 27. Our train departed from Groningen at 18:48. You were sitting in a 4-seat next to the window. While relaxing from my visit to the city and museum, I noticed a pretty lady with expressive eyes at the other side of the aisle. Our eyes meet across and you gave me a beautifull smile. I am a little bit shy in this matters and didn’t respond directly. But the second time we had eyecontact I returned you the favour. And lucky me… you answered my smile.

Some time after that, the inspector was passing by for ticket control. The girl (a foreign tourist I guess) sitting next to you appeared to have a not valid travel license. May be due to a misunderstanding or something,… I don’t know. But you stepped in and offered her a ‘take-somebody-along-ticket’ for the train ride to Zwolle (there she had to buy her own ticket to Delft CS). The inspector protested: “we can not make our own rules with those tickets”. May be he fell for your charm for eventualy he accepted your offer. You saved the day for a stranger. That was a very kindly thing to do. We shared a smile of understanding once again.

So what I know about you is not much, but it means something to me. You’r not only good-looking but also a very nice person. Unfortunately I didn’t get the chance to talk to you for all seats near you were occupied. Apart from that I was travelling with my brother and parents. So it was not quite the occassion to get acquainted in an easy way ;). You left the train in Zwolle allong with the two backpacker lady’s and your (just arranged) travelling companion. I tried to make eyecontact to say good bey, but didn’t succeed. You and the others were in a hurry to the exit.

I hope you will read this message and if you ‘remember’ me, I would like to have a drink with you in Zwolle or elsewhere. Actually I don’t know what language you speak in general. You spoke English with the tourists next to you. Therefor I stated this message in English. Even if you speak Dutch you’r worth my translation effort ;)). Any way … I love to see your beautifull smile again and to get to know one another but that’s entirely up to you.


Bey!

The guy at the other side of the aisle

14 Augustus 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Rotterdam Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
We hebben elkaar vaak genoeg gezien op het bedrijventerrein van UWV/SVB/DUO in Groningen. En dinsdag in de trein van Groningen ri Rotterdam was ik blij verrast dat je ook in de trein zat. Stiekem hoopte ik dat je ook in Zwolle uit zou stappen. Helaas, ik stond op en jij bleef zitten. 'Hey buurvrouw' was het enige wat eruit kwam. Ik dacht ik vraag je nog wel een keer om samen ergens koffie te gaan drinken. Maar ik bedenk net dat je misschien wel helemaal niet meer bij DUO/UWV werkt. Als je dit leest en je hebt interesse, let me know! En ik beloof je, de volgende keer dat ik je zie, laat ik het niet bij ' hey buurvrouw'.

30 Juli 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Schiphol naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Wat een mooie vrouw ben jij! Prachtige ogen en lieve lach, ik zou je graag nog een keer zien! Ik was op weg naar Groningen en jij samen met een vriendin naar Deventer. Je woont in Den Haag en werkt met gehandicapte kinderen. Je woont in Den Haag en werkt met gehandicapte kinderen. We hebben kort wat gepraat over de nieuwe Pier in Scheveningen en deze zou ik graag met jou eens bezoeken!

21 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Jij was in het all-black met lang, los zandblond haar. Toen we instapte was ik blij te zien dat het plaatsje naast jou nog leeg was. Je hielp me door mijn boek vast te houden terwijl ik onhandig deed met mijn backpack. Bijna bij Zwolle heb ik gezellig met je gekletst en wat verteld over mijn studieboek. We bleken allebei naar Lowlands te gaan en het lijkt me heel leuk je daar weer te zien...

04 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Kies-station naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik ging tegenover je zitten in de trein en wilde mijn telefoon opladen. Helaas deed mijn stopcontact het niet, maar die van jou wel. Je had een zwarte koffer en lichtgekleurde Eastpack-rugtas bij je. Ik droeg een spijkerrokje en een gestreept t-shirt. Onze schoenen waren allebei mintgroen. Jij kwam uit Enschede en was onderweg naar je kamer in Amsterdam. Ik was onderweg naar Utrecht. Op het perron durfde ik je nummer niet te vragen en scheidden onze wegen.

01 Juni 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Emmen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Rond 8:30 stapte je in bij Coevorden of Hardenberg. Samen met vriendin of collega in werkkleding van de ANWB.
Jij roze shirtje, staartje en mooie blauwe ogen. We maakten oogcontact. Ik zwarte broek met shirt. Had je moeten vragen.

01 April 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Vanavond om 20.35 stapte je samen met mij in de trein naar Zwolle. We zaten naast elkaar. Jij rechts bij het raam en ik links. Af en toe hadden we oogcontact, maar tot een gesprek kwam het niet. Dat hoop ik als nog via deze weg te bereiken. In Zwolle ging je na aankomst nog spelen op de piano. Dat klonk erg goed. Hoop wat van je te horen :-).

17 Februari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Den Haag Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
De trein vanuit Groningen naar Den Haag centraal op 17 februari.
We vertrokken om 13:48 uit Groningen waar je naast me kwam zitten.
Om 14:45 kwamen we in Zwolle aan waar we beiden uitstapten
Aan het einde van de rit nog een kort praatje gemaakt.
Jij ging ri Utrecht, ik naar Lochem (zo schrijf je dat dus);)
Je korte aanwezigheid heeft mijn dag wel gemaakt, haha.

25 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Meppel naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Je stapte vanmorgen, net als ik (zwarte leren jas en lichte spijkerbroek), op station Meppel in de trein naar Zwolle van 09:47. We zaten tegenover elkaar in de trein, toen jij op een gegeven moment je Vans tas op de stoel naast je zette en je lippen begon te stiften. Vanaf dat moment hadden we meerdere keren oogcontact en maakte je mijn dag meer dan goed met je mooie lach. Bij de trap op station Zwolle scheidden onze wegen helaas zonder dat ik iets van je te weten ben gekomen. Daarom deze oproep; you never know...

10 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey, jij (blond, midden 20) zat naast me, aan de andere kant van het gangpad, druk met je laptop en bent samen met me uitgestapt in Zwolle. Tussendoor hadden we even oogcontact.
Ben toen niet ingestapt in de te volle train naar Arnhem, jij misschien wel? Je nam een andere trap of uitgang en ik zag je niet meer helaas...
Misschien ergens anders eens terugzien?

Groetjes,

P

07 Januari 2018 hadden we oogcontact in de trein van station Wolvega naar station Steenwijk
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hey Saar,

We hebben op station Steenwijk een tijdje staan praten, waarbij ik versteld stond van jou leeftijd ( je lijkt zoveel jonger)
Ik zal het leuk vinden om met je verder in contact te komen ben alleen helaas vergeten je telefoonnummer te vragen.

23 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Eindhoven naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Op donderdagavond 23 november namen we de trein om 19:32 vanuit Eindhoven richting Den Bosch. Jij zat eerst aan de andere kant van het gangpad, maar toen een groepje hamburger-etende vrienden kwam aanzetten, ging je tegenover me zitten. Ik kon mijn ogen niet van je af houden. Je lachte stiekem toen we oogcontact hadden. Toen we in Den Bosch uitstapten nam jij de trein richting Zwolle. Hopelijk kan ik je glimlach nog eens zien.

04 November 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zat een beetje brak met wat vrienden te praten, jij was volgens mij met wat studiegenoten door boeken aan het spitten, en we zaten zo ongeveer een halve coupe van elkaar vandaan. Toch zaten we de hele rit stiekem oogcontact te maken zonder dat onze groepjes het doorhadden - en oh wat was het elke keer weer een feest als het lukte. Wat nou als we allebei alleen waren geweest, had ik dan wel iets meer gedurfd?

Meisje met blonde krullen en een verlegen speelse glimlach, gun jij deze lafbek met de donkerblauwe jas een nieuwe poging?

03 Oktober 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Dame met nep-neuspiercing en teveel levenslust om bij elkaar te houden, we hadden het heel gezellig. Vergeet me niet. En sms eens: 06.43424264.

27 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Ommen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Daar zat je dan, met je fiets, zonder dagkaart. Komt de conducteur eraan, moet je ook nog eens halverwege uitstappen om een dagkaart aan te schaffen... wel goed dat je je fiets gewoon tussen de deuren had gezet. Ik vond dat wel een stunt en vond het jammer dat ik na Zwolle niet meer verder hoefde te reizen.

Normaal gesproken doe ik 'dit' niet, maar als iemand z'n fiets tussen de treindeuren zet, maak ik toch graag een uitzondering. Nu hoop ik natuurlijk dat je dit leest, en dat je vrijgezel èn hetero bent. Dan kunnen we wellicht met de fiets naar Zwolle i.p.v. met de trein, scheelt weer een dagkaart ;).

P.S. We hadden de trein vanuit Ommen van 20:23.

03 Augustus 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Almere Centrum naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Heel bijzonder aziatisch meisje met laptop en koptelefoon en bril.
Mooie diepe blik. Subtiele expressie.
Where are you! Ik zat tegenover je. Ook met koptelefoon :)
We stapte allebei uit in Zwolle. En net als ik je wil aanspreken
Ren je naar je volgende trein! Maar dat was niet de bedoeling

08 Juli 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Leiden Centraal naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Station Leiden, zaterdag 8/7 om 12.17, de trein richting Leeuwarden.
Jij, een ware schoonheid, blonde krullen en sproetjes.
In Zwolle stapte je uit, je vergat nog bijna je portemonnee. Toch echt wel de kans gehad om je aan te spreken. Helaas kwam het daar niet van. Pas toen je uit stapte dat besef....

23 Juni 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Ommen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Om 21.53 nam ik mijn fiets aan de hand de trein richting Zwolle. Jij stond je haar los te schudden op het perron. We stapten na elkaar de trein in. Ik ben tegenover je gaan zitten. We hebben wat korte woorden gewisseld en namen bij Zwolle afscheid. Keurig heb jij de pizzadoos opgeruimd die niet eens van jou was. Je was na het uitspraken snel weg maar niet voordat je me een fijne fietstocht wenste. Ik had graag je nog even willen zeggen hoe ontwapend je bent. Graag nog een keer een stukje reizen?

28 Mei 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Almelo naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik kwam in Almelo tegenover je zitten, waarna we een aantal keren leuk oogcontact hadden, maar we durfden beiden niets te zeggen. In Zwolle wilde je me voor laten gaan met uitstappen, maar dat liet ik niet gebeuren. Ik zag je nog naar de trein richting Groningen lopen, maar door de drukte ben ik je uit het oog verloren. Misschien een beetje raar, maar ik heb de naam 'Heerink' van je OV-kaart af kunnen lezen en onthouden. Hopelijk kan ik je nog vinden.

26 April 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Op goed geluk voor Koningsdag:

Je zat de hele rit naast me, maar blijkbaar had ik niet echt opgelet. Toen ik me bij het uitstappen in Zwolle omdraaide om je te vragen vanaf welk perron de trein naar Leeuwarden ging, werd ik opeens verlegen. Je wenste me nog succes en ik zwaaide.

Had ik maar opgelet :(


19 Maart 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Vanaf station Utrecht CS kwam je naast me zitten. We hadden een kort gesprekje waarna je per ongeluk wat Mango over mijn witte broek gooide. Niet erg natuurlijk, want je zag er leuk, spontaan en enthousiast uit. Je had een jurkje aan, een gelige sjaal en je keek iets wat volgens mij op Pitch Perfect leek.

Ik wilde graag een gesprek met je aangaan, maar dat ging lastig vanwege de stiltecoupé. Zou super tof zijn als je een berichtje zou sturen.

23 Januari 2017 hadden we oogcontact in de trein van station Harlingen Haven naar station Rotterdam Centraal
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Wie was die leuke blonde dame die instapte op Harlingen haven en helaas uit stapte I in Zwolle .

We hadden genoeg oog contact en zwaaide naar elkaar maakt mij nieuwsgierig.

Ik hoop iet van je te horen.

Gr jongen met blauwe trui zwarte muts.

22 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Emmen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Wauw wat een mooie verschijning ben je. Je liet mijn hart sneller kloppen.

We zaten in de trein emmen richting Zwolle.
Ik zat tegenover je. Toen onze blikken elkaar troffen leek de tijd even stil te staan, je bent echt een lekkerding.

Jij;

Meid in de 20 (gok ik).
Bruin krullend haar, groen/bruine? Ogen.
Groene jas en spijkerbroek en vans sneakers.

Ik;

Jongen 25.
Blond, blauwe ogen, zwart leren jack, spijkerbroek en grijze pet op en sneakers.

Bij het uitstappen hield ik de deur voor je open en bedankte je me vriendelijk en lachte je zo mooi. Had ik je naam of nummer maar.. Gelukkig bestaat er deze site.

Waarschijnlijk reageer je niet. But its worth trying..

Liefs

09 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zocht een rustig plekje om te zitten en vond dat schuin tegenover jou. Toen ik wou zitten kregen we onze eerste oogcontact. Sinds dien hebben we alleen maar staarwedstrijdetjes gehouden.

Ik dacht geen seconde langer na toen ik in je mooie blauwe ogen keek. Mijn tel viel toen uit omdat batterij leeg was. En mijn aandacht ging niet meer naar jou jammer genoeg. Omdat ik mijn tel wou opladen via de laptop. Daarna heb ik mijn tablet gepakt en luisterde daarmee muziek. En daarna hielden we weer staarwedstrijdetjes. Bij de eindbestemming stond je achter me. En ik wist effe niet wat ik moest zeggen. Dus ben ik verder gaan lopen nadat ik uit was gestapt. Ik heb spijt van dat moment want ik wou je nummer gaan vragen. Je had een zwarte broek met gaten en een bontjas aan.

Liefs, De jongen met de witte blouse, witte schoenen, zwarte broek en zwarte jas

09 December 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amsterdam Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zocht een rustig plekje om te zitten en vond dat schuin tegenover jou. Toen ik wou zitten kregen we onze eerste oogcontact. Sinds dien hebben we alleen maar staarwedstrijdetjes gehouden.

Ik dacht geen seconde langer na toen ik in je mooie blauwe ogen keek. Mijn tel viel toen uit omdat batterij leeg was. En mijn aandacht ging niet meer naar jou jammer genoeg. Omdat ik mijn tel wou opladen via de laptop. Daarna heb ik mijn tablet gepakt en luisterde daarmee muziek. En daarna hielden we weer staarwedstrijdetjes. Bij de eindbestemming stond je achter me. En ik wist effe niet wat ik moest zeggen. Dus ben ik verder gaan lopen nadat ik uit was gestapt. Ik heb spijt van dat moment want ik wou je nummer gaan vragen. Je had een zwarte broek met gaten en een bontjas aan.

Liefs, De jongen met de witte blouse, witte schoenen, zwarte broek en zwarte jas

08 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Dinsdag 8 november, Utrecht CS, trein van 17.20 uur naar Zwolle.
Ik stond al op het perron in Utrecht, jij, lange man met rugzak, lichtbruine schoenen, liep langs mij en nam mij op. Ik schrok. Dacht: jou ken ik!
En keek weer voor mij. Ik zocht je toch weer op en liep op gepaste afstand achter je langs om voorbij je op het perron te gaan staan. Je zag mij en we hadden weer oogcontact.
Ik dacht dat je in een ander coupé ging zitten dan ik, maar na ca een kwartier onderweg te zijn, kwam jij van achter uit mijn coupé om naar het toilet te gaan.
Voordat je de deur van het toilet dicht ging, hadden we weer oogcontact.
Toen je weer de coupé in kwam lopen, keken we elkaar in de ogen en we lachten allebei.
Ik heb sterk het vermoeden dat ik je ergens van ken maar bovenal dat ik je heel graag wil léren kennen. Een leuke vent!
Ik, vrouw met lange witte winterjas aan en een lichte sjaal om, stapte uit in Zwolle.

05 November 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Arnhem naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
In een volle trein bleek er plek naast jou te zijn..enigszins bevangen door je parfum en je verschijning heb je mij, op verzoek, getoond dat appen met lange nagels mogelijk is. Hoewel, je rechternagel was aantoonbaar korter dan de linker. Ik kreeg de indruk dat je tijdens de reis liever op jezelf was, je luisterde muziek. Ergens halverwege maakte je je lippen op, vanuit mijn ooghoek onopgemerkt gebleven. Aan het einde van de rit keken we elkaar kort recht aan, laat blikken voor zich spreken.
Ik vertelde je dat ik nog verder moest naar Groningen, jij liet me weten de bus omgeving Zwolle te nemen. Starend uit het raam van de intercity vraag ik me af of je inmiddels al thuis zult zijn.
De dame met heldere intelligente stem, gescheurde jeans en de rechter duim nagel iets korter dan de linker; de man naast je (traject Arnhem-Zwolle) in donkergroene bomber met roze stiknaad zou je graag terugzien...

04 September 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Hoogeveen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Zaten samen in de trein vanaf Hoogeveen naar Zwolle....
Nog even gepraat op het perron....toen je weg liep naar jouw trein, keek je nog even om..
Het leek of je wat wou zeggen/vragen...


19 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Den Haag Centraal naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Een lange treinrit. Ik liep langs je en we keken elkaar aan. Ook later bij het uitstappen nog een keer. Je keek er zelfs voor om. Jij droeg een driekwartsbroek en had een weekendtas bij je. Ik droeg een grijs jurkje en een grote rugzak. Ik hoop je nog eens te zien.

12 Augustus 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Kampen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zoek mijn BUS flirt!

Lijn 1 richting Stadshagen; ik stapte in bij de binnenstad. Jij zat er al. Onderweg hebben we vaak naar elkaar gekeken en je gaf mij enkele knipogen. Je stapte uit bij WKC H'broek en vertwijfeld keken we naar elkaar. Omdat ik aan het bellen was kon ik ook niets meer zeggen. Ik hoop je te vinden...

12 Juli 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik zat onderuit gezakt in de stilte coupé met m'n capuchon op mijn hoofd, toen je vlak voor de eindhalte langs me heen liep en me aankijk. Ik besefte me dat ik er wel heel dood uitzag en deed snel m'n capuchon af waarop jij moest lachen. We keken elkaar nog een paar keer aan en je verdween toen in de trein ervan 23:17 richting Groningen. Ik durfde je niet aan te spreken... Volgende week dinsdag zit ik weer in dezelfde trein, jij ook?

24 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Heerenveen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hoi, voordat we elkaar in de trein tegenkwamen, ging je al voor me zitten in de bus richting Heerenveen. Toen je incheckte keken we elkaar direct aan, jij ging voor me zitten en keek zo nu en dan stiekem om. Na de busreis dacht ik dat onze wegen zouden scheiden, maar ineens dook je weer op en ging je dichtbij me staan voorafgaand aan de treinreis. Ik voelde de aantrekkingskracht. Naar elkaar voortdurend aan te staren en een paar mooie glimlachen te tonen, stapten we allebei in Zwolle uit. Jij hielt de deur voor me open en ik bedankte vriendelijk. Nog een allerlaatste keer keek je om met je mooie blonde haren en hier stopte de gezamenlijke reis. Hierna kwam je niet meer uit mijn gedachten en door middel van dit bericht hoop ik weer met je in contact te komen.

30 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Emmen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Ik had in de trein al even oogcontact met je en toen we naar buiten liepen om onze volgende bestemming te bereiken heb ik je aangesproken en gevraagd waar je heen ging en of ik je nummer mocht. Je gaf hem toen niet als je je nog bedenkt ik wacht hier wel.

Groeten Nick

04 Juni 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Beilen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Graag kontakt met die vrouw die naar haar dochter in Rotterdam ging even voor negen uur in Beilen. We hebben even gepraat over musea en schilderen. Bij het overstappen in Zwolle nog even gesproken maar te weinig tijd.

30 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Utrecht Centraal naar station Groningen
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hee jonge dame. Zou niet weten wie je bent?. Maar het was een best gezellig gesprekje. Over mensen die rennen over station en jij zelf ook wel is. Je sporte ook. Het wat op station Zwolle. ik moest naar Groningen. En jij moest nog een stukje alleen waarheen wist ik niet eens.Alleen ben vergeten je naam te vragen. Dus probeer het op deze manier. Ik zou niet eens meer herrineren hoe je er uit zag. Eerste keer verweg met de trein was namelijk. Best spannend dus liep naar me trein.

31 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Groningen naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
Hee Volkskrant lezende jongen met blond haar en een Albert Heijn tas,
Zin om een keer koffie te drinken en om dan over wat anders te praten dan Periscope perikelen en mijn PhD artikelen? Hoop dat je goed in Utrecht bent aangekomen!

12 Mei 2016 hadden we oogcontact in de trein van station Amersfoort naar station Zwolle
Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog
In de trein van Amersfoort naar Zwolle zag ik.jouw. We stapten in de trein van 9:07 vanaf Amersfoort. Ik ging schuin tegenover jouw zitten bij een vierzitter. Je was druk aan het praten met een vriend/klasgenoot van je. Ik zag alleen maar jouw mooie lach. Op een gegeven moment werd er aan de noodrem getrokken, waardoor we bijna 2 uur vertraging opliepen. Je was nogal bang dat de remmen niet goed werkten, vooral op de rode spoorbrug.

Ik hoop dat je beetje van de schrik bekomen bent en dat we een keertje samen iets kunnen gaan drinken.