Voorwaarden
Alle voorwaarden op een rij!
Slider

De voorwaarden

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: in de trein zittend iemand in het oog krijgen die je toch wel erg interessant vindt.
Na een half uurtje de trein uitstappen en vervolgens ieder je eigen weg zoeken.
Thuisgekomen baal je als een stekker dat je diegene toch niet even hebt aangesproken om ergens iets te gaan drinken.

Op onze site kun je een oproep plaatsen om in contact te komen met je flirt. Aan de hand van het traject, de datum en een beschrijving van de situatie kun je proberen de betreffende persoon terug te vinden.

Je privacy

Door een oproep op onze site te zetten geef je ons de beschikking over persoonlijke informatie.
Deze informatie wordt alleen gebruikt om jou in contact te brengen met iemand die denkt oogcontact met je te hebben gehad. We zullen je e-mail adres dus niet verkopen of zelf gebruiken om te spammen. Je oproep blijft online tot het moment dat je de oproep deactiveert via de link die we je sturen als je een oproep plaats. Daarnaast kun je via de link 'rapporteer misbruik' aangeven dat je graag wilt dat wij je oproep deactiveren.

Samengevat

Je email adres wordt nergens op deze site weergegeven en wij zullen geen gevoelige informatie doorspelen aan derden of deze informatie gebruiken voor spam.
Door een oproep te plaatsen ga je automatisch akkoord met deze privacy policy. Gebruik van deze service is geheel voor eigen risico.


Contact opnemen